PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش راه اندازی هاست و وی پی اس

mahsateh
June 4th, 2012, 00:39
سلام

من تازه تو این انجمن عضو شدم و این انجمن یکی از دوستانم بهم معرفی کرد

من با یکی از دوستانم ( اقا هستن ) قصد داریم هاست برای میزبانی وب سایت و هاست برای دانلود و وی پی اس بفروشیم

قصد داریم سرور اختصاصی تهیه کنیم و اقدام به فروش هاست برای میزبانی سایت و هاست دانلود و وی پی اس کنیم

دنبال آموزشی هستم که وقتی سرور اختصاصی تهیه کردیم تمام این کارارو بتونیم انجام بدیم

از کانفینگ گرفته تا مدیریت و هر چیزی که برای این کار نیازه

ممنون میشم راهنمایی کنید

mahsateh
June 4th, 2012, 00:43
در ضمن تو جستجو هام به تاپیک آموزش قدم به قدم مدیریت سرور (http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545) رسیدم که برای وی پی اس این آموزش کامل؟

ilmavps
June 4th, 2012, 01:41
سلام

اموزشی که همه ی موارد که شما میخواهید داشته باشد وجود ندارد در واقع برای علم اسانسوری نیست (به قول یکی از دوستان)

باید در کل با انواع سیستم عاملها اشنا بشید نصب و کانفینگ روی انواع دیتاسنترها یا دیتاسنتری که میخواهید با ان کار کنید یاد بگیرید و با پنل های مرتبط با فروش هاست و دامنه هم اشنا بشید فکر میکنم در کل بین 1 ماها تا 1 سال زمان ب باشد شاید هم بیشتر اگر میتونید هزینه کنید از کلاس های اموزشی استفاده کنید که سریع تر انجام شود!!!

از مطالب همین سایت برای شروع میتونید استفاده کنید یکی از جامع ترین انجمن ها در این ضمینه هست.

mahsateh
June 4th, 2012, 13:42
یعنی اینجا همه به فکر فروش خودشون هستن!

خیلی عجیبه فقط یک نفر جواب داد چند نفر پ. خ ارسال کردن که از ما میتونی نمایندگی بگیری! همه به فکر فروش خودشون هستن

اینجا هیچکس نمیتونه در این رابطه به من کمک کنه؟

در ضمن لطفا همینجا کمک کنید و درخواست آیدی و شماره نکنید من که تو سایت دوستیابی نیومدم!!!

ilmavps
June 4th, 2012, 13:47

خیلی عجیبه فقط یک نفر جواب داد چند نفر پ. خ ارسال کردن که از ما میتونی نمایندگی بگیری! همه به فکر فروش خودشون هستن

در ضمن لطفا همینجا کمک کنید و درخواست آیدی و شماره نکنید من که تو سایت دوستیابی نیومدم!!!

در واقع بهترین کمک به شما شده

بهتر هست برای شروع فروش هاست ابتدا از جایی نمایندگی بگیرید تا کمی اشناتر شوید بعد ان شاالله خودتان راه اندازی میکنید

AmirHosein
June 4th, 2012, 13:49
سَلام
اگر قصد فروش دارید بهتره اول میزان عِلم خودتون رو بسنجید :)
چی از مدیریت سرور میدونید و...
بعد بودجه مورد نظرتون رو تعیین کنید بگید دُنبال لوکیشن برای تهیه سرور، وقتی سرور رو تهیه کردید باید نوع فعالیت خودتون رو انتخاب کُنید فروش هاست اشتراکی، سرور مجازی و....
بعد به فکر مجازی ساز باشید وب سرور کنترل پَنل و....
سوال خاصی مد نظرتون هست بپرسید در توانم باشه بهتون جواب میدم
پینوشت: پیام خصوصی هایی که بهتون زدن رو گزارش بدید ببینم :))

RoobinaServer
June 4th, 2012, 14:09

دوست عزیز دوستانی که پیغام خصوصی دادن نمیدونم چه افرادی هستند اما چه دنبال سودشون باشن چه نباشن

شما باید سرور خریداری کنید

کتاب نیست به شما بگم برید این کتاب را انقلاب بخرید بشینید بخونید شنبه بیاید امتحان بدید مدرک مدیریت سرور به شما اهدا کنیم که

سرور همش تجربه کاری هست و کار کردن مستقیم با اون و برخورد با مشکلات متعدد و دنبال حل مشکل گشتن تا یاد گرفتن

هیچکس نمیاد تجربه چندین سالش را به شما انتقال بده مگر هزینه خیلی خیلی بالایی بگیره که بازم چون فرار هست به دردتون نمیخوره

مهم اینه سرور تهیه کنید به مشکل خوردید تو انجمن سوال کنید دوستان جواب میدن اینجوری به مشکل خوردید خودتون و دنبالش بودید کمتر میشه گفت فرار هست و یادتون میمونه و یاد میگیرید.

یا حق

mahsateh
June 4th, 2012, 15:16
سَلام
اگر قصد فروش دارید بهتره اول میزان عِلم خودتون رو بسنجید :)
چی از مدیریت سرور میدونید و...
بعد بودجه مورد نظرتون رو تعیین کنید بگید دُنبال لوکیشن برای تهیه سرور، وقتی سرور رو تهیه کردید باید نوع فعالیت خودتون رو انتخاب کُنید فروش هاست اشتراکی، سرور مجازی و....
بعد به فکر مجازی ساز باشید وب سرور کنترل پَنل و....
سوال خاصی مد نظرتون هست بپرسید در توانم باشه بهتون جواب میدم
پینوشت: پیام خصوصی هایی که بهتون زدن رو گزارش بدید ببینم :))

سلام مهم نیست

هزینه کولو واقعه خیلی زیاده حداقل برای شروع کار

قصد داریم ( تو پست اول توضیح دادم ) هاست برای سایت ( که فقط سایت رو این هاستها لود بشه )
هاست دانلود ( کاربرا امکان آپلود فایل از طریق ftp داشته باشن )
و در نهایت فروش وی پی اس داشته باشیم

تصمیم داریم چند نفر استخدام کنیم تا پشتیبانی 24 ساعته رو به عهده داشته باشن هزینه این کار چقدره شما دوستان برای پشتیبانی چقدر حقوق پرداخت میکنید

RoobinaServer
June 4th, 2012, 15:22
سلام مهم نیست

هزینه کولو واقعه خیلی زیاده حداقل برای شروع کار

قصد داریم ( تو پست اول توضیح دادم ) هاست برای سایت ( که فقط سایت رو این هاستها لود بشه )
هاست دانلود ( کاربرا امکان آپلود فایل از طریق ftp داشته باشن )
و در نهایت فروش وی پی اس داشته باشیم

تصمیم داریم چند نفر استخدام کنیم تا پشتیبانی 24 ساعته رو به عهده داشته باشن هزینه این کار چقدره شما دوستان برای پشتیبانی چقدر حقوق پرداخت میکنید

حقوق برای پشتیبان سرور به صورت غیر حضوری از 600به بالا بسته به میزان آنلاین بودن داره در روز

بیشتر هم غیر حضوری استقبال میشه.

بهتره اول یه سرور مجازی بخرید و هاست و ... را روی ان یاد بگیرید بعد که یاد گرفتید و آشنا شدید برید یه پله بالاتر سراغ خود سرور مجازی فروختن و کار با سیستم عامل ها و مجازی ساز ها و ...