توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام سرور بهتر است
milad221
June 6th, 2012, 02:04
سلام دوستان 2 تا افر هست که میخواستم نظرتون رو بپرسم از نظر سی پی یو کدوم بهتره برای مجازی سازی
Intel Xeon i7 W3520
4x2(HT)x2.66+ GHz
8 Mo L2 - QPI 4.8 GT/sec
Virtualisation: Instructions VT
Turbo Boost Technologie @ 2.93GHz
24 Go DDR3
Intel SSD 320
2x 40 Go
2x 2To
-------------------------
AMD Opteron 4174 , 6x 2.30+ GHz 6 Mo L3 , QPI 6.4 GT/sec
32 Go DDR3
2x 2To - SATA2
AvalinHost
June 6th, 2012, 02:22
کلا فقط intel مناسب هست.
mahkoom021
June 6th, 2012, 02:33
کلا فقط intel مناسب هست.
امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدید که چرا بقیه برند ها واسه مجازی سازی خوب نیستن ؟
AvalinHost
June 6th, 2012, 02:35
امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدید که چرا بقیه برند ها واسه مجازی سازی خوب نیستن ؟
به تجربه برام ثابت شده، برای مجازی سازی intel بهتر جواب میده.
PDhost.net
June 6th, 2012, 02:52
کلا فقط intel مناسب هست.
با سلام
حتی اگر amd شش هسته واقعی داشته باشد و اینتل 4 هسته؟
itjavani
June 6th, 2012, 13:54
این دو سی پی یو را در لینک زیر میتونید مقایسه کنید:
AMD Opteron 4174 HE vs Intel Xeon W3520 - Difference and Comparison | Diffen (http://www.diffen.com/difference/AMD_Opteron_4174_HE_vs_Intel_Xeon_W3520)
البته کمی به نظر من مقایسه سخت هست! AMD 6 Core و Intel 4Core + HT
در قدرت کلی AMD سرتر هست!ولی برای مجازی سازی من در هر حالتی Intel را ترجیح میدم! البته سابقه کار مجازی سازی با AMD را نداشتم ولی براساس آمار هم بخوایم حساب کنیم کاربران سی پی یو intel به مراتب بیشتر از AMD هستند! به نظر بنده سرور W3520 را انتخاب کنید! دلیل انتخاب هم در لینک و توضیحات بالا آوردم! البته خیلی سطحی نظر دادم بدلیل اینکه هنوز به AMD وارد نیستم و تجربه ای باهاش نداشتم
RezaFH
June 7th, 2012, 01:01
سلام
بنظرم داشتن تعداد هسته ی بالا در مجازی سازی یک مزیت هست (مخصوصا هسته ها رو به سرورهای مجازی اختصاص میدید)
چون مصرف کلی هیچ وقت به 100% نمیرسه که بخوایم بگیم حداکثر قدرت intel از amd بالاتر هست
اما اینجا یک محدودیت دیگه وجود داره که تعداد هارد هست و بنظرم روی 2 تا هارد، نمیشه زیاد مانور داد و از 32 گیگابایت رم استفاده کرد (البته اگر قصد داشته باشید کیفیت رو در سطح بالا نگه دارید) و بنظرم 24 گیگابایت رم برای داشتن کیفیت بالا مناسب و کافی هست.
ولی با درنظر گرفتن قیمت پایینتر سرور AMD و رم و تعداد هسته ی بالاتری که داره، من اگر بودم اون رو انتخاب میکردم!
AvalinHost
June 7th, 2012, 01:11
سلام
بنظرم داشتن تعداد هسته ی بالا در مجازی سازی یک مزیت هست (مخصوصا هسته ها رو به سرورهای مجازی اختصاص میدید)
چون مصرف کلی هیچ وقت به 100% نمیرسه که بخوایم بگیم حداکثر قدرت intel از amd بالاتر هست
اما اینجا یک محدودیت دیگه وجود داره که تعداد هارد هست و بنظرم روی 2 تا هارد، نمیشه زیاد مانور داد و از 32 گیگابایت رم استفاده کرد (البته اگر قصد داشته باشید کیفیت رو در سطح بالا نگه دارید) و بنظرم 24 گیگابایت رم برای داشتن کیفیت بالا مناسب و کافی هست.
ولی با درنظر گرفتن قیمت پایینتر سرور AMD و رم و تعداد هسته ی بالاتری که داره، من اگر بودم اون رو انتخاب میکردم!
