ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس این سایت www.gohigheris.com را چطور می شه گیر اورد

saftaber114
May 30th, 2012, 01:01
سلام دوستان خسته نباشید بنده می خوام که ماژ.ول jwhmcs را به سایتم که با جوملا هست وصل کنم بعد این ماژول ما این سایت هست
www.gohigheris.com
حالا نصبش کردم تو نت نسخه های بود بنام نال که هیچ کدومش کار نکرد حتی همینی که تو این انجمن معرفی شده بود کار نکرد بگذریم من می خوام
whmcs را جوملا وصل کنم از طرق این ماژول دیشب نصب کردم و لی در اخر لایسنس می خواد برای همین من از شما کمک می خوام بنده می خوام لایسنس را بخرم ولی تجربه ای ندارم که چه جور می شه از این سایت لایسنس خرید از دوستان کسی هست که از این افزونه استفاده کنه و لایسنس را خریده باشه باید بنده چه جور اقدام به خرید کنم کسی هست که رابطه بشه برام بخره در ضمن قیمتش به پول ما چقدر هست و برای چه جور هست یعتی منظورم اینه لایسنس را بخری برای همیشه کار می کنه تاریخ نداره یا نه مثلا برای یک سال هست و باید هی تمدید کرد بعد برای یک دامنه هم می شه دوستان راهنمای کنند ممنون می شم منتظر راهنمای دوستان و استادان با تجریه هست خدا خیرتون بده در اخر شرمنده زیاد حرف زدم ببخشید فعلا یا حق

sat98
May 30th, 2012, 01:04
دوست عزیز من به شما توصیه میکنم به سایت اسکریپت مافیا یک سری بزنید

saftaber114
May 30th, 2012, 01:43
سلام دوست عزیز ممنون من همه این را رفتم دانلود کردم نصب کردم همش لایسنس می خواد اگر کسی نسخه ای داره که واقعا کار می کنه معرفی کنه و بذار تا دوستان بهرمنده شودند یا سایتی می شانسه که نسخه که واقعا کار می ده را گذاشته بگه و اینکه در اخر من را کامل راهنمایی کنه در مورد مطالبم ممنون می شم فعلا یا علی

sazsaz
May 30th, 2012, 01:49
یه نسخه بدین تا نال کنند نالر که زیاده

razavihost
May 30th, 2012, 01:51
منم میخوامش

sazsaz
May 30th, 2012, 01:54
یه نسخه بده خودم تلاشمو می کنم

sat98
May 30th, 2012, 02:05
دوستان فقط دنبال نسخه هستن

اگه سرچ کنید بعد نیستا

saftaber114
May 30th, 2012, 02:08
سلام ممنون دوست عزیز بعد این نال کردنش چقدری زمان می بره می بینید که دوستان هم نیاز دارند حالا به جز این مثله دوستان لطفا جواب سوالات بنده را بنده برای خرید لایسنس ممنون برای نسخه خودتون یه نسخه نال کنید ولی نسخه که کاری کنه روی جوملا 1.5 دمت گرم باقی دوستان هم لطفا همکاری کنند در ضمن دوست عزیر اگر می تونید نال کنید و نمی دونید کدوم نسخه را باید نال کرد بگید تا یه نسخه بذارم ممنون بازم

sazsaz
May 30th, 2012, 02:10
دوستان فقط دنبال نسخه هستن

اگه سرچ کنید بعد نیستا
عزیز من هزار کار دارم اگه می خوام کمکی کنم وسط گود خراب کاری نکن فقط اسپم حالا 100 تا هم شدی چه می خوای کنی
بذار مردم کارشون را کنن
من نسخه ای می خوام که دستکاری نشده باشه و نال نشده باشه

sazsaz
May 30th, 2012, 02:11
سلام ممنون دوست عزیز بعد این نال کردنش چقدری زمان می بره می بینید که دوستان هم نیاز دارند حالا به جز این مثله دوستان لطفا جواب سوالات بنده را بنده برای خرید لایسنس ممنون برای نسخه خودتون یه نسخه نال کنید ولی نسخه که کاری کنه روی جوملا 1.5 دمت گرم باقی دوستان هم لطفا همکاری کنند در ضمن دوست عزیر اگر می تونید نال کنید و نمی دونید کدوم نسخه را باید نال کرد بگید تا یه نسخه بذارم ممنون بازم
خدمتتون گفتم یه نسخه بدین که فقط سالم باشه بقیه با من

saftaber114
May 30th, 2012, 02:28
ممنون دوست عزیز واقعا اگر کاری کنید که مورد استفاده بشه واقعا جای تشکر و قدردانی داره چون من نسخه های که نال هم بود تست کردم نشد اگر اینو درست کنید کاری بزرگی کردید و خیلی ها را خوشحال چون خیلی به این افرونه نیاز دارند بعضی ها مثل من که یه معلول از کار افتاده هستم دارمدی ندارم به اون صورت که لایسنس بخرم بگذریم خوشحال شدم بفرماید این نسخه را نال کنید فقط چقدر زمان می بره در ضمن دوستان باید از این دوست عزیر ما تشکر کنند که این کار می خواند انجام بدهند من به نوبه خودم ازتون تشکر می کنم
http://uplod.ir/dl6jqpubs15e/jwhmcs-joomla-whmcs-integration_2.zip.htm#.UQZXjVLmXCM

