PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی می دونه چطور می شه با فایل bash چند فایل cronjob رو ران کرد

revolt68
May 28th, 2012, 00:41
مشکلی که من دارم اینه که باید نزدیک به 6 cronjob رو در سایتم ران کنم ولی سرور به من فقط 3تا کران جاب داده.
بهشون تیکت زدم گفتن فقط می تونی با bash file این کار روی سروراشون انجان بدی.
کسی می دونه چطور میشه چند تا فایل کران جاب رو توی یه فایل بش کال کرد و بش رو در کران جاب وارد کرد؟

astro.alireza
May 28th, 2012, 00:50
سلام
دستوراتی که می خوای اجرا کنی رو داخل یک فایل بنویس. مثلا فایل به اسم job توی فولدر username
دستورات رو اینجوری بنویس

#! /bin/bash
your commands
بعد بهش دسترسی 755 بده
بعد توی کرون جاب بنویس که اون فایل رو اجرا کنه. مثلا

0 0 * * * /./home/username/job

revolt68
May 28th, 2012, 00:55
ممنون از راهنماییتون. من دستوری نمی خوام اجرا کنم 6 تا فایل کران جاب دارم که باید توسز این فایل کال بشه.
گیر من اینه که بش رو بلد نیستم بنویسم تا کان جاب رو کال کنه
مسئله دیگه اینکه من فولدر یوزر نیم ندارم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

astro.alireza
May 28th, 2012, 00:59
منظور از یوزرنیم همون یوزرنیم سی پنل شما هست. کلا منظورم این بود که آدرس فایل بش رو اونجوری باید توی کرون جاب تعریف کنید
شما لیست جاب ها رو اینجا بزارید تا براتون تبدیل کنم. دوره اجرا رو هم قرار بدید

revolt68
May 28th, 2012, 01:05
/usr/bin/php5 /home/sites/netsazan.com/public_html/billing/modules/registerars/subirnic/subirnicpolling.php
/usr/bin/php5 /home/sites/netsazan.com/public_html/billing/modules/registrars/resellerclub/resellerclubsync.php
/usr/bin/php5 /home/sites/netsazan.com/public_html/billing/admin/cron.php escalations
/usr/bin/php5 /home/sites/netsazan.com/public_html/billing/pipe/pipe.php
برای هر 5 دقیقه

RoobinaServer
May 28th, 2012, 01:09
/usr/bin/php5 /home/sites/netsazan.com/public_html/billing/modules/registerars/subirnic/subirnicpolling.php
/usr/bin/php5 /home/sites/netsazan.com/public_html/billing/modules/registrars/resellerclub/resellerclubsync.php
/usr/bin/php5 /home/sites/netsazan.com/public_html/billing/admin/cron.php escalations
برای هر 5 دقیقه

استاد astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) جواب شما رو میدن و تاپیک رو خودشون پایان میدن

اما فقط یه نکته :

رسیلرکلاب را 5 دقیقه یک بار تنظیم نکنید پنلتون را میبندن بعد از چند روز چون تعداد دسترسی در روز میره بالا و شک میکنن که دارید ور میرید و ...

یا حق

astro.alireza
May 28th, 2012, 01:12
فایل به اسم job رو توی فولدر

/home/sites/netsazan.com/
ایجاد کنید و عبارات زیر رو توش بزارید:

#! /bin/bash
دسترسی فایل رو حتما روی 755 تنظیم کنید.
توی کرون جاب هم دستور زیر رو بزنید:

0,5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55 * * * * /./home/sites/netsazan.com/job

revolt68
May 28th, 2012, 01:15
استاد astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) جواب شما رو میدن و تاپیک رو خودشون پایان میدن

اما فقط یه نکته :

رسیلرکلاب را 5 دقیقه یک بار تنظیم نکنید پنلتون را میبندن بعد از چند روز چون تعداد دسترسی در روز میره بالا و شک میکنن که دارید ور میرید و ...

یا حق

برای ریسلر کلاب چند دقیقه تنظیم کنیم خوبه؟

astro.alireza
May 28th, 2012, 01:15

اما فقط یه نکته :

یا حق
آره! روبینا سرور درست می گن
بهتره شما روی روزانه تنظیم کنید. یعنی بنویسید:

0 0 * * * /./home/sites/netsazan.com/job
اینجوری سر ساعت ۲۴ (به وقت سرور) یکبار دستورات اجرا می شه

revolt68
May 28th, 2012, 01:21
ممنون از راهنماییتون