ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست یا سرور مجازی؟

Bi-del
May 30th, 2012, 23:08
سلام خدمت دوستان و اساتید !
من سایتم الان رو سرور اختصاصیه تا فردا وقتش تموم میشه به دلیل بالا بودن هزینه سرور نمیتونم تمدیدش کنم ! میخواستم سایتمو جا به جا کنم به نظر شما هاست بهتره براش یا سرور مجازی؟
لطف بفرمایید راهنمایی کنید
سایت تقریبا روزانه 1000 تا 1500 تا ای پی ورودی داره
بازدید صفحه هم روزانه 40 هزار تا میرسه!
ممنون میشم راهنمایی کنید!

tizparvaz
May 30th, 2012, 23:14
سلام
سیستم سایتتون چیه ؟ دانلود هم هست یا خیر

sheitonakshirazi
May 30th, 2012, 23:15
به نظرم اگه اينجوريه سايتتون سرور مجازي بگيرين بهتره چون همه چي دست خودتونه و اختصاصيه.
اما سرور محازي شما خودتون بايد مديريتشو بكنين اين ميشه يه كار اضافي!!!!!
سرور مجازي هزينش بالاتره اما چون سايتتون اينقدر بازديد داره ميشه هزينه سرور مجازيو داد

Bi-del
May 30th, 2012, 23:17
سلام
سیستم سایتتون چیه ؟ دانلود هم هست یا خیر

سیستم سایت جامعه مجازیه ! Phpfox

Bi-del
May 30th, 2012, 23:19
به نظرم اگه اينجوريه سايتتون سرور مجازي بگيرين بهتره چون همه چي دست خودتونه و اختصاصيه.
اما سرور محازي شما خودتون بايد مديريتشو بكنين اين ميشه يه كار اضافي!!!!!
سرور مجازي هزينش بالاتره اما چون سايتتون اينقدر بازديد داره ميشه هزينه سرور مجازيو داد

چه سرور مجازی هست که اینو جواب بده؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟جای خوبی هم سراغ دارید معرفی کنید!
چند جا دیدم اسپانسر هم میشدن ! اونا چه طوریه؟

sheitonakshirazi
May 30th, 2012, 23:24
چه سرور مجازی هست که اینو جواب بده؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟جای خوبی هم سراغ دارید معرفی کنید!
چند جا دیدم اسپانسر هم میشدن ! اونا چه طوریه؟
ببينين از يه جايي كه قطعات سخت افزاري و پورت قوي داشته باشه به راحتي ميشه سايتتونو ميزباني كنه
مثلا سرور هاي Red Station به راحتي ميتونن سايت شمارو پشتيباني كنن.اما بخواين ازين ديتا سنتر هاي علكي سرويس بگيرين اصلا جواب كار شما رو نميده!!

Bi-del
May 30th, 2012, 23:27
کدوم شرکت یا سایت ایرانی یا خارجی رو معرفی میکنید شما؟من سایتم نمیخوام بخوابه !!وقتش هم داره تموم میشه

danitfk
May 30th, 2012, 23:30
من سایتم الان رو سرور اختصاصیه تا فردا وقتش تموم میشه به دلیل بالا بودن هزینه سرور نمیتونم تمدیدش کنم ! میخواستم سایتمو جا به جا کنم به نظر شما هاست بهتره براش یا سرور مجازی؟
یکی از دوستان من مدیر سایت دوستفا بود و مشکلات بسیار زیادی با هاست استراکی و حتی پر ترافیک از هاستینگ های ایرانی داشت .. ( سرعت لود سایت بسیار پایین بود ) اما بلاخره تصمیمشو گرفت و روی سرور مجازی سایت رو میزبانی کرد الان هم سرعت سایت بسیار بالا رفته و کاربران بسیار راضی هستند..
کلا انتخاب خوب برای میزبانی سایت های جامعه مجازی سرور مجازی هست .

sheitonakshirazi
May 30th, 2012, 23:32
کدوم شرکت یا سایت ایرانی یا خارجی رو معرفی میکنید شما؟من سایتم نمیخوام بخوابه !!وقتش هم داره تموم میشه
ما متاسفانه سرورمون پر شده وگرنه ميتونستيم بهتون بديم !!!
يه چرخ تو همين سايت بزنين سايت هاي زيادي هستن كه ميتونن سما رو پشتيباني كنن !!
البته تحقيق كنين از هر سايتي سرويس نگيرين
چون خيلي ها كارشون كيفيت لازم نداره!!!!

Bi-del
May 30th, 2012, 23:34
دوستفا تا جاییکه من میدونم رو اختصاصیه ! میشه لینک بدید به من ! من الان که دارم پست میدم هر لحظه امکانش هست سایت رو ببنده دیتا سنتر!

danitfk
May 30th, 2012, 23:37
دوستفا تا جاییکه من میدونم رو اختصاصیه ! میشه لینک بدید به من ! من الان که دارم پست میدم هر لحظه امکانش هست سایت رو ببنده دیتا سنتر!

