ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال و درخواست در مورد hetzner

mizbanaval
May 29th, 2012, 10:53
سلام به همه دوستان
عزیزان یک سرور اختصاصی میخایم از hetzner مدل EX4
یک مشورتی میخاستم با شما کنم و سپس قیمتتاتون رو ببینم به چه صورت هست
ما حدود 6 ترابایت (یعنی 2 تا هارد 3 ترابایت که به صورت یک درایو شه منظورم رید 0 هست ) میخایم که همین 2 تا هارد رید 1 هم داشته باشه یعنی این 6 ترابایت به سرعت اطلاعاتش رو هارد دیگه قرار بگیره
میخایم میخاستم ببینم این کار اصلا شدنی هست ؟ اگه نیست از کجا بگیرم که بتونم سرورم رو به این صورت کانفیگ کنم ؟
ممنون از شما منتظر نظرات و افر های شما هستیم

TOOBA IT
May 29th, 2012, 11:10
روی سرور مستقما میخواهید کنترل پنل نصب کنید و یا میخواهید برای ارائه سرور مجازی , مجازی ساز نصب کنید !؟

mizbanaval
May 29th, 2012, 11:16
روی سرور مستقما میخواهید کنترل پنل نصب کنید و یا میخواهید برای ارائه سرور مجازی , مجازی ساز نصب کنید !؟
سلام خدمت شما خیر قراره روش ویندوز مستقیما نصب شه
برای کنترل پنل میخایم
باتشکر

TOOBA IT
May 29th, 2012, 11:45
در بایوس مادربوردتان و در قسمت هارد گزینه IDE را به Raid تبدیل کنید .

بعدش تغییرات را SAVE کنید و بیاید بیرون و در صفحه دوم مشکی رنگ می بینید که هاردهای شما را درحالتی دیگر شناسایی می شود شما در این صفحه می بینید تایپ شده که 2 کلیدControl و Iرا بزنید وقتی زدید صفحه ای ساده ظاهرمی شودکه 4 تا گزینه دارد یکیشساختن یا همان Create هست و یکیش پاک کردن یا Delete گزینه سوم Rest و گزینه چهارم خروج

خوب شما باید گزینه اول که همان Create را بزنید و در صفحه ی بعدی که بازشد نامی برای این Raid بگذارید .
بعدش نوع Raid را باید انتخاب کنید که شما 0 Raid رامیخواهید و گزینه بعدیش چند حالت عددی هست که شما حتما روی 128Kبگذارید بخاطراینکه سرعت بالاتری به شما بدهد آخرین مرحله ساختن که از شما تاییدیه می خواهد و منظورش این است که هرچی اطلاعات دارید پاک می شود.

گزینه دوم که اینم از اسمش پیداست پاک کردن Raid هاهست.این برای این است که شما بخواهید از حالت Raid هاردهایتان را خارج کنید.

برای این کار شما حتما باید kvm داشته باشید ...

mizbanaval
May 29th, 2012, 12:03
خیلی ممنون از شما
ولی من درخواست سرویس هم داشتم
اول اینکه مثل اینکه نمیشه هم رید 0 باشه هم 1
1 رو بیخیال شدم دوستان امکان رید 0 کردن 2 تا هارد ex4 هست ؟
درضمن میخایم پلسک نصب کنیم امکانش هست پلسک از 2 تا هارد جدا بدون رید بتونه استفاده کنه ؟ اخه مشکل اینکه فقط تو یک درایو اطلاعات رو ثبت میکنه اگه بشه که نیاز به رید نیست فشارم بالا نیست i/o پانزده مگ در ساعت پیک مصرف هست
والا هرکاری کردیم نشد کسی نظری نداره؟
دوستان افر یادتون نره

taghi.karimi
May 29th, 2012, 12:08
درود
در صورتي كه بخواهيد اطلاعات به سرعت منتقل شود و حجم اطلاعات بالا باشد بهر از ريد 10 و بيشتر استفاده كنيد كه در هتزنر فكر نميكنم مقدور باشد.
موفق باشيد

mizbanaval
May 29th, 2012, 12:28
درود
در صورتي كه بخواهيد اطلاعات به سرعت منتقل شود و حجم اطلاعات بالا باشد بهر از ريد 10 و بيشتر استفاده كنيد كه در هتزنر فكر نميكنم مقدور باشد.
موفق باشيد
ضمن تشکر از نظر شما
جناب ما بیخیال رید 1 شدیم نگا کنین 2 حالت داره:
1- پلسک بتونه 2 تا هارد رو بدون هیچ ریدی بشناسه و بتونه از هر 2 تا استفاده کنه
2- رید 0 بتونیم کنیم
دوستان پیشنهاد دیگه ای نیست؟ (حالت 1 اگه بشه که خیلی بهتره)
بازم تشکر از همگی

mizbanaval
May 29th, 2012, 18:23
up
ببخشید دوستان یعنی هیچکی افر نداره ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا ما یک سرور اختصاصی میخایم با 6 ترابایت هارد رید 0 که یک درایو شن پردازشگر i7 کافیه رم هم 16
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

