PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps ویندوز و مشکل پنل و تبدیل به هاست

fusion
May 27th, 2012, 11:45
سلام به همه دوستان واقعا شدیدا احتیاج به کمک دارم
من قبلا تاپیک زدم برای حل مشکل اینکه چطوری میشه دومین برای سرور ویندوز ست کرد ولی کسی جوابی ندارد و هیچ راه حلی پیدا نکردم تا درست راهنمایی کنه
(البته روش wampserver نصب کرده بودم)
به این فکر اوفتادم از پنل استفاده کنم من در اصل میخوام یک سرور ویندوز تبدیل به هاست کنم که روش جوملا نصب باشه هاست تقریبا برای دانلود میخوام و مقاله که تمام عکس و پر محتوا.....
من خیلی گشتم تا یک پنل ادمیزاد درست پیدا کنم بشه استفاده کرد ولی هر کدوم یک مشکلی دارم و جرات نکردم نصب کنم
خواهشن کمک کنید چه پنلی برای ویندوز خوب و 100 اطمینانی و هزینه پایین خرید داره ؟
کارکردن باهش راحت باشه؟
مشکلی هست از لینوکس نمیشه استفاده کرد چون برای دانلود میخواد کمی مشکل کار باهاش ؟!
راحل چیست همه اون که تجربه دارن بیان داخل ...............؟

Metalik
May 27th, 2012, 20:40
اگر می خواهید وب سرور شما apache باشد می توانید به جای wampserver از کنترل پنل zpanel استفاده کنید.

Bullet-Vps.us
May 27th, 2012, 20:49
من قبلا تاپیک زدم برای حل مشکل اینکه چطوری میشه دومین برای سرور ویندوز ست کرد ولی کسی جوابی ندارد و هیچ راه حلی پیدا نکردم تا درست راهنمایی کنه

اگه مشکلتون اینه که کار سختی نیست فقط باید آیپی سرورتون رو روی دامینتون یا سابامینتون ست کنید (مثل DNS ) بعد یه wampserver نصب کنید و فایل هاتون رو توی پوشه www بریزید بعد وقتی آدرسی که آیپی رو روش ست کردین توی مرورگر بزنید فایل هاتون میان و میتونید دانلود کنید .

پنلی که جناب Metalik (http://www.webhostingtalk.ir/member/1073/) معرفی کردن هم فکر میکنم خوب باشه . اما باهاش کار نردم فقط اسمش رو شنیدم بنده

fusion
June 10th, 2012, 19:01
سلام دوستان با کمک که کردید بنده سرور جدید خریداری کردم الان همه چی زدیف دومین که داشتم پارک کردم
فقط مشکلی که روبرو هر چقدر در پنل گشتم نتونستم تغییر بدم من موقع نصب zpanel دومین خودم دادم الان موقی که دومین وارد میکنم پنل میاد میخوام صفحه اصلی سایت بیاد باید چه کنم ؟!