این پست صرفا جهت اطلاع همکاران و کاربرانی است که قصد خرید سرویس از ایشون و vpsfars.net رو دارند ارسال شده.
بنده حدود 10 روز پیش از ایشون سرویس گرفتم . سه تا سایت با بازدید صفر رو هم منتقل کردم. بعد از دو روز متوجه شدم سایت ها بالا نمیاد و سرویس در دسترس نیست. بعد از تیکت گفتند که سرویس بخاطر دریافت 25 Abuse ساسپند شده.
در صورتی که بنده هیچ کاری با این سرور انجام ندادم و حتی یک ایمیل هم ارسال نکردم. همون موقع بلافاصله درخواست ارسال ابیوز ها رو کردم که هیچ جوابی نگرفتم .و بعد از اون دو بار دیگه درخواست دادم که گفتند دیگه به ابیوز ها دسترسی ندارند!
همچنین متوجه شدم پسورد پنل بنده هم عوض شده و نمیتونم لاگین کنم. درخواست ریست پسورد دادم که گفتند 1 ساعت سرور داون خواهد شد و بنده هم گفتم مشکلی نداره. بگذریم که این داون بودن الان بیشتر از 7 روز شده!
در آخر هم متهم شده به حمله از طریق این سرور اون هم بدون ارایه هیچ دلیل ! بدون ارایه هیچ ابیوز و هیچ لاگی! و الان هم که نه سرور بالا میاد و نه به چیزی دسترسی دارم.
یکی از دوستان قدیمی این انجمن در جریان تمام این جریانات هست. هر کدام از کاربران و یا مدیران انجمن هم مایل بودند بنده مدارک لازم رو در اختیارشون میذارم.
صرفا خواستم اطلاع رسانی کنم برای کسانی که برای خودشون و پولشون ارز قائل هستند.
اما سخنی با آقای شایان عسگرپور:
شما میخواهید در این مارکت کار کنید. مطمئن باشید خیلی بیشتر از پولی که از بنده گرفتید رو از دست خواهید داد.
PENOIL
September 26th, 2012, 01:52
این پست صرفا جهت اطلاع همکاران و کاربرانی است که قصد خرید سرویس از ایشون و vpsfars.net رو دارند ارسال شده.
بنده حدود 10 روز پیش از ایشون سرویس گرفتم . سه تا سایت با بازدید صفر رو هم منتقل کردم. بعد از دو روز متوجه شدم سایت ها بالا نمیاد و سرویس در دسترس نیست. بعد از تیکت گفتند که سرویس بخاطر دریافت 25 Abuse ساسپند شده.
در صورتی که بنده هیچ کاری با این سرور انجام ندادم و حتی یک ایمیل هم ارسال نکردم. همون موقع بلافاصله درخواست ارسال ابیوز ها رو کردم که هیچ جوابی نگرفتم .و بعد از اون دو بار دیگه درخواست دادم که گفتند دیگه به ابیوز ها دسترسی ندارند!
همچنین متوجه شدم پسورد پنل بنده هم عوض شده و نمیتونم لاگین کنم. درخواست ریست پسورد دادم که گفتند 1 ساعت سرور داون خواهد شد و بنده هم گفتم مشکلی نداره. بگذریم که این داون بودن الان بیشتر از 7 روز شده!
در آخر هم متهم شده به حمله از طریق این سرور اون هم بدون ارایه هیچ دلیل ! بدون ارایه هیچ ابیوز و هیچ لاگی! و الان هم که نه سرور بالا میاد و نه به چیزی دسترسی دارم.
یکی از دوستان قدیمی این انجمن در جریان تمام این جریانات هست. هر کدام از کاربران و یا مدیران انجمن هم مایل بودند بنده مدارک لازم رو در اختیارشون میذارم.
صرفا خواستم اطلاع رسانی کنم برای کسانی که برای خودشون و پولشون ارز قائل هستند.
اما سخنی با آقای شایان عسگرپور:
شما میخواهید در این مارکت کار کنید. مطمئن باشید خیلی بیشتر از پولی که از بنده گرفتید رو از دست خواهید داد.
دوست عزیز فقط وقتی بنده رومحکوم کنید که توی بخش مربوطه تاپیک بزنید و من هم فقط همون موقع بامدرک جوابتون رو میدم
به هرحال موفق باشید
ashki1373
September 26th, 2012, 12:00
سلام
آقا شایان چرا سایتتون با آیپی فرانسه باز نمیشه؟فکر کنم دوستان دیگه مه سایت براشون باز نمیشد همین مشکل علتش بوده باشه!
PENOIL
September 26th, 2012, 14:44
سلام
آقا شایان چرا سایتتون با آیپی فرانسه باز نمیشه؟فکر کنم دوستان دیگه مه سایت براشون باز نمیشد همین مشکل علتش بوده باشه!
توی سایت تیکت بدید تابراتون مشکل رو پیدا کنم
PENOIL
September 26th, 2012, 14:47
سلام
توی سایت تیکت بدید تابراتون مشکل رو پیدا کنم
PENOIL
September 26th, 2012, 21:17
سفارش ها تحویل داده شد
dm800pvr
September 27th, 2012, 12:09
سایتتون دانه
سرویس های منم قطعه(آلمان)
djsiamak
September 27th, 2012, 13:24
سلام ، آقا Down کامل شدیم رفت ... سایت خودتون هم DNS نداره اصلا انگار http://lolo.ir/dl/ArMin_KhAn/1.gif
PENOIL
September 27th, 2012, 13:47
سلام
درحال بررسی مشکل هستیم
ممنون میشم صبور باشید تا لحظاتی دیگر سایت بالا میاد و از طریق سایت پیگیر باشید
hamid69
September 27th, 2012, 13:50
من مدتیه از ایشون چندتا سرور دارم، پشتیبانیشون خیلی ضعیفه البته به این دلیل که آقا شایان تنها کار می کنن و ساعاته زیادی رو نیستن!
کیفیت سرور امریکاشون هم پایینه چندین بار هم تلفنی بهشون گفتم، هر بار گفتن دیگه پیش نمیاد اما درست نشده، الانم که می بینین پست زدم به این دلیله که از صبح (حدودای ساعت 10*) سرور امریکاشون قطعه!! سایتشونم قطعه!! تلفنشون رو هم جواب نمی دن!!!
البته یه سرور از یه موقعیت دیگه پیششون دارم اون بد نیس.
kazemm
September 27th, 2012, 14:16
سلام
کی سرور امریکا درست می شه؟
saymon
September 27th, 2012, 14:30
سرور هتزنر هم قطعه سايتشونم بالا نمياد سرور آمريكام قطعه خلاصه وضعي شده
dm800pvr
September 27th, 2012, 14:32
یعنی همه سرویس ها از آمریکا و آلمان قطعه؟! نکنه زبونم لال داستان ovh برای شمام اتفاق افتاده!؟
kazemm
September 27th, 2012, 14:53
??????????
