ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور لینوکس ارزان

paykoob
May 28th, 2012, 13:51
سلام
نیاز به یک سرور ارزان لینوکس دارم.
حجم هارد بالای ۲۰ گیگ. رم ۵۱۲
بایستی بتوانم سیستم‌عامل لینوکس debian یا archlinux را نصب کنم. اگر امکان ریستارت از طریق پانل را هم داشته باشد خوب است.
تکنولوژی‌ش مهم نیست. طبیعتن openVZ بایستی ارزان‌تر باشد.
برای آزمایش یک نرم‌افزار تحت لینوکس نیاز دارم. نه برای سایت یا سرور و اینها.
با تشکر.

amirizadi
May 28th, 2012, 13:53
با سلام
512 رم
30 گیگ هارد
800 گیگ پهنای باند
ماهانه 20.000

دارای پنل ریموت ریبوت
مکان : امریکا
پشتیبانی 24 ساعته
تحویل 10 دقیقه بعد از پرداخت
امکان نصب سیستم عامل دبیان وجود دارد

sheitonakshirazi
May 28th, 2012, 14:17
با سلام
از دیتا سنتر Red Station در خدمتتون هستیم

UK-Plan 512

فضاي هارد ديسك:35 GB SAS

پهناي باند:! نـامـحـدود !
رم : 512MB ,DDR3 ECC
سي پي يو : 1Core
سرعت پورت : 1Gbit
راه اندازي رايگان:بلي
رم اختصاصی : بلي
امکان انتخاب سيستم عامل: بلي (ويندوز-لينوكس-ميكروتيك)
پشتيباني 24 ساعته : بلي
هزينه ماهيانه : 18.000 تومان

کاکو هاست | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://www.kakohost.com/vps/)

tizparvaz
May 28th, 2012, 16:19
با سلام
ماهانه 18 هزار تومان میتونیم بهتون سرویس بدیم

rezahd
May 28th, 2012, 17:44
سرور مجازی plan 2
حافظه رم : 512 مگابایت
فضای هارد : 25 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
یورت شبکه : 1 گیگابایت
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک

سبد خرید - خدمات میزبانی نتورک + (http://client.network-plus.net/cart.php)
id : r.koohi

tthost
May 28th, 2012, 17:48
سرور های مجازی خارج از کشور لینوکس / ویندوز با کنترل پنل رایگان و کاملا مدیریت شده با دایرکت ادمین و سی پنل (http://www.webvillage.ir/v2/server///%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86)

parsiaplus
May 28th, 2012, 18:06
سلام
نیاز به یک سرور ارزان لینوکس دارم.
حجم هارد بالای ۲۰ گیگ. رم ۵۱۲
بایستی بتوانم سیستم‌عامل لینوکس debian یا archlinux را نصب کنم. اگر امکان ریستارت از طریق پانل را هم داشته باشد خوب است.
تکنولوژی‌ش مهم نیست. طبیعتن openVZ بایستی ارزان‌تر باشد.
برای آزمایش یک نرم‌افزار تحت لینوکس نیاز دارم. نه برای سایت یا سرور و اینها.
با تشکر.

با سلام.

رم: 512
هارد: 50
پورت: 1
سی پی یو: 1
ماهانه: 18000

موفق باشید

kaajhost
May 28th, 2012, 18:16
با سلام
از آی وب کانادا می تونم ارائه بدم.
کد تخفیف 50% ماه اول : kaaj50
Kaaj Host (http://kaajhost.net/Linux.php)

AvalinHost
May 28th, 2012, 18:17
سلام
خدمت شما:
هتزنر آلمان > فروش سرور مجازی با قیمت مناسب (http://www.webhostingtalk.ir/f15/38852)
موفق باشید.

taghi.karimi
May 28th, 2012, 18:44
درود
از انگلستان در خدمتیم!
رم 512
هارد 40
پورت 1گیگابایت
سیستم عامل دلخواه!
ارائه کنسول جهت نصب سیستم عامل دلخواه!
ماهیانه 16000 تومان!
موفق باشید!

ilmavps
May 28th, 2012, 18:55
سلام

فرانسه ماهانه 12 تومان و المان ماهانه 14 تومان

amirfateh
May 28th, 2012, 19:40
با سلام،
وب ایده با تیم فنی توانمند و پاسخگو در خدمت شماست:

