ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اساسی در نصب whmcs

rezacheshm
May 29th, 2012, 12:31
سلام به همه دوستان . من میخوام رو سیتم برنامه وی اچ ام رو نصب کنم صفحه اخر این ارور رو میده
Could not connect to the database - check the database connection details you entered and go back and correct them if necessary
در ضمن تو نت گشتم و گوگل هم سرچ کردم اما چیزیدستگیرم نشد یعنی نوشتن که باید دیتابیس مای اسکوعل بسازی بعدش وصلش کنی به وی اچ ام
اما من نمیدونم اینا یعنی چی
اگه کسی باشه کمکم کنه ممنونش میشم :109:

Ashkankamangar.ir
May 29th, 2012, 12:38
مراحل آسونه
نام فایل دیتابیس رو باید درست کنید و دسترسیشو بذارید رو 777
اطلاعات دیتابیس رو هم دقیق وارد کنید

kashaneh
May 29th, 2012, 12:40
سلام

آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پانل cPanel
How to create a MySQL database in CPanel | Web Design Articles and Tutorials (http://www.interspire.com/content/2006/04/04/how-to-create-a-mysql-database-in-cpanel/)
آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پانل Directadmin
http://www.thewebhostinghero.com/tutorials/directadmin-mysql-db.html
---
اطلاعاتی که هنگام ساخت یا بعد از ساخت به شما میده رو در قسمت مشخص شده WHMCS وارد کنید

این یک مشکل اساسی نیست

موفق باشید

rezacheshm
May 29th, 2012, 14:27
من همه این کارا رو کردم. دسترسی 777 نمیدونم چیه و چجوریه. اما یجا که یوزر رو به دیتابیس وصل کردم تیک همه روزدم .
بازم همین ارور میاد.این ارور
Could not connect to the database - check the database connection details you entered and go back and correct them if necessary

rezacheshm
May 29th, 2012, 19:46
کسی نیست کمک کنه

rezacheshm
May 30th, 2012, 13:32
جالب اول که پست رو زدم 2 نفر جواب دادن اما الان کسی نمیاد حتی نظر بده
حداقل کسی که بلده یه ایدی یاهو بذاره منم کارم راه بیفته
بخدا دعاش میکنم:77::63::-s

serverirani
May 30th, 2012, 13:56
برای دسترسی 777 برید به سی پنل - فایل منیجر
در بالای فایل ها چندتا مورد وجود داره مثل نام فایل ، تاریخ ، حجم و ... . حالا به آخریش نگاه کن. اون همون دسترسی هست که گفتی.

rezacheshm
May 30th, 2012, 23:52
این کارم کردم بازم ارور میده

sat98
May 30th, 2012, 23:59
دوست عزیز

باید حتما اطلاعات رو درست وارد کنید

این پیام برای اطلاعات اشتباه دیتابیس هستش

دسترسی هم رو همون 644 بزارید و تست کنید

lord007
May 31st, 2012, 00:01
هنگام ساخت دیتا بیس اکانت دیتا رو به بیس دیتا متصل کردی ؟
منظورم توی سی پنل /:)

rezacheshm
May 31st, 2012, 01:15
مشکل حل شد
یکی از دوستان یاد داد من بجای _ از - استفاده میکردم تو دیتابیس

hamid_bahri92
June 4th, 2013, 23:22
دوستان من هم همین مشکل رو دارم و. سه چهار ساعت هم وقتم رو گرفت. ارور وصل نشدن به دیتابیس رو میده.
من با youhosting کار میکنم و تو کنترل پنل دیتابیس رو میسازم و دقیقا کپی و پیست میکنم اما مشکل حل نمیشه. با همین روش جوملا ، وردپرس ، پرستا شاپ و اپن کارت رو نصب کردم اما توی WHMCS ارور میده
دسترسی فایل config رو هم روی 777 گذاشتم اما نمیدونم دسترسی دیتابیس رو چجوری عوض کنم و نمیدونم که با این کار مشکلم حل میشه یا نه.
ممنون میشم کمکم کنید

TikData
June 5th, 2013, 10:51
دوستان من هم همین مشکل رو دارم و. سه چهار ساعت هم وقتم رو گرفت. ارور وصل نشدن به دیتابیس رو میده.
من با youhosting کار میکنم و تو کنترل پنل دیتابیس رو میسازم و دقیقا کپی و پیست میکنم اما مشکل حل نمیشه. با همین روش جوملا ، وردپرس ، پرستا شاپ و اپن کارت رو نصب کردم اما توی WHMCS ارور میده
دسترسی فایل config رو هم روی 777 گذاشتم اما نمیدونم دسترسی دیتابیس رو چجوری عوض کنم و نمیدونم که با این کار مشکلم حل میشه یا نه.
ممنون میشم کمکم کنید

پیغام خطایی که میده چی هست؟
دقیقاً ارور رو اینجا بذارید...

درضمن بهتر بود تایپیک جدیدی بزنید تا بهتر رسیدگی بشه معمولا همه به استارتر توجه میکنند....