اگر میخواید از شرکت بگیرید پارس پک (http://parspack.com) و سرور پارس (http://serverpars.com) پیشنهاد میشه.

Bi-del
May 30th, 2012, 23:37
ما متاسفانه سرورمون پر شده وگرنه ميتونستيم بهتون بديم !!!
يه چرخ تو همين سايت بزنين سايت هاي زيادي هستن كه ميتونن سما رو پشتيباني كنن !!
البته تحقيق كنين از هر سايتي سرويس نگيرين
چون خيلي ها كارشون كيفيت لازم نداره!!!!

ممنون از راهنماییتون ! خودم زیاد گشتم !چیزی پیدا نکردم !

Bi-del
May 30th, 2012, 23:40
اگر میخواید از شرکت بگیرید پارس پک (http://parspack.com) و سرور پارس (http://serverpars.com) پیشنهاد میشه.

میزان رم :512 MB هسته CPU:تک هسته ای
میزان فضا:20 گیگا بایت
پورت 100 اختصاصی
پهنای باند 1 ترابایت
مجازی ساز:Xen
سیستم عامل :Linux or Windows
ارائه تمامی کنترل پنل ها روی این سرور
کاملا مدیریت شده از طرف سرور پارس
(Fully Manage)
این سرویس جوابگو سایت ما میشه ؟ پرقدرت ترین سرورش 512مگ رم داره !
سرور ما در حال حاضر 24 گیگ رم داره ! :106:

danitfk
May 30th, 2012, 23:43
پورت 100 اختصاصی
پهنای باند 1 ترابایت
(Fully Manage)

سرور مجازی،سرور مجازی ایران،سرور مجازی آلمان،سرور میکروتیک (http://vps.serverpars.com/vps-plan)
رم 2 گیگابایت ماهانه 50.000 تومان ( پلان ها رو خوب توجه نکردید )

ولی خب شما رم 24 گیگابایت در حال حاظر دارید ، رم به صورت اختصاصی برای سایت شما هست؟

Bi-del
May 30th, 2012, 23:47
سرور مجازی،سرور مجازی ایران،سرور مجازی آلمان،سرور میکروتیک (http://vps.serverpars.com/vps-plan)
رم 2 گیگابایت ماهانه 50.000 تومان ( پلان ها رو خوب توجه نکردید )

ولی خب شما رم 24 گیگابایت در حال حاظر دارید ، رم به صورت اختصاصی برای سایت شما هست؟

بله 24 گیگ برای خوده سایته ! یه جورایی کند هم هست سایت ! البته کنده!نمیدونم مشکلش چیه!

danitfk
May 30th, 2012, 23:50
بله 24 گیگ برای خوده سایته ! یه جورایی کند هم هست سایت ! البته کنده!نمیدونم مشکلش چیه!

جالبِ بدونید سایت اسپیکفا که حداقل روزانه بالای 20.000 بازدید داره روی سرور با رم 16 گیگابایت میزبانی میشه ( به همراه 2 سایت دیگه ) .. و کاربران به صورت مداول اقدام به ارسال پست ، عکس ، ویدیو و... می کنند ( کلا با دیتابیس خیلی سر و کار دارند ) اسکریپت سایت هم شیرترانیکس و بسیار روان .. شاید مشکل از اسکریپت باشه که لود پایین هستش..

Bi-del
May 31st, 2012, 00:07
جالبِ بدونید سایت اسپیکفا که حداقل روزانه بالای 20.000 بازدید داره روی سرور با رم 16 گیگابایت میزبانی میشه ( به همراه 2 سایت دیگه ) .. و کاربران به صورت مداول اقدام به ارسال پست ، عکس ، ویدیو و... می کنند ( کلا با دیتابیس خیلی سر و کار دارند ) اسکریپت سایت هم شیرترانیکس و بسیار روان .. شاید مشکل از اسکریپت باشه که لود پایین هستش..

شیرترانیکس اسکریپت متن باز و رایگانه ! کار نداریم با اسکریپتش این سایت ما هم فعالیتش یه جورایی شبیه همین اسپیکفاس! ولی کم اورده دیگه به دلیل کانفیگ اشتباه مدیر سرور و کمبودبودجه باید جا به جا بشیم !

danitfk
May 31st, 2012, 00:09
شیرترانیکس اسکریپت متن باز و رایگانه ! کار نداریم با اسکریپتش این سایت ما هم فعالیتش یه جورایی شبیه همین اسپیکفاس! ولی کم اورده دیگه به دلیل کانفیگ اشتباه مدیر سرور و کمبودبودجه باید جا به جا بشیم !