1Ghz

Memory:
512MB

Disk Space:
20GB

Bandwidth:
360GB

آی پی 1 عدد
ماهیانه 30000 تومان، ماه اول 20% تخفیف
دیتاسنتر آی وب کانادا

reeza
May 29th, 2012, 17:44
http://www.webhostingtalk.ir/f15/45493/

paykoob
May 29th, 2012, 19:40
با سلام
از دیتا سنتر Red Station در خدمتتون هستیم

UK-Plan 512

فضاي هارد ديسك:35 GB SAS

پهناي باند:! نـامـحـدود !
رم : 512MB ,DDR3 ECC
سي پي يو : 1Core
سرعت پورت : 1Gbit
راه اندازي رايگان:بلي
رم اختصاصی : بلي
امکان انتخاب سيستم عامل: بلي (ويندوز-لينوكس-ميكروتيك)
پشتيباني 24 ساعته : بلي
هزينه ماهيانه : 18.000 تومان

کاکو هاست | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای (http://www.kakohost.com/vps/)

ما یک بار از شما سرویس گرفتیم. بعد از یه هفته یه ایمیل اومد که ما دیگر سرورمان را از آلمان به انگلستان منتقل کردیم. با خود گفتم که خب باشد. به من که ربطی ندارد. من سرور خودم را دارم. یک ماه هم بیشتر لازم ندارم و تمدید نمی‌کنم.
بعد یهو دیدم سرور قطع شد!! تیک زدم که چه شده. گفتند که هیچی دیگر. ما ایمیل هم زدیم. سرورتان تعطیل شده. اگر مایل هستید که به شما یک سرور جدید در انگلیس بدهیم. گفتم فایل‌ها چه می‌شود؟ گفتند تمام شد. ما بکاپ هم نداریم و همین!
بعد از قدری اصرار گفتند که خب یه چند ساعت برایتان دسترسی ایجاد کردیم. بروید و فایلاتان را بردارید. من هم گفتم باشد. پول مرا (همه‌اش را که نمی‌دهید. عذرخواهی هم که نمی‌کنید.) پس بدهید و من هم فایلاها را برمي‌دارم.
باز یک نفر دیگر (مدیر بود ظاهرن) گفت که نه. پشتیبان قبلی اشتباه کرده. ما فایلها را برایتان منتقل هم می‌کنیم. که من پشیمان شده بودم. گفتم باز هفته دیگر خبر می‌رسد که ما سرور را برده‌ایم فرانسه. به هر صورت عذرخواهی هم نکردند و ۱۰ تومن از ۱۵ تومن مرا بعد از دو روز پس دادند. (که آن هم البته توقعی نبود. که خودشان قرارداد را فسخ کرده‌اند و پول نصف راه را هم حساب کرده‌اند!) (متن تیکت‌ها را هم دارم)

خب اما همین که نسبتن پاسخ‌گو بودند و پول ما را دادند هم بد نبود البته. در ضمن برایم لینوکس دلخواه را هم نصب کردند. یعنی پرسیدند که چه می‌خواهید. من گفتم ابونتوی ۱۲.۰۴ و برایم نصب کردند. سرورشان هم نسبتن خوب بود. اگرچه نشد که بیشتر کار کنیم.

paykoob
May 29th, 2012, 19:45
سلام

فرانسه ماهانه 12 تومان و المان ماهانه 14 تومان

ها ها. کار من و شما که همین الآن هم به فضیحت کشیده! باز بیاییم و سرور جدید بگیریم؟
این متن تیکت‌های ماست:

