توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه به طور مستقیم
afshinh
June 1st, 2012, 19:05
سلام دوستان عزیز
چه جوری میتونم مستقیم دامنه ثبت کنم
الان نمایندگی دارم مثلا .com و .net
18 تومان ثبت میکنم ولی بعضی جاها کمتره
میخوام خودم مستقیم ثبت کنم تا سودم بیشتر بشه
RoobinaServer
June 1st, 2012, 19:07
سلام دوستان عزیز
چه جوری میتونم مستقیم دامنه ثبت کنم
الان نمایندگی دارم مثلا .com و .net
18 تومان ثبت میکنم ولی بعضی جاها کمتره
میخوام خودم مستقیم ثبت کنم تا سودم بیشتر بشه
اونایی که کمتر ثبت میکنن به دو تا چیز بستگی داره :
1. دلار ارزانتر چنج میکنن
2. در کنار مورد اول پنل اسلاب بالا خریداری میکنند از رسیلرکلاپ یا نمایندگان دیگه دایرکتی
penguinsjr
June 2nd, 2012, 02:38
السلام علیکم
به این نکته ها توجه داشته باشید:
برای خرید خارج از ایران (نمایندگی مستفیم) شما لازمه با دلار پرداخت کنید.
لازمه شما دلار داشته باشید یا کسانی داشته باشید که دلار رو واستون پرداخت کنن.
وفتی که پنل رو شارژ می کنید مشخصات کسی که از حسابش دلار واریز می شه لازمه. (برای هر شخص که واریز می کنه یه بار کافیه) البته پنل می تونه به اسم خودتون باشه و مشکلی نداره.
همه ی این ها به کنار باید دلار زیادی بپردازید تا در اسلب های بالا قرار بگیرید تا قیمتتون کاهش پیدا کنه. (جزئیات هزینه رو می تونید تو خود سایت ها ببینید)
در کل اگه به راحتی به دلار دسترسی ندارید بی خیال این قضیه بشید.
اگه هم می خواید از اینور اونور دلار جور کنید و بگید پرداخت کنن براتون (کسانی که تو اینترنت این کار رو می کنن) رو هر دلار 100 تومن بالاتر از قیمت روز حساب کنید تقریبا.
حالا یه حساب سر انگشتی بکنید ببینید هر دلار واستون چند میوفته؟ هر دامنه بر اساس پولی که می پردازید واستون چند دلار میوفته؟ در نهایت با کارمزد هایی که به فرشنده های دلار می دید هر دامنه واستون چقد آب می خوره؟
و مهم تر از همه ببیند با این شرایط واستون می صرفه یا نه؟
1eng.ir
June 2nd, 2012, 03:54
بیشتر از اینکه به فکر قیمت دامین باشید، به فکر امنیت اون باشید :)
penguinsjr
June 3rd, 2012, 13:46
السلام علیکم
به این نکته ها توجه داشته باشید:
برای خرید خارج از ایران (نمایندگی مستفیم) شما لازمه با دلار پرداخت کنید.
لازمه شما دلار داشته باشید یا کسانی داشته باشید که دلار رو واستون پرداخت کنن.
وفتی که پنل رو شارژ می کنید مشخصات کسی که از حسابش دلار واریز می شه لازمه. (برای هر شخص که واریز می کنه یه بار کافیه) البته پنل می تونه به اسم خودتون باشه و مشکلی نداره.
همه ی این ها به کنار باید دلار زیادی بپردازید تا در اسلب های بالا قرار بگیرید تا قیمتتون کاهش پیدا کنه. (جزئیات هزینه رو می تونید تو خود سایت ها ببینید)
در کل اگه به راحتی به دلار دسترسی ندارید بی خیال این قضیه بشید.
اگه هم می خواید از اینور اونور دلار جور کنید و بگید پرداخت کنن براتون (کسانی که تو اینترنت این کار رو می کنن) رو هر دلار 100 تومن بالاتر از قیمت روز حساب کنید تقریبا.
حالا یه حساب سر انگشتی بکنید ببینید هر دلار واستون چند میوفته؟ هر دامنه بر اساس پولی که می پردازید واستون چند دلار میوفته؟ در نهایت با کارمزد هایی که به فرشنده های دلار می دید هر دامنه واستون چقد آب می خوره؟
و مهم تر از همه ببیند با این شرایط واستون می صرفه یا نه؟
با تمام این صحبت ها خواستی بگی که اصلا نمی صرفه!!!! در حالی که خودت هم میدونه هم میصرفه و هم از نظر امنیت دامنه به نفع هست چرا که تنها کسی که رو دامنه ها کنترل داره خودشه
همیشه سعی کن واقعیت ها رو بگی نه اونچه تو دوس داری
:)
دوست عزیز این قدر بد بین نباشید.
شما این جا راهنمایی خواستید و من هم شما رو راهنمایی کردم و محاسن و معایبش رو بهتون گفتم. بنده چیز هایی که گفتم بر اساس تجربه ی خودم بود.
بهتون گفتم اگه دلار به نرخ مناسب بتونید گیر بیارید براتون مناسبه. اما اگه بخواید از کسانی که تو اینترنت دلار معامله می کنن بگیری صرف نمی کنه.
یه حساب سر انگشتی بزنید خودتون متوجه می شید.
الان تو اینترنت کسانی که دلار رو می فروشن معمولا 50 الی 100 تومن از قیمت بازار گرون تر می دن + کارمزد که بعضی ها می گیرن و بعضی نه.
برای این که دایرکت آی هم پرداخت رو قبول کنه مدارک کسی که پول رو واریز کرده می خواد. (یه متن که وایریز کننده ی وجه باید امضاش کنه + اسکن از کردیت کارتی که باهاش پرداخت انجام میشه و اسکن از پاسپورت... برای من این جوری بود.. ممکنه بر اساس روش پرداخت متفاوت باشه.)
شما در مورد پولش گفتید منم بهتون گفتم اگه دلار ارزون بخرید خوبه.
اما در مورد مدیریت روی دامنه ها من توضیحی ندادم و نگفتم بد تر بلکه پر واضحه که بهتر و شما دسترسی بالاتری دارید. (البته شما مثلا روی دامنه ی هایی که نماینده ها تون می دن مدیریت ندارید فک می کنم)
عزیزم اگه می خواستم اون جه دوست دارم بگم می گفتم بیا و پنل رو از من بگیر. یه نگاه بندازید کجای اون صحبتام به نفع منه؟ که بخوام اون چه دوست دارم بگم. به هر حال می تونید نظر سایر کسانی که از دایرکت آی پنل دارن رو هم جویا باشید.
موفق باشید
m3hdi
June 3rd, 2012, 14:18
با تمام این صحبت ها خواستی بگی که اصلا نمی صرفه!!!! در حالی که خودت هم میدونه هم میصرفه و هم از نظر امنیت دامنه به نفع هست چرا که تنها کسی که رو دامنه ها کنترل داره خودشه
همیشه سعی کن واقعیت ها رو بگی نه اونچه تو دوس داری
اگر شما میدونید میصرفه دیگه چرا تاپیک زدید دوست عزیز ؟ o:-)
دوستمون به نکاتی خوبی اشاره کردند ، البته تا خود شما نخواهید/نتونید تحقیقات کنید به جوابی نمیرسید
قیمت در اسلب پایه برای .کام 9.99 دلار هست که با دلار فعلی و کارمزد چیزی حدود 19000 تومان میشه
شما دنبال قیمت بودید که دوستان گفتند قیمت به این شکله ، اگر ملاک امنیت هست دیگه بحث قیمت پیش نمیاد !