PENOIL
September 27th, 2012, 15:07
سایت بالا اومده و تعدادی از سرور ها روشن شده
ممنون میشم از طریق سایت پیگیر باشید
kazemm
September 27th, 2012, 16:11
به شرط اینکه شما هم پاسخگو باشید.
کی سرور امریکا بالا می آید؟
سرویس های ما همه خوابیده اند..................... ما هم باید پاسخگو باشیم
kazemm
September 27th, 2012, 17:37
هیجکس میداند کی قراراست سرور امریکا درست شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایتشان بالا آمده اما آنجا هم کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
PENOIL
September 27th, 2012, 17:45
دوست عزیز
حواله هامون هولد شده
به دست دیتاسنتر آلمانی رسیده و تعدادی از سرور هامون باز شده
سرورآمریکاهم دوباره حواله کردیم
تا 1ساعت دیگه سرور آمریکا هم آنلاین میشه
شرمنده صرافی بودم
PENOIL
September 27th, 2012, 20:48
سرورفرانسه تا پایان امشب سالانه فقط 100 هزارتومان رم 1گیگ
saymon
September 27th, 2012, 22:10
عزيزم شما برو اول اون سرور آلمان رو درست كن كه يك روزه قطعه بعد بيا آفر بده!!!
PENOIL
September 28th, 2012, 13:00
عزيزم شما برو اول اون سرور آلمان رو درست كن كه يك روزه قطعه بعد بيا آفر بده!!!
سرور المان ها و همه سرور ها از دیشب درسته
شما هم یاد بگیر کجا بیای درخواست پشتیبانی بدی
dm800pvr
September 28th, 2012, 15:13
سرورفرانسه تا پایان امشب سالانه فقط 100 هزارتومان رم 1گیگ
اگر با قیمت مناسب ماهانه ارائه کنید من سرویس سومم رو هم از شما میگیرم در غیر این صورت قیمت 1 گیگ ماهانه زیاده و من با 256 ماهانه با قیمت 12 تومن ماه به ماه تمدید میکنم و اگر در جریان باشید متاسفانه دیتاسنتر ovh زده همه سرویس های ایرانیارو بعدز چند ماه قطع کرده و آفر سالانه به نظر من توی این مملکت که فرداش مشخص نیست چه اتفاقی میفته قابل اطمینان نیست!
PENOIL
September 28th, 2012, 15:21
اگر با قیمت مناسب ماهانه ارائه کنید من سرویس سومم رو هم از شما میگیرم در غیر این صورت قیمت 1 گیگ ماهانه زیاده و من با 256 ماهانه با قیمت 12 تومن ماه به ماه تمدید میکنم و اگر در جریان باشید متاسفانه دیتاسنتر ovh زده همه سرویس های ایرانیارو بعدز چند ماه قطع کرده و آفر سالانه به نظر من توی این مملکت که فرداش مشخص نیست چه اتفاقی میفته قابل اطمینان نیست!
سلام
این آفر فقط برای سالانه هست و تا امشب معتبر هست
ماهانه توی سایت زده
میتونید از توی سایت مشاهده کنید و سفارش بدید
Iranizi
September 28th, 2012, 18:00
چقدر هم که شما به درخواست های پشتیبانی در سایت پاسخ میدید!
سرویس ما بالای 12 روزه قطعه!
PENOIL
September 28th, 2012, 23:10
چقدر هم که شما به درخواست های پشتیبانی در سایت پاسخ میدید!
سرویس ما بالای 12 روزه قطعه!
تیکتی نداریم که بیشتر از 23ساعت پاسخ داده باشیم
با مدرک حرف بزنید
Iranizi
September 29th, 2012, 18:43
تیکتی نداریم که بیشتر از 23ساعت پاسخ داده باشیم
با مدرک حرف بزنید
درسته. جواب میدید اما جواب سربالا!
دقیقا به چه دلیلی درخواست های من رو برای ارسال Abuse های رسیده جواب ندادید؟ ابیوز هایی که به استناد اونها سرویس من رو ساسپند کرده بودید! سه روز بعد جواب دادید که اون موقع هم به گفته خودتون دسترسی به ابیوز ها ندارید.
مدرک هم هر کدوم از کاربران و یا مدیران خواستند ارائه میکنم.
PENOIL
September 29th, 2012, 20:02
درسته. جواب میدید اما جواب سربالا!
دقیقا به چه دلیلی درخواست های من رو برای ارسال Abuse های رسیده جواب ندادید؟ ابیوز هایی که به استناد اونها سرویس من رو ساسپند کرده بودید! سه روز بعد جواب دادید که اون موقع هم به گفته خودتون دسترسی به ابیوز ها ندارید.
مدرک هم هر کدوم از کاربران و یا مدیران خواستند ارائه میکنم.
http://www.webhostingtalk.ir/f129/
لازم نیست مدیران بخوان
برید اینجا تاپیک بزنید یا برای مدیران مدارک ارسال کنید
هروقت من اینجا تاپیکتون رو دیدم میام جواب اینکه براتون ارسال نکردم رو توضیح میدم ( البته چندین بار توضیح دادم ولی کی هست که بفهمه)
پست شما هم ریپورت دادم با پست دادن در اینجا فقط وقت خودتون رو میگیرید
جای درست انتقاد کنید
موفق باشید
Iranizi
September 29th, 2012, 20:44
اینجا تاپیک فروش شماست. ما هم از همین تاپیک از شما خرید کردیم. توی تیکت که جواب نمیدید. حداقل اینجا سوال میکنیم شاید جواب بدید. اما کیه که جواب مشتری رو بده.
PENOIL
September 29th, 2012, 21:14
اینجا تاپیک فروش شماست. ما هم از همین تاپیک از شما خرید کردیم. توی تیکت که جواب نمیدید. حداقل اینجا سوال میکنیم شاید جواب بدید. اما کیه که جواب مشتری رو بده.
خودتون میگید تاپیک فروش نه تاپیک پشتیبانی و انتقاد
هیچ تیکت جواب داده نشده ای از شما ندارم
لطفا دروغ نگید
Iranizi
September 29th, 2012, 22:11
خودتون میگید تاپیک فروش نه تاپیک پشتیبانی و انتقاد
هیچ تیکت جواب داده نشده ای از شما ندارم
لطفا دروغ نگید
بله. از نظر شما فقط فروش کافیه و تکلیف پشتیبانی و مشتری بعد از فروش با خداست.
شما کی به درخواست من برای ارسال abuse ها جواب دادید؟ اون هم بعد از اینکه چند بار درخواست کردم تنها جوابی که گرفتم این بود که دسترسی به ابیوز ها ممکن نیست. من مشتری حق دارم بدونم چرا سرویسم قطع شده و کسی هم جوابگو نیست. ابیوز قابل دسترسی نیست برای من جواب نمیشه. من بلافاصله بعد از اعلام درخواست کردم و شما ارسال نکردید.