سلام
سرور من از دیشب از دسترس خارج شده است! صفخه وضیعت سرور هم هیچ سروری را نشان نمی‌دهد. (البته اصلن نمیدانم آن صفحه کار می‌کند یا نه. بار اولی بود که داخلش شدم)
از گزینه ربیوت و پاور آف و پاور آپ سرور داخل پانل هم استفاده کردم و اتفاقی نیافتاد.
من وسط کار بودم که این اتفاق افتاد. یعنی نه سرویس خاصی نصب کردم و نه چیز دیگر. حتی گمانم آپاچی هم ندارد. اگرچه یه خورده فجیعه که اوبونتوی دسکتاپ ۳۲ بیتی نصب است نه اوبونتوی سرور ۶۴ بیتی!!!! یعنی مثلن در حافظه برنامه اسکرین سیور هم اجرا بود!!!! حالا من خودم اگر بتوانم کرنل سرورش را نصب می‌کنم و با آن بالا می‌آیم. اما شما هم اگر می‌توانید که سریع آن را برایم نصب کنید که بهتر است. اوبونتوی سرور ۱۰.۰۴ ۶۴ بیتی!!!
با تشکر.
---------
pass: fr512
-------
با تشکر! اما برادر من!!!!!!!!!!!!!!!! آخر چرا اوبنتوی دسکتاپ نصب می‌کنییییییییییییییید؟
بابا این یک سرور ۵۱۲ مگابابتی است. «سرور» آخر کجای دنیا برای سرور مجازی سازی شده لینوکس دسکتاپ نصب می‌کنند؟ (که یک عالمه ابزار به دردنخور دارد و حافظه را می‌گیرد؟ ۳۰۰ میگ الآن الکی رفته است. با نمی‌دانم ابزار اسکرین‌سیور و دیمون شبکه وایرلس و ...)

اصلن شما می‌توانید نسخه سرور آن را نصب کنید؟ (من در اول درخواست قبلی هم نوشتم!)
-------------
برای ما فرقی نداره نصب میکنیم ولی جالبه هر دقیقه یک حرف از طرف شما زده میشه یک بار
اوبنتا یا دبیان نصب کنید
یک بار من نسخه ی 64 بیتی میخوام
یک بار سرور میخوام
-----------
من همان اولین تیکتی که زدم نوشتم «اوبونتوی سرور ۱۰.۰۴ ۶۴ بیتی» اگر کمی در کارتان دقت بیش‌تری کنید و خوب بخوانید متن تیکت‌ها را متوجه می‌شوید.
آن وقت لازم نمی‌شود که شگفت‌زده بشوید از رفتار مشتریان و بهشان یادآوری کنید که تکلیف خودشان را مشخص کنند.

حالا ۶۴ بیتی هیچ. اما نصب نسخه دسکتاپ اوبنتو روی سرور به نظر من بسیار غیرحرفه‌ای و حتی مسخره است! تکلیف خودتان را روشن کنید. شما دارین سرور می‌فروشین یا چیز دیگر. اگر هم امکانش را ندارید خب سرورتان را پس بگیرید. (بماند که همان سرور اولتان هم یهو از دسترس خارج شد. تیکت زدم جوابش بعد جند ساعت آمد. تلفن را هم جواب ندادین در آن برهه)
-----------------------
بله ***ی کرده بودیم داشتیم فرار میکردیم تلفن جواب ندادم
این پیامی که شما در سفارش فرستادید
Order Notes

من میخواهم سیستم عامل اوبنتو (یا اگر نشد دبیان) نصب شود.

خوب اینجا شما هم مشخص کردید 64 بیتی باشد هم نسخه ی سرور واقعا جالبه ایمیل برای خودتان هم اومده میتونید چک کنید
ما اینجا دوست عزیز 20 سوالی بازی نمیکنیم که هر دقیقه هر چیزی دوست داشته باشی بگید
در ضمن این از نظر ما خیلی ... هست که شخصی فکر کنه فقط نصب یک سیستم عامل را خودش بلد هست این دیگه خیلی حرفه
این نسخه تا به حال برای مشتری ما نصب شده شما چیزه دیگه ای نیاز دارید به جای این طور صحبت کردن اشتباهتون قبول میکنید میایید و خواهش میکنید تا براتون انجام بشه
ما هم لطف میکنیم به شمکا و انجام میدیم
مطمئن باشید درخواست شما اشتباه بوده و از اول فکر اشتباه پیش خودتان کردید
اگر اشتباه از طرف ما بود مطمئن باشید با شعور تر از این حرف ها هستیم که قبول نکنیم معذرت خواهی هم میکردیم
یا حق
واقعا شما حرفه ای تشریف دارید
-----------------------------
بله. من تا حالا چندین سرور از افراد مختلف (داخل و خارج) گرفتم. خارجی‌ها که خب هیچ. اصلن انتخاب سیستم‌عامل در پانل کاربریشان بود. (و البته اصلن گزینه دسکتاپ هم ندارند طبیعتن)
اما داخلی هم که گرفتم و گفتم که دبیان یا اوبونتو. به طور کاملن طبیعی و نرمال نسخه سرور و ۶۴ بیتی آن را نصب کردند. حالا اگر شما و مشتری‌هاتان مثلن می‌خواهند اسکرین سیور فعال باشد روی سرورشان که بحث فرق می‌کند. و من هم نمی‌گویم که فقط خودم بلدم که این را نصب کنم. می‌گویم که همه -یحتمل به غیر از شما- این نسخه را نصب می‌کنند!

