توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کشور برای تهیه ی سرور دانلود
NOjAN
June 2nd, 2012, 01:11
سلام . این تاپیک رو توی بخش آموزش زدم شاید بعدا برای بقیه هم مفید باشه.
من از طریق سرویس speedtest.net پینگ سرویس اینترنت خودم را با چند تا از کشورهای مختلف تست کردم.
که بین همه ی اینها سروری که توی Sweden بود نسبت به بقیه "سرعت دانلود کانکشن" و پینگ بهتری داشت..
حالا خواستم از دوستانی که تو این زمینه بیشتر تجربه دارن بپرسم همچین مقایسه ای می تونه منجر به انتخاب درستی بشه ؟
یا فاکتورهای دیگه ای هم تو این مورد دخیلن ؟ (با فرض ثابت بودن سخت افزار سرور توی همه ی دیتاسنترها)
چون دیدم بنا به دلایلی سرویس دهنده های ایرانی معمولا برای سرورهای دانلود سمت آلمان یا انگلستان نمی رن.. و بیشتر از دیتاسنتر لیزوب هلند و یا ovh فرانسه استفاده می کنن.
با تشکر.
RoobinaServer
June 2nd, 2012, 01:20
سلام . این تاپیک رو توی بخش آموزش زدم شاید بعدا برای بقیه هم مفید باشه.
من از طریق سرویس speedtest.net پینگ سرویس اینترنت خودم را با چند تا از کشورهای مختلف تست کردم.
که بین همه ی اینها سروری که توی Sweden بود نسبت به بقیه "سرعت دانلود کانکشن" و پینگ بهتری داشت..
حالا خواستم از دوستانی که تو این زمینه بیشتر تجربه دارن بپرسم همچین مقایسه ای می تونه منجر به انتخاب درستی بشه ؟
یا فاکتورهای دیگه ای هم تو این مورد دخیلن ؟ (با فرض ثابت بودن سخت افزار سرور توی همه ی دیتاسنترها)
چون دیدم بنا به دلایلی سرویس دهنده های ایرانی معمولا برای سرورهای دانلود سمت آلمان یا انگلستان نمی رن.. و بیشتر از دیتاسنتر لیزوب هلند و یا ovh فرانسه استفاده می کنن.
با تشکر.
خیر فقط همین فاکتور مناسب نیست
سرور دانلود سنتر محلی هست برای دانلود تمام کاربران از تمام نقاط ایران
این کاری که کردید فقط برای نت شما بهتره
ممکنه بعضی کاربران مثلا سرویس ovh پینگ بهتری داشته باشن اما آمریکا نه یا برعکس
باید به قدرت هارد و سرور توجه کرد.
کی گفته فقط میرن انگلیس و لیزوب و ؟
هتزنر و گیگا اینترنشنال و آی وب و هم میرن
یا حق
NOjAN
June 2nd, 2012, 01:37
ممنون از پاسختون.
البته بنده منظورم برای دانلود از داخل ایران (کاربرای ایرانی) هستش..
RoobinaServer
June 2nd, 2012, 01:45
ممنون از پاسختون.
هر کاربری isp مختلفی داره :
ممکنه بعضی کاربران مثلا سرویس ovh پینگ بهتری داشته باشن اما آمریکا نه یا برعکس
یا حق
PDhost.net
June 2nd, 2012, 01:46
ممنون از پاسختون.
عزیز به هارد و چیزای دیگه هم بستگی داره،raid هم مهمه!البته درست میگی بهترین برای سرور دانلود لیزوب هست،اما به شرط انتخاب درست هارد و رید و ...
html5fa
June 2nd, 2012, 01:49
ممنون از پاسختون.
