ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.
واحد ثبتدامنه
فاکس: (۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پستالکترونیک: info@nic.ir
این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.
---------------------------------------------
البته فکر کنم مشتری با این وضعیت کلا منصرف بشه از ثبت این دامنه.
ولی کسی تا حالا این تجربه رو داشته؟
تونستید کاری بکنید؟!
mehdibukani
May 27th, 2012, 21:53
ولی به نظر من که باید 24 ساعت بگذره...
j4b3r
May 27th, 2012, 21:57
ولی به نظر من که باید 24 ساعت بگذره...
24 ساعت از چی بگذره؟!
mehdibukani
May 27th, 2012, 21:59
من خودم وقتی دامنه .iR خریدم .. گفتن بعد از 24 ساعت دامین شما فعال خواهد شد ولی ندونستم و نمیدونم چرا! شاید واسه همین باشه !! :)
serverirani
May 27th, 2012, 22:02
من که اولین باره همچنی چیزی میبینم.
برعهده گرفتن مسولیت سایت رو دیدم بودم ولی این دیگه...[-(
ruhy
May 27th, 2012, 22:06
به نام دامنه توجه کردید عقاید شیعه این جور نام ها رو باید مجوز بگیرید
j4b3r
May 27th, 2012, 22:14
من خودم وقتی دامنه .iR خریدم .. گفتن بعد از 24 ساعت دامین شما فعال خواهد شد ولی ندونستم و نمیدونم چرا! شاید واسه همین باشه !! :)
عزیز این مورد ربطی به چیزی که شما می فرمایین نداره. دامنه های آی آر همگی باید تایید بشن. ولی این مورد من واسه من جدیده! دوستان همکار اگر این مورد رو داشتن بگن کاری میشه کرد یا نه؟
ممنون
Ashkankamangar.ir
May 27th, 2012, 22:15
عادیه
من خودم یه دامنه برا مشتری خریدم نام اون توش کلمه تهران و tv داشت که همین ایمیل برام اومد
p30delta
December 29th, 2012, 23:18
برای من هم پیش اومده برای یه شرکت داشتم دامنه ثبت می کردم
ازم روزنامه رسمی خواستن بعد که روزنامه رسمی دادم چون نام شرکت رو مخفف داده بودم می گفتن مخفف نام شرکت در روزنامه رسمی درج نشده ما نمی تونیم ثبت کنیم.
آخرش هم منصرف شدم..
خودشون هم در خیلی موارد گیج می زنن
این مورد فقط برای انتخاب نامه دامنه پیش می یاد
shivahost
December 29th, 2012, 23:29
تا بحال این مورد مجوز کتبی از وزارت ارشاد را ندیده بودیم!!!! اشتغال زایی هست.... یک نفر استخدام شده برای این کار.... خوبه
aligoli
December 29th, 2012, 23:49
قبلا به همچین مشکلی خوردم، منتظر باشید تا دامنه کنسل شود و هزینه رو براتون عودت بدند !!!
sadeght
December 29th, 2012, 23:56
ما هم یک مدت یک دامنه در همین موارد بود رفتیم ثبت کنیم نامه می خواست پیگیری کردیم نشد و بعد مدتی رفتیم دیدم این دامنه را کلا ممنوع کردند برای ثبت !
4reza
December 30th, 2012, 00:03
همونطور که دوستان فرمودند این دامین چون مذهبی هست باید مجوز داشته باشید که فکر کنم یادشون رفته ممنوع کنند
چون اگر اهمیت کمتری داشت از شما مدارک می خواستندوتعهد تا ثبت بشه اما مجوز وزارت ارشاد فکر کنم فرستادن دنبال ..
هست.
hoka
December 30th, 2012, 00:04
اینطوریشو ندیده بودم
ولی برای دامنه ی thevampirediaries.ir بهم پیام دادن که شاید این برخلاف قانون ایران و از این مسائل باشه باید یک تعهد کتبی + کپی کارت ملی و امضا بفرستید . منم فرستادم و ثبت شد !
shazo
December 30th, 2012, 00:37
سلام.. نیک به بعضی از کلمات و حروف حساسه.. چون اسم دامین انتخابی شما روی این لیست بوده این ایمیل اومده..
i-whost
December 30th, 2012, 00:41
و همین باعث کم توجهی به دامنه ir میشه ! :105:
morteza.pr
December 30th, 2012, 00:53
سلام
هفته پيش يه دامنه ثبت كردم كه تعهد نامه و اسكن كارت ملي داديم و ديروز يه دامنه ديگه خواستم ثبت كنم كه همين پيام مجوز از وزارت ارشاد رو دادن
جالب اينكه من حتي برا يكي از دامنه ها به وزارت ارشاد هم مراجعه كردم و با وجود اينكه يكي از آشنايان اونجا كارمند بود و همراه ما اومد تا واسطه بشه برا تسريع كار ، ولي مسئولش گفت اين دامنه ها فقط به سازمان هاي دولتي و يا نهاد ها و يا موسسات رسمي كه زير نظر وزارت خونه هستن داده ميشه و به افراد حقيقي داده نميشه
كلا پيام دادن كه بريد مجوز از وزارت ارشاد بياريد يعني بطور كل بيخيال اون دامنه بشيد و نميتونيد بگيريد !
يا علي
usahost2
December 30th, 2012, 00:53
منم همین مشکل رو داشتم
با دامنه ی خدم
Saati
December 30th, 2012, 01:10
ثبت دامنه ی مذهبی نیاز به مجوز وزارت ارشاد داره
نمیدونم کجا خوندم تو ایرنیک بود تو ساماندهی بود
خلاصه اگه دامنه ماهیت مذهبی داشته باشه این مجوز رو میخوان
good_man
December 31st, 2012, 15:58
همچنین دامنه های مربوط به مسائل ج نسی و ... نیاز به مجوز کتبی داره . مثلا من دامنه xxy رو خواستم ثبت کنم همین مدارک رو خواستن !