حالا اصلن من اشتباه کردم که دقیقن در سفارش نگفتم که چه می‌خواهم. در اولین تیکت به طور کاملن واضح و فارسی مشخص کردم که به جای چیزی که هم‌اکنون نصب است (اوبونتوی دسکتاپ ۳۲ بیتی) برای من «اوبنتوی سرور ۶۴ بیتی»‌ نصب کنید. باز شما بعد از چند ساعت «اوبنتوی دسکتاپ ۶۴ بیتی» نصب کردین. نمی‌دانم چه بگویم. انگار مستثیم نمی‌توانید از «دسکتاپ ۳۲» به «سرور ۶۴» بروید و حتمن بایستی قبلش چند تا سیستم دیگر نصب کنید. وقتی هم این موضوع را تذکر می‌دهم می‌گویید که «تکلیف‌تان با خودتان مشخص نیست». و ما «باشعور» هستیم.

من تیکت اول به قول شما خواهش هم کردم. که «بهتراست این کار را بکنید» اگرچه خب بحث کاری است. پولی پرداخت شده و شما طیق چیزی که در صفحه اصلی سایت نوشتید وظیفه‌تان است. یعنی حداقل یک بار که وظیفه‌تان است. حالا اگر من هی نظرم را عوض می‌کردم یا هی سرور را خراب می‌کردم یک چیزی. گفته‌ بودم اوبونتو. اشتباه کردم که برای فروشنده غیرحرفه‌ای دقیقن مشخص نکردم اوبنتوی سرور ۶۴ بیتی. بعد در اولین تیکت اشتباه خودم را تصحیح کردم.

آنوقت می‌گویید که من بیایم و خواهش کنم و شما هم لطف کنید!
برای من اوبونتوی ۱۰.۰۴ سرور ۶۴ بیتی را در چه مدت زمانی می‌توانید نصب کنید؟ اگر در کمتر از ۳ ساعت است که خب موردی ندارد. وگرنه قرارداد را فسخ کنیم. و طبق صفحه اصلی سایت هزینه را مسترد کنید.
--------------------------
ما هیچ گونه ای هزینه ای برگشت نمیدهیم این را کجا نوشته ایم که شما دیدید خدا میدونه
سرور شما هم برای نصب سیستم عامل توی نوبت هست و از یک ساعت تا یک روز کاری به طول میکشه تا نصب شود
وظیفه ی ما تحویل سرویس درخواستی شما هست و شما درخواست سیستم عامل دبیان یا اوبنتا کرده اید به شما تحویل داده شده
غیر از این است؟
یک روز هم کار شده و بعد از خراب کردن سیستم عامل تصمیم گرفتید تعویض شود به 32 بیتی
و در ضمن شما هیچ جایی نمیتونید شرط بزارید برای انجام کارتون همان طور که گفته شد برای شما 2 بار سیستم عامل نصب شده
گفته شده سرویس ها بین 1 تا 5 ساعت تحویل داده میشود که طبق قول این کار انجام شده و بقیه ی مسائل پیش امده به عهده ی شخص خودتان هست
و این طبق صفحه ی اصلی سایت خیلی جالب هست

به هر حال منتظر بمانید تا سیستم عامل تغییر کند و به شما اطلاع داده شود
--------------------------------------
صفحه اصلی سایت ilma,vps ,VPS ,Virtual private server ,Virtual ,private ,server ,Server majazi ,majazi ,سرور مجازی ,سرور ,مجازی ,مجازي ,سرورهای مجازی ,سرور اختصاصی ,خرید سرور مجازی,مجاذی ,مجاری ,س (http://www.ilmavps.com/) که متن را همین الآن از آنجا کپی کردم:

«درباره ی ایلما وی پی اس

****امکان انتخاب سیستم عامل مورد نیاز
امکان انتخاب کنترل پنل های مختلف
****امکان بازگشت هزینه در صورت عدم رضایت
ارائه قرارداد مکتوب، معتبر و رسمی
ارائه سرویس های کاملاً مدیریت شده
ارائه پیشنهادات ویژه در هر ماه
تضمین امنیت سرویس ها
****امکان تغییر سیستم عامل در صورت نیاز
نصب برنامه مورد نیاز کاربر بنا بر درخواست
نصب و پیکربندی نرم افزار های مورد نیاز
پشتیبانی از طریق تلفن، ایمیل، تیکت
تخفیف جهت پرداخت های 3 و 6 و 12 ماهه»

