سلامی دوستانه به تموم مدیران و اعضای محترم انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران...
من حدود 5ماه پیش یه دامنه رو خریدم که مللی ( .IR ) ... اول میخواستم اون رو به وبلاگدهی هایی چون بلاگفا و میهن بلاگ و... بدم یعنی اگه دامنه رو میزدین بره به وبلاگم ... اما مشکلاتی که داشت این بود که من نمیتونستم فایلهام رو تو یه فضای شخصی قرار بدم و همچنین یه امیل خصوصی واسه خودم داشته باشم مثلا ( info@nalshkena.ir ) چون وقتی Dns های دامنه رو تو وبلاگدهی ها وارد میکردی دیگه نمیتونستم از هاست هم استفاده کنم...واسه همین پناه آوردم به هاستهای رایگان چون Youhosting که 20 گیگابایت هم رایگان بهتون میده... اونجا دامنه ام رو هاست کردم نه پارک. و تونستم امیل خصوصی و فضایی کاملا شخصی واسه خودم داشته باشم..
اما به این فکر افتادم که یه سایت شخصی با امکانات پیشرفته ای (چون عضوگیری...) داشته باشم.. تو گوگل و... خیلی سرچ کردم و الانم چندین هاست های مختلفی رو دارم که همشون رو هم امتحان کردم مثل wordpress یا Joomla یا JAws یا ... به غیر Movable type!
این سیستم هایی که گفتم قالبهای زیادی توشون نیس یعنی اصلا پیدا نمیشه.. انگلیسی هستن که LTR هم اند و من میخوام سایت فارسی باشه که متاسفانه تو ایران کسی حاظر نیس قالب های انگلیسی رو بیاد واسه هم زبونای خودش به صورت رایگان ترجمه کنه همه به فکر پول و منفعت و ضرر و ... این چیزان.
من خودم قبلا از وبلاگ VCP استفاده میکردم که فوق العاده عالی هم هست + تمامی امکاناتی که من میخوام ولی مشکلکش اینه که ( 1- نمیتونی دامنه رو هاست کنی مثل Persianblog که بهت اجازه میده مطالبت رو با هاستت به اشتراک بزاری اما امکاناتش کمه بازم X-(!!! 2- اگه بخوای دامنه رو اونجا آد کنی فکر کنم چند ماهی طول بکشه بهت جواب بدن که من نمیخوام! )
حالا هم از شما عزیزان میخوام منو تو انتخاب یه سیستم مدیریت محتوا که بتونه بهم کمک کنه بتونم تو سایتم عضوگیری کنم..مطالبتو محدود کنم..قالب زیادی داشته باشه..و در ضمن آسونم باشه مثل همون وی سی پنل (vcp) .. کمک کنید.. هاستم هم که لینوکسه و از فضای رایگان با پهنای باند 20 گیگ استفاده میکنم...:77:;):105:
منتظرممممممممممممممممممم.. .
