PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست ریسلری نامحدود

mehdi_af
May 31st, 2012, 15:01
من یک هاست ریسلری نامحدود و پرداخت ماهیانه بین 15 تا 25 تومان می خوام.
سرعت و امنیت بالا باشه ( مهم ).
لطفا شرکت باشه ( مهم ).
و اسکریپت های نال مشکلی نداشته باشه.

shivahost
May 31st, 2012, 15:47
فکر نکنم گیرت بیاد

پ ن: نوشابه هم می خوای؟

mehdi_af
May 31st, 2012, 15:52
فکر نکنم گیرت بیاد

پ ن: نوشابه هم می خوای؟

هههه
این تاپیکشون: http://www.webhostingtalk.ir/f17/35640/
و دارن نا محدود ارائه میدن ولی فعلا کمی شک دارم.

shivahost
May 31st, 2012, 15:54
هههه
این تاپیکشون: http://www.webhostingtalk.ir/f17/35640/
و دارن نا محدود ارائه میدن ولی فعلا کمی شک دارم.

مطمئنی قیمت نامحدودشون 15 تا 25 هست؟

AvalinHost
May 31st, 2012, 16:00
خوش بحالشون! به اونها هارد نامحدود دادن به ما ندادن که سوار کنیم رو سرورمون و بتونیم رسیلر نامحدود بدیم!

mehdi_af
May 31st, 2012, 16:01
مطمئنی قیمت نامحدودشون 15 تا 25 هست؟

بله میتونید توی سایتشون مشاهده کنید.

شما شناختی ازشون ندارید؟
تایید میشن؟

shivahost
May 31st, 2012, 16:11
شناخت که ندارم

اما در صفحه نخست پلان هاشون رو دیدم با محدودیت 30 اکانت 16 تومان و مستر ریسلر 40 بود. البته ظاهرا در قسمت های دیگه سایتشون 25 هزار تومانی مناسب شما بود

mehdi_af
May 31st, 2012, 16:16
کسی هست تایید کنه؟

RoobinaServer
May 31st, 2012, 16:31
کسی هست تایید کنه؟

با سلام

دنبال تایید نباشید اگر دنبال این هستید که یه متخصص تایید کنه باید 100 سال بشینید تا بیان تایید کنن آخر هم تایید نمیکنن

اما افرادی مثل خودتون اگر میخواید تایید کنن که نیاز به تایید نیست.

توصیه میکنم این لینک را درمورد نامحدود بودن مشاهده کنید :

روبینا سرور برترین در خدمات سرور - اخبار (http://www.roobinaserver.com/client/announcements.php?id=8)

یا حق

shivahost
May 31st, 2012, 16:35
با سلام

دنبال تایید نباشید اگر دنبال این هستید که یه متخصص تایید کنه باید 100 سال بشینید تا بیان تایید کنن آخر هم تایید نمیکنن

اما افرادی مثل خودتون اگر میخواید تایید کنن که نیاز به تایید نیست.

توصیه میکنم این لینک را درمورد نامحدود بودن مشاهده کنید :

روبینا سرور برترین در خدمات سرور - اخبار (http://www.roobinaserver.com/client/announcements.php?id=8)

یا حق

نظر شما در مورد هاست ناحدود ارائه شده توسط bluehost و 1and1 و ... که از کمپانی های بسیار معتبر هاستینگ هستند چیه؟

RoobinaServer
May 31st, 2012, 16:42
نظر شما در مورد هاست ناحدود ارائه شده توسط bluehost و 1and1 و ... که از کمپانی های بسیار معتبر هاستینگ هستند چیه؟

نظر ما همون لینکی هست که دادم

در چند صورت باور میکنیم این حرف را :

1. به ما نشان بدید که هاردی اختراع شده با فضای نامحدود
2. ار بلوهاست هاست نامحدود بگیرید و بر روی اون هاست 15 ترا فایل بریزید و نشون بدید

بلوهاست و 1 اند 1 کاری که انجام میدن اینه که یک سرور 6 یا 12 و ... ترابایتی (با چندید هارد) آماده میکنن و به عنوان نامحدود میفروشن فرض به 100 نفر و پولش در میاد که هیچ سودم میکنن چه بسی که سرور و هارد و ... در خارج ارزانتر از اینه که در ایران با چنج پول ایران به بقیه کشورها خریداری کنیم

پس هم خود سرور در میاد هم سود میکنن

باز هم این روش همان روشی هست که در لینک با مثال 5 و 10 گیگ زدیم.

