ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : راه اندازی سایت بروی سرور مجازی ویندوز با xampp

Mohsenx2
June 2nd, 2012, 17:30
درود
بنده یک عدد vps ویندوز 2003 دارم قصد دارم که انجمنم رو روی اون بالا بیارم !
میخواستم بدونم با Xampp میشه وی بولتین رو بالا آورد بدون مشکل ؟

بنظرتون روی ویندوز 2003 چه پنلی نصب کنم ؟
پلسک رایگان هست ؟

ilmavps
June 2nd, 2012, 17:50
درود
بنده یک عدد vps ویندوز 2003 دارم قصد دارم که انجمنم رو روی اون بالا بیارم !
میخواستم بدونم با Xampp میشه وی بولتین رو بالا آورد بدون مشکل ؟

بنظرتون روی ویندوز 2003 چه پنلی نصب کنم ؟
پلسک رایگان هست ؟

پلسک برای یک دامنه رایگان هست البته کرک هست ولی خوب ضعفهای خودشا داره میتونید برای دامنه های بیشتر میتونید از وب سایت پنل استفاده کنید

Mohsenx2
June 2nd, 2012, 17:54
پلسک برای یک دامنه رایگان هست البته کرک هست ولی خوب ضعفهای خودشا داره میتونید برای دامنه های بیشتر میتونید از وب سایت پنل استفاده کنید

درود
ممنونم بایت راهنمائیتون
ظاهرا پلسک برای یک دامنه فری هست درسته ؟
باید توجه داشته باشین که انجمن ساز وی بولتین که بنده میخوام استفاده کنم php هست !
پلسک یا وب سایت پنل از php ساپورت میکنن ؟

darya
June 2nd, 2012, 17:55
من قبلا همچین کاری رو انجام دادم نمونه هم دارم اگر دوست داشتی بیا یاهو با هم صحبت کنیم ..
daryaco_net@yahoo.com

Mohsenx2
June 2nd, 2012, 17:58
من قبلا همچین کاری رو انجام دادم نمونه هم دارم اگر دوست داشتی بیا یاهو با هم صحبت کنیم ..
daryaco_net@yahoo.com
درود بر شما
یاهو برای چی ؟
همینجا شرح بدین تا تمامی کاربران عزیز که مثل من نیاز دارن استفاده ببرن ...

ms313
June 2nd, 2012, 22:14
پلسك ورد پرس رو ساپورت مي كنه .

Mohsenx2
June 2nd, 2012, 22:19
ساپورت مي كنه ورد پرس نصب شده يه بار.
دوست عزیز میشه قشنگ توضیح بدین ؟
منظورتون کدوم پنل هست ؟

ms313
June 2nd, 2012, 23:48
ببخشيد يادم رفته بود بگم پلسك پست بالا اديت شد ادمين اينو پاك كنن

da6276
May 5th, 2013, 17:24
پست اشتباه زده شد !
ویرایش شد

3orena
March 17th, 2014, 16:08
بله سایت های بزرگ که روی سرور های مجازی و اختصاصی بالا میان از Xmapp و Wmap استفاده میکنند.الیته بنده Wmap را ترجیح میدم.

Metalik
March 17th, 2014, 16:49
بله سایت های بزرگ که روی سرور های مجازی و اختصاصی بالا میان از Xmapp و Wmap استفاده میکنند.الیته بنده Wmap را ترجیح میدم.

xampp و wamp بری کاربردهای development ساخته شده اند و برای production استفاده نمی شوند. اگر کسی این کار رو می کنه یا سایتش بزرگ نیست یا دانش فنی ابتدایی نداره.

نقل قول از سایت های رسمی خودشان:

WampServer is a Windows web development environment.

XAMPP is the most popular PHP development environment

3orena
March 17th, 2014, 19:57
سایت بزرگ مثل Yahoo.Com نه Downloadha.com

در چنین سایت هایی که در زمینه Dev هم فعالیت مینمایند (نمونش همین برنامه یاهو مسنجر) بدون استفاده از Wmap و.... به مشکل بر میخورند.

mohamad1377
March 19th, 2014, 10:52
در xampp و نرم افزار های مشابهابرای ایجاد ساب دومین مشکلاتی داره.
برای پلسک میتونید برای استفاده از دومین های بیشتر از کرک استفاده کنید البته پیشنهاد نمیشه چون کرک فقط برای ورژن 9 هستش که نه تنها هسته سنگین و امنیت پایینی داه بلکه سرعت اپلود پایین داره و حتی قابلی zip/unzip رو هم نداره!websitepanel نیز خوب هست و نیازی به کرکم نداره اما کانفیگش کمی دشوار هست

موفق باشید

3orena
March 19th, 2014, 23:25
بسیار ممنون از کامل کردن اطلاعات بنده خیلی مفید بود.

kayako
March 20th, 2014, 00:09
در xampp و نرم افزار های مشابهابرای ایجاد ساب دومین مشکلاتی داره.
برای پلسک میتونید برای استفاده از دومین های بیشتر از کرک استفاده کنید البته پیشنهاد نمیشه چون کرک فقط برای ورژن 9 هستش که نه تنها هسته سنگین و امنیت پایینی داه بلکه سرعت اپلود پایین داره و حتی قابلی zip/unzip رو هم نداره!websitepanel نیز خوب هست و نیازی به کرکم نداره اما کانفیگش کمی دشوار هست

موفق باشید

دوست عزیز بنده روی ویندوز سرور 2008 الان با xampp چند تا سایت بالا اوردم که با ساب دامنه ها حدود 12 سایت میشه هیچ مشکلی برای ایجاد ساب دامنه نداریم در xampp فقط باید درست کانفینگش کنی و برای هر ساب دامنه چند خط کد بنویسی و ادرس محلی پوشه ساب دامنه رو در سرور بدی به اپاچی همه چی هله الان راستش وقط ندارم فایل اپلود کنم ایدی منو اد کن تا فایل های کانفنگ xampp رو بدم بهت حتی من whmcs رو هم روی xampp نصب کردیدم
تا فردا یه اموزش کامل برای همه در یه پست جدا میزارم
ایدی یاهو
tanazhost