PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کند شدن سرورهای مجازی روی سرور مشتری ( حداکثر تعداد پیشنهادی چیه )

wanener
June 6th, 2012, 16:06
سلام
من این تاپیک رو ایجاد کردم چون روی یکی از سرورها که به مشتری ارائه دادیم سرعت بوت شدن ماشینا به شدت بالا رفته از دوستان باتجربه خواهش میکنم نظراتشون رو در مورد موضوعات مطرح شده بیان کنن

سرور دوتا هارد 500 وسترن دیجیتال 7200 از سری BE و RE4 داره
رم سرور 16 گیگه و پردازنده هم 4 هسته 3650 هست

مصرف و رم سی پی یو در حد نرماله و OverUse نشده

تعداد ماشین های مجازی 21 ماشین هست که هر کدوم 20 تا 50 گیگ هارد دارن و رم هم بین 256 تا 1 گیگ متغیره
اما مشکل اینجاست که هر ماشین شروع به بوت شدن میکنه 10 دقیقه طول میشکه تا بالا بیاد !!!!!
و Latency دیسک میره بالا در حد 200 میلی ثانیه !!!!!

حالا به نظر شما روی ه هارد دیسک چند تا ماشین میشه ران کرد تا کارایی در حد معقول بمونه

ما توی ایران روی هارد های SAS 10k va 15 K
7 تا 10 تا ماشین بالا میاریم که بار پردازشی بسیار زیاد و تبادل دیتای زیادی در حد 3 گیگا بیت در ثانیه روشون هست حالا روی این هارد های 7200 ساتا به نظرتون چند تا ماشین میشه بالا اورد ؟

اساتید نظراتشون رو بیان کنن لطفا

wanener
June 7th, 2012, 12:18
اساتید نظری ندران ؟

wanener
June 7th, 2012, 12:22
محتوا قدیمی شده است

astro.alireza
June 7th, 2012, 12:58
usage هاردها رو از نظر میزان اطلاعاتی که در واحد زمان دارند می خونند و می نویسند رو بررسی کنید و با latancy های مربوطه مقایسه کنید. اگر latancy نسبت به usage بالا بود میشه گفت هارد های شما خراب شده
اگر usage و latancy بالا هست برید دنبال ماشین مجازی بگردید که داره به هاردتون فشار میاره
غیر از دو حالت بالا ممکن نیست!

MagicVps.Com
June 7th, 2012, 14:19
چنانچنانچه از سالم بودن هارد مطمن باشید مشکل از یوزر یا یوزرهای هستند که فشار زیادی با توجه به نو مصرفشون روی هارد دارن میارن
در کل نمیشه همیشه روی تعداد حساب کرد ممکنه یک زمانی 30 تا روی یک هارد باشه و مشکلی نباشه یک زمان همون هارد 4تا هم باشه کند باشه بستگی به نوع مصرف کار بر داره

wanener
June 7th, 2012, 15:35
usage هاردها رو از نظر میزان اطلاعاتی که در واحد زمان دارند می خونند و می نویسند رو بررسی کنید و با latancy های مربوطه مقایسه کنید. اگر latancy نسبت به usage بالا بود میشه گفت هارد های شما خراب شده
اگر usage و latancy بالا هست برید دنبال ماشین مجازی بگردید که داره به هاردتون فشار میاره
غیر از دو حالت بالا ممکن نیست!

با تشکر از اظهار نظر خوبتون
مشتری ما این نظر رو دارند که خود سرور یا دیتاسنتر مشکل داره و دیتا سنترهای دیگه با همین هارد و مشخصات پائین تر مشکلی ندارن

موضوغ Usage و Latency که شما مطرح میکنید هیچ وقت نمیتونه هم زمان بالا باشه چون این دوتا با هم رابطه مع*** دارن
وقتی تعداد درخواستهای Random که در حالت چند ماشین روی سرور بیشتر به Butterfly شبیه میشه روی هارد زیاد بشه هارد دیسک نمیتونه Usage یا همون datarate بالایی داشته باشه
که این دوتا علت و معلول همدیگه هستند
تعداد درخواست زیاد به هارد = تاخیر در پاسخ گویی به درخواستها = Latncy بالا
تاخیر در پاسخگویی به درخواستها = کاهش سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات

من این تاپیک رو ایجاد کردم که صحبتهایی که برای مشتری توضیح دادم توی یک جمع علمی مطرح بشه تا دوستان بیان و نظرات کارشناسیشون رو اعلام کنند
تا علاوه بر اینکه بار علمی داره ایشون هم با رضایت خاطر از نظر علمی توجیه بشن و مطمئن بشن که مربوط به سرور و دیتا سنتر نیست
هارد دیسک هم که در حالت عادی تا 90 مگابیت بر ثانیه رو با توجه به با کیفیت بودنش جواب میده

wanener
June 8th, 2012, 14:04
اساتید نظری ندارن ؟

RezaFH
June 8th, 2012, 14:24
سلام

آیا این مشکل روی هر دو هارد دیسک وجود داره ؟
تعداد درخواست های سرورهای مجازی رو بصورت جداگانه بررسی کردید ؟
اگر اطمینان دارید که هارد دیسک ها مشکلی ندارند، قطعا مشکل مربوط به سرورهای مجازی خواهد بود
در ساده ترین حالت شاید بشه با خاموش کردن سرورهای مجازی برای مشاهده تغییرات گراف Latency هم، به نتیجه رسید!

که میتونم بگم اگر از یک تمپلیت برای clone گرفتن استفاده شده باشه، ممکنه از همه ی اونها باشه
مثلا مشکل از یک نرم افزار یا ویروس یا ... باشه که روی همه ی سرورها هست