قبلا هم گفتم برای دوزار احتیاج به دروغ گفتن نیست. تمام مواردی که گفتم و گذشته رو خودت هم میدونی جناب عسگرپور.
PENOIL
September 29th, 2012, 22:38
بله. از نظر شما فقط فروش کافیه و تکلیف پشتیبانی و مشتری بعد از فروش با خداست.
شما کی به درخواست من برای ارسال abuse ها جواب دادید؟ اون هم بعد از اینکه چند بار درخواست کردم تنها جوابی که گرفتم این بود که دسترسی به ابیوز ها ممکن نیست. من مشتری حق دارم بدونم چرا سرویسم قطع شده و کسی هم جوابگو نیست. ابیوز قابل دسترسی نیست برای من جواب نمیشه. من بلافاصله بعد از اعلام درخواست کردم و شما ارسال نکردید.
قبلا هم گفتم برای دوزار احتیاج به دروغ گفتن نیست. تمام مواردی که گفتم و گذشته رو خودت هم میدونی جناب عسگرپور.
1000 بار بهتون گفتم بعد جواب دادن 25 تا ابیوزیکه داشتید امکان نشون دادن اون ها دیگه نبود
یا باید جواب ابیوز هاتونو میدادم یا باید سرورمکلا داین میشد تا جناب عالی به ابیوز ها دسترسی پیدا کنید
هیچ ادم عاقلی برای یک مشتری کل سرورش روداین نمیکنه
من موضوع ابیوز روتویتیکت بهتون گفتم
وقتی شما به امنیت وی پی اس فکرنمیکنید و هکمیشید دیگه بهمن ربطی نداره اون کسی که هک کرده شمارو داره باهاش چیکارمیکنه
درواقع بعد 25 تا ابیوز اصلا نباید بهتون سرویس بدم!
من هیچ پدرکشته گی ای با شما ندارم که به خوام اینجوری کنم یعنی دروغ بگم
خدارو شکر 1100 تا مشتری فعال دارم که محتاج 20 هزارتومان شما نباشم که بخام این عقده ای بازی هارو در بیارم
شما یاد بگیرید به چیزی که اتفاق افتاده پذیرا باشید نه اینکه باکله شقی حرف خودتون رو بزنید
من تا اونجایی که وظیفم بوده کمکتون کردم و وظیفه خودم رو انجام دادم
شما هر مشکلی دارید از روکله شقی خودتونه من دیگه جوابی به شما نمیدم چون واقعا یک بچه 12 ساله از شما فهمش بیشتر هست ( ببخشید دیگه مجبور شدم اینطور بگم)
باز هم میگم دیتاسنتر redstation بعد از جواب دادن به ابیوز ها اونهارو در دسترس نمیزاره!
حالا شما میخواهید بفهمید میخواهید نفهمید مشکل خودتونه
موفق باشید
Iranizi
September 29th, 2012, 23:23
درست گفتند با هر کس باید مثل خودش حرف زد. کلی شقی رو هم نشونت میدم جناب تا بفهمی اینقدرم که به نظر میاد هرتی پرتی نیست.
شما وظیفه داری دلیل بسته شدن سرویس رو به مشتری اعلام کنی. نه اینکه بعد سه روز جواب بدی دیگه دسترسی ندارم. شما وقتی دسترسی داشتی باید به من اعلام میکردی. (البته اگر فرض بگیریم که داری راست میگی)
سرویس که من سه روز گرفتم و هیچی روش نیست و حتی هنوز پسورد دیفالتش هم عوض نشده معلوم نیست 25 تا ابیوزز کجا داشته و هک هم شده!
تو 2000 تا مشتری هم داشته باشی به من ربطی نداره. سرویس فروختی باید جوابگو باشی.
PENOIL
September 30th, 2012, 01:55
درست گفتند با هر کس باید مثل خودش حرف زد. کلی شقی رو هم نشونت میدم جناب تا بفهمی اینقدرم که به نظر میاد هرتی پرتی نیست.
شما وظیفه داری دلیل بسته شدن سرویس رو به مشتری اعلام کنی. نه اینکه بعد سه روز جواب بدی دیگه دسترسی ندارم. شما وقتی دسترسی داشتی باید به من اعلام میکردی. (البته اگر فرض بگیریم که داری راست میگی)
سرویس که من سه روز گرفتم و هیچی روش نیست و حتی هنوز پسورد دیفالتش هم عوض نشده معلوم نیست 25 تا ابیوزز کجا داشته و هک هم شده!
تو 2000 تا مشتری هم داشته باشی به من ربطی نداره. سرویس فروختی باید جوابگو باشی.
من راستمیگم و دلیل ابیوزهم حمله بوده
1000 بارتوضیح دادم
میخ.استی پسورد دیفالتتو تغییر بدی هک نشی ابیوز هم نیاد
دارم جواب میدم ولی وقتی مشتری نفهمه نمیشه کاری کرد
داداشم قبل سرویس گرفتن میخواستی بپرسی وقتی ابیوز بیاد چیکار میکتنم!
از اینبه بعد هم ابیوز بیاد کلا سرویس طرف پاک میشه چه شما باشی چه هرکس دیگه!
مشکلی داری بروشکایت کن
اصلا بخار زدن یک تاپیک نداری بچ.ن خودتم میدونی داری الکی کشش میدی!!!
من گفتم نمیتونم صبرکنم به خاطر یک مشتری وکل مشتری ها مو معطل شماکنم
وقتی ابیوزمیاد باید توی 1ساعت جواب داده بشه وگرنه سروربسته میشه ( لطفا بفهممممممممم)
آقا توی ابیوزها همینه که هست!
من دیگه زبونم مو دراورد
1میلیون بار گفتم دلیل ابیوزها حمله بوده داشتی یا داشتند هک میکردند سرورکسه دیگه رو اونم با فرستادن یوزر های متعدد اس اس اچ!
انقدر اینجا پست بده خسته بشی من همه توضیحات رو دادم
اگر مردی برو تاپیک بزن اونجا اگرمن مقصر بودم جریمه میدم!
شما که به حرف ما اعتماد نداری ازهمون اول برای چی میای آخه سرویس میگیری؟
هروقت تاپیک بزنی من به دیتاسنتر ایمیل میدمکه یکبار دی گه واسم ابیوزرو توی سایت بزنه
اگر لجبازی هست من لجباز ترم
موفق باشید
PENOIL
October 2nd, 2012, 19:25
تعدادی از سفارش ها تحویل داده شد
پنل مدیریتی جدید هم آماده شده
برای دریافت تیکت بدید
لینک پنل مدیریتی : your-server.ir
cacodemon
October 3rd, 2012, 08:14
سلام
پلن آلمان
هارد ۱۶۰ رم ۱گیگ
موجود هست؟
برای استفاده شخصی میشه از تورنت استفاده کرد؟
و شما کانفیگ nttac و خودتون انجام میدید برای سرور؟
kazemm
October 3rd, 2012, 14:07
سلام
از ساعت 9 صبح دوباره سرورهاتون قطغ شده ؟!!!! آلمان و انگلیس قطع شده اما امریکا کار میکنه !!!!! سایتتون هم قطغه که تیکت بزنیم !!!! کی وصل میشه !!!