مطمئن باشید به یک ترا برسه هاستتون ساسپند میشه. و تمام فایلها یا وقت میدن منتقل کنید یا حذف میکنن

یا حق

vahidmom
May 31st, 2012, 16:49
آقا بنده تاييد ميكنم :-*:-*
برو بخر :^o:^ o
دلت خوشه ها

mehdi_af
May 31st, 2012, 17:28
نمیخواستم در این تاپیک پست را بزنم اما باید پاسخ بدهم چون تاپیک قدیمی ما در اینجا لینک شده است

نامحدود به معنای بینهایت نیست و معنای لغت نمایندگی نامحدود = بدون محدودیت در نوع فروش هاست می باشد

کسی هم صحبتی از از هاست دانلود ننموده است. در همه سایتهای هاستینگ معتبر دنیا مراجعه نمایید قوانین مشترکی وجود دارد. کاربری که سرویس هاست اشتراکی تهیه میکند به هیچ عنوان اجازه داده نمیشود از هاست خود به عنوان هاست دانلود استفاده کنید و یا در آن آپلود سنتر راه اندازی کند و یا اینکه برای پر کردن فضای هاست خود از لیچر بهره ببرد.

کسی صحبت از هاست دانلود نکرده است که کاربر بتواند مثلا همه 20 گیگابایت هاست خود را با فایلهای سایتشان پر کند. فقط در یک صورت میتواند انجام بدهد که حجم ایمیل های کاربر بالا هست و یا میخواهد آرشیو ایمیل خود را حفظ نماید و یا دیتابیس سنگین و یا یک سایت قدیمی هست که تصاویر متعدد و همچنین فایلهای متعدد دارد که استفاده هاست دانلودی نیست و در بخش هاست سایت از آن بهره برده شده ، در آن وجود دارد که نیاز به چنین فضایی دارد.
حال اگر پر شد سرور جدید اضافه میشود و موضوع خاصی نیست چون قرار نیست تا ابد همین یک سرور به کار خود ادامه دهد.

متن لینک شما دوست عزیز:

گاهی یعنی اكثر مواقع كاربران هنگام خرید هاست با این موضوع برخورد می كنند كه هاست نامحدود بعضی جاها میفروشن به قیمت بسیار باورنكردنی. بنده به شخصه دیدم كه بعضی جاها با قیمت 8 هزار تومان هاست نامحدود میدن . تو این پست میخوام این ترفند یا بهتر بگم كلك رو برای شما آشكار كنم
پاسخ: بحث نمایندگی هاست لینوکس هست نه فروش هاست.

فرض كنیم شما یه سرور مجازی برای خدمات هاست خود دارید . هارد سرور شما 20 گیگابایت می باشد (به فرض مثال)
قبل از اینكه شروع كنم بگم كه هنوز هیچ جای جهان هارد نامحدود ساخته نشده و همین خود بیانگر این می باشد كه هاست نامحدود نیز وجود ندارد
پاسخ: بحث هاست دانلود در میان نیست

شما در این سرور میخواهید به كسی هاست نامحدود دهید . این به این معنی می باشد كه كاربر می تواند از تمام این 20 گیگابایت هارد شما استفاده نماید .
پاسخ: قرار نیست هزاران سایت بر روی یک سرور باشد و همه اون هزارن سایت بتونن چنین حجمی استفاده کنند.

اكثر وقت ها متاسفانه شاهد این هستیم كه هاستینگ های ما برای فروش خود به كاربر میگویند هرچی بریزی پر نمیشه كه این واقعا اشتباهه و بنظر من گناه محسوب میشه . چرا كه داریم برای سود خودمون به كاربر دروغ میگیم
پاسخ: بحث گناه مطرح شده بهتره به این لینک مراجعه کنید Verify a Domain is Licensed - WHMCS (http://www.whmcs.com/members/verifydomain.php)

پس بی جهت کسی را متهم به کلاهبرداری نکنید

باز اعلام میشود هاست دانلود ارائه نمیشود

ممنون از پاسخگوییتون.
آیا هاست شما با اسکریپت نال مشکلی ندارد؟

هاست 97
May 31st, 2012, 17:31
بحث ن ا ل و و ا ر ز در انجمن ممنوع میباشد

RoobinaServer
May 31st, 2012, 17:34
متن لینک شما دوست عزیز:

