ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرور دانلود

mfam
June 3rd, 2012, 20:52
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گل

من سایت دانلود فیلم و سریال دارم.قبلا با شاتل هاست کار میکردم.ولی خب اونا نتونستن جوابگوی درخواست ما باشند و هاستم رو ساپندد کردن به دلیل مصرف بالا.هر چند گفته بودند نا محدود
حالا کاری ندارم میگذریم.الان میخوام یه سرور اختصاصی ردیف کنم.اگه میشه راهنمایی کنید که من چجور سروری بگیرم که جوابگوی سایتم باشه؟
از چه سیستم عاملی استفاده کنم که زیاد پیچیده نباشه؟کنترل پنلش چی باشه؟من از رپید لیچ استفاده میکنم.چجور سرور و سیستم عاملی مناسبه واسه کارم؟
در ضمن اینو بگم که تا حالا با vds کار نکردم...

empratoor
June 3rd, 2012, 21:01

من سایت دانلود فیلم و سریال دارم.قبلا با شاتل هاست کار میکردم.ولی خب اونا نتونستن جوابگوی درخواست ما باشند و هاستم رو ساپندد کردن به دلیل مصرف بالا.هر چند گفته بودند نا محدود
حالا کاری ندارم میگذریم.الان میخوام یه سرور اختصاصی ردیف کنم.اگه میشه راهنمایی کنید که من چجور سروری بگیرم که جوابگوی سایتم باشه؟
از چه سیستم عاملی استفاده کنم که زیاد پیچیده نباشه؟کنترل پنلش چی باشه؟من از رپید لیچ استفاده میکنم.چجور سرور و سیستم عاملی مناسبه واسه کارم؟
سلام
ترافیک ماهیانت چقدره؟
تجربه من واسه سایت خودمون!
اگه زیر 10 ترابایت هست بهت پیشنهاد می کنم از آلمان بگیر
اگه بالاست باید ترافیک نامحدود بگیری که ارزونترینش فرانسه هست ولی واسه ما که پورتش کم آورده!
اطلاعات بیشتر خواستی از یاهو در ارتباط باش

dreamdata
June 3rd, 2012, 22:12
سلام. باید اطلاعاتی از سایتتون به ما بدید تا بررسی بشه و بهترین راه حل بتونید انتخاب کنبد - در صورت تمایل در تماس باشید.

RoobinaServer
June 3rd, 2012, 22:20

با سلام
1. آدرس سایت
2. مشخصات فعلی هاستی که جوابگوی شما نیست
3. حداکثر پهنای مورد استفاده از نظر شما چه قدر هست برای سایتتان؟
4. حداکثر هزینه را که میتوانید بدید بفرمائید

یا حق

AmirHosein
June 3rd, 2012, 23:59
سـَلام
چه قدر هارد استفاده کردی؟ متوسط پهنای باند مصرفیت چه قدر بوده؟ چه قدر بودجه میتونی بزاری کنار؟
پیشنهاد مَن لازم نیست اول کار یه اختصاصی بگیری که! یه vps میتونی با رم 1 گیگ بگیری + سیستم عامل ویندوز 2008 با یه IIS7 استفاده کنی حالش رو ببری من توی ماه تونستم باهاش 3 ترابایت پهنای باند رو بدم دست مَردم.