PENOIL
October 3rd, 2012, 14:52
سلام
از ساعت 9 صبح دوباره سرورهاتون قطغ شده ؟!!!! آلمان و انگلیس قطع شده اما امریکا کار میکنه !!!!! سایتتون هم قطغه که تیکت بزنیم !!!! کی وصل میشه !!!
چرا دروغ میگید ؟
سرور سایتمون رو داریم ارتقا میدیم برای همین سابیت بالا نمیاد
فقط یک سرور آلمان قطع هست که تا 1ساعت دیگه آنلاین میشه !
مشکلی دارید ماه دیگههیچ کدوم رو تمدید نگنید
Mr.Roham
October 3rd, 2012, 18:25
سلام عزیز سایتتون کی بالا می یاد
دیشب درخواست دریافت پنل داده بودم
PENOIL
October 3rd, 2012, 18:51
سلام عزیز سایتتون کی بالا می یاد
دیشب درخواست دریافت پنل داده بودم
بعد آپدیت مشکل لوید سرور دچار شدیم
درحال رفع مشکل با دیتاسنتر هستیم
zerocpanel
October 3rd, 2012, 21:26
کجای شما ؟
یه شماره تماس چیزی ؟
سایتتون که بالا نمیاد !
PENOIL
October 3rd, 2012, 21:33
کجای شما ؟
یه شماره تماس چیزی ؟
سایتتون که بالا نمیاد !
فعلا برای پشتیبانی به این ادرس ایمیل بدید
dr.shayan1995@gmail.com
PENOIL
October 4th, 2012, 01:44
مشکل سایت برطرف شد
سفارش ها هم فردا تحویل داده میشه با ۱هفته هدیه
تیکت ها فردا همگی جواب داده میشه که برای پنل زده شده
موفق باشید
hamid69
October 5th, 2012, 00:30
مشکل دیگه ی ما با آقای اصغرپور....
بعد از مشکلاتی که ایشون موقع پرداختاشون داشتن و سرور ها دان بود حالا مشکل تازه ما با ایشون اینه که به ما سرور از رد استیشن دادن اما با ای پی امارات!!!
هر چی بهشون می گم من ای پی انگلیس می خوام ایشون میگه اینا ماله خود دیتا سنتر...
لطفا در انتخاب سایتی که ازش خرید می کنید دقت کنید که به مشکلاتی که من و بقیه دوستان با ایشون داریم بر نخورید...
----------
سروری که از ایشون گرفتیم: 5.152.195.126
سروری که از یه شرکت دیگه گرفتیم: 37.220.23.166
(هر دو سرور رد استشن هست)
با این سایتا هم می تونید هویز بگیرید:
IP Address Locator: IP Tracker, Search IP, Find IP, Trace IP Lookup, What Is My IP Address Location (http://www.ip-address.org/)
http://whatismyipaddress.com/ip-lookup (http://whatismyipaddress.com/ip/5.152.195.126)/
n4ser
October 5th, 2012, 00:37
این مورد حیلی عجیبه ما هم از رد سرور احتصاصی داریم ولی ایپی هلند میزنه بعضی وقتا نمدونم چرا
PENOIL
October 5th, 2012, 01:00
مشکل دیگه ی ما با آقای اصغرپور....
بعد از مشکلاتی که ایشون موقع پرداختاشون داشتن و سرور ها دان بود حالا مشکل تازه ما با ایشون اینه که به ما سرور از رد استیشن دادن اما با ای پی امارات!!!
هر چی بهشون می گم من ای پی انگلیس می خوام ایشون میگه اینا ماله خود دیتا سنتر...
لطفا در انتخاب سایتی که ازش خرید می کنید دقت کنید که به مشکلاتی که من و بقیه دوستان با ایشون داریم بر نخورید...
----------
سروری که از ایشون گرفتیم: 5.152.195.126
سروری که از یه شرکت دیگه گرفتیم: 37.220.23.166
(هر دو سرور رد استشن هست)
با این سایتا هم می تونید هویز بگیرید:
IP Address Locator: IP Tracker, Search IP, Find IP, Trace IP Lookup, What Is My IP Address Location (http://www.ip-address.org/)
http://whatismyipaddress.com/ip-lookup (http://whatismyipaddress.com/ip/5.152.195.126)/
View my IP information: 5.152.195.126 - Geo IP Tool (http://www.geoiptool.com/en/?IP=5.152.195.126)
به حرف هایی که سایت ها میزنند دلتون رو خوش نکنید
میتونید ماه دیگه شارژ تکنید تا انقدر با ما به مشکل نخورید !
درضمن عسگرپور هستم
اقای عسگرپور من همین امروز حاضرم کنسل کنم، من سالانه شارژ کردم پول من رو بر گردونید میرم از یه جایه معتبر خرید می کنم!
باز هم مثل همیشه سرور امریکا دانه!!! عزیزم وقتی نمی تونی سرور ها رو آپ نگه داری نفروش خوب ما که مسخره شما نیستیم پول بدیم اما همش دان باشیم!!!!
saymon
October 6th, 2012, 12:21
اقای عسگرپور من همین امروز حاضرم کنسل کنم، من سالانه شارژ کردم پول من رو بر گردونید میرم از یه جایه معتبر خرید می کنم!
باز هم مثل همیشه سرور امریکا دانه!!! عزیزم وقتی نمی تونی سرور ها رو آپ نگه داری نفروش خوب ما که مسخره شما نیستیم پول بدیم اما همش دان باشیم!!!!
ايشون اعلام ورشكستگي دارن ميكنن پول كجا بود!
PENOIL
October 6th, 2012, 15:49
وی پی اس فارس - اخبار (http://www.vpsfars.net/announcements.php?id=7)
oj2008pc
October 6th, 2012, 21:19
من تقریبا یک سال هست با آقای عسگرپور دارم کار می کنم و سرویس های مختلفی از ایشون داشتم.
آقا شایان همیشه کار منو راه انداختن و تا بحال با هم مشکلی نداشتیم.
نمیدونم این چه اخلاق بدی هست که ما ایرانیا داریم! وقتی یک سرویسی خوب هست همه جا ازش تعریف می کنیم ولی کافیه این سرویس یا شرکت 1 روز به مشکل بر بخوره. تو همه فروم ها و تاپیک ها میریم و تعریف بد می کنیم.