sazsaz
May 30th, 2012, 02:36
خدا بزرگتر از آن است که من و تو فکر می کنیم
اجازه بدین من چک کنم چشم

sazsaz
May 30th, 2012, 02:46
خوب خوبه
فقط این برای نسخه چند است چون دارم نصب می کنم می خوام بدونم

saftaber114
May 30th, 2012, 03:14
ممنون ازت دوست عزیز 1.5

sazsaz
May 30th, 2012, 03:35
عزیز نال شد تا چند دقیقه دیگه بهت می دم

sazsaz
May 30th, 2012, 03:54
سلام این هم تقدیم به دوستان
شرایط استفاده از این ماژول اول اینکه بر خاندان محمد (ص) درود بفرستید
دوم یه سری هم به سایت ما بزنید
اینم سایت ما طراحی سایت و برنامه نویسی وب (http://www.parsarayan.com/)
لازم به ذکر است اینجانب روی نسخه 1.5.21 کارش را انجام دادم
دو فایل هست که ضمیمه کردم اولی ماژول هستش
دومی هم یک فایل کد شده و دیکد شده
اگر اشکالی در نصب داشتید ما در جریان قرار دهید
لطفا برای نصب روی گزینه اتوماتیک کلیک کنید

razavihost
May 30th, 2012, 08:23
به من این خطا رو میده
Unable to write entry

sazsaz
May 30th, 2012, 14:23
من امتحان کردم هم روی نسخه 1.5 و هم 2.5 البته تغییری دادم که می تونید دانلود کنید

saftaber114
May 31st, 2012, 00:28
سلام ممنون دوست عزیز دمت گرم من نصب کردم و کار کرد ولی الان باید چه جوری بیارمش صفحه لوگین را تو سایت راستی یه نظر برای اینکه این ماژول خیلی ارزش داره و با قیمت بالا فروخته می شه سورپرایز کنید لینک ها را بر دارید بعد نظر سنجی کنید ببنید چقدر تو نظر سنجی شرکت می کنند یعنی چقدر تمایل به استفاده و چقدر تمایل به خرید لایسنس دار هستند البته این نظر شخصی بود دوستان امیدوارم ناراحت نشند ممنون ازت بازم ممنون

saftaber114
June 1st, 2012, 01:34
ممنون دوست عزیز کار می کنه ولی یه مشکلاتی داره مثلا بعد لوگین که می شه لوگین شده ولی بعد که می ره صفحه اول مثل اینکه تا حالا لوگین نشدی در صورتی که شد بعد هم تو یک فایل هاش هم حتما باید ادرس سایت را گذاشت ویلا کار نمی کنه نظراتون چی هست ممنون بازم

saftaber114
June 1st, 2012, 03:09
سلام دوست عزیر مثل اینکه دیگه خبری ازتون نیست شما کار بزرگی کردین اینو نال کردین گذاشتید حالا که مردونگی کردی و برادری دیگه کامل مشکلاتو درست کنید ببنید من نمی تونم اینجوری بگم مشکلش چی هست تنها راهی که می تونید کامل منظروم منو بفهمید اینه یه جوملا نصب کنید بعد این افزونه را روش نصب کنید بعد whmcs اینو زیر دامنه نصب کنید و جوملا بهش وصل کنید از طرق همین افرونه بعد صفحه لوگین را بیارید تو سایت همون صفجهای که کاربران ثبت نام می کنند بهش و وارد می شند اخه بعد اینکه این افزونه را نصب کنید بعد برای ثبت نام و ورود به سایت وصل می کنه جوملا را به whmcs خوب بگذریم حالا نصب کنید تست کنید خوب مشکل اول اینکه وارد که می شه بعد که می خواد ریفرش بشه صفحه اول سایت اینجا می مونه مثلا نمونه

www.panel.demo.ir/jwhmcs
دیگه جلوتر نمی ره در صورتی که باید به این صفحه منتقل بشه و بعد ریفرش بشه به سایت
www.panel.demo.ir/jwhmcs.php
این صفحه درست هست خوب من با کلی مکافات این مشکل را هل کردم با دست بردن تو کد های پی اچ پی یه فایلی می سازه بنام

jwhmcs.php
که این فایل جای هست که
whmcs
اینو نصب کردیم باید دست ببریم که من برای اینکه مشکل لوگین داشت افزونه را پاک کردم تا دوست گلمون مشکلاتشو هل کنند اگر پاک نکرده بودم می گفتم چه کدی را باید توش دست برد تا این مشکل هل شه خوب بگذریم بعد نصب حالا لوگین می کنیم چی می شه لوگین می شه ولی بعد لوگین نگاه که می کنید می بنید مثل اینکه لوگین نشده خوب اینم بگم اگر افرونه را روی حالاتی بذارید که بعد ورد خود به خود به سایت منتقل بشه این مشکل را نداره ولی اگر چوری باشه که بعد ورد به جای که اسکرپین هاستینگ را نصب کردیم این مشکل را داره زیاد حرف زدم شرمنده اگر دوستان منظورم را بد رسوندم ببخشید باید خودت تست کنید تا متوجه بشید حالا این هم حرف زدم که چیزی را که می دونستم در اختیار دوست گلمون که نالش کردند بذارم که راهنمایی شده باشه فعلا یا علی از دوست عزیز هم کمال تشکر را دارم و منتظر هل چندتا مشکل کوچیک هستیم ممنون