آقا رضا شما خودتون amd استفاده کردین؟
جدا از بحث سرور توی pc هم cpu های intel بازدهی بهتری داره.
البته این فرمایش شما که در مجازی سازی تعداد هسته یک مزیت هست درسته ولی طبق لینکی هم که itjavani ارسال کردن Rating intel بیشتر هست.
PDhost.net
June 7th, 2012, 01:15
البته این فرمایش شما که در مجازی سازی تعداد هسته یک مزیت هست درسته ولی طبق لینکی هم که itjavani ارسال کردن Rating intel بیشتر هست.
بحث بسیار خوبی شکل گرفته از نظر من،دوست عزیز شما خودتون تجربه amd رو در مجازی ساز داشتید؟
j4b3r
June 7th, 2012, 01:24
سلام
مدت زیادی روی سروری با مشخصات
Dual AMD Opteron 4180
و 24 گیگ رم - دل r415 مجازی سازی داشتم خوب بود که نه عالی بود
البته سی پی یو خیلی قوی بود.
در مقایسه از نظر قیمت واقعا amd بهترین انتخاب هست
هر چند از نظر کارای هم طی تجربه من خیلی خوب جواب میده
AvalinHost
June 7th, 2012, 01:33
بحث بسیار خوبی شکل گرفته از نظر من،دوست عزیز شما خودتون تجربه amd رو در مجازی ساز داشتید؟
خودم نداشتم ولی یکی از دوستان بنده که چندین سال هست در این زمینه کار میکنه تجربه کار با هردو رو داشته و از تجربه ایشون استفاده کردم.
AvalinHost
June 7th, 2012, 01:40
سلام
مدت زیادی روی سروری با مشخصات
Dual AMD Opteron 4180
و 24 گیگ رم - دل r415 مجازی سازی داشتم خوب بود که نه عالی بود
البته سی پی یو خیلی قوی بود.
در مقایسه از نظر قیمت واقعا amd بهترین انتخاب هست
هر چند از نظر کارای هم طی تجربه من خیلی خوب جواب میده
خودتون که فرمودید: البته سی پی یو خیلی قوی بود.
milad221
June 7th, 2012, 01:43
من خودم هم amd رو قبول ندارم ببخشیدا خدا هم بیاد پایین بگه amd خوبه من میگم نه!
این سی پی یو در حالت عادی رو پی سی های معمولی جواب نمیده بعد میخواد رو سرور اونم واسه مجازی سازی جواب بده
من اینتل رو قبول دارم چون واقعا عالی هست ای ام دی هر چندتا هسته هم باشه بازم به درد مجازی سازی نمیخوره
البته خوشحال میشم بازم نظرات دوستان رو بدونم
j4b3r
June 7th, 2012, 01:50
سلام
چون 2تا سی پی یو بود خیلی قوی بود
ولی به نسبت خیلی عالی هم جواب داد
از نظر قیمیت من اگر زمانی بخوام سرور کولو کنم حتما amd میگیریم
چون نسبت به قیمت پردازش قوی ای میده
AvalinHost
June 7th, 2012, 01:53
سلام
چون 2تا سی پی یو بود خیلی قوی بود
ولی به نسبت خیلی عالی هم جواب داد
از نظر قیمیت من اگر زمانی بخوام سرور کولو کنم حتما amd میگیریم
چون نسبت به قیمت پردازش قوی ای میده
البته این نظر شخصی شماست و کاملا محترمه.
هرکسی تجربه ای داره و خوشبختانه تجربه شما با amd شیرین بود.
RezaFH
June 7th, 2012, 02:26
البته این فرمایش شما که در مجازی سازی تعداد هسته یک مزیت هست درسته ولی طبق لینکی هم که itjavani ارسال کردن rating intel بیشتر هست.
من یک بار متنی رو نوشتم و پاک شد ...
