ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب whmcs

hpnn.wm
May 28th, 2012, 19:48
با سلام من می خواستم روی هاست کسی نسخه WHMCS 5.0.3 رو که از نالرز برداشته بود و من خودم هم قبلا نصب کرده بودم رو نصب کنم
اما بعد از این که مراحل نصب تمام می شه فقط می نویسه installation complete و چیز دیگه ای نمی نویسه ولی قبلا یه توضیحاتی هم می نوشت
بعد از این که می ریم قسمت ادمین یه صفحه کاملا سفید می اره و چیزی توش نیست و توی صفحه اصلی (index) هم می نویسه سیستم در حال اپگرید یا نصب هست
من در چند مورد شک کردم که مثلا ioncube نصبه که نصب بود و اینکه مشکل از مرورگر من نباشه و......کردم ولی همه این شک ها رو توی چند تا سیستم دیگه امتحان کردم
ولی نتیجه همون بود
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند
در ضمن چند نسخه دیگرش رو به غیر از نسخه نالرز هم امتحان کردیم ولی نتیجه همون بود

hpnn.wm
May 29th, 2012, 11:51
می دونین اگه پای فروش در می یون بود همه یه قیمتی داده بودند اما وقتی سوال می کنی بعد 1 روز هم کسی یه حدسی هم نمی زنه که از چی می تونه باشه اقا یه کمکی بکنین دیگه؟؟؟

pedramsistani
May 29th, 2012, 12:05
می دونین اگه پای فروش در می یون بود همه یه قیمتی داده بودند اما وقتی سوال می کنی بعد 1 روز هم کسی یه حدسی هم نمی زنه که از چی می تونه باشه اقا یه کمکی بکنین دیگه؟؟؟

داداش والا این حرفتو قبول دارم شدید

saeed.spore
May 29th, 2012, 12:08
دوست عزیز من تا حدی که whmcs نصب کردم به این مشکل زاید بر خوردم و میتونم بگم پلاگین های GD آپاچی مشکل داره باید آپاچی را تنظیم کنند

hpnn.wm
May 30th, 2012, 15:26
ببخشید چطوری باید تنظیم کنم؟

RoobinaServer
May 30th, 2012, 15:32
با سلام من می خواستم روی هاست کسی نسخه WHMCS 5.0.3 رو که از نالرز برداشته بود و من خودم هم قبلا نصب کرده بودم رو نصب کنم
اما بعد از این که مراحل نصب تمام می شه فقط می نویسه installation complete و چیز دیگه ای نمی نویسه ولی قبلا یه توضیحاتی هم می نوشت
بعد از این که می ریم قسمت ادمین یه صفحه کاملا سفید می اره و چیزی توش نیست و توی صفحه اصلی (index) هم می نویسه سیستم در حال اپگرید یا نصب هست
من در چند مورد شک کردم که مثلا ioncube نصبه که نصب بود و اینکه مشکل از مرورگر من نباشه و......کردم ولی همه این شک ها رو توی چند تا سیستم دیگه امتحان کردم
ولی نتیجه همون بود
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند
در ضمن چند نسخه دیگرش رو به غیر از نسخه نالرز هم امتحان کردیم ولی نتیجه همون بود

با سلام

بنده از دیروز تا الان اولین باره تاپیک شما را میبینم

احتمالا یا از نصب شما هست یا از هاستی که نصب میکنید مشکل داره

رو یه هاست دیگه امتحان کنید.

RoobinaServer
May 30th, 2012, 15:33
دوست عزیز من تا حدی که whmcs نصب کردم به این مشکل زاید بر خوردم و میتونم بگم پلاگین های GD آپاچی مشکل داره باید آپاچی را تنظیم کنند

GD کلا نصب هم نباشه مشکلی پیش نمیاره تو لود صفحه ادمین

GD تو whmcs بیشتر برای همان آمار ستونیش که تو پنل ادمینش هست به کار میره

یا حق

RoobinaServer
May 30th, 2012, 15:34
ببخشید چطوری باید تنظیم کنم؟

تنظیم GD در کانفیگ آپاچی هست

easy apache

بهتره بدید به یه کانفیگر براتون کانفیگ بکنه کانفیگ آپاچی کار هرکسی نیست کوچیک ترین نکته در سرعت لود سایت ها و ... اثر میگذاره

hpnn.wm
May 30th, 2012, 15:45
ماجرا از این قراره که من هم این مشکل رو داشتم توی سی پنل ولی با 3 بار نصب دوباره تونستم نصبش کنم و تنظیماتش PHP رو روی CGI گذاشتم و بعد نصب کردم
حالا من نوع جدید دایرکت ادمین (Custom Build ) جدید رو نصب کردم با وجود اینکه نوع PHP رو روی CGI گذاشتم ولی باز هم وقتی که نصب می کنم همه چی درست
پیش می ره ولی توی صفحه اخر فقط می نویسه (Installation Complete)
اگه چیزی در این باره می دونید نظرتون رو بگید

hpnn.wm
June 5th, 2012, 00:04
اقا پیداش کردم گفتم به ملت راه حلش رو بگم تا توی دردسر نیوفتند
من با کارکنان دایرکت ادمین صحبت کردم گفتند که مشکل توی کانفیگ اپاچی و پی اچ پی هست و باید از custom build 1.1 که روش ازمایش های زیادی انجام گرفته
و کامل هست نصب بشه و بهتره که هنوز از ورژن 1.2 استفاده نکنید منم نصب کردم و مشکل حل شد
و در مورد سی پنل هم باید حتما پی اچ پی تون روی CGI باشه تا به راحتی به همه چیز دسترسی داشته باشه

saeed.spore
June 5th, 2012, 00:09
اقا پیداش کردم گفتم به ملت راه حلش رو بگم تا توی دردسر نیوفتند
من با کارکنان دایرکت ادمین صحبت کردم گفتند که مشکل توی کانفیگ اپاچی و پی اچ پی هست و باید از custom build 1.1 که روش ازمایش های زیادی انجام گرفته
و کامل هست نصب بشه و بهتره که هنوز از ورژن 1.2 استفاده نکنید منم نصب کردم و مشکل حل شد
و در مورد سی پنل هم باید حتما پی اچ پی تون روی CGI باشه تا به راحتی به همه چیز دسترسی داشته باشه
بالاخره یکی پیدا شد به فکره بعدی ها باشه :105:

alishamekhi
June 6th, 2012, 20:32
سلام

من CGI رو هم واسش فعال كردم بازم همين مشكل رو دارم

خواهشا يه كمك كنيد . خيلي گيرم !
هاستمم Cpanel11

saeedtkh
June 6th, 2012, 20:46
دوستان من هم همین مشکل دارم.... ممنون میشم کمک کنید...