فرض كنیم شما یه سرور مجازی برای خدمات هاست خود دارید . هارد سرور شما 20 گیگابایت می باشد (به فرض مثال)
قبل از اینكه شروع كنم بگم كه هنوز هیچ جای جهان هارد نامحدود ساخته نشده و همین خود بیانگر این می باشد كه هاست نامحدود نیز وجود ندارد
پاسخ: بحث هاست دانلود در میان نیست

شما در این سرور میخواهید به كسی هاست نامحدود دهید . این به این معنی می باشد كه كاربر می تواند از تمام این 20 گیگابایت هارد شما استفاده نماید .
پاسخ: قرار نیست هزاران سایت بر روی یک سرور باشد و همه اون هزارن سایت بتونن چنین حجمی استفاده کنند.

با سلام

به جای این چنین صحبت ها دقت کنید چه گفته شده

عنوان هاست نامحدود در اینترنت پر هست

حالا سیاست کاری شما اینه که هاست وب فقط میگید باید باشه و ... بقیه سیاست هاتون

در لینکی که داده شد و صحبت هایی که شده اسمی از هاست 97 برده نشده و سیاست های کاریش یا نشان دادن این که کلاه بردار هست یا خیر

لینک داده شده با عنوان هاست نامحدود مشکل داره و میگه که 100% کلمه دروغینی است چنان چه که خودتون هم گفتید برای هاست وب هست نه دانلود اما خیلی ها در اینترنت همین هاست نامحدود را به عنوان دانلود هم دادند پس این عنوان الان بین ایرانی ها دانلود هم شناخته میشه شماک ه میگید وب باز هم مربطو به شما نمیشه لینک

پی نوشت : نامی از شما برده نشد و سیاست کاریتون موضوع صحبت کلمه ی هاست نامحدود بوده اما موضوع صحبت شما کاملا روبینا بوده است و یک دو روز هم نیست که آمده دو سال هست و نیازی نیست شما لینک لایسنس بدید بهتره خودتان را درلایسنس مشاهده کنید برای جذب مشتری سعی نکنید دیگر همکاران را زیر سوال ببرید، درست قضاوت کنید در حرف ها

یا حق

salmani
May 31st, 2012, 17:38
فعلا که من دارم استفاده می کنم ، کیفیت خوب هست

RoobinaServer
May 31st, 2012, 17:39
فعلا که من دارم استفاده می کنم ، کیفیت خوب هست

به عنوان دانلود هم استفاده میکنید از نامحدود ؟

salmani
May 31st, 2012, 17:41
خیر ، فقط روش هاست هایی ایجاد شده که وردپرس/دیتالایف و .... روش نصب هستند و چیزی بیشتر از حجم یک عکس یا یک قایل کوچک زیپ روش قرار نمی گیره

mehdi_af
May 31st, 2012, 17:47
من سرویسم رو انتخاب کردم.

لطفا دیگر ادمه ندهید.

RoobinaServer
May 31st, 2012, 17:47
پس بی جهت ارسال پست نکنید و تاپیک استارتر را منحرف نسازید چون لینک آورده شده در پست 3 همین تاپیک را اگر باز میکردید میدید!

الان این کاربر دنبال سرویس میگشت که تاپیک منحرف شد

خیلی موضوعات در سایت وجود دارد و کاربران چون ارتباطی به انها ندارد دخالت نمیکنند. اگر سرویس خواسته شده کاربر را دارید پیشنهاد بدهید و اگر ندارید از کنار پست بگذرید

خدانگهدار

---
تاپیک استارتر :

من یک هاست ریسلری نامحدود و پرداخت ماهیانه بین 15 تا 25 تومان می خوام.
سرعت و امنیت بالا باشه ( مهم ).
لطفا شرکت باشه ( مهم ).
و اسکریپت های نال مشکلی نداشته باشه.

درخواست نظر سنجی هاست 97 در پست های بعدی

کسی هست تایید کنه؟

فکر نکنم تاپیک از اولش معلوم باشه برای شما باشه

نظر سنجی درخواست سرویس نیست درخواست نظر درباره کار هاست 97 میباشد و عنوان هاست نامحدود که شک داشتن و سوال کردند

پی نوشت : تکراریست اما الزامیست : درست قضاوت کنید.

