با سلام . دوستان و اساتید عزیز اگه بخوام لینک های دانلود سایتم رو همانند لینک زیر:
new1/The.Incredibles.2004.BluRay.YekMovie.mkv (http://www.dl2.yekmovie.biz/new1/The.Incredibles.2004.BluRay.YekMovie.mkv)
vip کنم که برای دانلود از کاربر یوزر و پسورد بخواد باید چه کار کنم ؟ در ضمن سرور مجازی من ویندوز روش نصبه . ممنون میشم کامل توضیح بدین . با تشکر .
irani1
June 5th, 2012, 10:37
دوستی نیست منو راهنمایی کنه ؟
arman_gts
June 5th, 2012, 10:45
Gene6 FTP Server - Professional and secure FTP Server for Windows supporting secure FTP over SSL 128 bit (http://www.g6ftpserver.com/)
کرکش رو خودت پیدا کن
irani1
June 5th, 2012, 14:10
دوست عزیز من این نرم افزار رو همراه با کرکش دانلود کردم,اینجا هم آپلود کردم Gene6 FTP Server (http://www.mediafire.com/?w0a5ikkxft59ktx)
چند تا سوال دارم . اول اینکه این نرم افزار چه طوری کرک میشه ؟ کرکش رو محل نصب نرم افزار ریختم ولی اینگار فایده نداشت !
دوم اینکه مثلا من یک دامنه name.in دارم و میخوام به این نرم افزار ست کنم , چه طوریه ؟ دی ان اس دامنه رو باید چه طوری ست کنم ؟ اگه ساب دومین باشه چی ؟
سوم اینکه حالا گیرم دامنه هم ثبت کردم , لینک دانلود چه طوری میشه ؟ فایل ها رو کجا باید برزم که بشه لینک دانلود گرفت ازش ؟ آیا در کنارش به نرم افزار هایی مثل wamp server هم نیازه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدین .
irani1
June 5th, 2012, 15:51
ماشا الله بین این همه استاد network کسی نیست یک راهنمایی کلی به ما بکنه ؟
empratoor
June 5th, 2012, 16:18
سلام دوست عزیز
شما برای این کار می تونید از سرویس FTP برنامه Filezilla Server استفاده کنی.
به این شکل که سرویس http رو می بندی رو سرور و یا مسیر فایل هات رو جای دیگه ای غیر از مسیر پیشفرض IIS میدی. بعد Filezilla Server رو نصب می کنی و یک گروه کاربری مثلا VIP توش ایجاد می کنی که فقط اجازه خوندن دارن. مسیر پیشفرض رو هم همون پوشه مورد نظر میدی.
حالا کافیه توی فایل زیلا یوزر بسازی و ادد کنی تو این گروه!
لینک هاتم به جای مثلا : http://site/download.zip باید به صورت FTP یعنی : ftp://site/download.zip برای دانلود قرار بدی.
یکی از ساده ترین و بی دردسر ترین راهها همین راهه.
موفق باشید
ms313
June 5th, 2012, 18:00
فكر كنم با پلسك هم بشه.
alireza.pir
July 6th, 2014, 09:56
سلام دوست عزیز
شما برای این کار می تونید از سرویس FTP برنامه Filezilla Server استفاده کنی.
به این شکل که سرویس http رو می بندی رو سرور و یا مسیر فایل هات رو جای دیگه ای غیر از مسیر پیشفرض IIS میدی. بعد Filezilla Server رو نصب می کنی و یک گروه کاربری مثلا VIP توش ایجاد می کنی که فقط اجازه خوندن دارن. مسیر پیشفرض رو هم همون پوشه مورد نظر میدی.
حالا کافیه توی فایل زیلا یوزر بسازی و ادد کنی تو این گروه!
لینک هاتم به جای مثلا : http://site/download.zip باید به صورت FTP یعنی : ftp://site/download.zip برای دانلود قرار بدی.
یکی از ساده ترین و بی دردسر ترین راهها همین راهه.
موفق باشید
درود؛ عذر میخوام بنده filezilla رو نصب کردم و تمام کارهایی که گفتید رو هم انجام و گروه و یوزر هم تعریف کردم؛ یک فایل هم داخل فولدری که برای یوزرم تعریف کردم قرار دادم اما وقتی آدرس رو به این صورت وارد می کنم:
ftp://ServerIP/test.zip (ftp://site/download.zip)
timeOut میده، این در حالیه که تو خود سرور وقتی در Commend prompt عبارت ftp localhost رو تایپ می کنم ازم یوزر پسورد میخواد؛ ولی اینجوری نه تنها یوزر پس نمی میخواد، تایم اوت هم میشه. ممکنه راهنمایی بفرمائید؟
- - - Updated - - -
درود؛ عذر میخوام بنده filezilla رو نصب کردم و تمام کارهایی که گفتید رو هم انجام و گروه و یوزر هم تعریف کردم؛ یک فایل هم داخل فولدری که برای یوزرم تعریف کردم قرار دادم اما وقتی آدرس رو به این صورت وارد می کنم:
timeOut میده، این در حالیه که تو خود سرور وقتی در Commend prompt عبارت ftp localhost رو تایپ می کنم ازم یوزر پسورد میخواد؛ ولی اینجوری نه تنها یوزر پس نمی میخواد، تایم اوت هم میشه. ممکنه راهنمایی بفرمائید؟
دوستان ممکنه راهنمایی بفرمائید؟
meysam021
July 6th, 2014, 10:02
عزیز تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید.