بله، بنده تجربه کار با amd رو هم داشتم و به هیچ وجه بدرد نخور یا ضعیف نمیدونمش! (و حتی بنظرم خیلی هم خوب بودند)
توی پست قبلی اگر دقت کنید، یک نکته عرض کردم که مهم هست
بنظرم وقتی ما از 100% توان یک پردازنده استفاده نمیکنیم، چه لزومی بر قدرت بالاتر یک پردازنده هست ؟
شاید توی استفاده ی کامل از منابع، 50 تا 70 درصد cpu درحال استفاده باشه، پس بنظرم فرقی نمیکنه که کدوم یک از این دو پردازنده رو داشته باشیم (هرچند که باز هم amd رو آنچنان ضعیفتر از اینتل نمیدونم)
ولی یک مساله هم که به ذهنم میرسه، بُعد روانشناسی این انتخاب هست
برخی افراد تعصب زیادی به اینتل دارند (که کم تعداد هم نیستند) و این مورد رو هم باید در نظر گرفت
حتی من دیدم گاها مشتریانی که برای خرید سرور مجازی اقدام میکنند، تاکید بر اینتل بودن پردازنده دارند!
بهرحال اینجا میشه گفت شرایط یکسان هست و اگر بشخصه بخوام انتخاب کنم، به همان 3 دلیلی که بالاتر گفتم (قیمت پایینتر، رم و تعداد هسته بالاتر) سرور amd رو انتخاب میکنم
اما سرور اینتل رو هم میشه گفت مساوی با اون میدونم و اگر بدونم که صرفا amd بودن پردازنده مایه دردسر خواهد شد، اینتل رو انتخاب خواهم کرد!
hassanshaikhi
June 7th, 2012, 13:16
من خودم هم amd رو قبول ندارم ببخشیدا خدا هم بیاد پایین بگه amd خوبه من میگم نه!
این سی پی یو در حالت عادی رو پی سی های معمولی جواب نمیده بعد میخواد رو سرور اونم واسه مجازی سازی جواب بده
من اینتل رو قبول دارم چون واقعا عالی هست ای ام دی هر چندتا هسته هم باشه بازم به درد مجازی سازی نمیخوره
البته خوشحال میشم بازم نظرات دوستان رو بدونم
اینکه کدوم رو قبول داشته باشین نظر شخصی شماست و به من هیچ ربطی نداه ولی اینکه بدون هیچ دلیل و مدرکی بیاد بگید سی پی یو های amd به درد بخور نیستند اصلا قابل قبول نیست. شما بر چه اساسی میگید Amd روی پی سی معمولی جواب نمیده؟؟؟ فوروم یه جای عمومی هست اگه حرفی میخاین بزنید یا چیزی رو خراب کنید باید با دلیل و مدرک حرف بزنید چون بقیه هم حرفای شما رو میخونن همونا هم یکی مثل شما میشه میره یه جای دیگه همین حرف شمارو میزنه بدون اینکه اصلا خودش هم بدونه که واسه چی به درد نمیخوره.
بعضی ها یه چیزی رو فهمیدن جای دیگه هم تکرارش میکنن بدون اینکه خودشون هم دلیلش رو بدونن صرفا به فرض اینکه رفتن فلان مغازه (اگه کسی فروشنده هست بهش برنخوره ولی الان بیشتر فروشنده های کامپیوتر افراد بی سوادی هستند (بیشتر نه همه)) طرف بهش گفته amd به درد نمیخوره یا حرفای مزحکی مثل این که Amd داغ میکنه و میسوزه.
بنده نه تعصبی روی اینتل دارم نه amd هر کدوم معایب مزایای خودشون رو دارند. اگه amd آشغال بود خود مسئولان دیتا سنتر ها ازش استفاده نمیکردن که اعتبارشون زیر سوال بره.
cpu کامپیوتر بنده هم Amd هست مدل athlon II 640 3ghz تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم نمیدونم منظورتون از جواب نمیده چی هست اتفاقا با همین سی پی یو هم با virtualbox و wmware ویندوز xp نصب کردم . به جرات میتونم بگم سرعت کار کردن توی xp مجازی از سرعت کار کردن توی ویندوز خودم بیشتر بود!!!!!!!!!
Amd بیشتر به خاطر مشکلاتی که قبلا داشت از بازار سرور عقب موند.اینکه اینتل از amd جلوتر هست هیچ شکی توش نیست از طرفی مقایسه شرکت بزرگی مثل اینتل با amd یه جورایی درست نیست چون اینتل از لحاظ بودجه و امکانات از Amd خیلی جلوتر هست.
