takwebmaster
June 5th, 2012, 16:17
با سلام و عرض ادب
قصد فروش یکی از سایتهامو دارم .
که از هفته ی پیش خرجش کردم و سیر صعودیش بسیار خوب هستش و داره خیلی خوب جا باز میکنه بین کاربرا .
اطلاعات جزئی »
حدودا 200 هزار تومان هزینه تبلیغات شده .
سایت کاملا { ثبت شده در وزارت ارشاد } و تایید شده است .
حدودا 1 ماه از راه اندازی سایت میگذره ( به صورت کامل ) .
درآمد زایی نشده تا بحال .
حدودا روزانه بین 3000 تا 4000 بازدید داره ( تقریبا 1000 تا 1500 آی پی )
روزانه به طور میانگین 40~60 تا کاربر جدید داره جذب میشه ( از روی تبلیغات صورت گرفته )
تبلیغات در سایت های » ایران30تی , تک آپدیت , تک2مدیا,پی سی دی,فارسی.نت هست و فامو که اون تموم شد ولی الباقی هست
حدودا 20 روز از تبلیغات مونده بسیار جای پیشرفت داره این سایت | تا بحال حدود 600 کاربر داشته در طی 1 هفته اخیر |
هاست 5 گیگ از سرورهای قدرتمند فارس وب هاست (پهنای باند نامحدود) { تقریبا 2 ماه باقی مونده }
دامین تا تاریخ 20 دی ماه 91 اعتبار داره و به اسم زیبای » F a c e B o o k i . i r هستش
اسکریپت »
پی اچ پی فاکس ( کاملا فارسی شده )
پنل زیبای شبیه فیس بوک کاملا کاربر پسند
دارای چت باکس و .........
از لحاظ اسکریپتش بهتره تست کنید خودتون کاملا متوجه میشید.
علت فروش »
عدم وقت کافی برای رسیدگی به کاربران و وضعیت سایت به دلیل اینکه وقت اصلیم رو روی سئو پرس میذارم و فارسی.نت
عجله ای هم برای فروش ندارم .....
آدرس سایت »
شبکه اجتماعی فیس بوکی (http://facebooki.ir/)
قیمت پایه »
800 هزار تومان
سوالی چیزی بود در خدمتم
خریدار واقعی برای اینکه اطلاعات کامل تری داشته باشه میتونه از طریق » آی دی یاهو » Takwebmaster@yahoo.com جی تاک » Takwebmaster@gmail.com با بنده ارتباط داشته باشه
با سپاس
قصد فروش یکی از سایتهامو دارم .
که از هفته ی پیش خرجش کردم و سیر صعودیش بسیار خوب هستش و داره خیلی خوب جا باز میکنه بین کاربرا .
اطلاعات جزئی »
حدودا 200 هزار تومان هزینه تبلیغات شده .
سایت کاملا { ثبت شده در وزارت ارشاد } و تایید شده است .
حدودا 1 ماه از راه اندازی سایت میگذره ( به صورت کامل ) .
درآمد زایی نشده تا بحال .
حدودا روزانه بین 3000 تا 4000 بازدید داره ( تقریبا 1000 تا 1500 آی پی )
روزانه به طور میانگین 40~60 تا کاربر جدید داره جذب میشه ( از روی تبلیغات صورت گرفته )
تبلیغات در سایت های » ایران30تی , تک آپدیت , تک2مدیا,پی سی دی,فارسی.نت هست و فامو که اون تموم شد ولی الباقی هست
حدودا 20 روز از تبلیغات مونده بسیار جای پیشرفت داره این سایت | تا بحال حدود 600 کاربر داشته در طی 1 هفته اخیر |
هاست 5 گیگ از سرورهای قدرتمند فارس وب هاست (پهنای باند نامحدود) { تقریبا 2 ماه باقی مونده }
دامین تا تاریخ 20 دی ماه 91 اعتبار داره و به اسم زیبای » F a c e B o o k i . i r هستش
اسکریپت »
پی اچ پی فاکس ( کاملا فارسی شده )
پنل زیبای شبیه فیس بوک کاملا کاربر پسند
دارای چت باکس و .........
از لحاظ اسکریپتش بهتره تست کنید خودتون کاملا متوجه میشید.
علت فروش »
عدم وقت کافی برای رسیدگی به کاربران و وضعیت سایت به دلیل اینکه وقت اصلیم رو روی سئو پرس میذارم و فارسی.نت
عجله ای هم برای فروش ندارم .....
آدرس سایت »
شبکه اجتماعی فیس بوکی (http://facebooki.ir/)
قیمت پایه »
800 هزار تومان
سوالی چیزی بود در خدمتم
خریدار واقعی برای اینکه اطلاعات کامل تری داشته باشه میتونه از طریق » آی دی یاهو » Takwebmaster@yahoo.com جی تاک » Takwebmaster@gmail.com با بنده ارتباط داشته باشه
با سپاس