شما واقعن همین‌جوری هستید یا خودتان را به نادانی زده‌اید؟
دو بار هم سیستم‌عامل نصب نکرده‌اید. یک بار اشتباه نصب کردید و بار دوم اشتباه‌تر!
-----------------------
کاش یکمی ادب داشتید همون اول به جای این همه حرف ناربط کمی ادم .... واقعا مشکل شخصیتی دارید

نیازی به جواب نیست همین طور که گفته شد در لیست قرار داره
ها ها پسر جان حرف اندازه دهنتان بزنید! نیازی به انتظار نیست. من حرفم را زدم. اگر تا سه ساعت نمی‌توانید بروید همانجایی که ***ی پول مردم را بهتان یاد داده‌اند. سرورتان و پول ***ی ما مال خودتان.

من برایت از سایت خودت اسکرین‌شات گرفته‌ام که پول مرا پس بدهید. بعد می‌گویی «نیاز به جواب نیست» «حرف ناربط است» ها ها. آقا ***ی می‌کند در روز روشن. بهش می‌گویی بالای چشمت ابروست. می‌گوید مشکل شخصیتی داری! ها ها ها.
-------------------------
شماره حسابتون

بی‌خیال بابا. غیرت‌بازی نمی‌خواهد دربیاوری. شما برو اول چاهت را بکن. بعد فکر ***ی مناره بیافت که داخلش قایمش کنی!
(ولی خدایی سایتت را هم از جایی ***یدی که نمی‌دانی صفحه اصلیش چه نوشته؟ یا باز به صورت حقیرانه جوابی نداری و خودت را پشت شخصیت و ادبت قایم می‌کنی؟

همین بود دیگر! من تفسیرش هم نمی‌کنم!

paykoob
May 29th, 2012, 19:56
ها ها. آقا الآن یوزر ilmavps که من ازش سرور گرفته‌ام و این بالا هم متن تیکت‌ها را نوشته‌ام به من زنگ زد و گفت «د.. هفت جد آبادته»! و من چرا بهش گفته‌ام «***»!!! و گفته که شماره خسابم را بدهم تا ۱۲ تومن من را پس بدهد. پسرجان ۱۲ تومن فدای سر بچه‌های درست‌کار این سایت!

صفحه اصلی سایت ilmavps.com نوشته که «برگشت هزینه در صورت عدم رضایت» بعد آقای محترم که از لقب «***» هم خوشش نمی‌آید در تیکت به من می‌گوید «خدا می‌داند که ما هیچ پولی را پس نمی‌دهیم! و هیچ جا هم ننوشتیم » (متن تیکت‌ها را می‌توانید بخوانید) و من می‌گویم که خب این کار شما که «***ی» است. بهش برمی‌خورد. زنگ می‌زند. می‌گوید «*** خودتی» و بدون فرصت جواب دادن به من قطع می‌کند. (وسط حرفش هم نذاشت که چیزی بگویم. ادعای ادب کرد که من دارم حرف می‌زنم و به من بایستی گوش بدهی)
اصلن ایشکالی ندارد. همانطور که گفتم این ۱۲ تومن صدقه سر بچه‌های درست‌کار و باادب سایت.

paykoob
May 29th, 2012, 20:21
آقای ilmavps‌ مجددن زنگ زدن/زدیم و صحبت کردیم. یه خورده از عصبانیت جفتمان کم شد. قبول کردند که در مورد نصب سیستم عامل (برای بار دوم) اشتباه کردند. قبول کردند که صفحه اصلی سایتشان را نخوانده بودند. ( و اینکه قدیمی است و به روز نشده) و قبول کردند که پول مرا پس بدهند. و البته مدعی بودند که من شخصیت خیلی خراب و عصبانی و تندی دارم. و اصلن در شان یک آدم نیست صبحت کردنم. که من گفتمش که وقتی حق من خورده می‌شود نیازی نمی‌بینم به خاطر ادب ظاهری اینطور بشود. باری. خب بنشینم و بقیه پست‌های پیشنهادی را بخوانم و یک سرور انتخاب کنم!