همیشه تعداد هسته های بیشتر دلیل برتری نیست وقتی برتر هست که هم رده هم باشند و قدرت هر هسته نسبت به هسته رقیب مساوی باشه. اصولا هسته های اینتل مخصوصا نسل جدیدش (سندی بریج/آیوی بریج) نسبت به مدل نزدیک به amd سریعتر و بهینه تر هست (واسه همین ممکنه یه vps با فرکانس 200mhz با سی پی یو اینتل عملکرد بهتری نسبت به یه vps با همون فرکانس 200mhz سی پی یو Amd داشته باشه اینو به شخصه تست نکردم و کاملا مطمئن نیستم).
q8400 چهار هسته ای هست corei7 2600 هم چهار هسته ای ولی این کجا و ان کجا.
بنچمارکی از amd 4174 ندیدم که بدونم قدرتش در چه حد هست مدل اینتل هم w3520 مربوط به سه نسل قبل اینتل هست چون از معماری نهالم هست (corei7 920 /930/940/950/960..) با توجه به قیمتش باید شبیه به corei7 920 باشه کمی قویتر.
اینجا چون واسه مجازی سازی هست حتی اگه مدل amd از اینتل ضعیفتر باشه همون طور که آقای حسینی گفتند با توجه به تعداد هسته بیشتر و نیاز نداشتن زیاد به پردازش تعداد بیشتری vps میتونید بدید که amd اینجا به صرفه تر هست. البته اگه فرکانسشون نزدیک به هم نبود قضیه فرق میکرد به فرض مدل اینتل 3ghz بود مدل amd 2ghz که فرکانس هر دو مساوی هم میشد. اینتل 4core x 3ghz=12 و ای ام دی 6core x 2ghz=12ghz
برتری دیگه که اینجا Amd داره tdp مدل ای ام دی 65 وات هست در مقایل 130 وات اینتل که مسلما توی کاهش هزینه سرور ای ام دی تاثیر میزاره.
تا قبل از سری corei7 اینتل تقریبا به هم نزدیک بودن ولی بعدش دیگه نتونست به اینتل برسه (به جز حالت performance / price) معماری جدید Amd هم که بولدوزر بود یه شکست واسه amd بود.
یکی از مزیت های amd هم که دوستان گفتند قیمت مناسبش نسبت به کارایی که میده هست توی لینک زیر که مربوط به p/p هست میبینید که توی رده های اول سی پی یو های Amd بیشتر هست
PassMark CPU Value Chart - Performance / Price of available CPUs (http://www.cpubenchmark.net/cpu_value_available.html)
خود من اگه میخاستم همون موقع سیستم اینتل بگیرم نزدیک به همین سیستم قیمت سی پی یو و مادربورد حدود 300 تمن میشد ولی سیستم amd که گرفتم 200 شد! (البته amd هم مجبور هست قیمت رو کم کنه چون اگه قیمتش زیاد باشه نسبت به اینتل دیگه ارزش خرید نداره).
اگه خودم میخاستم سیستم واسه خودم یا سرور بگیرم اگه مشکل هزینه نداشته باشم سی پی یو های اینتل رو ترجیح میدم به خاطر شناختی که ازش دارم نه اینکه amd رو آشغال بدونم.
توضیح در مورد لینکی که آقای مسعودی گذاشتند اون چیزی رو مشخص نمیکنه ریتینگ هر کسی میتونه رای بده اونجا الان من به اینتل 1 دادم به ای ام دی 5 الان ریتینگ amd شده 2 اینتل 2.3
http://myup.ir/images/78893875677551042125.png
(دمای هوا 39 درجه هست)
http://myup.ir/images/47728612474466767673.png
http://myup.ir/images/78121369043402637542.png
AvalinHost
June 7th, 2012, 15:40
اینکه کدوم رو قبول داشته باشین نظر شخصی شماست و به من هیچ ربطی نداه ولی اینکه بدون هیچ دلیل و مدرکی بیاد بگید سی پی یو های amd به درد بخور نیستند اصلا قابل قبول نیست. شما بر چه اساسی میگید Amd روی پی سی معمولی جواب نمیده؟؟؟ فوروم یه جای عمومی هست اگه حرفی میخاین بزنید یا چیزی رو خراب کنید باید با دلیل و مدرک حرف بزنید چون بقیه هم حرفای شما رو میخونن همونا هم یکی مثل شما میشه میره یه جای دیگه همین حرف شمارو میزنه بدون اینکه اصلا خودش هم بدونه که واسه چی به درد نمیخوره.
