PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب html

arashkhan
May 28th, 2012, 00:57
از دوستان بزرگوار کسی نیاز به قالب صفحه ی اول داشت در خدمتم
فارسی سازی
راستچین
سئو
استفاده از cssبرای هماهنگی با مرورگرهای نسل جدید
جکوئری
و شخصی سازی
نمونه hostabeta (http://www.hostabeta.com)

H.G.N
May 28th, 2012, 01:44
با سلام

در خدمتیم - اطلاعات تماس پیام خصوصی شد .

arashkhan
May 28th, 2012, 05:28
دوست عزیز این دمویی که دیدید کار خودمه شما سفارش طراحی دارین یا خودتون برنامه نویس هستین؟

sarwhost
May 28th, 2012, 08:04
سلام فک کنم H.G.N (http://www.webhostingtalk.ir/member/32126/) بد متوجه شدن
ایشون طراحی میکنن نه دنبال طراح هستند

alirezakhani
May 28th, 2012, 09:43
من میخواهم قیمت رو برام پ خ کنید

tejarathost
May 28th, 2012, 23:08
ایجا کسی قالب html سایت به whmcs تبدیل میکنه اگه کسی است به ای دی یاهو پیام بده و قیمت بگه .... فقط پی ام به یاهوو بدین و قیمت ذکر کنید

arashkhan
May 28th, 2012, 23:30
sahel_delbari@yahoo.com

lord007
May 29th, 2012, 11:58
راست نویس کردن قالب html - xhtml
فارسی ساز قالب HTML & XHTML
ست کردن و هماهنگی قالب HTML با جدید ترین پنل WHMCS (قالب V5 )
فروش چند قالب سایت خارجی به صورت HTML

برای اطلاع از قیمت ها و شرایط lord.alireza007@gmail.com میل بزنید :-b

/:) در ضمن اولین پست این بحث قالبش به صورت رایگان در نت موجوده و این قالب قبلا روی سیستم ورد پرس فعال بود (صرفا جهت اطلاع ! )

arashkhan
May 29th, 2012, 18:38
سلام من یه قالب با استفاده از جکوئری و جاوا اسکریپت لازممه علیرضا آقا میتونید خودمتون کد نویسی کنید؟
اگه شما هم چیزی لازم داشتید در خدمتم
قالب این پست فارسی سازی و راستچین شده و سئوی 5x روش کار شده اگه با سئو 5x آشنایی دارین بیزحمت توضیح بدید
هرکس دیگه ای درمورد سئوپنج ایکس آشنایی داره توضیح بده
ساخت قالب چیزی نیست که بخواهیم با هر ایمیلی شلوغکاری کنیم و ثبت نام کنیم پست بدیم
اگه بحث رقابت باشه قالب بسازیم که همه ی زبانها توش باشن در خدمتم واسه رقابت

amirlord
May 29th, 2012, 18:46
سلام
توی دمویی که دادید تنها مشاهده میشه که کد هارو مرتب کردید و کلمات فارسی رو به جای انگلیسی ریپلیس کردید !
توی این فروم تقریبا بیشتر اعضا به کدنویسی آشنا هستند . یه دمویی که روش بیشتر کار کردید رو بذارید تا دوستان نظر بدن .
امروزه توی هیچ کاری بدون خلاقیت نمیشه رقابت کرد .

پ.ن به اعضای مجرب : شنیدم 10 روز دیگه امتحانات مدارس تموم میشه !

lordmhn
May 29th, 2012, 20:55
ایجا کسی قالب html سایت به whmcs تبدیل میکنه اگه کسی است به ای دی یاهو پیام بده و قیمت بگه .... فقط پی ام به یاهوو بدین و قیمت ذکر کنید

سلام
در خدمتیم.
sultanmhn@yahoo.com
Mehrshad Online | طراحی وب ، میزبانی وب (http://mehrshadonline.com/)

lordmhn
May 29th, 2012, 21:00
سلام
توی دمویی که دادید تنها مشاهده میشه که کد هارو مرتب کردید و کلمات فارسی رو به جای انگلیسی ریپلیس کردید !

دقیقا این یک قالب انگلیسی هست که ایشون اومدن فقط واژه ها و جملات رو به فارسی تبدیل کردند !
اگر میخواهید کار کنید ابتدا تم رو فارسی کنید ، راست چین کنید و روش کار کنید بعد به اطلاع عموم برسونید این کارو همه بلدن انجام بدم . قصد بدی نداشتم فقط خواستم بهتون راهی پیشنهاد کرده باشم که بتونید بهتر کار کنید .