alireza.pir
July 6th, 2014, 10:19
عزیز تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید.
دوست گرامی، تاپیک های پرسش و پاسخ عموما به این دلیل بسته نمیشن که هروقت هرکی هر سوالی داشت در اون مورد؛ بپرسه، با توجه به امضاتون بیشتر انتظار میره بنده رو راهنمایی بفرمائید جای اینکه نقش ناظم های انجمن رو بازی کنید.
parsdg
July 6th, 2014, 21:19
دوست عزیز با یک برنامه نویسی خیلی ساده می تونی جوری vip کنی که خود کاربر هم نام کاربری کلمه عبورشو انتخاب کنه . سرورتون ویندوز هست یا لینوکس ؟
empratoor
July 6th, 2014, 23:52
- - - Updated - - -
دوستان ممکنه راهنمایی بفرمائید؟
سلام
دوست گرامی روش های جدید و دارای امکانات بیشتری ارائه شده که می تونید از اونها استفاده کنید (البته با صرف کمی هزینه) اما چنانچه از این سرویس تمایل به استفاده دارید بررسی کنید فایروال ویندوزتون فعال هست حتما که پورت FTP رو برای حالت آنلاین به صورت پیشفرض میبنده روی اغلب نرم افزارها.
یا فایرفال ویندوز سرورتون رو خاموش کنید و یا سرویس Filezilla رو به لیست سفید اون اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه.
موفق باشید
alireza.pir
July 9th, 2014, 01:54
دوست عزیز با یک برنامه نویسی خیلی ساده می تونی جوری vip کنی که خود کاربر هم نام کاربری کلمه عبورشو انتخاب کنه . سرورتون ویندوز هست یا لینوکس ؟
سرور بنده ویندوز هست، چطور میتونم با برنامه نویسی این کار رو انجام بدم؟
- - - Updated - - -
سلام
دوست گرامی روش های جدید و دارای امکانات بیشتری ارائه شده که می تونید از اونها استفاده کنید (البته با صرف کمی هزینه) اما چنانچه از این سرویس تمایل به استفاده دارید بررسی کنید فایروال ویندوزتون فعال هست حتما که پورت FTP رو برای حالت آنلاین به صورت پیشفرض میبنده روی اغلب نرم افزارها.
یا فایرفال ویندوز سرورتون رو خاموش کنید و یا سرویس Filezilla رو به لیست سفید اون اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه.
موفق باشید
ممنون از شما مشکلم حل شد :x
اما میشه اون روش های دیگه رو هم بگید و مقدار هزینش رو هم همینطور؟
parsdg
July 9th, 2014, 02:14
سرور بنده ویندوز هست، چطور میتونم با برنامه نویسی این کار رو انجام بدم؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما مشکلم حل شد :x
اما میشه اون روش های دیگه رو هم بگید و مقدار هزینش رو هم همینطور؟
مشکل حل شد دیگه
alireza.pir
July 9th, 2014, 02:15
یک سوال دیگه اینکه با IDM نمیشه این لینک هایی که از ftp داده میشه رو دانلود کرد، میگه Ftp server dosent Allow connections میشه راهنمایی بفرمائید؟
parsdg
July 9th, 2014, 02:19
یک سوال دیگه اینکه با IDM نمیشه این لینک هایی که از ftp داده میشه رو دانلود کرد، میگه Ftp server dosent Allow connections میشه راهنمایی بفرمائید؟
دوست عزیز نیازی به ftp نیست
شما از همون HTTP می تونین این کار و انجام بدین چه نسخه ای هست ویندوزتون؟
alireza.pir
July 11th, 2014, 02:58
وبندوز سرور 2008 هست، چطور اینکار رو انجام بدم؟
- - - Updated - - -
لطفا راهنمایی بفرمائید
- - - Updated - - -
اگه ممکنه بنده رو راهنمایی بفرمائید
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up :|
parsdg
September 20th, 2014, 14:11
سلام
با یاهم من در تماس باشین
moein.tallaei@yahoo.com