PDhost.net
May 29th, 2012, 18:39
سلام،با قیمتی که هتزنر میده (البته سرور نمیده دسکتاپ میده)جایی رو نمیشه پیدا کرد
البته من فکر نمیکنم هتزنر raid hardware (1,0 ,10) داشته باشه!sotfware هم که فایده چندانی نداره

smartieuser
May 29th, 2012, 18:41
ضمن تشکر از نظر شما
جناب ما بیخیال رید 1 شدیم نگا کنین 2 حالت داره:
1- پلسک بتونه 2 تا هارد رو بدون هیچ ریدی بشناسه و بتونه از هر 2 تا استفاده کنه
2- رید 0 بتونیم کنیم
دوستان پیشنهاد دیگه ای نیست؟ (حالت 1 اگه بشه که خیلی بهتره)
بازم تشکر از همگی

سلام

در واقع رید کردن توسط مین بورد بیشتر به صورت نرم افزاری هست تا سخت افزاری. همین طور پیشنهاد نمیکنم از EX4 استفاده کنید.
1. پلسک یک برنامه است و اگر روی ویندوز میخواین استفاده کنید این ویندوز هست که باید Raid رو پیدا کنه نه Plesk. پس اگر شما دو هارد مجزا داشته باشید مشکلی وجود نداره و ریدی هم در کار نخواهد بود.
2. اگر دو هارد را رید 0 بکنید یک دیسک درایو خواهید داشت

پیشنهاد میکنم از سرورهای RedStation یا OVH استفاده کنید. فکر کنم روی سرویس هاشون HardWare Raid Controller داشته باشند اما Hetzner نیاز به فلکسی پک داره به علاوه هزینه ماهانه خود کارت.

* سعی کنید از رید روی مین بورد استفاده نکنید چون تجربه من که توی مدت سه چهار سال باهاش سر و کار داشتم اصلا مثبت نیست. حتی اگر دقیق تر چک کنید متوجه میشید نوعی Raid نرم افزاری هست و در لایه درایور کار میکنه

در هر صورت اگر سوال دیگه ای هست من در خدمتم.

با احترام
محمد خسروی

redhat10
May 29th, 2012, 18:41
هزینه این سرور چیزی حدود قیمت های زیر است
هزینه رید سخت افزاری4 پورت 35000 تومان است
با نوجه به بالا بودن حجم این هارد ها رید نرمافزاری سرور را کند خواهد کرد

سرور اختصاصی (Hetzner) - EX4 با هزینه Setup (as)

113,445تومان + 345,000تومان هزینه تنظیم

افزودنیها - هارد دیسک اضافه 3 ترابایت
31,048تومان

افزودنیها - ویندوز 2008 نسخه وب
31,048تومان

افزودنیها - ویندوز 2008 نسخه استاندارد
52,543تومان

mizbanaval
May 29th, 2012, 18:48
هزینه این سرور چیزی حدود قیمت های زیر است
هزینه رید سخت افزاری4 پورت 35000 تومان است
با نوجه به بالا بودن حجم این هارد ها رید نرمافزاری سرور را کند خواهد کرد

سرور اختصاصی (Hetzner) - EX4 با هزینه Setup (as)
113,445تومان + 345,000تومان هزینه تنظیم

افزودنیها - هارد دیسک اضافه 3 ترابایت
31,048تومان

افزودنیها - ویندوز 2008 نسخه وب
31,048تومان

افزودنیها - ویندوز 2008 نسخه استاندارد
52,543تومان

با تشکر از شما پس با رید سخت افزاری میشه رید 0 انجام داد
یک سوال در مورد این 4 پورت منظور از 4 پورت بودن چی هست یعنی به طور مثال 4 عدد هارد میتونم به سرور متصل کنم درسته؟
با تشکر

razavihost
May 29th, 2012, 19:15
در خدمت هستم.
http://www.webhostingtalk.ir/f11/41170/index24.html#post455737
ex4s پیشنهاد میشه.
تمام موارد فوق هم به راحتی انجام میشه.

redhat10
May 29th, 2012, 19:16
بله
البته استفاده از آن هزینه سرور را با توجه به هزینه فلکسی پک 650000 تومان افزایش میده
30000 تومان نفکسی پک+350000 رید کنترلر