در حال حاضر من مشتری ایشون نیستم و متاسفانه پولی که اشون لازم دارم هم ندارم وگرنه این پول حتما در اختیارشون میذاشتم ولی این نکته توجه داشته باشید که مشکل برای همه پیش میاد!!! بجای قر زدن در تاپیک ها باید دنبال راهی باشیم تا اعتبار و آبروی ایشون حفظ بشه.
hamid69
October 6th, 2012, 21:32
من مشکل ایشون رو درک می کنم، اما شما در نظر داشته باشید که اگر به ایشون 300 نفر اعتراض می کنن به هر کدوم از این 300 نفر 300 نفر دیگه اعتراض دارن، پس باید به کاربرای ایشون هم حق بدید ،چرا که اون ها هم اعتبار و آبرو دارن!
saleh0n
October 6th, 2012, 21:36
من پستی رو که دوستم با اکانت من زده بود پاک کردم و معذزت هم میخوام
با اینکه اخیرا خاطره ی خوبی ندارم از این سرویسا ولی درک میکنم ایشون رو
کاش درست بشه که هم ایشون اذیت نشه هم ما
PENOIL
October 6th, 2012, 22:04
دوستان مشکل مالی به احتمال 60 درصد حل شده
لطفا نگران نباشید
PENOIL
October 7th, 2012, 17:53
مشکلات مالی رو به بهبود هست
فروش ادامه دارد
و دوستانیکه فاکتور پرداخننشده دارند سرویس هاشون تا 24 ساعت آینده حذف میشود
etanol
October 7th, 2012, 21:03
رم 512 با قیمت 9900 موجود هست؟
PENOIL
October 7th, 2012, 23:42
رم 512 با قیمت 9900 موجود هست؟
سلام
درحال حاظر با قیمت 20000 تومان بفروش میرسد
saymon
October 9th, 2012, 15:33
سرور آلمان ديگه چرا قطع شده؟
PENOIL
October 9th, 2012, 19:06
سرور آلمان ديگه چرا قطع شده؟
پشتیبانی : vpsfars.net
تعداد زیادی وی پی اس ها به خاطر بدهی های مشتریان ساسپند شده
PENOIL
October 9th, 2012, 20:11
وی پی اس فارس - اخبار (http://www.vpsfars.net/announcements.php?id=9)
dm800pvr
October 9th, 2012, 20:23
سلام
من پرداخت کردم سرویسم فعال کنید 5 دقیقه بعد این اطلاعیه رو دادین لطفاً سرویس آلمان منو راه اندازی کنید همچنان منتظرم
saymon
October 9th, 2012, 21:34
ما هم كه اينجا مو هستيم نه مشورتي نه چيزي يهو از اين ديتا سنتر ميره اون ديتا سنتر !
PENOIL
October 9th, 2012, 22:46
دوست عزیز پیشگیری بهتر از درمان هست
مشکلات زیادی با این دیتاسنتر بوده که کار مارو بی کیفیت کرده
نمیخوایم مشکل بزرگتری برخورد کنیم
مجبوریم منتقل کنیم
PENOIL
October 9th, 2012, 22:50
سلام
من پرداخت کردم سرویسم فعال کنید 5 دقیقه بعد این اطلاعیه رو دادین لطفاً سرویس آلمان منو راه اندازی کنید همچنان منتظرم
امشب مشکل سرور ها حل میشه و انلاین میشه (یکی از سرور هامون قطع شده )
dm800pvr
October 9th, 2012, 23:42
امشب مشکل سرور ها حل میشه و انلاین میشه (یکی از سرور هامون قطع شده )
ممنون پس توروخدا امشب درست بشه
dm800pvr
October 10th, 2012, 11:56
دیشبم درست نشد همچنان down
medianet
October 10th, 2012, 13:14
امکان نصب نرم افزار های اکانتی... و ... وجود دارد ؟
PENOIL
October 10th, 2012, 14:47
دیشبم درست نشد همچنان down
تا وقفتی اینجا بخواهید مشکلتون رو بگید هیچوقت درست نمیشه!
ما داریم درست میکنیم
لطفا صبرکنید
PENOIL
October 10th, 2012, 14:50
امکان نصب نرم افزار های اکانتی... و ... وجود دارد ؟
بله وجود دارد
saymon
October 11th, 2012, 08:20
تا وقفتی اینجا بخواهید مشکلتون رو بگید هیچوقت درست نمیشه!
ما داریم درست میکنیم
لطفا صبرکنید
نه عزيزم زرنگي؟ ميخواي تايپيك ترو تميز بمونه كسي نفهمه چه بدبختي داريم ميكشيم به قرآن اين يك ماه بيچارمون كردي نه جواب تيكت و نه ايميل نه تلفن سرورها همش داون همش استرس ورشكستگي ، فقط دارم دعا ميكنم اين يك ماه بگذره من فرار كنم واقعا مثل .. پشيمونم كه بهت اعتماد كردم ، بازم ميگم اينجا هركي اشتباه من رو بكنه و به ايشون اعتماد كنه قسم ميخورم پشيمون ميشه
PENOIL
October 11th, 2012, 12:58
نه عزيزم زرنگي؟ ميخواي تايپيك ترو تميز بمونه كسي نفهمه چه بدبختي داريم ميكشيم به قرآن اين يك ماه بيچارمون كردي نه جواب تيكت و نه ايميل نه تلفن سرورها همش داون همش استرس ورشكستگي ، فقط دارم دعا ميكنم اين يك ماه بگذره من فرار كنم واقعا مثل .. پشيمونم كه بهت اعتماد كردم ، بازم ميگم اينجا هركي اشتباه من رو بكنه و به ايشون اعتماد كنه قسم ميخورم پشيمون ميشه
ببینید من هم دوست ندارم مشکلات باشه!
من هم دارم مشکلات رو حل میکنم روی سرور های آلمان
۲۲۰ تا تیکت هست که ۲روزه دارمجواب میدمنصف هم نشده
با پست دادن اینجا به هیچ نتیجهای نمیرسید و فقط وقت مارو میگیرید که بیایم جواب بدیم
mrh
October 11th, 2012, 17:02
لطف می کنید اختلاف قیمت دیتاسنتر هلند و هتزنر رو اعلام کنید؟
یعنی مثلا سرویس 9900 آلمان تبدیل به چقدر میشه؟
PENOIL
October 11th, 2012, 17:37
لطف می کنید اختلاف قیمت دیتاسنتر هلند و هتزنر رو اعلام کنید؟
یعنی مثلا سرویس 9900 آلمان تبدیل به چقدر میشه؟
فقط الان سرورهای آلمان باید منتقل بشه
فعلا این مشکل هم حل بشه دیگه مشکلی نخواهد بود
mr-ehsan
October 11th, 2012, 22:11
متاسفانه سرویس منم که روی هتزنر آلمان بوده قطع شده که ۲ بار تیکت کردم
امیدوارم هرچه زودتر درست بشه که خیلی مشکل برام درست کرده
PENOIL
October 11th, 2012, 23:26
متاسفانه سرویس منم که روی هتزنر آلمان بوده قطع شده که ۲ بار تیکت کردم
امیدوارم هرچه زودتر درست بشه که خیلی مشکل برام درست کرده
متاسفانه ساپورت هتزنر حدیدا بسیار بد شده است!