موفق باشید !

arashkhan
May 29th, 2012, 21:15
واسه اینکه این قالب یک شبه روش کار شده سئو کاری هم شده جکوئری روش اشکال داشت تنها کد نیست پس فارسی سازی راحته اگه اینجوریه چرا قسمت ادمین whncs کامل فارسی سازی نشده و در دسترس کاربرا قرار نگرفته من تازه تو این انجمن فعالیت میکنم اگه خواستین با کارهام آشنایی داشته باشین پیام خصوصی بزنید

lordmhn
May 29th, 2012, 21:25
واسه اینکه این قالب یک شبه روش کار شده سئو کاری هم شده جکوئری روش اشکال داشت تنها کد نیست پس فارسی سازی راحته اگه اینجوریه چرا قسمت ادمین whncs کامل فارسی سازی نشده و در دسترس کاربرا قرار نگرفته من تازه تو این انجمن فعالیت میکنم اگه خواستین با کارهام آشنایی داشته باشین پیام خصوصی بزنید

ببینید بحث اینه که کار قشنگ و به درد بخور باشه مسابقه که نیست حالا چه یک شب چه چند روز مهم زیبایی هست !
در مورد سو کاری هم معمولا قالب های خارجی انجام دادن حالا شما بیشتر روش کار کردی بهتر ولی مهم زیبایی کار هست زیاد طرح حرفه ای در نیومده !

arashkhan
May 29th, 2012, 21:25
برادرم واسه اینکه کار خودتون رو بالا بگیرین و با دادن پست تعنه ای که به هدفتون برسین پست منو ضایع نکنید من دمویی گذاشتم که یه روز روش کار شده راستچین هم شده راستچین اچ تی ام ال کاری نداری لازمه آر تی ال رو ال آر تی کنید
من کاری واسه اینکه شما واسه کسی طراحی کنید یا نکنسید ندارم
فعلا که من ادعایی نکردم جواب دوستی رو دادم که پست بدی داده بود واسلام
شماهم موفق باشید

lordmhn
May 29th, 2012, 21:28
برادرم واسه اینکه کار خودتون رو بالا بگیرین و با دادن پست تعنه ای که به هدفتون برسین پست منو ضایع نکنید من دمویی گذاشتم که یه روز روش کار شده راستچین هم شده راستچین اچ تی ام ال کاری نداری لازمه آر تی ال رو ال آر تی کنید
شماهم موفق باشید

لطفا جنبه ی انتقاد داشته باشید جنبه هم ندارید سعی کنید برای ادد لیست هاتون پیام بدین ، من داشتم نظرم رو میگفتم که کارتون بهتر بشه ;) بعدش هم اینجا فروم هست همه میان نظر میدن !! من هم قصد خراب کردن کسی و دعوا راه انداختن نداشتم !
موفق باشید

amirlord
May 29th, 2012, 21:30
شماهم موفق باشید
دقیقا HTML رو چیکار کنیم ؟!!! LRT ?!
- Left to right => LTR
- Right to left => RTL ~ برای فارسی

قصد دوستان ضایع کردن شما نیست بله آشنا کردن شما با محیط کاری هست .

arashkhan
May 29th, 2012, 21:32
خب میخواستین چکارها انجام بدم؟
اگه نگاه کنید فعلا پرچمشو هم عوض نکردم قالب رو گذاشتم که دوستان لازم داشتن بهشون خدمتی کنم
اگه به لینک http://www.webhostingtalk.ir/f176/48055/ نگاهی بندازین میفهمین که من واسه گرفتم پول و ...حریصم

arashkhan
May 29th, 2012, 21:37
دوست من من کار بدی نکردم که ضایع بشم خطایی هم مرتکب نشدم شما هم برادر من
اگه دوست دارین کار حرفه ای انجام بدم و تو پست دمو بزارم چشم قالبی مینویسم که کلا کار خودم باشه
فقط پست میذارید پستی بذارید که توش باعث بداحترامی ناراحتی کسی نشه شاید شما قصدی واسه ناراحت کردن بنده نداشتید ولی حال بنده فعلا تو سفرتفریحی هست زود ناراحت میشم
به هرحال معذرت میخوام
ممنونم

arashkhan
May 29th, 2012, 21:39
اشتباه شد دادا فرمودم که کلا بدحالم نمیدونم شما قصد چی دارین ولی من حالشو ندارم

lordmhn
May 29th, 2012, 21:52
ما قصد کمک داشتیم قصد ضایع کردن نبوده اینو مطما باشید !

arashkhan
May 29th, 2012, 21:59
دادا چرا وقتی کمک لازمه کسی نمیاد کمک و اگه بیاد پولی کمک میکنه

lordmhn
May 29th, 2012, 22:02
دادا چرا وقتی کمک لازمه کسی نمیاد کمک و اگه بیاد پولی کمک میکنه

چه مشکلی مگه دارید که کسی کمکتون نکرده ؟

arashkhan
May 29th, 2012, 22:06
ممنون اگه دوباره کمکی لازم شد ازتون کمک میخوام
اگه شما هم کمکی خواستین در خدمتم
معذرت حال نداشتم اعصبی بودم تعنه زدم
کلا معذرت میخوام

lord007
May 30th, 2012, 19:48
سلام من یه قالب با استفاده از جکوئری و جاوا اسکریپت لازممه علیرضا آقا میتونید خودمتون کد نویسی کنید؟
اگه شما هم چیزی لازم داشتید در خدمتم
قالب این پست فارسی سازی و راستچین شده و سئوی 5x روش کار شده اگه با سئو 5x آشنایی دارین بیزحمت توضیح بدید
هرکس دیگه ای درمورد سئوپنج ایکس آشنایی داره توضیح بده
ساخت قالب چیزی نیست که بخواهیم با هر ایمیلی شلوغکاری کنیم و ثبت نام کنیم پست بدیم
اگه بحث رقابت باشه قالب بسازیم که همه ی زبانها توش باشن در خدمتم واسه رقابت

یعنی غیر ممکنه که شما یا من بیایی از اول براش استایل تعریف کنی و شروع به کد نویسی کنی ! الگویی که مبنا کارت قرار میدی مهمه
این روز ها به لطف افزونه Fire Bug و امثالهم میشه هر کاری انجام داد و به اسم خود ثبت کرد در ضمن عوض کردن چند تا کد و افزودن یه سری جی کوئری و........ توی قالب گمان نکنم افتخار زیادی باشه ! 8-|
به دلیل این پست از فردا شروع به انتشار قالب های WHMCS یا HTML موجود در نت میکنم
و دوستان به هیچ عنوان قالب فارسی نمیزارم !
چون ما که از کپی رایت کردن قالب حرف میزنیم و طرفدار پرو پا قرصش هستیم بهتر هست اول WHMCS خودمون رو قانونی لایسنس کنیم نه به صورت نال شده ازش استفاده کنیم و دم از کپی رایت قالب بزنیم
حالا اگه یه قالب فارسی بزارم اینجا جنجال میشه که یا شرکت X طراحی کرده یا Y

با تشکر

haftsepehr
May 30th, 2012, 19:56
دقیقا HTML رو چیکار کنیم ؟!!! LRT ?!
- Left to right => LTR
- Right to left => RTL ~ برای فارسی

قصد دوستان ضایع کردن شما نیست بله آشنا کردن شما با محیط کاری هست .

??? 8-|

birlove
June 7th, 2012, 02:11
و عرضم به حضور شما لورد عزیز 93 تا خطای ساده 23 تا خطای وارز و خنده دار تو صفخه ی قالبتونه
خط 13 ستون 79

"http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min.js"></script>
خط 38 ستون 51
<script src="wp-content/themes/mo8/js/lightbox.js"></script>
خط 76ستون 385
…سب وب سایت های هاستینگ میباشد . </p><P>هزینه ی این قالب بسیار کم و مناسب میباش
به تگ پی نگاه کن چوب دستیشو یادت رفته
خط 1097ستون134
…mehrshadonline.com/about/terms/">Terms</a> &nbsp<a href="#">Privacy Policy</a>
بقیه اش رو بهم ایمیل خصوصی بزن یاد بدم درستش کنی
قصدم اگه ضایع کردن بود اون روز این کارو میکردم ولی من بحث و تموم کردم امروز دیدم واقعا جریان جیم بدی داره اینا رو نوشتم ولی منظوری نداشتم

birlove
June 7th, 2012, 02:21
دوستان عزیز از کار بنده اگه خطایی گرفته شد پشت دستمو میزنم زمین 3 تا خطای کوچیکه که لینک ندادم واسش و نبستمش که پاندای گوگل صفحه ی بی محتوا ثبت نکنه و سئوم پایین نره
من واسه یاد گرفتم خیلی مشتاقم ولی وقتی میبینم که یه دوستی خودش بیش از 100 تا خطا داره و میخواد بهم آموزش بده ناراحت میشم اگه مایل بودیم هر 100 تا خطاشو تو تایپیک بزارم و روش اصلاحشو هم بذارم اصلاح بشه
ممنونم از همه ی شما
این تایپیک برای بالا رفتن دانش کد نویسی جمع بود و هیچ هدفی در بر نداره و همه ی این دوستان اساتید بزرگ هستن من جسارتی نکردم و فقط خواستم که یادآور این باشم که آیینه هم محتاج خاکستر میشه به داشته های خودمان هر چقدر ببالیم به همان اندازه کمی داریم
هیشکس کامل نیست;)

HematYar
June 7th, 2012, 10:20

در خدمت هستیم : گروه طراحی و توسعه سیبا وب (http://www.sibaweb.ir/)

alirezakhani
June 7th, 2012, 20:00
دوست عزیز شما قالب سایت به صورت فایل لایه باز هم طراحی میکنید ؟
چند تا نمونه کار پ خ کنید