ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول بانک ملت

ertebat7
June 3rd, 2012, 23:11
سلام دوستان
من از ماژول بانک ملت نسخه ای که در سایت نالر هست استفاده میکنم ولی این ماژول خیلی ایراد داره
و اکثر مشتریهام ناراضی هستن بزرگترین مشکلش برگشت به سایت هست و وجه از مشتری کم میشه ولی به حساب ما واریز نمیشه
یا اینکه موقع پرداخت گیر میکنه

کسی از دوستان نسخه رایگان یا ارزان قیمت مطمئن تر که این مشکلات را نداشته باشه سراغ نداره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

sheitonakshirazi
June 3rd, 2012, 23:16
دوست عزيز يه باگ هايي داره كه نميدونين چيه !!!!!
اگه بدونين اصلا استفاده نميكنين يا ميرين از يه جاي مطمئن ميخرين

ertebat7
June 3rd, 2012, 23:23
جای مطمئن میشه بگید کجا هست؟

sheitonakshirazi
June 3rd, 2012, 23:28
ما خودمون داريم يه ما‍ول بدون عيبو نقص مينويسيم انشا... تا 1 ماه ديگه آماده ميشه
الان فراسو همه تعريفش ميكنن
اما ما ديروز داخل اون هم يه مشكلي ديديم!!!!!!!!!!!!

saeed_m27
June 3rd, 2012, 23:41
ما خودمون داريم يه ما‍ول بدون عيبو نقص مينويسيم انشا... تا 1 ماه ديگه آماده ميشه
الان فراسو همه تعريفش ميكنن
اما ما ديروز داخل اون هم يه مشكلي ديديم!!!!!!!!!!!!

میشه بگین واضح بگید چه مشکلی دیدید شاید ما هم تصمیم به خرید گرفته باشیم لطفا اگر چیزی غیر طبیعی دیدید بگید ممنون

MehrPC
June 3rd, 2012, 23:42
از نالر دانلود کن
مثل ساعت کار می کنه باگ هم نداره
1 ساله کامل دارم باش کار می کنم

ertebat7
June 3rd, 2012, 23:46
از نالر دانلود کن
مثل ساعت کار می کنه باگ هم نداره
1 ساله کامل دارم باش کار می کنم

دوست عزیز
من از نالر هم اکنون استفاده میکنم
چطور میگید مشکل نداره
من مجبور شدم به زرین پال برگردم چون از هر سه تراکنش یکیش موفقیت امیز هست

persianboy
June 3rd, 2012, 23:50
سلام
توی همین سایت هم یه ماژول رایگان هست. جستجو کنید

rn4j1m1
June 4th, 2012, 00:40
یه ایمیل به من بفرستید (rn4j1m1@gmail.com) و نام کاربریتون (توی فروم) و آدرس سایتتون رو هم ذکر کنید
ماژول رو رایگان براتون میفرستم (بدون پشتیبانی ، یک سایت پشتیبانی و نصب رایگان = 30 ه ت سالیانه)

ertebat7
June 4th, 2012, 11:00
یه ایمیل به من بفرستید (rn4j1m1@gmail.com) و نام کاربریتون (توی فروم) و آدرس سایتتون رو هم ذکر کنید
ماژول رو رایگان براتون میفرستم (بدون پشتیبانی ، یک سایت پشتیبانی و نصب رایگان = 30 ه ت سالیانه)

ایمیل شد منتظر پاسختون هستم

هاست 97
June 4th, 2012, 11:11
دوست عزيز يه باگ هايي داره كه نميدونين چيه !!!!!
اگه بدونين اصلا استفاده نميكنين يا ميرين از يه جاي مطمئن ميخرين

خودتون هم میدونید چیه؟
چه باگی؟
من اطلاعات درگاهم رو میدم به شما .بعدش به چه دردی میخوره؟

این هم که عرض میکنید مال فراسو بد نیست و یه چیزهایی دیدیم توش دیدید هم جالبه چون کد شده هست و کسی که دیکد میکنه که پر از مشکل هست و باید مشکلاتشو رفع کنه تا قابل استفاده بشه
با این هم تجربه و اهمیت باگ و امنیت , چرا نال استفاده میکنید؟

ماژول نالر هیچ مشکلی نداره و در یکی از سایتهای ما بالای 100 هزار تومان در روز تراکنش داریم و سالم هست و اگر میخواهید خرید کنید , فقط و فقط از سایت فراسو خرید کنید

HematYar
June 4th, 2012, 11:15
مطمئن ترین مکان برای خرید این محصولات : سرور مجازی ایران,سرور اختصاصی,سرور بازی آنلاین,هاست ایران|نمایندهWHMCS (http://faraso.ir/)

هاست 97
June 4th, 2012, 11:19
مطمئن ترین مکان برای خرید این محصولات : سرور مجازی ایران,سرور اختصاصی,سرور بازی آنلاین,هاست ایران|نمایندهWHMCS (http://faraso.ir/)

تایید میشه

اما برای تکمیل ماژول نالر باید یک ستل هم دانلود کنید و در سایتتان آپلود کنید تا هیچ مشکلی نباشه که در همین انجمن موجود هست

ertebat7
June 4th, 2012, 11:33
جناب هاست97 از دوستان قدیمی بنده هستن و کارشون به شدت تایید میشه