از دیشب منتظر دربافت kvm هستیم هنوز حوابی نداده هست
ممنون از صبر شما
blacktiger
October 12th, 2012, 10:18
آقا این سرور هتزنر که میگید از دسترس خارج شده چه زمانی قراره درست بشه؟؟ الان حدود 24 ساعته دسترسی نداریم.
PENOIL
October 12th, 2012, 13:46
آقا این سرور هتزنر که میگید از دسترس خارج شده چه زمانی قراره درست بشه؟؟ الان حدود 24 ساعته دسترسی نداریم.
داریم مشکل رورفع میکنیم امروز درست میشه
Mr.Roham
October 12th, 2012, 14:18
دوست عزیز ip آمریکا هنوز نیومده که سرویس رو تحویل بدین؟؟
Mr.Roham
October 12th, 2012, 16:25
نزدیک 19 ساعت شده هنوز سرویس دوست بنده رو تحویل ندادین از دیشب هم که دیگه تیکت جواب ندادین
زشته به خدا نه به این که چند وقت پیش از لحاظ پشتیبانی عالی بودین
نه به این که الان خیلی ضعیف شدین
سفارش ها 1ساعته تحویل داده میشه در صورت آنلاین بودن ( حداکثر ۲۴ ساعت )
اینجور که در تاپیک نوشتین یعنی دیگه تا 5 ساعت دیگه تحویل میدین دیگه؟؟؟؟؟؟؟
PENOIL
October 12th, 2012, 17:45
نزدیک 19 ساعت شده هنوز سرویس دوست بنده رو تحویل ندادین از دیشب هم که دیگه تیکت جواب ندادین
زشته به خدا نه به این که چند وقت پیش از لحاظ پشتیبانی عالی بودین
نه به این که الان خیلی ضعیف شدین
اینجور که در تاپیک نوشتین یعنی دیگه تا 5 ساعت دیگه تحویل میدین دیگه؟؟؟؟؟؟؟
درگیر انتقال سرور های المان هستیم
ببخشید امروز تحویلداده میشه
Mr.Roham
October 12th, 2012, 18:47
پس شما که درگیر انتقالید برای چی تو تاپیک دیگران افر می دید ملت رو از کار و زندگی میندازید
از صبح تا حالا 100 مشتریای ما پدرمون رو در اوردن
PENOIL
October 12th, 2012, 21:27
پس شما که درگیر انتقالید برای چی تو تاپیک دیگران افر می دید ملت رو از کار و زندگی میندازید
از صبح تا حالا 100 مشتریای ما پدرمون رو در اوردن
توی صفحه اول زدیم حداکثر 24 ساعت و زیر 24 ساعت تحویل داده شد
غیر این هست؟
blacktiger
October 15th, 2012, 16:43
چرا سه روزه تیکیت جواب نمیدید؟ بعد میگید اینجا نیاید پست بدید!
PENOIL
October 15th, 2012, 21:41
چرا سه روزه تیکیت جواب نمیدید؟ بعد میگید اینجا نیاید پست بدید!
تیکت هایانتقال توی حالت انتظار هستند برایهیمنجواب داده نمیشه !!
blacktiger
October 15th, 2012, 23:12
خوب مشتری نباید بدونه سرورش کی قراره منتقل بشه؟
سه روز همینطوری در حالت انتظار بمونه؟؟و شما حتی تیکت جواب ندید
iman00
October 15th, 2012, 23:25
دوست عزيز اين چه حرفيه اقا شايان توي كارش بهترين هست بنده خدا دست تنها هست صبر كنيد انتقال ميدن
من هم تيكت زده بدوم بعد سه چهار روز جواب دادن گفتن سرور هاي شما انتقال داريم ميديم مهندس 290 تا مشتري براي المان براي انتقال كلي وقت مي بره براي هر نصب يك ويندوز سرور 1 ساعت حالا حساب كن 12 ساعت پاي سيستم بشينه 12 تا ميتونه وي پي اس درست كنه حالا شما 290 تا حساب كن
صبر كن بعد نيست
blacktiger
October 16th, 2012, 01:51
دوست عزيز اين چه حرفيه اقا شايان توي كارش بهترين هست بنده خدا دست تنها هست صبر كنيد انتقال ميدن
من هم تيكت زده بدوم بعد سه چهار روز جواب دادن گفتن سرور هاي شما انتقال داريم ميديم مهندس 290 تا مشتري براي المان براي انتقال كلي وقت مي بره براي هر نصب يك ويندوز سرور 1 ساعت حالا حساب كن 12 ساعت پاي سيستم بشينه 12 تا ميتونه وي پي اس درست كنه حالا شما 290 تا حساب كن
صبر كن بعد نيست
اول اینکه من از شما سوال نکردم.
دوم اینکه اگر واقعا توانایی ساپورت این حجم از دست یک نفر خارجه نباید مسئولیتش رو بپذیره.
سوما مشکل من اصلا انتقال نیست بلکه بلاتکلیفیه. ایشون بگن 10 روزه دیگه نوبت شماست همین . نه اینکه از چند روز قبل اطلاعات لوگین رو بگیرن بعد بریم توی صف و ندونیم کی قراره سرور ما منتقل بشه .
ضمنا علت اینکه من اینجا پست زدم عدم جوا ب به تیکتها به صلاحدید خودشون بعد از 3 روز بود.
PENOIL
October 16th, 2012, 15:49
بزارید وضعیت سرور هامشخص بشه به همه دوستان خسارت میدیم
حق با شماهست
سرور ها تا 5شنبه منتقل میشه
دوستان از اطلاعاتشون بکاپ داشته باشند !
چون چیزی قابل پیش بینی نیست
حجم کارها زیاد شده و در حال ساماندهی هستیم
درحال حاظر سرور سایت درحال انتقال هست
ممنون میشم صبور باشید کمی
موفق باشید
Mr.Roham
October 16th, 2012, 16:30
اقا سایتتون باز نمیشه
سرور بنده هم روشن نمیشه (امریکا)
فرانسه کار میکنه
میشه بگید چی شده؟
PENOIL
October 16th, 2012, 16:52
اقا سایتتون باز نمیشه
سرور بنده هم روشن نمیشه (امریکا)
فرانسه کار میکنه
میشه بگید چی شده؟
درحال رسیدگی هست
سایت چند لحظه دیگه بالا میاد
Mr.Roham
October 16th, 2012, 17:28
درحال رسیدگی هست
سایت چند لحظه دیگه بالا میاد
سرور امریکا هم لطفا زود تر مشکل رو رفع کنین
night-sky
October 16th, 2012, 18:35
سرور فرانسه مشکل پیدا کرده؟؟؟؟؟
دو روزه نمیشه کانکت شد......
تیکت هم زدم ولیییییی!!!!!!!!!!!!!