سلام
داداش برا سرور دانلود یه سرور از هتزنر بگیری و ویندوز 2008 بگیری پینگ خوبی پیدا میکنه و سرعت دانلود هم خیلی خیلی بالاتر از بقیه جاها که فکر کنی بهت میده
من شبانه برا دانلود بقیه سایت ها 20 الی 30 کیلوبایت دانلود بهم میدند
ولی از این سرور 230 کلوبایت سرعت دانلود دارم واقعا معرکس
PDhost.net
June 2nd, 2012, 01:58
سلام
داداش برا سرور دانلود یه سرور از هتزنر بگیری و ویندوز 2008 بگیری پینگ خوبی پیدا میکنه و سرعت دانلود هم خیلی خیلی بالاتر از بقیه جاها که فکر کنی بهت میده
من شبانه برا دانلود بقیه سایت ها 20 الی 30 کیلوبایت دانلود بهم میدند
ولی از این سرور 230 کلوبایت سرعت دانلود دارم واقعا معرکس
آدرس سایت اصلی رو بذارید تا با بازدیدشون مقایسه بشه(منظور اینه این لینکها در کدوم سایت استفاده میشن ببینیم بازدیدشون در چه حدی هست)
سایتهایی که از هاست دی ال بهترین سروریس رو میگیرن همه رو لیزوب هستند،اون ها همشون 20 30 کیلوبایت میگیرن؟
چون سرعت اینترنت ایران پایین هست ، پینگ یا سرعت دست رسی فاکتور مهمی به شمار میاد
کمترین پینگ رو بعد از خود ایران در سرور های سوئد مشاهده کردم
واسه سرور دانلود گذینه های بهتری هم هست مثل ovh که خود پروایدر هست و از سرعت کانکشن بالایی بر خورداره
Only4U
June 2nd, 2012, 09:47
نگران abous نیستید ؟
در هر صورت پینگ مهمه ولی سرعت و پورت سرور اولیه به نظر من مهم تره
از اسن نظر هم من فکر میکنم انگلستان دیتاسنتر رداستیشن بتونه مناسب تر از بقیه باشه چون سخت افزار و سرعت پورتش مناسب هست
دیگر دوستان هم در باره این دیتاسنتر نظر بدهند
سپاس و موفق باشید
html5fa
June 2nd, 2012, 13:29
آدرس سایت اصلی رو بذارید تا با بازدیدشون مقایسه بشه(منظور اینه این لینکها در کدوم سایت استفاده میشن ببینیم بازدیدشون در چه حدی هست)
سایتهایی که از هاست دی ال بهترین سروریس رو میگیرن همه رو لیزوب هستند،اون ها همشون 20 30 کیلوبایت میگیرن؟
سلام
داداش این رو سرور های هتزنر هست سرعت خیلی خوبی هم داره
Www.Bia2Music166.Com ~ آدرس جدید بیا تو موزیک ~ (http://www.bia2music166.com/)
nars_Vps
July 2nd, 2012, 18:41
به نظر منم هتزنر خوبه.برای دانلود
ERfan.Taleghani
July 2nd, 2012, 18:48
به نظر من yesuphost فوق العاده هست ! برای خود من از لیزوب هم بهتر بوده . مخصوصا پینگ خوبی که داره !
PerDon
July 2nd, 2012, 20:17
هلند !
اکثر سایت های دانلود ایرانی از هلند سرویس میگیرن !
چون به کپی رایت هم زیاد گیر نمیدن که فایل ها حذف یشه!
vp_server
July 4th, 2012, 08:47
ovh واسه دانلود خیلی خوبه!
هم سرعت هم پینگ
کلن پینگ خوبی به ایران میده
tizparvaz
July 4th, 2012, 09:43
با سلام نظر شخصیم و یکمم علمیش به این ترتیب
و در درجه اول هم باید کیفیت هارد و پردازندرودر نظر گرفت
۱-لیزوب
۲-ایکیونیکس (سوپیس)
۳-رد استیشن
۴-آی وب البته خود آی وب
۵-او سی تری نتورکس
CANOR
July 4th, 2012, 10:21
هاست دانلود رو باید از جایی بگیرید که به کپی رایت زیاد اهمیت نده
دیتاسنترهای هلند بهترین گزینه هستند و بعد OVH
دیتاسنترهایی مثل iweb شدیدا به کپی رایت حساس هستند و یهو شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی سرور بسته شده و در بسیاری موارد هم دیگه به هیچ عنوان سرور رو باز نمیکنند. حتی اجازه انتقال اطلاعات هم نخواهند داد. مشکلی که ما 2 سال پیش باهاش مواجه شدیم و اگر بک آپ نبود تمامی اطلاعاتمون نابود شده بود