توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع باگ یک فایل
Kola_Sia
June 3rd, 2012, 23:29
سلام و خسته نباشید
من 3 تا فایل دارم که به هم مرتبط هستند که همه اون ها کد شده هستند و متاسفانه توی یکی از اون ها یک باگ کوچیک وجود داره http://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/121.gifhttp://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/107.gif
کسانی که متوانند در رفع باگ این فایل به ما کمک کنند تقاضا دارم این ایدی رو ادد کنند . در مورد هزینه هم با هم کنار میایم:
از مدیر انجمن هم عذر میخوام اگر انجمن رو درست انتخاب نکرده ام .
farzadnsr
June 4th, 2012, 00:51
سلام
متاسفانه اسکریپ ها encode شدن
Kola_Sia
June 4th, 2012, 00:53
سلام
متاسفانه اسکریپ ها encode شدن
خسته نباشی . اینو که خودم گفته بودم !
iFire
June 4th, 2012, 02:42
مثل اینکه ایمیل صحیح نیست پ.خ دادم خدمتتون
موفق باشید...
Kola_Sia
June 4th, 2012, 02:49
ایمیل رو تصحیح کردم لطفا ادد کنید
sir-mammad
June 6th, 2012, 16:06
درود
دوستان فایل های ایشون رو رفع باگ کردیم و خدمت شون تحویل دادیم
sdg3m
June 9th, 2014, 22:04
0 رای
if(get_magic_quotes_gpc()) {
$str = stripslashes($str);
}
return mysql_real_escape_string($str);
}
$type = clean($_POST['type']);
$txtUsername = clean($_POST['txtUsername']);
$password = clean($_POST['password']);
وب سایت من باگ اس کیو ال اینجکشن داره تا جایی که اطلاع دارم ... اما هیچ راهنمایی درست و حسابی پیدا نکردم..این کدی که تو این پست هست یکی از دوستانم گفته که تابع کلین هست من اون رو در فایل ضمیمه شده جای گذاری کردم اما فقط و فقط خطا و در بعضی موارد نیز پیغامی به این صورت میاد که نمی تونه به تابع برگرده یا از تابع برگرده ..یه چیزی تو این مایه ها...التماس می کنم کمکم کنید.. lovers.cry21@yahoo.com
kingwolf11
June 10th, 2014, 09:42
با سلام .
باگ اس کیو ال تنها در متد پست و گت اتفاق نمی افته . برای مثال گفته شده که در متد Get تنها از عدد استفاده کنید . (چون که با دستوری ساده میتونن اطلاعات دیتابیس رو بیرون بکشن) برای این کار باید از intval استفاده کنید .
متد پستی که دریافت میکنید علاوه باید دارای
mysql_real_escape_string , htmlspecialchars باشه تا از باگ دیگری هم جلوگیری کنید .
همچنین در زمان ثبت نام برخی از دوستان میخواهد چک کنند که آیا ایمیلی با این نام وجود داره یا نه , از علامت =< استفاده میکنند که این خودش باگ محسوب میشه.
این چن تا از باگ های اس کیو ال بود. البته باگ های دیگری هم وجود دارند که باید برای جلوگیری از اینجکت شدن اونارو بررسی کنید
بهترین راه هم برای فیل تر گذاری استفاده از function هست . چون که برخی مواقع نیاز هست که فیل تر های جدیدی در سایت قرار داده شه تا از باگ تازه ای جلوگیری بشه . اگر از function استفاده نکنید بعد ها برای باگ گیری مجدد باید تمامی کد هارا بررسی کنید .
sdg3m
June 13th, 2014, 15:28
با سلام .
باگ اس کیو ال تنها در متد پست و گت اتفاق نمی افته . برای مثال گفته شده که در متد Get تنها از عدد استفاده کنید . (چون که با دستوری ساده میتونن اطلاعات دیتابیس رو بیرون بکشن) برای این کار باید از intval استفاده کنید .
متد پستی که دریافت میکنید علاوه باید دارای
mysql_real_escape_string , htmlspecialchars باشه تا از باگ دیگری هم جلوگیری کنید .
همچنین در زمان ثبت نام برخی از دوستان میخواهد چک کنند که آیا ایمیلی با این نام وجود داره یا نه , از علامت =< استفاده میکنند که این خودش باگ محسوب میشه.
این چن تا از باگ های اس کیو ال بود. البته باگ های دیگری هم وجود دارند که باید برای جلوگیری از اینجکت شدن اونارو بررسی کنید
بهترین راه هم برای فیل تر گذاری استفاده از function هست . چون که برخی مواقع نیاز هست که فیل تر های جدیدی در سایت قرار داده شه تا از باگ تازه ای جلوگیری بشه . اگر از function استفاده نکنید بعد ها برای باگ گیری مجدد باید تمامی کد هارا بررسی کنید .
توضیحاتی دادین خوب بود اما من اصلا نفهمیدم چی شد؟؟؟؟!!! کمکم می کنید که باگ ها رو بگیرم؟ لطفا در تماس باشید با من...مرسی lovers.cry21@yahoo.com