PENOIL
October 16th, 2012, 22:50
تا شنبهمشکل ساپورت هست
درحال پیگیری تیکت ها هستیم
روزی 70تا تیکت میاد خودمون رو بکشیم 30تاش رو میتونیم حل کنیم و جواب بدیم
لطفا کمی درک کنید
تا شنبه مشکل ها حل میشه
و پیشنهاد ویژه و بزرگی برای همه کسانی که این مدت ناراضی شدن داریم
از صبر همه مشتریان تشکر میکنم
iman00
October 16th, 2012, 23:51
اول اینکه من از شما سوال نکردم.
دوم اینکه اگر واقعا توانایی ساپورت این حجم از دست یک نفر خارجه نباید مسئولیتش رو بپذیره.
سوما مشکل من اصلا انتقال نیست بلکه بلاتکلیفیه. ایشون بگن 10 روزه دیگه نوبت شماست همین . نه اینکه از چند روز قبل اطلاعات لوگین رو بگیرن بعد بریم توی صف و ندونیم کی قراره سرور ما منتقل بشه .
ضمنا علت اینکه من اینجا پست زدم عدم جوا ب به تیکتها به صلاحدید خودشون بعد از 3 روز بود.
دوست عزيز
درسته شما با من نبوديد ولي هميشه از اقا شايان دفاع ميكنم چون كارش درست هست از حرف زور بدم ميات
اصلا ربطي به مسئوليت نداره يك مشكلاتي پيش اومده دارن رفع ميكنند (چه يك هفته باشه چه يك ما بايد صبر كنيد تا مشكلات رفع شه )اقا شايان داره ميگه روي 70 تا تيكت دارن ميزنند پس بعد نيست صبر كنيد خوب نيست
ما ايراني ها طوري شده بجاي اينكه با احترام با هم صحبت كنيم فقط به فكر تخريب اون طرف هستند
alireza.076
October 17th, 2012, 00:12
شایان جان، بهتره فعلا بخش فروش رو غیر فعال کنی کارت سبک تر میشه، بهتره. اینجوری داری بیشتر به خودت ضرر میزنی و خسته میکنی.
دو روز غیر فعال کن همه سرور هارو انتقال بده با خیال جمع دوباره شروع کن
موفق باشی
mr-ehsan
October 19th, 2012, 01:29
نمیدونم مشکل واقعا چی هست ولی یک لحظه خودتونو بزارید جای کسایی که ازتون سرویس گرفتن،هر نفر باید به چند نفر دیگه جواب پس بده
تیکت هم که میزنیم جواب نمیدید لاقل یک نفر رو بصورت روزمزد استخدام کنید تا مشکل زودتر حل بشه
PENOIL
October 19th, 2012, 01:32
نمیدونم مشکل واقعا چی هست ولی یک لحظه خودتونو بزارید جای کسایی که ازتون سرویس گرفتن،هر نفر باید به چند نفر دیگه جواب پس بده
تیکت هم که میزنیم جواب نمیدید لاقل یک نفر رو بصورت روزمزد استخدام کنید تا مشکل زودتر حل بشه
مشکل این هست که شما جای درست پشتیبانی رونمی دونید و اخباز سایت رو مشاهده نمیکنید و درک نمکنید که انتقال +200 تاوی پی اس چقدر زمان بر هست
2نفر روی 14 ساعت روی سایت هستیم
تا شنبه و حداکثر 2شنبه مشکل ساپورت هست
mr-ehsan
October 19th, 2012, 01:48
مشکل این هست که شما جای درست پشتیبانی رونمی دونید و اخباز سایت رو مشاهده نمیکنید و درک نمکنید که انتقال +200 تاوی پی اس چقدر زمان بر هست
2نفر روی 14 ساعت روی سایت هستیم
تا شنبه و حداکثر 2شنبه مشکل ساپورت هست
جای درست پشتیبانی کجا هست ؟ بیشتر از ۳ تا تیکت زدم اما ۱ جواب نیومده تا الان .. وقتی شما نمیتونی ۲۰۰ تا مشتری رو ساپورت کنی چرا قبول میکنی?
من به مشتریم بگم منو درک کن یک هفته سرویستومیبندم ؟!!!
جای مشتری جدید گرفتن مشکل مشتری های که دارید حل کنید
PENOIL
October 19th, 2012, 02:17
جای درست پشتیبانی کجا هست ؟ بیشتر از ۳ تا تیکت زدم اما ۱ جواب نیومده تا الان .. وقتی شما نمیتونی ۲۰۰ تا مشتری رو ساپورت کنی چرا قبول میکنی?
من به مشتریم بگم منو درک کن یک هفته سرویستومیبندم ؟!!!
جای مشتری جدید گرفتن مشکل مشتری های که دارید حل کنید
مشتری جدید نمیگیریم
فعلا فقط داریم تلاش میکنیم که سرور هارو منتقل کنیم
متاسفانه دیگه اینجا جواب نمیدم چون کلی کار روی ما هست
مشکلی دارید توی سایت فقط و فقط میتونید به جوابتون برسید
blacktiger
October 19th, 2012, 14:03
الان که نه سرور منتقل شده و نه سرور جدید تحویل گرفتیم و اینکه چند روز دیگه موعد تمدید سرویسه چی؟
خداییش اقا شایان خیلی اذیت کردی اونهم مشتریهایی که نزدیک یکساله باهات بودن و همه رو با یه چوب زدی.
حالا اگر دوست داری اینجا جواب بدی یا ندی به خودت مربوط میشه . با اینکه این ماه خیلی ها اذیت شدن ( از طرف خودم میگم) کسی توی تاپیک انتقاد برات تاپیک باز نمیکنه اما این رسم کاسبی و مشتری داری نیست.
از ما خداحافظ!
بای
PENOIL
October 19th, 2012, 17:39
الان که نه سرور منتقل شده و نه سرور جدید تحویل گرفتیم و اینکه چند روز دیگه موعد تمدید سرویسه چی؟
خداییش اقا شایان خیلی اذیت کردی اونهم مشتریهایی که نزدیک یکساله باهات بودن و همه رو با یه چوب زدی.
حالا اگر دوست داری اینجا جواب بدی یا ندی به خودت مربوط میشه . با اینکه این ماه خیلی ها اذیت شدن ( از طرف خودم میگم) کسی توی تاپیک انتقاد برات تاپیک باز نمیکنه اما این رسم کاسبی و مشتری داری نیست.
از ما خداحافظ!