Bullet-Vps.us
May 27th, 2012, 15:56
وردپرس از همه سیستم ها به نظر من بهتره اما اگه دنبال قالب زیاد میگردین و فارسی بودن براتون مهمه همین phpnuke مشهد تیم هست اونم خوبه میتونین از اون استفاده کنین سادست قالب های قشنگیم میزنن براش . ولی در کل وردپرس با کم بودن قالباش از همه بهتره این نظر شخصیه بندست
psfa
May 27th, 2012, 15:58
wordpress قالب واسش نيست؟
wordpress98
deviran
jahan654
May 27th, 2012, 15:59
بهترین گزینه برای شما جوملا است(البته به نظر من)
اکثر قالب های شرکت های معروف Joomla Templates, WordPress Themes, Magento Templates and phpBB3 Styles - RocketTheme (http://www.rockettheme.com/) و Professional Joomla 2.5 Template/Extension Club - Free Download Available (http://www.joomlart.com/) به از زبان فارسی و rtl پشتیبانی می کنند
قالب فارسی و ترجمه شده ام که فراوان
از نظر افزونه و امکانات که کم نمی آورد
فقط در ایران چند پشتیبان حرفه ای و فعال دارد
از سایت ساده تا قوی ترین و پیچیده ترین پرتال ها را می توان با آن طراحی کرد
مطمئن باشید بهترین گزینه همین جوملا است
در مورد هاست هم توصیه می کنم از هاست رایگان استفاده نکنی
همین جا در خواست هاست اشتراکی بده بچه ها راهنمایی ات می کنند هاست با کیفیت بالا ، قیمت مناسب و پشتیبانی (خیالت از همه جهت راحته)
mehdibukani
May 27th, 2012, 16:04
وردپرس از همه سیستم ها به نظر من بهتره اما اگه دنبال قالب زیاد میگردین و فارسی بودن براتون مهمه همین phpnuke مشهد تیم هست اونم خوبه میتونین از اون استفاده کنین سادست قالب های قشنگیم میزنن براش . ولی در کل وردپرس با کم بودن قالباش از همه بهتره این نظر شخصیه بندست
phpnuke رو کجا میشه دانلود کرد؟؟ فارسیش هست؟؟ امکان عضو گیری داره؟؟
haftsepehr
May 27th, 2012, 16:34
phpnuke رو کجا میشه دانلود کرد؟؟ فارسیش هست؟؟ امکان عضو گیری داره؟؟
شما اگه می خوای توی فضای سایبری موفق باشی یاد بگیر جستجو کنی الان دوست خوبمون به شما میگه پی اچ پی نیوک خوبه ، پیدا کردنش که کاری نداره کافیه تو گوگل سرچ کنی
PHP-Nuke (http://www.phpnuke.ir)
mehdibukani
May 27th, 2012, 17:24
همگی ممنون
الان میرم Phpnuke رو نصب میکنم...
mehrshad.ho
May 27th, 2012, 17:29
اگه سایت شخصی میخواهید داشته باشید من دیتالایف فارسی رو پیشنهاد می دم ساده + سبک
اگه سایت دانلود تمایل دارید داشته باشید به همراه تالار نیوک رو پیشنهاد میدیم
mehdibukani
May 27th, 2012, 17:41
اگه سایت شخصی میخواهید داشته باشید من دیتالایف فارسی رو پیشنهاد می دم ساده + سبک
اگه سایت دانلود تمایل دارید داشته باشید به همراه تالار نیوک رو پیشنهاد میدیم
از دیتالایف انجین هم استفاده کردم اونم دیگه خیلی شخصیه!!! یعنی خیلی ساده و ضعیفه ... B-)
serverirani
May 27th, 2012, 17:43
سلام
من وردپرس رو توصیه میکنم. چون اکثر سایتهای بزرگ و شخصی و تجاری و سرگرمی و شرکتی و... از وردپرس استفاده میکنن
موفق باشید
mehdibukani
May 27th, 2012, 17:43
راستی چرا تو نصب PHPNUKE رو لوکال هاست ( wampserver ) از مرحله سوم به بعد این ارور رو میده؟:
Parse error: syntax error, unexpected '}' in C:\wamp\www\install\import.php on line 832
یه عکس هم از محیط ارور گرفتم... 6294 :((
php.online
May 27th, 2012, 17:59
به احتمال زیاد شما روی لوکال خودتون در تنظیمات php.ini باید short_open_tag رو با برداشتن علامت (;) از اولش باید فعالش کنید. در حالت پیش فرض این امکان بستس و تگ های php رو با <? ?> اجرا نمیکنه.
اما توصیه می کنم وردپرس نصب کنید. من شخصا به قدرت وردپرس هر روز که بیشتر باهاش آشنا می شم بیشتر پی میبرم. قالب هم کم نیست براش. ترجمه قالبش هم 20 یا 30 تومان معمولا می شه.