بعضی ها یه چیزی رو فهمیدن جای دیگه هم تکرارش میکنن بدون اینکه خودشون هم دلیلش رو بدونن صرفا به فرض اینکه رفتن فلان مغازه (اگه کسی فروشنده هست بهش برنخوره ولی الان بیشتر فروشنده های کامپیوتر افراد بی سوادی هستند (بیشتر نه همه)) طرف بهش گفته amd به درد نمیخوره یا حرفای مزحکی مثل این که Amd داغ میکنه و میسوزه.
بنده نه تعصبی روی اینتل دارم نه amd هر کدوم معایب مزایای خودشون رو دارند. اگه amd آشغال بود خود مسئولان دیتا سنتر ها ازش استفاده نمیکردن که اعتبارشون زیر سوال بره.
cpu کامپیوتر بنده هم Amd هست مدل athlon II 640 3ghz تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم نمیدونم منظورتون از جواب نمیده چی هست اتفاقا با همین سی پی یو هم با virtualbox و wmware ویندوز xp نصب کردم . به جرات میتونم بگم سرعت کار کردن توی xp مجازی از سرعت کار کردن توی ویندوز خودم بیشتر بود!!!!!!!!!
Amd بیشتر به خاطر مشکلاتی که قبلا داشت از بازار سرور عقب موند.اینکه اینتل از amd جلوتر هست هیچ شکی توش نیست از طرفی مقایسه شرکت بزرگی مثل اینتل با amd یه جورایی درست نیست چون اینتل از لحاظ بودجه و امکانات از Amd خیلی جلوتر هست.
همیشه تعداد هسته های بیشتر دلیل برتری نیست وقتی برتر هست که هم رده هم باشند و قدرت هر هسته نسبت به هسته رقیب مساوی باشه. اصولا هسته های اینتل مخصوصا نسل جدیدش (سندی بریج/آیوی بریج) نسبت به مدل نزدیک به amd سریعتر و بهینه تر هست (واسه همین ممکنه یه vps با فرکانس 200mhz با سی پی یو اینتل عملکرد بهتری نسبت به یه vps با همون فرکانس 200mhz سی پی یو Amd داشته باشه اینو به شخصه تست نکردم و کاملا مطمئن نیستم).
q8400 چهار هسته ای هست corei7 2600 هم چهار هسته ای ولی این کجا و ان کجا.
بنچمارکی از amd 4174 ندیدم که بدونم قدرتش در چه حد هست مدل اینتل هم w3520 مربوط به سه نسل قبل اینتل هست چون از معماری نهالم هست (corei7 920 /930/940/950/960..) با توجه به قیمتش باید شبیه به corei7 920 باشه کمی قویتر.
اینجا چون واسه مجازی سازی هست حتی اگه مدل amd از اینتل ضعیفتر باشه همون طور که آقای حسینی گفتند با توجه به تعداد هسته بیشتر و نیاز نداشتن زیاد به پردازش تعداد بیشتری vps میتونید بدید که amd اینجا به صرفه تر هست. البته اگه فرکانسشون نزدیک به هم نبود قضیه فرق میکرد به فرض مدل اینتل 3ghz بود مدل amd 2ghz که فرکانس هر دو مساوی هم میشد. اینتل 4core x 3ghz=12 و ای ام دی 6core x 2ghz=12ghz
برتری دیگه که اینجا Amd داره tdp مدل ای ام دی 65 وات هست در مقایل 130 وات اینتل که مسلما توی کاهش هزینه سرور ای ام دی تاثیر میزاره.
تا قبل از سری corei7 اینتل تقریبا به هم نزدیک بودن ولی بعدش دیگه نتونست به اینتل برسه (به جز حالت performance / price) معماری جدید Amd هم که بولدوزر بود یه شکست واسه amd بود.
یکی از مزیت های amd هم که دوستان گفتند قیمت مناسبش نسبت به کارایی که میده هست توی لینک زیر که مربوط به p/p هست میبینید که توی رده های اول سی پی یو های Amd بیشتر هست
PassMark CPU Value Chart - Performance / Price of available CPUs (http://www.cpubenchmark.net/cpu_value_available.html)
خود من اگه میخاستم همون موقع سیستم اینتل بگیرم نزدیک به همین سیستم قیمت سی پی یو و مادربورد حدود 300 تمن میشد ولی سیستم amd که گرفتم 200 شد! (البته amd هم مجبور هست قیمت رو کم کنه چون اگه قیمتش زیاد باشه نسبت به اینتل دیگه ارزش خرید نداره).
