توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور قدرتمند ، برای سرویس بلاگ دهی
amin2142
June 5th, 2012, 19:09
با سلام و احترام
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه واسه سیستم بلاگ دهی با بازدید تقریبی روزانه 500 هزار نفر و 2 هزار نفر آنلاین چه سرور هایی نیاز است ؟
با دیتا سنتر های زیادی صحبت کردم
یکی از دوستان گفت 2 تا سرور ex 10 از هتزنر بزار برای شروع و کم کم اضافه کنم
و برای آپلود سنتر اختصاصی XS 13 بزارم
چون باید تا آخر ماه سرور آماده کنم تا سیستم پیاده بشه
لطفأ کمک کنید ببنیم استاید چه سرور های تجویز میکنند
با تشکر ، امین ذکاوتمند
ariacloud
June 19th, 2012, 18:02
كاملا درسته از هتزنر ex 10 براي اين كار مناسب و به صرف است
danitfk
June 19th, 2012, 18:36
درود بر شما
در اروپا دیتاسنتر OVH و در آمریکای شمال دیتاسنتر XLHost رو بهتون پیشنهاد می کنم.چرا که OVH یکی از پر سرعت ترین دیتاسنتر ها در اروپا از لحاظ نت هستن .
این سرور کاملا مناسب هست : EG BEST Of (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/eg_best_of.xml)
رم : 24 گیگابایت | پردازنده : Intel Xenon i7 W3520 4x2(HT)x2.66+ GHz | پورت ارتباطی : 1 گیگابیت
و همچنین یک سرور اختصاصی از دیتاسنتر XLHost :
پردازنده : Xeon E3-1230v2 Quad Core 3.3GHz 5 GT/S 8MB L2 cache (13200MHz) || رم : 16 گیگابایت || ( حتما سفارش هارد اضافه و پورت 1 گیگابیت بدید .
Dedicated Servers | Windows & Dedicated Server | Dedicated Hosting (http://www.xlhost.com/hosting/dedicated-servers/)
amin2142
June 20th, 2012, 19:06
salam va dordmerc az rahnamaeihatoondombale datcenter amrikaei kitarsam berm chon 2 bar serveramo bastan be khater tahrimtrabete ina ba tahrimat chetore ?
smartieuser
June 21st, 2012, 15:17
سلام
پیام خصوصی ارسال شد.
با احترام
محمد خسروی
j4b3r
June 21st, 2012, 16:52
salam va dordmerc az rahnamaeihatoondombale datcenter amrikaei kitarsam berm chon 2 bar serveramo bastan be khater tahrimtrabete ina ba tahrimat chetore ?
با سلام
XLHost هیچ مشکلی از نظر تحریم نداره. اینو بهتون تضمین میدیم.
اگر خواستید می تونم از این دیتاسنتر براتون سرور بگیرم.
در صورت نیاز با من تماس بگیرید:
آی دی یاهو: gatefacom2
ارسال تیکت: ارسال تیکت - گیت فا (http://gatefa.com/submitticket.php?step=2&deptid=1)
موفق باشید.
mrahi
June 24th, 2012, 17:21
پیشنهاد میکنم از هتزنر نگیرید
از دیتاسنتر های معتبر تری بگیرید
از دیتاسنتر iweb کانادا یا Mesh آلمان که شبکه ی دیتاسنترشون level 3 هست. ولی هتزنر شبکش زیاد جالب نیست
برای این حجم بازدید VPS قدرتمند هم میتونید بگیرید که دردسر کانفیگ پرداخت و ... هم نداشته باشه
mahosseini
July 5th, 2012, 03:59
با سلام و احترام
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه واسه سیستم بلاگ دهی با بازدید تقریبی روزانه 500 هزار نفر و 2 هزار نفر آنلاین چه سرور هایی نیاز است ؟
با تشکر ، امین ذکاوتمند
با این تعداد بازدید حتما پیشنهاد می کنم با یکی از همکاران که اینکار رو قبلا انجام دادن مشاوره کنید
نوع سرور ها ، هاردشون ، پورتشون و ... بسیار اهمیت داره
Ovh و xlhost از نظر شبکه و همچنین کفیت سرورها مناسب هست .
در حال حاضر دو سرویس دهنده وبلاگ بزرگ سرویس هاشون از ایلات متحده هست . ( بلاگفا ، پرسین بلاگ )
Mihan-VPS
July 5th, 2012, 11:34
Ovh و xlhost رو مناسب میبینم برای کارتون بخاطر سرعت انتقال بالای اطلاعات و شبکه ی قوی که دارن
موفق باشید
persiantools
July 5th, 2012, 12:10
با سلام و احترام
با تشکر ، امین ذکاوتمند
بنده یک پیسنهادی و راهنمایی به شما می کنم . الان اصلا به حرفم گوش نمی دید ولی 6 ماهه دیگه 100% به این نظر من میرسید
اگر سایتتون رو تازه می خواهید راه اندازی کنید یک سرور مجازی برای ساییتتون حداقل تا 6 ماهه اول نیازتون رو رفع می کنه .
makh000f
July 5th, 2012, 13:00
بنده یک پیسنهادی و راهنمایی به شما می کنم . الان اصلا به حرفم گوش نمی دید ولی 6 ماهه دیگه 100% به این نظر من میرسید
اگر سایتتون رو تازه می خواهید راه اندازی کنید یک سرور مجازی برای ساییتتون حداقل تا 6 ماهه اول نیازتون رو رفع می کنه .
با این نظر منم موافقم چون یکی از دوستان بنده هم همین کار رو کرده الان موفقه !