جسارت نشه اما شما که حاضر نیستی برای سایتت هزینه کنی بهتره همون وبلاگ داشته باشی
mehdibukani
May 27th, 2012, 18:09
به احتمال زیاد شما روی لوکال خودتون در تنظیمات php.ini باید short_open_tag رو با برداشتن علامت (;) از اولش باید فعالش کنید. در حالت پیش فرض این امکان بستس و تگ های php رو با <? ?> اجرا نمیکنه.
اما توصیه می کنم وردپرس نصب کنید. من شخصا به قدرت وردپرس هر روز که بیشتر باهاش آشنا می شم بیشتر پی میبرم. قالب هم کم نیست براش. ترجمه قالبش هم 20 یا 30 تومان معمولا می شه.
جسارت نشه اما شما که حاضر نیستی برای سایتت هزینه کنی بهتره همون وبلاگ داشته باشی
امیدوارم منم مثل شما به وردپرس علاقه مند بشــــــــــــــــــــم، در ضمن فقط واسه اوایل اینطوری میخوام... اگه وضعم کمی خوب شد اونوقت خدا کریمه.
حالا اون PhP.ini کجااااااااااااااس؟ من که گشتم نبود! (:|
php.online
May 27th, 2012, 18:14
توی درایوری که نصب کردین پوشه نصب رو پیدا کنید.
بعد توی اون پوشه پوشه php رو پیدا کنید. بعد داخل اون پوشه دنبال php.ini بگردید.
اگر هم پیدا نکردین توی سیستمتون سرچ بزنین php.ini پیدا که شد توی فایل دنبال short_open_tag بگردین و علامت ; رو از اولش بردارین
البته بعد تغییر دادن و ذخیره کردن آپاچی خودتون رو خاموش روشن نمایید
mehdibukani
May 27th, 2012, 18:20
توی درایوری که نصب کردین پوشه نصب رو پیدا کنید.
بعد توی اون پوشه پوشه php رو پیدا کنید. بعد داخل اون پوشه دنبال php.ini بگردید.
اگر هم پیدا نکردین توی سیستمتون سرچ بزنین php.ini پیدا که شد توی فایل دنبال short_open_tag بگردین و علامت ; رو از اولش بردارین
البته بعد تغییر دادن و ذخیره کردن آپاچی خودتون رو خاموش روشن نمایید
عزیز اینم رو انجام دادم ولی بازم همین ارور رو داد.. ضمنا دو تا فایل php.ini تو پوشه wamp پیداکردم که تو هردوشون عملیات رو انجام دادم ... اول به جای ; فاصله گذاشتم که نشد بعدشم فقط پاکش کردم بازم نشددد :((...
php.online
May 27th, 2012, 18:23
آپاچی رو ریستارت کردین ؟
saeed.spore
May 27th, 2012, 18:25
اگه سایت شخصی می تونید از سیستم های joomla و wordpress
چون این سیستم ها می تونند به سادگی کد های html قبول کنند
mehdibukani
May 27th, 2012, 18:27
آپاچی رو ریستارت کردین ؟
آپاچی چیه دیگه؟؟؟ من خیلی هم حرفه ای نیستمااا! :d
php.online
May 27th, 2012, 18:30
با wampserver سرور کار نکردم . نمی دونم کجاشه. اما توی xampp همون جایی که وقتی می خوای باهاش کار کنی میری فعال می کنی.
اصلا کلا سیستمتون رو رستارت کنید بعد دوباره برنامه رو فعال کنید. :->
mehdibukani
May 27th, 2012, 18:37
بازم نشد... اصلا بیخیال آپاچی و phpnuke.... همون وردپرس که طرفداراش زیادن رو نصب می کنم... :113:
kamkar
May 27th, 2012, 18:43
اگه سایت شخصی می تونید از سیستم های joomla و wordpress
چون این سیستم ها می تونند به سادگی کد های html قبول کنند
بهترین گزینه برای شما جوملا است(البته به نظر من)
اکثر قالب های شرکت های معروف Joomla Templates, WordPress Themes, Magento Templates and phpBB3 Styles - RocketTheme (http://www.rockettheme.com/) و Professional Joomla 2.5 Template/Extension Club - Free Download Available (http://www.joomlart.com/) به از زبان فارسی و rtl پشتیبانی می کنند
قالب فارسی و ترجمه شده ام که فراوان
از نظر افزونه و امکانات که کم نمی آورد
فقط در ایران چند پشتیبان حرفه ای و فعال دارد
از سایت ساده تا قوی ترین و پیچیده ترین پرتال ها را می توان با آن طراحی کرد
مطمئن باشید بهترین گزینه همین جوملا است
در مورد هاست هم توصیه می کنم از هاست رایگان استفاده نکنی
همین جا در خواست هاست اشتراکی بده بچه ها راهنمایی ات می کنند هاست با کیفیت بالا ، قیمت مناسب و پشتیبانی (خیالت از همه جهت راحته)
در این مورد خاص، بدترین انتخاب ممکن جوملا است. حرفه ای ها هم با جوملا سخت کنار میان...
شرکت های زیادی قالب های خوشگلی طراحی کردن که فارسی هم شده، اما تجاریه
وردپرس خیلی آسون و عالیه، یادگیریش آسونه، اما این انتظارات رو برآورده نمیکنه
شروع کردن با نیوک خوبه.... خیلی وقته کار نکردم، قبلا نصب و راه اندازیش سخت بود.
یه سیستم هم هست به اسم زوپس:
xoops.ir
برای هر کاری افزونه داره، کلا همه کاره است، 100% فارسی، فارسی سازیش هم کاری نداره و نیاز به تغییر CSS ها نیست.
فقط باید قید قالب رو بزنی یا بدی طراحی کنند. :d
کلا سایت ساختن انقدر کشکی نیست که شما فکر میکنی
هاست رایگان، همه چی رایگان، قالب و افزونه های زیاد، کلی امکانات، اطلاعات فنی کم
اولش به مشکل میخورید (سایتتون هم پاک میشه احتمالاً) ولی کم کم راه میفتید :d همه از اول اینجوری هستن!
پیشنهاد من نیوکه، یک پرتال همه کاره
mehdibukani
May 27th, 2012, 18:46
راستی تو بعضی سایت ها دیدم که نوشتن قالب html که میتونی دانلود هم کنی ولی اینا مال چه سیستمی هستن؟ آیا باید اینارو تبدیل کرد یا همینجوری میزاری تو هاست بدون مدیریت ولش میکنی مثل یه صفحه واسه تبلیغات یا خرید محصول.... ؟؟
MostafaBestMan
May 27th, 2012, 18:51
در wampserver برای ریستارتش رویش کلیک کن و restart all services رو بزن
برای ویرایش php.ini هم از منوی php , php.ini رو انتخاب کن
بعد از هر تغییراتی در php.ini حتمأ یک بار ری استارت بکن اپاچی رو
در کل من هم وردپرس رو پیشنهاد میکنم..از لحاظ سرعت و امنیت اسکریپت خوبی هست
php.online
May 27th, 2012, 18:53
این قالب های اچ تی ام ال سایت ایستاتیک هستند. و فقط شما از داخل کد هاش می تونین مطلب کمو زیاد کنید.
در کل هر سیستمی برای خودش قالب های مختص خودشو داره.
اتفاقا اگه با وردپرس بیشتر آشنا بشین می تونین همه کاری انجام یدین باهاش. از شبکه های اجتماعی گرفته تا فروشگاه های پیشرفته. سایتهای آگهی ، شرکتی، تجاری و ...
mehdibukani
May 27th, 2012, 19:08
در این مورد خاص، بدترین انتخاب ممکن جوملا است. حرفه ای ها هم با جوملا سخت کنار میان...
