ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در 2 دامین روی یک هاست

electro
June 4th, 2012, 02:13
سلام من یه هاست دارم میخوام سایت اول و دامین اول رو کامل از روی هاست بردارم و دامین دوم رو روش ست بکنم . مراحل ست کامل طی شده اما سایت بالا نمیاد ! از سیستم نیوک استفاده میکنم ! ایا باید دوباره نیوک رو نصب بکنم روی هاست قسمت روت و فایل های سایتم رو روی اون کپی بکنم؟

lived
June 4th, 2012, 02:30
خیر
دقیقا مشکل چی هست ؟

electro
June 4th, 2012, 02:40
ببینید من الان یه سایت دارم روی یک هاست یعنی یک دامین روی یک هاست . الان میخوام اسم سایت رو کامل تغییر بدم واسه همین یه دامین دیگه گرفتم الان میخوام دامین دومی رو جایگزین اولی بکنم ! نمیدونم باید چکار بکنم بدجوری هنگ کردم بخدا . دامین هم ست شده روی هاست . اصلا میشه با 2 دامین روی یک هاست سایت بالا بیاد؟ یکمی راهنمایی کنید لطفا

Ashkankamangar.ir
June 4th, 2012, 02:48
باید به مدیر سرور بگید دامنه ی هاست رو تغییر بده ابتدا در مورد اولتون
در مورد دومتونم باید بگم که میشه دو یا چند دامنه رو با یه هاست بالا بیارید(پارک دامنه)
میتونید دو یا چند دامنه رو (هر کدام با محتوای جداگانه)رو به هاست بالا بیارید (ادان دامنه)

electro
June 4th, 2012, 02:50
یعنی از کسی که هاست گرفتم؟ هاست و دامنه قبلی رو از یکی دیگه گرفتم و این دامنه دومی رو از کسی دیگه . راهی نداره خودم درستش بکنم ؟

Ashkankamangar.ir
June 4th, 2012, 02:51
بله از کسی که هاست گرفتید

electro
June 4th, 2012, 02:57
ممنون از شما . به نظر شما برای یک سایت دانلود موزیک و عکس فیلم 100 مگ فضا روی هاست کافیه؟ تازه سایت رو راه انداختم . من یه هاست دانلود دارم که همه کار رو با اون انجام میدم . مشکلی نیستش؟ نهایت حجم نیوک و فایل های اون 50 مگ هم نمیشه . نظر شما چیه ؟

Ashkankamangar.ir
June 4th, 2012, 02:59
به هر حال باید ارتقا بدین چون دیتابیس خودش بعد از مدتی حجم میگیره

electro
June 4th, 2012, 03:03
پس فعلا جواب گو هستش ؟! تا یه مدت.. اخه من الان هاست اضافه دارم با 100 مگ فضا گفتم خب الان به جای اینکه دردسر بدم به خودم به خاطر 500 مگ قضایی که اون هاست داره خب رو هاست 100 مگ فعلا سایت رو بالا بیارم تا بعد به قول شما ارتقا بدم

soroushhost
June 4th, 2012, 07:25
سلام electro

برای راه اندازی و نگهداری یک سایت موزیک حجم 100 مگابایت بسیار کم است ، علی الخصوص اینکه فقط 50 مگ هم نیوک حجم اشغال کرده است.
اما براآورد حجم مورد نیاز شما بستگی دارد به نوع فعالیت و بازه زمانی به روز رسانی سایت شما، یعنی باید ببینید که اصولا در طول روز، هفته، ماه و در نتیجه در طول سال به چه میزان عکس و موزیک آپلود می کنید و همچنین حجم هر فایل شما بطور میانگین به چه میزان است ، در نهایت می تونید بدست بیارید که حجم 100 مگ برای شما کافی است یا نه ...
ضمناً شما می تونید از اون یکی هاست خود که 500 مگ هست برای آپلود فایل هاتون استفاده کنید، یعنی فایل هارو یه جا دیگه بذارید و سایت شما جای دیگه بالا بیاد ، این هم کار خوبیه که از مجموع فضاهایی که در دست دارید بتونید به خوبی استفاده کنید .

=====================================

در خصوص جایگذین نمودن دامین جدید به جای قبلی ، خوبه که بدونید که اساساً وقتی یک دامین را از داخل سی پنل cPanel پارک می کنید بر روی دامین قبلی ، حتی اگر دامین قبلی شما هم منقضی شود، سایت شما با دامین دوم که پارک کردید بدون هیچ مسئله ای کار می کند؛
اما نوع دیگری هم که می شود عمل کرد این است که بر فرض اینکه دامین اول را اصلا دیگر نمی خواهید نامش بر روی پکیج شما باشد، برای اینکار می بایست با مسئول سرور خود تماس بگیرید تا از داخل WHM بطور زیربنایی نام ها را برای شما تغییر دهند، اگرچه معمولا مدیران سرور وقت وفرصتی برای اینکار قرار نمی دهند و حوصله این کار را ندارند، شاید هم از شما در ازای دریافت وجه اینکار را انجام دهند.

اگر سوال دیگری بود و بلد بودم پاسخ خواهم داد

در پناه خدا
:53: