ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جالب با in ها !!!

mizbanaval
June 5th, 2012, 23:05
سلام دوستان عزیز
این دومین دامنه in هست که واسه یکی از یوزر ها میخام به سرور متصل کنم
متاسفانه نمیدونم داستان چیه
2 تا دامنه in خاستم ست کنم هیچ کدوم نشد دامنه های دیگه میشه این in ها اذیت میکنن
دوستان نظری ندارین ؟
http://www.intodns.com/parsim.in
ممنون از همگی

carbon7
June 6th, 2012, 00:26
ار پنل دومینتون بر روی DNS Management کلیک کنید بعد روی Configure Now کلیک کنید، بعد روی Manage DNS کلیک کن
از بخش A Record بر روی Add a Record کلیک کن و اگه می خوای به صورت ساب دامین مانند باشه فیلد Host Name را پر کن، اگه می خوای خود خود دامین روی آی پی ست بشه فیلد Host Name را خالی بذار و آی پی رو توی فیلد Destination IPv4 Address وارد کن
یه چند ساعتی طول می کشه تا NameServer و DNS ست بشه
موفق باشی

mizbanaval
June 6th, 2012, 12:28
ار پنل دومینتون بر روی DNS Management کلیک کنید بعد روی Configure Now کلیک کنید، بعد روی Manage DNS کلیک کن
از بخش A Record بر روی Add a Record کلیک کن و اگه می خوای به صورت ساب دامین مانند باشه فیلد Host Name را پر کن، اگه می خوای خود خود دامین روی آی پی ست بشه فیلد Host Name را خالی بذار و آی پی رو توی فیلد Destination IPv4 Address وارد کن
یه چند ساعتی طول می کشه تا NameServer و DNS ست بشه
موفق باشی
سلام خدمت شما
راه خوبی هست
ولی میخاستم کلن بدونم خاصیت دامنه های in چیه که انقدر اذیت میکنن من فقط با in ها مشکل دارم بقیه ok هست
بازم تشکر

carbon7
June 7th, 2012, 03:25
فرقی نمی کنه تمام پسوندهای .in در directi به یه شکل هستند