شرکت های زیادی قالب های خوشگلی طراحی کردن که فارسی هم شده، اما تجاریه
شروع کردن با نیوک خوبه.... خیلی وقته کار نکردم، قبلا نصب و راه اندازیش سخت بود.
یه سیستم هم هست به اسم زوپس:
xoops.ir
برای هر کاری افزونه داره، کلا همه کاره است، 100% فارسی، فارسی سازیش هم کاری نداره و نیاز به تغییر CSS ها نیست.
فقط باید قید قالب رو بزنی یا بدی طراحی کنند. :d
کلا سایت ساختن انقدر کشکی نیست که شما فکر میکنی
هاست رایگان، همه چی رایگان، قالب و افزونه های زیاد، کلی امکانات، اطلاعات فنی کم
اولش به مشکل میخورید (سایتتون هم پاک میشه احتمالاً) ولی کم کم راه میفتید :d همه از اول اینجوری هستن!
پیشنهاد من نیوکه، یک پرتال همه کاره
این زوکسه چه بامزه اس......!!!! =)):78: وقتی نصبش کردم کلی خندیدم =)) انگار یه دبستانی طراحیش کرده ! :)):105:
mehdibukani
May 27th, 2012, 19:25
بچه ها این وردپرسه چه باهاله :d
از همتون ممنونم که راهنماییم کردین ...
jahan654
May 27th, 2012, 19:31
بچه ها این وردپرسه چه باهاله :d
از همتون ممنونم که راهنماییم کردین ...
جوملا نصب کن آنوقت می فهمی باحال یعنی چی؟
تا الان 9474 افزونه نوشته شده براش
mehdibukani
May 27th, 2012, 19:33
بچه ها یه سوال کوچیک در مورد دامنه واسم پیش اومده:
الان من دامنه ام رو هاست کردم یعنی شده هاست ftp ام.. اگه من توش سایت بزارم و بعد یکسال پایان مدت دامنه بخوام دامنه رو عوض کنم، تموم اطلاعات ذخیره شده روی هاست ازبین میره و باید از اول سایت بزارم تو دامنه جدیدم؟؟؟ ;;)
mehdibukani
May 27th, 2012, 19:48
باید دامین رو تمدید کنی. تا منقضی شدن دامین چیزی از بین نمیره.
هاست + دامین رو باید تمدید کنی. و اطلاعاتی هم از بین نمیره.
ولی اگه بخوام دامنه رو عوض کنم چی؟
shopel
May 27th, 2012, 20:18
جوملا و وردپرس هم اپن سورس هستن و هم با قابلیت ها و مانورهای مدیریتی بالا
هرکدوم هم حسن خودشونو دارن
اگه لایسنس دار می خواین من مدیریت محتوا نورس رو پیشنهاد می کنم
Bullet-Vps.us
May 27th, 2012, 20:34
آموزش نصب نیوک روی لوکال فکر میکنم کامل روی سایتشون هست .
ولی کلا شاید قالب هاشو اینا جالب باشه اما مثلا فکر میکنم انجمنش MyBB هست نسبت به وی بی خیلی بی ارزشه اما روی وردپرس به راحتی میتونین وی بی وصل کنین . (البته به ماژول آخرین ارسال هاش)
من وردپرس رو روی لوکال نصب کردم و دیتابیسش هم رو با برنامه Wamp و phpmy admin واسش درس کردم...
الان میخوام کل سایتم رو با تموم اطلاعاتش از لوکال تویه یه فایل فشرده بزارم بعدش اونارو تو هاستم آپلود کنم و بعد از هاست دوباره اونارو آنزیپ کنم به طوری که محتویات نصب شده ی وردپرس وارد هاستم بشن و دیگه نیازی به نصب کردن نباشه . البته ابتدا میخوام اطلاعات مربوط به دیتابیس موجود تو فایل wp-config.php رو به اطلاعات دیتابیس شخصی هاستم تغییر بدم تا مشکلی نباشه..