بلاخره مقدمه کارتون استفاده از اسکریپت بهینه شده هست... دیگه سرور مجازی بالای 24 گیگابایت مگه کلا میصرفه..!؟ دیگه میرید سرور اختصاصی میگیرید !

sheitonakshirazi
May 31st, 2012, 00:14
پورت 100 اختصاصی
پهنای باند 1 ترابایت
(Fully Manage)
از كدوم ديتا سنتر هست؟
در ضمن سايت هاي پر بازديد رو پورت 100اصلا جواب نميده حداقل بايد پورتش 1گيگ باشه
اينو حتما توجه كنين

Bi-del
May 31st, 2012, 00:51
از كدوم ديتا سنتر هست؟
در ضمن سايت هاي پر بازديد رو پورت 100اصلا جواب نميده حداقل بايد پورتش 1گيگ باشه
اينو حتما توجه كنين

xlhost !
همین دیگه.پورتش کمه جواب نمیده !

sheitonakshirazi
May 31st, 2012, 01:04
xlhost !
همین دیگه.پورتش کمه جواب نمیده !
البته xlhost پورتش خوبه
سخت افزار هاي خوبي هم داره
فكر نميكنم مشكلي داشته باشه

danitfk
May 31st, 2012, 01:07
البته xlhost پورتش خوبه
سخت افزار هاي خئبي هم داره
فكر نميكنم مشكلي داشته باشه

/:) این که همه چیش خوبه .. پس دوباره میرسیم به مشکل اسکریپت :-p:^O

Bi-del
May 31st, 2012, 17:36
دوستان من مشکلشو رو پیدا کردم ! از MYSQL هستش ! تو پوتی زدم درصد Usage استفاده از CPUش بالای 120 درصده ! راهی هست بشه درستش کرد؟ ممنون

mizbanvps.co
June 1st, 2012, 02:15

بهتره هاست بگیرید

PerDon
June 1st, 2012, 11:51
یک هاست از شرکت ها معتبر بگیرید مثل hostdl.com ،خیلی از سایت های بزرگ ایران میزبانی میکن ه

سرور مجازی دردسر داره ، اگر هم سور مجازی میگری از جای معتبر

من سره همین روی یکی از سرویس دهنده ها به علت غفلت سرویس دهنده 2 بار حدود 200گیگ فایل م پاک شد

از هاست دی ال بگیر خیالت راحت:)

danitfk
June 1st, 2012, 12:03
دوستان من مشکلشو رو پیدا کردم ! از MYSQL هستش ! تو پوتی زدم درصد Usage استفاده از CPUش بالای 120 درصده ! راهی هست بشه درستش کرد؟ ممنون

خداروشکر باز بهتر از هزینه کردن پایه هست و... هست .
برای رفع این مشکل اگر دوستی ، آشنایی که مسلط به PHP و MySQL باشه کمک بخواید و اگر نیست حتما با یک آدم حرفه ای صحبت کنید و هرچند هزینه هم داشت پرداخت کنید !

rezahd
June 1st, 2012, 13:03
سلام دوست عزیز دور صورتی که شما بخواهید روی هاست اشتاراکی بروید برای مدتی مهمان ان گوره خواهید بود بعد میگوییند توانایی میزبانی شما را نداریم به دلایل زیر به نظر من یا سرور مجازی بگیرید یا سرور اختصاصی
در وصرت تمایل به دریافت هر سه مورد می توانیم به شما کمک کنیم بعد از اینکه سرویس مورد نظر را انتخاب کردید

airnet
June 11th, 2012, 19:20

به نظر من برای جامعه مجازی اگر از سرور مجازی استفاده کنید خیلی بهتره.
اگه سایتتون رو ببرید روی سرور مجازی سرعت لود سایتتون بهتر می شه ولی هاست کمی سرعت لود سایتتون رو کم می کنه

camelian77
June 11th, 2012, 20:03
سرور مجازی بگیرید با منابع اختصاصی. در مورد لود mysql هم باید mysql optimization انجام بدید و یک سری کانفیگ ها که راهنماش داخل همین فروم و روی اینترنت هم فراوون هست.

به نظرم یک سرور مجازی با ۲ تا ۴ گیگابایت رم و ۲ هسته از CPU می‌تونه جواب گوی شما باشه. خواستید در خدمت هستیم.

samsam
July 13th, 2012, 15:11
با سلام
سرور مجازی بگیرید بهتر هست هاست اشتراکی احتمال قطع شدن ان زیاد هست و کار شما را برزمین می گذارد

joomhost.net.co
July 15th, 2012, 18:48
Web Hosting (http://www.joomhost.net.co)
با پورت 1 گیگ و پلن Pro با پهنای باند نامحدود در خدمت هستیم.