PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در مورد زیر موضوعات [وردپرسی ها بیاین] :53:

vahab00
June 4th, 2012, 11:14
سلام دوستان
نمیدونم براتون اتفاق افتاده نیاز به مرتب سازی موضوعات داشته باشید یا نه
اما اگه این اتفاق افتاده حتما رفتید سراغ افزونه my catoriy order . اما بعضی مواقع میشه که نمیشه از این افزونه استفاده کرد
دقیقا اینجا مشکل من شروع میشه
من میخوام تو یه سایت حدودا 5تا موضوع اصلی تعریف کنم و حدود 30 تا زیر موضوع
اما برای نمایش کاربران فقط به دو موضوع و زیر موضوع هاش نیاز دارم
آیا راهی هست که مشخصی کنم مثلا موضوع با آیدی 2 تنها نمایش داده بشه به همراه زیر موضوعاتش ؟
با تشکر و عرض ادب

راستی ولادت حضرت امیر المونان علی (ع) و روز پدر رو به همه ی دوستان خوبم تبریک میگم

با آرزوی موفقیت و پیروزی برای تک تک شما
یا حق

vahab00
June 4th, 2012, 20:25
هیچکـــــــــــــــــــــ ـــس راهی بلـــــــــــــــــــــد نیســــــــــــــــــــــ ـــــــــــت ؟ :63::((

psfa
June 4th, 2012, 21:17
شما كه خودتون طراح وب هستين
اين راه مناسب نيست كه از تو قالب اوكي كنيد؟ يعني خودتون توي سايد بار كد نمايش اون موضوع رو قرار بدين و كد اصلي نمايش موضوعات رو بردارين

vahab00
June 4th, 2012, 21:23
شما كه خودتون طراح وب هستين
اين راه مناسب نيست كه از تو قالب اوكي كنيد؟ يعني خودتون توي سايد بار كد نمايش اون موضوع رو قرار بدين و كد اصلي نمايش موضوعات رو بردارين
لطف داری داداش
اما من نمیخوام دستی وارد بشه
اینی که دارم طراحی میکنم تقریبا طرف چیز زیادی نمیدونه
واسه همین میخوام اینکار اتوماتیک انجام شه و زیر موضوعات اون موضوع خاص که میخوام پیدا کنم
فکر کنم امکانش نیست
فکر دیگه ای باید کرد
با تشکر از شما که وقت گذاشتید
یا حق

BANER-KAR
June 6th, 2012, 11:00
تنها راهش اینه که به جای تابع نمایش موضوعات یک کد html از اون چیزی که میخواید رو بسازید و بزارید.:67:

vahab00
June 6th, 2012, 11:36
تنها راهش اینه که به جای تابع نمایش موضوعات یک کد html از اون چیزی که میخواید رو بسازید و بزارید.
چ راه حل خوبی :d
اینو که خودم هم میدونم . گفتم شاید بشه چنین کاری کرد
ممنون از لطفتون
مرسی
یا حق

WpMaster
June 11th, 2012, 09:11
از این افزونه استفاده کنید
Widgets Reloaded: WordPress Plugin (http://justintadlock.com/archives/2008/12/09/widgets-reloaded-wordpress-plugin)