اگه خودم میخاستم سیستم واسه خودم یا سرور بگیرم اگه مشکل هزینه نداشته باشم سی پی یو های اینتل رو ترجیح میدم به خاطر شناختی که ازش دارم نه اینکه amd رو آشغال بدونم.
توضیح در مورد لینکی که آقای مسعودی گذاشتند اون چیزی رو مشخص نمیکنه ریتینگ هر کسی میتونه رای بده اونجا الان من به اینتل 1 دادم به ای ام دی 5 الان ریتینگ amd شده 2 اینتل 2.3
http://myup.ir/images/78893875677551042125.png
(دمای هوا 39 درجه هست)
http://myup.ir/images/47728612474466767673.png
http://myup.ir/images/78121369043402637542.png
ممنون از توضیحات کاملتون.
با توجه به این پست مفید استارتر تاپیک بهتر میتونه تصمیم گیری کنه.
faranetwork
June 7th, 2012, 16:36
این سرور مال ovh هست درسته؟؟؟؟
سرور دوم که amd هست بهتر هست...چون شما 6 هسته سی پی یو دارین ولی سرور اول 4 هسته
PDhost.net
June 7th, 2012, 16:45
این سرور مال ovh هست درسته؟؟؟؟
سرور دوم که amd هست بهتر هست...چون شما 6 هسته سی پی یو دارین ولی سرور اول 4 هسته
بله،اما میشه بگید هاردهاش میکشه پورت یک گیگ رو یا نه؟چون یکی از کاربرا سرور Fiche serveur dédié professionnel EG Best Of - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/eg_best_of.xml) داشت،12 تا وی پی اس که آورده بود روش پورت خالی داشت اما سرعت از 10 مگابایت بالاتر نمیرفت...فکر میکنید مشکل از چی بوده؟من فکر میکنم هارد جوابگو نیست
faranetwork
June 7th, 2012, 17:37
بله،اما میشه بگید هاردهاش میکشه پورت یک گیگ رو یا نه؟چون یکی از کاربرا سرور Fiche serveur dédié professionnel EG Best Of - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/eg_best_of.xml) داشت،12 تا وی پی اس که آورده بود روش پورت خالی داشت اما سرعت از 10 مگابایت بالاتر نمیرفت...فکر میکنید مشکل از چی بوده؟من فکر میکنم هارد جوابگو نیست
ما از هر 2 سرور داریم....و روی هر 2 تا هم دانلود رو تا 100 گرفتیم این هم نمونه...
این مشکلی هم که گفتین ربطی به هارد نداره.....بستگی به سیستم عامل و......داره..میشه حتی کاری کرد با 1 وی پی اس تازه ستاپ کاری کرد که 1 مگ هم بالاتر نرفت....مدیریت سرور در OVH از هر چیزی مهم تر هست
PDhost.net
June 7th, 2012, 17:58
ما از هر 2 سرور داریم....و روی هر 2 تا هم دانلود رو تا 100 گرفتیم این هم نمونه...
این مشکلی هم که گفتین ربطی به هارد نداره.....بستگی به سیستم عامل و......داره..میشه حتی کاری کرد با 1 وی پی اس تازه ستاپ کاری کرد که 1 مگ هم بالاتر نرفت....مدیریت سرور در OVH از هر چیزی مهم تر هست
ممنون
شما خودتون اگر بودید کدوم سرور رو میگرفتید،رو این سرور که عکس گرفتید چندتا وی پی اس هست؟ممنون
itjavani
June 7th, 2012, 18:25
سرور خالی! دانلود از داخل شبکه OVH انتظار دارید این سرعت دانلود هم بهتون نده؟! دانلود از داخل شبکه نیازی به مدیریت سرور نداره! عموما کاربران ایرانی هم محدود کردن پورت رو یاد ندارند و عموما محدودیت ایجاد نمیکنند!
ولی مشکل کاربر PDhost هم نمیتونیم بگیم صد در صد از هارد هست! به عوامل زیادی بستگی داره!یکی از اون موارد میتونه هارد باشه!
ali68124
August 16th, 2014, 17:48
کدام کشور سروره این سرعت دانلود 100 داده
PDhost.net
August 18th, 2014, 13:35
احتمالا لینک دانلود داخلی خود فایل های تست ovh بوده . تاپیک مال 2 سال پیش بوده . اما تا 30 40 MB با همون لینک cachefly معمولا میشه تست دانلود گرفت .
http://cachefly.cachefly.net/100mb.test