ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه دات آی آر از nic.ir با یه شرکت خدمات دهنده مثل ایران هاست چه فرقی می کنه؟

host-host
May 30th, 2012, 00:56
اگر بخوایم یه دامنه دات آی ار ثبت کنیم باید به سایت nic.ir بریم و همه مشخصاتمون رو وارد کنیم تا بتونیم یه دامنه ثبت کنیم.

اما شرکتهایی مثل ایران هاست و... هم این کار رو انجام می دن.

می خوام بدونم که بین این دو روش چه تفاوتی وجود داره؟

shivahost
May 30th, 2012, 00:58
برای ثبت دامنه ir در هر صورت بایستی nic handle از سایت nic.ir بنام خود بگیرید و آن را به سایت های دیگری که براتون ثبت انجام می دهند بدهید. اگر شما نیک هندل در ایرنیک نداشته باشید اصلا دامنه بنام خود شما ثبت نمی شود.

H.G.N
May 30th, 2012, 01:44
دوست عزیز ببینید

اصل کاری همین nic.ir هستش - یعنی تمامی دامنه های آی آر توسط این سایت که متعلق به سازمان فیزیک نظری هستش توسط این سایت ثبت میشه !

علت اینکه خیلی ها بطور مستقیم از طریق nic.ir پرداخت مالی رو انجام نمیدن به هزینه بالای اون یعتی 14 هزار تومان برای ثبت 1 ساله هر دامنه بر میگرده ! چون شرکت ها میزن با همین nic.ir قرار داد می بندن و تعداد زیادی دامنه مثلا به ازای 6 - 8 میلیون پیش خرید می کنند برای همین هزینه هر دامنه پایین از تر از هزینه nic.ir در میاد برای شرکت ها !

به این نکته هم توجه کنید که ====> تا زمانی که شرکت مورد نظر دامنه مورد نظر شما را در پنل شما ثبت نکند , شما مالک آن دامین نیستید و از نظر قانونی آن شرکت مالک آن شناخته میشه ! اما اگر در پنل شما ثبت بشود سال آینده و یا در سال های آینده میتونید هم دامنه را توسط شرکت دیگری پرداخت مالی کنید و یا تغییر صاحب دامنه رو انجام بدید .

موفق باشید - در پناه حق

host-host
May 30th, 2012, 02:18
چرا توی خروجی woise اطلاعات کامل صاحب دامین نمایش داده می شه؟

اگر کسی شرکت نداشته باشه، باید اطلاعات پستی خونه خودش رو بذاره توی نت !

shivahost
May 30th, 2012, 02:59
چرا توی خروجی woise اطلاعات کامل صاحب دامین نمایش داده می شه؟

اگر کسی شرکت نداشته باشه، باید اطلاعات پستی خونه خودش رو بذاره توی نت !

برای دامنه های ir اینطور است و اطلاعات نمایش داده می شود.

host-host
May 30th, 2012, 10:31
برای دامنه های ir اینطور است و اطلاعات نمایش داده می شود.
می شه بعد از ثبت، آدرس پستی رو تغییر بدیم؟

pedramsistani
May 30th, 2012, 10:55
می شه بعد از ثبت، آدرس پستی رو تغییر بدیم؟

من این کار رو کردم
مشکلی نداشت
میشه تغییر داد

host-host
May 30th, 2012, 13:52
من این کار رو کردم
مشکلی نداشت
میشه تغییر داد
چطور تغییر دادید؟ به صورت حضوری رفتید و درخواست تغییر آدرس پستی رو دادید یا توی پنل کاربری می شه این کار رو کرد؟

serverirani
May 30th, 2012, 14:03
چطور تغییر دادید؟ به صورت حضوری رفتید و درخواست تغییر آدرس پستی رو دادید یا توی پنل کاربری می شه این کار رو کرد؟

میتونید از طریق پنل کاربری تغییر بدید.
مشخصه های شناسه - تغییر نشانی.

موفق باشید

host-host
May 30th, 2012, 14:17
میتونید از طریق پنل کاربری تغییر بدید.
این آدرسها حتما باید صحیح باشن؟
می تونم آدرس یه مغازه رو بذارم یا حتما باید آدرس خونه باشه؟

serverirani
May 30th, 2012, 14:20
این آأرسها حتما باید صحیح باشن؟
می تونم آدرس یه مغازه رو بذارم یا حتما باید آدرس خونه باشه؟

فرقی نمیکنه. میتونید هرادرسی رو که خواستید بدید.