(ادامش ندید به مشتریتون بپردازید نظر سنجی و سوالی بود به کاربر پاسخ داده شد شما هم پاسخ دادید تموم شد ادامه دادن الکیه و اسپم تا الان هرچیزی باید معلوم میشد شده)
یا حق

shivahost
May 31st, 2012, 17:52
مشکل در درک معنای هاست اشتراکی نامحدود است. الان اکثر سرویس دهنده های معتبر دنیا سرویس unlimited می دهند و البته برای هاست اشتراکی می دهند و شرایطی دارند برای استفاده از آن مثل محدودیت های مربوط به مصرف ram یا cpu و یا حتی جزئیاتی مثل max execution time و ....

بله هاست نا محدود شیوا هاست نمی تواند پاسخگوی یک فروم به بزرگی persiantools باشد و دلیلش مصرف منابع آن است نه مصرف فضای هارد و پهنای باند. تمامی این هاستنگ های معتبری جهانی هم نمی توانند با پلان های 4-5 دلاری unlimited به همچین سایتی سرویس بدهند.

همچنین در قوانین همه این هاستینگ ها استفاده از هارد و فضا به عنوان محل نگهداری آرشیو یا راه اندازی دانلود و آپلود سنتر ممنوع است. و مثلا بلوهاست که الگوی قوانین ما هم هست رسما در قوانینش گفته هاست برای راه اندازی سایت های معمولی و خانگی و شرکتی ارائه می دهد نه برای سایت هایی که به تنهایی به یک سرور یا چند سرور نیاز دارند.

شخصا بیش از 3 سال از بلوهاست یک هاست دارم و الان سایت های ranksaz.com - 90sms.ir و ... را روی یک سرویس unlimited استفاده می کنم و ابته تا حدود 40 دامین و سایت مختلف دیگر هم روی همین اکانت داشتم که به شیواهاست انتقال دادم. همه این سایت ها روی هم 10 گیگ هم نبود و مشکلی هم نداشتیم.

شما یک مثال از یک سایت معمولی با مصرف منابع مناسب هاست اشتراکی بزنید که بیش از 1 ترابایت فضا لازم داره؟

RoobinaServer
May 31st, 2012, 17:54
مشکل در درک معنای هاست اشتراکی نامحدود است. الان اکثر سرویس دهنده های معتبر دنیا سرویس unlimited می دهند و البته برای هاست اشتراکی می دهند و شرایطی دارند برای استفاده از آن مثل محدودیت های مربوط به مصرف ram یا cpu و یا حتی جزئیاتی مثل max execution time و ....

بله هاست نا محدود شیوا هاست نمی تواند پاسخگوی یک فروم به بزرگی persiantools باشد و دلیلش مصرف منابع آن است نه مصرف فضای هارد و پهنای باند. تمامی این هاستنگ های معتبری جهانی هم نمی توانند با پلان های 4-5 دلاری unlimited به همچین سایتی سرویس بدهند.

همچنین در قوانین همه این هاستینگ ها استفاده از هارد و فضا به عنوان محل نگهداری آرشیو یا راه اندازی دانلود و آپلود سنتر ممنوع است. و مثلا بلوهاست که الگوی قوانین ما هم هست رسما در قوانینش گفته هاست برای راه اندازی سایت های معمولی و خانگی و شرکتی ارائه می دهد نه برای سایت هایی که به تنهایی به یک سرور یا چند سرور نیاز دارند.

شخصا بیش از 3 سال از بلوهاست یک هاست دارم و الان سایت های ranksaz.com - 90sms.ir و ... را روی یک سرویس unlimited استفاده می کنم و ابته تا حدود 40 دامین و سایت مختلف دیگر هم روی همین اکانت داشتم که به شیواهاست انتقال دادم. همه این سایت ها روی هم 10 گیگ هم نبود و مشکلی هم نداشتیم.

