PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب 64 بیت روی vmware esxi

mehrdad_server
June 2nd, 2012, 17:50
سلام من هر کاری میکنم نمیتونم ۶۴ بیت روی سرور نصب کنم با ۳۲ بیت مشکل ندارم . لطفآ عکس رو ببینید کمک کنید6391

mehrdad_server
June 2nd, 2012, 21:36
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

taghi.karimi
June 2nd, 2012, 22:20
درود.

هنگام انتخواب نوع سیستم عامل آن را 64بیت انتخواب میکنید ؟
فقط یک نوع سیستم عامل این چنین است یا کلا به این صورت میباشد ؟

DeltaGostar
June 2nd, 2012, 22:48
برند یا همون مارک cpu سرور اصلیتون چی هست؟

rn4j1m1
June 2nd, 2012, 23:00
VMware KB: Hardware and firmware requirements for 64-bit guest operating systems (http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1003945)
اینجا رو مطالعه کن خوب

mehrdad_server
June 2nd, 2012, 23:09
سلام آقا مارکه cpu جدید هست i72600 k تازه sandy brige هم هست با تمامه os های ۶۴ بیت مشکل داره . رضا جان ون لینک رو هم خوندم اما چیزی متوجه نشدم میشه کمک کنید هنگام نصب هم ۶۴ بیت انتخاب میکنم

rn4j1m1
June 2nd, 2012, 23:12
مشخصات سرور رو ایمیل کن واسم
rn4j1m1@gmail.com

mehrdad_server
June 2nd, 2012, 23:21
mail shod reza jan

hassanshaikhi
June 3rd, 2012, 00:08
vt فعال هست؟ توی سرور چند هسته نشون میده 4 تا یا 8 تا؟

VMware Communities: 64bit OS won't install on ESXi - Dell... (http://communities.vmware.com/thread/186283)

rn4j1m1
June 3rd, 2012, 00:27
vt فعال هست؟ توی سرور چند هسته نشون میده 4 تا یا 8 تا؟

VMware Communities: 64bit OS won't install on ESXi - Dell... (http://communities.vmware.com/thread/186283)

vt چه ربطی به تعداد هسته داره ؟؟
بهشون توضیح دادم ، VT غیر فعال هست

hassanshaikhi
June 3rd, 2012, 02:15
vt چه ربطی به تعداد هسته داره ؟؟
بهشون توضیح دادم ، VT غیر فعال هست

من کجا گفتم که تعداد هسته ها ربطی به Vt داره؟؟؟
واسه این تعداد هسته ها رو ازشون پرسیدم که ببینم ht فعال هست یا نه چون 2600 چهار هسته داره توی اون عکس هم فقط تعداد هسته های اصلی پیدا بود و تعداد هسته های لاجیک پیدا نبود که ببینم ht فعال هست یا نه که ببینیم ربطی ممکنه داشته باشه یا نه واسه همین سوال کردم. چون قبلا یکی از دوستام که پیش آقای اصغر پور vds داشند میخاستند حتما ویندوز 64 بیتی نصب کنند که ایشون میگفتند روی این سرور 64 بیتی نصب نمیشه و از بوت لودر قفل شده و ... با تیم که سرور اصلیشو نگاه کردم ht غیر فعال بود دقیقا همین مدل cpu هم داشتند واسه همین فکر کردم واسه فعال بودن ht باید حتما Vt هم فعال باشه پس اگه ht غیر فعال باشه واسه ایشون حتما vt هم غیر فعال هست که ht فعال نشده که ظاهرا انگار vt ربطی به ht نداره.

rn4j1m1
June 3rd, 2012, 02:53
من کجا گفتم که تعداد هسته ها ربطی به vt داره؟؟؟
واسه این تعداد هسته ها رو ازشون پرسیدم که ببینم ht فعال هست یا نه چون 2600 چهار هسته داره توی اون عکس هم فقط تعداد هسته های اصلی پیدا بود و تعداد هسته های لاجیک پیدا نبود که ببینم ht فعال هست یا نه که ببینیم ربطی ممکنه داشته باشه یا نه واسه همین سوال کردم. چون قبلا یکی از دوستام که پیش آقای اصغر پور vds داشند میخاستند حتما ویندوز 64 بیتی نصب کنند که ایشون میگفتند روی این سرور 64 بیتی نصب نمیشه و از بوت لودر قفل شده و ... با تیم که سرور اصلیشو نگاه کردم ht غیر فعال بود دقیقا همین مدل cpu هم داشتند واسه همین فکر کردم واسه فعال بودن ht باید حتما vt هم فعال باشه پس اگه ht غیر فعال باشه واسه ایشون حتما vt هم غیر فعال هست که ht فعال نشده که ظاهرا انگار vt ربطی به ht نداره.

ایناها هیچ ربطی به هم ندارند ، ht فعال هست در حال حاضر ولی vt غیر فعال

hassanshaikhi
June 3rd, 2012, 02:54
ایناها هیچ ربطی به هم ندارند ، ht فعال هست در حال حاضر ولی vt غیر فعال
پست من رو اگه کامل میخوندین منم همین موضوع رو عنوان کردم

mehrdad_server
June 4th, 2012, 03:36
با کمک رضا نجیمی مشکل حل شد ممنون از باقی دوستان