آیا همچین چیزی ممکنه؟؟؟ باید خود SQL رو هم تو Database وارد کنیم(Import) ؟؟ یا همینجوری؟؟؟
لطفا زود جوابم رو بدید تا بیخودی این همه حجم رو تو هاستم آپلود نکنم.... :-*:-*:-*
mehdibukani
May 27th, 2012, 21:48
به جواب خودم رسیدم :d
mehdibukani
May 27th, 2012, 21:50
واسه انتقال سایت از لوکال هاست به هاست شخصی : ابتدا باید Database رو Export کنی و بعد کدش رو تو یه فایل به نام فرضی با فرمت حتمی ( name.sql ) ذخیره میکنیم... سپس اونو تو دیتابیس مقصدمون Import میکنیم...!!! به همین راحتی. + توضیحاتی که تو سوال من بود . :53::-*
مرسی همگی
kamkar
May 27th, 2012, 23:28
آموزش نصب نیوک روی لوکال فکر میکنم کامل روی سایتشون هست .
ولی کلا شاید قالب هاشو اینا جالب باشه اما مثلا فکر میکنم انجمنش MyBB هست نسبت به وی بی خیلی بی ارزشه اما روی وردپرس به راحتی میتونین وی بی وصل کنین . (البته به ماژول آخرین ارسال هاش)
گرچه صحبت من اصلا به موضوع تاپیک ربطی نداره، اما بهم خیلی برخورد! (شوخی کردم :d )
بعد از vb بهترین انجمن ساز mybb ئه
اگر کسی پول داشته باشه میره وی بی میخره (اگر کسی پول داشته باشه میره پژو میخره نه پیکان! بیشتر داشته باشه میره بنز میخره، اشکالی هم نداره!)
البته شدیداً و اکیداً مخالف اسکریپت های نال هستم.
mojtaba24
July 19th, 2012, 23:26
دوست عزیز
به نظر من جوملا از نظر قالب و پشتیبانی بهتر از ورد پرسه
من هر با هردوتاشون کار کردم جوملا 2.5.6 رو نصب کن خوبه
ضمنا سایت من با جوملا درست شده و یه قالب فری براش گذاشتم میتونی ببینیش
gharghar.ir
joomhost.net.co
July 21st, 2012, 00:14
وردپرس محبوب ترین هست ولی در زمینه وبلاگ نویسی.
یه سیستم مدیریت محتوای حرفه ای جوملا هست.
در آمار های وبلاگ نویسان اسمی از جوملا برده نمیشه هرچند برای وبلاگ نویسی با وردپرس در یک سطح هست. برای مثال کامپوننت zoo که برای هر دو مشترک استفاده میشه.
جوملا ساخته شده برای پروژه های سخت. برای شما مثال میزنیم سایت linux.com از جوملا استفاده میکنه!
mr.Alireza
July 25th, 2012, 14:56
توصیه من وردپرس ولی تمامی سیستم های مدیریت محتوا روی هاست های رایگان رو تست کردم و یا اصلا نصب نمی شوند و یا اگر نصب شوند با مشکل روبرو می شوند.
از نظر من اول یک هاست خوب دست و پا کن.
shahab021
August 12th, 2012, 11:41
این مطلب رو برای کسانی میگم که احیانا بعدا این تاپیک رو میبینن
اگر هم حوصله داشتی که هی خراب کنی هی بسازی میتونی دیتالایف انجین فارسی رو نصب کنید
hossein535
August 12th, 2012, 13:40
با سلام
نظر من ،وردپرس عزیز است در همه ی زمینه ها قابل انعطاف است .
safarian
August 12th, 2012, 20:16
شک نکنید بهترین گزینه وردپرس هست با امکانات و انعطافی که داره . شک نکنید.