PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Order Locked In Processing دلیلی به جز کمبود اعتبار پنل داره؟

persianboy
May 28th, 2012, 01:25
سلام
توی پنل ریسلری دایرکت ای میخوام دامنه ای رو ثبت کنم که ارور Order Locked In Processing رو میده
به شرکتی که ازش ریسلر گرفتم تیکت زدم که پنشلشون رو شارژ کنن ولی جواب دادن: تا بیش از 10 میلیون دلار اعتبار موجود هست
تا جایی که من میدونم این ارور مربوط به کمبود اعتبار هست
ممکنه این ارور دلیل دیگری هم داشته باشه؟

shivahost
May 28th, 2012, 01:44
احتمالا براتون خابی بستند! دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه. البته اون دوره ای که ریسلرکلاب هک شد یک روز ما را سر کار گذاشت با وجود موجودی کافی.

serverirani
May 28th, 2012, 01:51
این مربوط به موجودی نمیشه.
خطایی که میده ثبت رو قفل میکنه.
احتمالا مشکل از خودشون هست.

amirizadi
May 28th, 2012, 06:55
با سلام
مربوطه به کنبود موجودی هست

هاست 97
May 28th, 2012, 07:46
پنلشون شارژ نداره

10 میلیون دلار * 1700 تومن میشه 17000000000

:109:

این که دیگه اسمش شرکت نیست سازمان رو هم رد کرده

persianboy
May 28th, 2012, 11:02
دامنه امروز صبح ثبت شد
قبلا هم دوبار همین ارور رو داده بود که تیکت زدم و گفتم موجودیتون کمه. افزایش دادن و درست شد

shivahost
May 28th, 2012, 11:52
مشکل موجودی خیلی راخت برای همه پیش میاد، چون یکهو می بینید در یکروز 40 تا دامین ثبت می کنند و موجودی کم میشه و تا افزایش بدهند و تایید بشه ممکنه 24 ساعت طول بکشه. ولی کسانی که نماینده می گیرند باید سعی کنند به اندازه موجودی نماینده هاشون همیشه شارژ داشته باشند ولی خب این هم سخته و امکان مصرف شدن موجودی بصورت اتوماتیک همیشه هست.

persianboy
May 28th, 2012, 11:59
مشکل موجودی خیلی راخت برای همه پیش میاد، چون یکهو می بینید در یکروز 40 تا دامین ثبت می کنند و موجودی کم میشه و تا افزایش بدهند و تایید بشه ممکنه 24 ساعت طول بکشه. ولی کسانی که نماینده می گیرند باید سعی کنند به اندازه موجودی نماینده هاشون همیشه شارژ داشته باشند ولی خب این هم سخته و امکان مصرف شدن موجودی بصورت اتوماتیک همیشه هست.

درسته ولی ایشون مدعی شدن که تا 10 میلیون دلار اعتبار دارن و یه جورایی میخواستن بگن که من دانش فنی کافی ندارم ولی کار کردن با پنل ریسلر کلاب اینقدر سخت نیست که به مشکل بخورم و بلد نباشم

Talahost.Com
May 28th, 2012, 12:13
دو دلیل داره:
1 - کمبود موجودی ریسلر اصلی یا ساب ریسلری که شما ریسلر ایشان هستید
2 - ارتباط با رجیسترار برقرار نمی شود. گاهی به دلیل عدم توانایی در ارتباط با رجیسترار این خطا ایجاد می شه و معمولا پس از چند دقیقه تا چند ساعت مشکل برطرف می شه.

tthost
May 28th, 2012, 17:14
در پلتفرم Logicbox که 2 شرکت Directi و UK2 از آن استفاده می کنند علاوه بر ویژگی های فوق العاده و تجاری خوب، خطاهای متعدد و بسیاری وجود دارد.
در پنل ریسلر اصلی کلیه Action ها ثبت می شود. بایستی با سرویس دهنده نمایندگی خود تماس بگیرید تا چک کنند آیا مشکل از کمبود اعتبار هست یا از خطاهای شایع و عدم توانایی کامپایل درخواست و یا گاهی از اوقات از عدم تکمیل پروسه سفارش و یا عدم تطابق قیمت تعریف شده برای اکشن پسوند مورد نظر.

Maya
May 28th, 2012, 17:22
این خطا به دلیلی عدم موجودی کافی است