PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بنظر شما شخص دارنده 8 gb هاست اشتراکی . با این 8 گیگ چی کار میکنن؟

fr_sdgh
June 2nd, 2012, 18:06
سلام، بنظر شما شخص دارنده 8 gb هاست اشتراکی . با این 8 گیگ چی کار میکنن؟ من استفاده نداشتم ولی فکر کنم که 8 گیگ ذخیره که نکرده، میخواد از این 8 گیگ استفاده کنه اونم حتما دانلود دیگه. خود اصلا منطقی بنظر نمیاد. تا سقف 2 گیگ دیگه نهایتش بیشتر باید از مجازی یا اختصاصیاستفاده کنه.!؟:-|

AmirHosein
June 2nd, 2012, 18:16
من یکی از دوستام رو میشناسم 7 گیگ استفاده داره، فایل هایی که روی سایتش آپلود میشه مثل عکس، و....
دَر کُل به نظر شما تحوه استفادش مُهم هستش؟

fr_sdgh
June 2nd, 2012, 19:36
آره خیلی مهم هستش. اون دوست شما آپلود سنتر گذاشته مگه؟ همون طور که گفتم ایشون فایل هاش رو ذخیره که نمیکنه، از 7 گیگ استفاده داره. پس این شخص مصرف خیلی بالایی داره پس نمیتونه از هاست اشتراکی استفاده کنه.

fr_sdgh
June 2nd, 2012, 19:44
آخه تقسیم بندی هاست اشتراکی اونم از 50 mb تا 4 gb مسخرس

OmidX
June 2nd, 2012, 19:46
این شخص مصرف خیلی بالایی داره پس نمیتونه از هاست اشتراکی استفاده کنه.

بستگی به هاستینگ شما داره ...

مثلا : میهن دانلود ، دانلود ها ، وی بی ایران ، پیچک ، نودهشتیا ، and-roid و ... همه رو هاست اشتراکی (هاست دی ال (http://hostdl.com/)) هستن ...

milade
June 2nd, 2012, 20:48
معمولاً جایی استفاده میکنه که خیلی بازدید نداره اما فایل زیاد داره ...

مثلاً یه بلاگ شخصی که فیلم ها و ... رو میگزاره تا شاید سالی 1 بار دانلود شه :دی

danitfk
June 5th, 2012, 17:51
سلام، بنظر شما شخص دارنده 8 gb هاست اشتراکی . با این 8 گیگ چی کار میکنن؟ من استفاده نداشتم ولی فکر کنم که 8 گیگ ذخیره که نکرده، میخواد از این 8 گیگ استفاده کنه اونم حتما دانلود دیگه. خود اصلا منطقی بنظر نمیاد. تا سقف 2 گیگ دیگه نهایتش بیشتر باید از مجازی یا اختصاصیاستفاده کنه.!؟:-|
فانتوم هوا می کنن :^o
ولی خب طرف یک سال یه هاستی رو داره شاید عکس و ویدیو های مطالبش حتی بیش از 8 گیگ بشه /:)

در ضمن ایول کوری تیلور :-*:55:

payam_shzbax
June 5th, 2012, 18:21
یک شیرترانیکس نصب کن با 50 تا یوزر سمج سر 2 ماه بدون اینکه به سرور هم فشاری بیارن 7 گیگ پر می کنن

iranian-portal
June 5th, 2012, 18:43
این روزها که دیگه با افزایش کیفیت و علم و تکنولوژی 7گیگ رقمی نیست!!!!
خوب یادمه همین چند سال پیش با کیفیت ترین فیلمی که ما دانلود می کردیم کیفیتش مثل دوربین فیلم برداری vga بود
اما امروز یک فیلم میاد با کیفیت 1080 فقط 1.5 گیگ حجم داره
حالا فیلم هم نباشه عکس!!!!!
دوربین های عکاسی امروزی که فقط یک عکس میگیری یوهو 50 مگابایت حجمش میشه!!!!!!!!
در کل این روزها هرچیزی دیدی بگو ایوللللللل :65: