ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی ماهیانه $199 E5645 24Gig ram

Woshka
May 28th, 2012, 11:57
سرور زیر موجود هست

Cpu:Xeon E5645
Memory:24Gig
SSD: Intel 120Gig
HDD1: 1TB WesternDigital
HDD2: 1TB WesternDigital
Port:100Mbps 10TB Premum Monthly Bandwidth
IPMI:Yes

Price:$199
Port upgrade to 1000mbps 10TB $10
پورت کاملا اختصاصی هستش
قابل ارتقاع به یک سی پی یو دیگر
قابل ارتقای هارد و رم
سرور ستاپ شده و آماده ی تحویل هست

به طور کلی سعی شده از بهترین سخت افزار های روز در این سرور برای ارائه ی بهترین کیفیت استفاده بشه تا توی سرعت هیچ مشکلی نداشته باشه
اگر از دیتاسنتر دیگه ای از آمریکا هم این کانفیگ مد نظرتون هست می تونیم سرور رو پست کنیم

P30Tools
May 30th, 2012, 03:43
نرخ دلار؟:دی
قابلیت آپگرید داره؟

Woshka
June 2nd, 2012, 19:32
قابلیت آپگرید هم بله هستش
چه سخت آفزاری می خواید اضافه کنید
سرور خودم هستش برای همین زیاد روی قیمت دلار حساس نیستم و می تونم نرخ کمتر حساب کنم

Woshka
June 3rd, 2012, 14:46
کسی نمی خواد d:

m_dg_farari
June 3rd, 2012, 16:16
کسی نمی خواد d:
وشکا جان آخه نیست دیتا سنتر شبکه ی فوق العاده توپی داره!!!!! و به ایران هم پینگش خیلی مناسبه!!!!... واسه همین هست که زیاد طرفدار نداره!

پی نوشت: تامین کننده ی اصلی پهنای باند این دیتا سنتر هم شرکت معظم Cogenet هست :دی
البته سوء تفاهم نشه قیمت فوق العاده مناسب هست! و به نسبت کیفیتی که ارائه میده واقعا ارزش داره

یک مورد هم هست وشکا جان من از یه بنده خدایی که کولوکیشن داره توی این دیتا سنتر یک بار سرور گرفتم پوستی ازم کند که دیگه سمت این دیتا سنتر نرفتم... A H ... میشناسیش

Woshka
June 3rd, 2012, 16:25
وشکا جان آخه نیست دیتا سنتر شبکه ی فوق العاده توپی داره!!!!! و به ایران هم پینگش خیلی مناسبه!!!!... واسه همین هست که زیاد طرفدار نداره!

پی نوشت: تامین کننده ی اصلی پهنای باند این دیتا سنتر هم شرکت معظم cogenet هست :دی
البته سوء تفاهم نشه قیمت فوق العاده مناسب هست! و به نسبت کیفیتی که ارائه میده واقعا ارزش داره

یک مورد هم هست وشکا جان من از یه بنده خدایی که کولوکیشن داره توی این دیتا سنتر یک بار سرور گرفتم پوستی ازم کند که دیگه سمت این دیتا سنتر نرفتم... A h ... میشناسیش

آره میشناسمش و خیلی هم اخلاق عجیبی داره

تامیین کننده ی اصلی دیتاسنتر he هستش

شما پورت شیر داشتی اگر با اون طرف کار کردی و مشکل بوده برت
من پورتم اختصاصی هستش و یک سرور دارم که روش کلی وی پی اس دارم و عالی داره کار می کنه
شما هر دیتاسنتری بخوای یا هر شهری مد نظرت باشه می فرستم این سرور رو مشکلی نداره

hristo
June 17th, 2012, 02:41
الان هم موجود دارید؟

Talahost.Com
June 17th, 2012, 03:50
یک مورد هم هست وشکا جان من از یه بنده خدایی که کولوکیشن داره توی این دیتا سنتر یک بار سرور گرفتم پوستی ازم کند که دیگه سمت این دیتا سنتر نرفتم... A H ... میشناسیش
درکتون میکنم!

Woshka
June 17th, 2012, 04:53
الان هم موجود دارید؟

فعلا که یکی از دوستان این سرور رو گرفته
اگر کنسلی خورد اعلام می کنم

در مورد اون شخص هم که کولو داره توی این دیتاسنتر من هیچ ربطی به ایشون ندارم و پورت ها هم مستقیما از دیتاسنتر هستش و با مشتری هم راه میام

MagicVps.Com
June 17th, 2012, 10:21

پی نوشت: تامین کننده ی اصلی پهنای باند این دیتا سنتر هم شرکت معظم cogenet هست :دی

یک مورد هم هست وشکا جان من از یه بنده خدایی که کولوکیشن داره توی این دیتا سنتر یک بار سرور گرفتم پوستی ازم کند که دیگه سمت این دیتا سنتر نرفتم... A h ... میشناسیش

اون که رفیق قابریکت بود البته همیشه ادم چوب اشنا میخوره (شما هم چوب ah را خوردی که اشنات بود ) :-|

MagicVps.Com
June 17th, 2012, 10:22
وشکا جان به نظرم یه اسکرین شات از پورت بزاری اینجور یبهتر هست