ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در روند ثبت سفارش whmcs

winsent
June 2nd, 2012, 01:27
با سلام
به صورت کلی و پیش فرض در هنگام سفارش (مثلا هاست 1 گیگ) باید 5 مرحله (انتخاب محصول، گزینه های دامنه، پیکربندی، تایید سفارش و پرداخت نهایی) رو طی کنیم.
اما من بعد از مرحله 2 مستقیم میره به مرحله 4
یعنی میخوام در مرحله سوم (پیکربندی) مشتری بتونه آدرس dns هاش رو وارد کنه، بعد بره مرحله چهارم.
چطور میشه اولا روال سفارش رو درست پشت سرهم تنظیم کنم؟
ثانیا، بخش ست کردن dns ها رو اضافه کنم؟
با سپاس

RoobinaServer
June 2nd, 2012, 01:31
با سلام
به صورت کلی و پیش فرض در هنگام سفارش (مثلا هاست 1 گیگ) باید 5 مرحله (انتخاب محصول، گزینه های دامنه، پیکربندی، تایید سفارش و پرداخت نهایی) رو طی کنیم.
اما من بعد از مرحله 2 مستقیم میره به مرحله 4
یعنی میخوام در مرحله سوم (پیکربندی) مشتری بتونه آدرس dns هاش رو وارد کنه، بعد بره مرحله چهارم.
چطور میشه اولا روال سفارش رو درست پشت سرهم تنظیم کنم؟
ثانیا، بخش ست کردن dns ها رو اضافه کنم؟
با سپاس

دومین سفارش میدید باز هم دی ان اس نمیپرسه ؟ اگر دومین سفارش ندید هنگام سفارش هاست دی ان اس نمیپرسه

ست کردن دی ان اس باید پنل نمایندگی ثبت دومین را به whmcs از طریق ثبت کننده های دومین در تنظیمات ، تنظیم کنید.

winsent
June 2nd, 2012, 09:06
دومین سفارش میدید باز هم دی ان اس نمیپرسه ؟ اگر دومین سفارش ندید هنگام سفارش هاست دی ان اس نمیپرسه

ست کردن دی ان اس باید پنل نمایندگی ثبت دومین را به whmcs از طریق ثبت کننده های دومین در تنظیمات ، تنظیم کنید.

ممنون، درست شد...