PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بوجود آمدن مشکل در dns های نمایندگی هاستینگ

reza21biologist
May 27th, 2012, 20:14
سلام
من ماه گذشته به یکی از کاربرام یک reseller دادم ، همه چیز هم خوب کار می کنه ولی کاربرم از من کاری خواست که حقیقتا یاد ندارم انجامش بدم
ایشون می خواد که وقتی در سایت intodns سایتش رو چک می کنند هیچ اطلاعاتی از نیم سرور های server نباشه
لطفا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه تا این مشکل رو رفع کنیم
با تشکر

serverirani
May 27th, 2012, 21:20
خوب موقع ثبت دامنه تو whmcs یکی از تیک ها هست که مربوط میشه به نشون دادن یا ندادن اطلاعات دامین

reza21biologist
May 27th, 2012, 22:54
من می خوام زمان whois دیده نشه که طرف از کجا هاست گرفته آخه reseller هست

serverirani
May 27th, 2012, 22:57
وقتی هویز گرفته میشه. مشخصات دامین رو نشون میده. مثل دی ان اس و شماره ها و ایمل ها و ثبت کنیده.
دی ان اس رو بر روی دی ان اس ریسلر ثبت کنید
ایمیل ها رو به ایمیل ریسلر تغییر بدید.
مشخصات رو هم به مشخصات رسیلر تغییر بدید

TARIMEHR
May 28th, 2012, 01:49
سلام
من امروز یه رسیلر خواستم بدم
اما روی دی ان اس مشکل دارم
چطوری باید دی ان اس رو تنظیم کنم که این رسیلر به سرور من وصل بشه اما وقتی هویز گرفته میشه دی ان اس خودشو نشون بده
درون کاستومر گشتم اصلا اثری از رسیلر قبلی ندیدم که بخوام به دی ان اس خودم تغییرش بدم

reza21biologist
May 28th, 2012, 13:09
سلام
شما متوجه منظور من نمیشید اینو ببینید
intoDNS: asalforoush.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/asalforoush.com)
این هم رسلر من هست ولی زمان هویز از اطلاعات من خبری نیست
در رابطه با تغییر اطلاعات دامنه باید بگم که اون دامنه روی پنل من نیس که بگیم اطلاعات من خورده باشه

reza21biologist
May 28th, 2012, 14:26
سلام دوباره
مشکل حل شد
باید dns zone را ویرایش می کردیم

reza21biologist
May 28th, 2012, 14:27
سلام tarimehr
مشکلتو کامل بگو تا رفعش کنم
با تشکر

akbari
May 28th, 2012, 14:29