بای
یک جوری میگید انگارمن یک مریض روانی هستم و دوست دارم مشتریانمرو از دست بدم
برید تاپیک انتقاد باز کنید منکار اشتباهی انجام ندادم که بخوام بترسم
گفتم که تا شنبه و حداکثر 2شنبه مشکل ساپورت هست
مشتریان 1ساله و 1ماهه برای من هیچ فرقی ندارند و از یک چشم میبینم و فقط انتقال و سرو سامون دادن سرور و مشتریان مهمه
موفق باشید
MagicVps.Com
October 19th, 2012, 21:24
دست شما درد نکنه دروغ گو نبودید که شدید
بنده از شما سرور مجازی امریکا خواستم شمابه بنده چی دادین؟؟
امروز Isp نگاه کردم دیدم isp هلند هست واقعا برای خودم و مشتریاتون متاسف ام
ای پی امریکاست فقط
دوستانی قصد خرید از ایشون رو در آینده دارند دقت کنند
ip : 37.72.168.185
eureka solutions sp. Z o.o (https://www.google.com/search?q=eureka+solutions+sp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
دوستانی که شک دارن نگاه کنن
بنده قبلا به ایشون اعتماد داشتم برای همین تا حالا دقت نکرده بودم
:68::68:>:P>:P
راستی این سرویس از نظر کیفیت نیاز من رو برآورده کرده تنها مشکل من دروغی بود که گفتن هست
دست شما درد نکنه دروغ گو نبودید که شدید
بنده از شما سرور مجازی امریکا خواستم شمابه بنده چی دادین؟؟
امروز Isp نگاه کردم دیدم isp هلند هست واقعا برای خودم و مشتریاتون متاسف ام
ای پی امریکاست فقط
دوستانی قصد خرید از ایشون رو در آینده دارند دقت کنند
ip : 37.72.168.185
eureka solutions sp. Z o.o (https://www.google.com/search?q=eureka+solutions+sp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a)
دوستانی که شک دارن نگاه کنن
بنده قبلا به ایشون اعتماد داشتم برای همین تا حالا دقت نکرده بودم
:68::68:>:P>:P
راستی این سرویس از نظر کیفیت نیاز من رو برآورده کرده تنها مشکل من دروغی بود که گفتن هست
37.72.168.185/185.168.72.37.static.swiftway.net IP Address WHOIS | DomainTools.com (http://whois.domaintools.com/37.72.168.185)
Arul's IP Address Tracking Program - Track or trace any IP address and find the ISP that owns it (http://aruljohn.com/track.pl?host=37.72.168.185)
IP از سوئیفت وی آمریکاست !
PENOIL
October 19th, 2012, 22:56
واقعا چه کابرای خوبی دارم
ممنونم از همه کاربرانم
توی این 1ماه همه چی شدیم
خدا یا خودت به خیر کن.....
View my IP information: 37.72.168.185 - Geo IP Tool (http://www.geoiptool.com/en/?IP=37.72.168.185)
novinvps.com
October 19th, 2012, 23:03
واقعا چه کابرای خوبی دارم
ممنونم از همه کاربرانم
توی این 1ماه همه چی شدیم
خدا یا خودت به خیر کن.....
View my IP information: 37.72.168.185 - Geo IP Tool (http://www.geoiptool.com/en/?IP=37.72.168.185)
زیاد خودتو ناراحت نکن. اینو واقعا دوستانه میگم از همه نوع به هر حال مشتری هستند ، اخلاق و شخصیت....
انشالله مشکلت حل بشه :57:
saleh0n
October 19th, 2012, 23:48
با سلام
چون سایتتون بستس اینجا میپرسم:
امکان پس دادن سرویس هست؟ هر قیمتی که خودتون بگین
PENOIL
October 19th, 2012, 23:57
با سلام
چون سایتتون بستس اینجا میپرسم:
امکان پس دادن سرویس هست؟ هر قیمتی که خودتون بگین
سلام
طبق قوانین برگشت پول نداریم
سایت هم تا 1ساعت دیگه بالا میاد
Mr.Roham
October 21st, 2012, 14:36
دوست عزیز به سایتتون سر بزنید برای ساپورت
dsl
October 21st, 2012, 15:29
سلام سرور مجازی میخوام از هرجا شد مشکلی نیست
رم : 256
هارد هم مهم نیست
لطفا آفر بدید
PENOIL
October 21st, 2012, 16:52
دوست عزیز به سایتتون سر بزنید برای ساپورت
کسانی که اینجا پست میدن برای ساپورت اخر از همه بررسی میشند
موفق باشید
PENOIL
October 21st, 2012, 16:53
سلام سرور مجازی میخوام از هرجا شد مشکلی نیست
رم : 256
هارد هم مهم نیست
لطفا آفر بدید
متاسفانه فعلا فروش نداریم
Mr.Roham
October 22nd, 2012, 14:04
اقا میشه بگی اخر از همه کی میشه ؟؟؟
اگه شما کار زندگی داری ما هم داریم بخدا 24 ساعته منتظر Reload OS هستیم
اگر هم سر لج و لجبازی جواب تیکت بنده رو جواب نمیدین بگین تکلیف خودمون رو بدونیم
PENOIL
October 22nd, 2012, 15:08
اقا میشه بگی اخر از همه کی میشه ؟؟؟
اگه شما کار زندگی داری ما هم داریم بخدا 24 ساعته منتظر Reload OS هستیم
اگر هم سر لج و لجبازی جواب تیکت بنده رو جواب نمیدین بگین تکلیف خودمون رو بدونیم
اینجا پشتیبانی نیست
راه پشتیبانی توی سایت هست
تا وقتی اینجا درخواست بدید کارتون انجام نمیشه
و درضمن من اینجا نمیدونم کدوم یوزر من هستید که بخوام باهاتون لج بازی کنم
ریلود او اس بین 12 ساعت تا 72 ساعت در صورت رایگان بودن
با پرداخت هزینه بین 20 دقیقه تا 2ساعت هست ( 7 هزارتومان )
موفق باشید
Mr.Roham
October 22nd, 2012, 15:11
برادر من الان 24 ساعت گذشته
شما محض رضای خدا یه Ok ام جواب ندادی
iranianvps
October 23rd, 2012, 01:28
والا ما 13 روزه مشخصات سرور رو تیکت دادیم . 7 روز هم هست که قطع هستیم . کلا تیکت هم که جواب نمیدین . دوشنبه هم تموم شد .
PENOIL
October 23rd, 2012, 15:58
والا ما 13 روزه مشخصات سرور رو تیکت دادیم . 7 روز هم هست که قطع هستیم . کلا تیکت هم که جواب نمیدین . دوشنبه هم تموم شد .
میتونید تیکت رو ریپلای کنید و بپرسید چرا جواب نمیدید!
کار دشواری هم نیست
هنوز انتقال تموم نشده
به هرحال پشتیبانی از سایت هست
و بعد حل شدن مشکلات انتقال کسایی که صبر کردند و فقط توی سایت پیگیر بودند بهشون 5 تا 15 روز سرور رایگان میدیم
موفق باشید
paranull
October 23rd, 2012, 20:43
آقا شایان کارش درسته ، مشکل داشت سرور OVH ما ، با پیگیری هاشون مشکل ما هم حل شد...این بنده خدا زمانی که تو فشار کاری هستند response اشان یکم میاد پایین اما کسی نیست که مشکل رو زمین بذاره!
لطفا دوستان درکشان کنند کمتر فشار بیارید و از سرویس های ایشان بد بگید!