شما یک مثال از یک سایت معمولی با مصرف منابع مناسب هاست اشتراکی بزنید که بیش از 1 ترابایت فضا لازم داره؟

به این میگن قضاوت درست و توضیح کامل :)

:54:

بله دقیقا :

100% تایید میشه.

cutegroup
May 31st, 2012, 18:18
با سلام

به خدا معذرت مي خوام دخالت مي كنم

اما چرا همه عادت داريم به هم اتهام بزنيم يا حتي يكديگر رو زير سئوال ببريم .
=(([-(

tizparvaz
May 31st, 2012, 18:40
دوستان چرا نمیشه میشه من الان چند گیگ ریسلری دارم واسه ارائه هاست اما بهتون قول میدم به راحتی میتونم به یک یا چند نفر هاست 100 گیگ با امکانات نا محدود و ماهانه 10 هزار تومن بدم (آخ جون یکی بیاد بخره) خوب ترفندیم نمیخواد کی سایتی داره که بیش تر از 2 گیگ فضا بخواد ؟؟ حالا ایرادش چیه من 100 گیگ بدم ماهی 10 تومن وقتی طرف 2 گیگ مصرف میکنه اگرم بیشتر مصرف کنه که طبق قوانینی که از قبل گذاشتم عذرش و میخوام به همین سادگی تازه مشتریم کیف میکنه 100 گیگ هاست گرفته 10 تومان راضیم هست همه جام تعریف میکنه

پ.ن = بنده هرگز همچین کاری نمیکنم قضاوت اشتباه نکنید اما فروش هاست نا محدود یا نمایندگی نا محدود همینه علتشم اینه که بعضی خریدارا علاقه خاصی به اسمها نشون میدن نه تنها تو این مورد تو همه موارد همینه

porya_spy
May 31st, 2012, 18:57
هاست 97 تایید میشه حدود یک ساله باهاشون کار میکنم مشکلی نبوده

shivahost
May 31st, 2012, 20:54
دوستان چرا نمیشه میشه من الان چند گیگ ریسلری دارم واسه ارائه هاست اما بهتون قول میدم به راحتی میتونم به یک یا چند نفر هاست 100 گیگ با امکانات نا محدود و ماهانه 10 هزار تومن بدم (آخ جون یکی بیاد بخره) خوب ترفندیم نمیخواد کی سایتی داره که بیش تر از 2 گیگ فضا بخواد ؟؟ حالا ایرادش چیه من 100 گیگ بدم ماهی 10 تومن وقتی طرف 2 گیگ مصرف میکنه اگرم بیشتر مصرف کنه که طبق قوانینی که از قبل گذاشتم عذرش و میخوام به همین سادگی تازه مشتریم کیف میکنه 100 گیگ هاست گرفته 10 تومان راضیم هست همه جام تعریف میکنه

پ.ن = بنده هرگز همچین کاری نمیکنم قضاوت اشتباه نکنید اما فروش هاست نا محدود یا نمایندگی نا محدود همینه علتشم اینه که بعضی خریدارا علاقه خاصی به اسمها نشون میدن نه تنها تو این مورد تو همه موارد همینه

خب البته رسیدن حجم هاست به بیش از 3 -4 گیگ کاری نداره و می تونه بدون استفاده از منابع هم باشه. قبلا یکی از دوستان گفته بود کافیه به 20 کاربر 150 مگ فضای ایمیل بدی و اونا هم ایمیل رو آرشیو کنن رو هاست...

Mohammad.T
June 1st, 2012, 20:49
فروش هاست نا محدود یا نمایندگی نا محدود همینه علتشم اینه که بعضی خریدارا علاقه خاصی به اسمها نشون میدن نه تنها تو این مورد تو همه موارد همینه

دقیقا همینطوره !
و تقریبا میشه گفت از بی اطلاعی بسیاری از کسانی که وارد عرصه سایت و سایت داری میشوند سئو استفاده میشه !
طرف علاقه داره سایتی داشته باشه هیچ خبری هم نداره ، اندک اطلاعاتی پیدا میکنه میره 4 تا هاستینگ می بینه بعد می بینه مثلا هاستینگی هست که داره فضا و پهنای باند نا محدود ارائه میده سالی 10 تومن بعد میخره و فکر میکنه بله چه سودی کرده از جاهای دیگه با قیمت های بسیار بالاتر نخریده و اتفاقاتی که همه از خبر داریم ... :|
کلا هر کس اسم نامحدود رو جلوی من میاره در مورد هاست حس بدی نسبت بهش پیدا میکنم