توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر
! Devil !
May 26th, 2012, 20:42
ا سلام خدمت دوستان .
من سایتم را یک هاست به هاست دیگر انتقال دادم .
چایگاه داده ایجاد کردم و دیتابس قبلی را هم در این سایت ایمپورت کردم .
مشخصات دیتابس را هم در config.php هم ویرایش کردم و مشخصات دیتابس جدید را وارد کردم و سطح دسترسی این فایل را روی 644 قرار دادم .
اما باز در سایت با ارور " در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد" را نمایش می دهد .
دوستان مشکل از جیست ؟
باید چیکار کنم ؟
alborzhost
May 26th, 2012, 21:27
سلام
هاستینگتون باید مشکل رو حل کنه , شما برای دیتابیس یوزر ساختیتد و بعد وصل کردید رو پایگاه داده ؟!
amirizadi
May 26th, 2012, 21:32
چه ربطه به هاستینگ داره دوست عزیز
هاستینگ میتونه مشکلشون را حل کنه ولی وظیفه 100٪ نداره
هاستینگ پشتیبان سرویس هست که خودش اراءه میکنه نه ساپورت اسکریپت یوزر !!!! البته کمک کردن عیب نیست
ایشون مشکلشون در یکی از مواردی هست همچون درست نبودن یوزر و پس.رد جدید
عدم وصل کردن یوزر دی بی و دیتا بیس
و .....
! Devil !
May 26th, 2012, 21:51
بله من یوزر ساختم! حالا به هاستینگم گفتم ولی متاسفانه خیلی دیر جواب میدن!
Amir.Mansoury
May 26th, 2012, 21:53
با درود
اوصولا اینگونه مشکلها یا از طرف هاست ایجاد میشه یا اسکریپت. درمواردی که مربوط به هاست است، تکرار میکنم هاست نه هاستینگ، شما بایدمشکل را از طریق پنل هاست حل کنید. دوباره دیتابیس را ایجاد کنید و موارد را از اول چک کنید. در خیلی از موارد مشکل از سمت کاربر است!!!
بعضی موارد هم مرتبط به اسکریپت است. نال بودن اسکریپت و دستکاری کردن اسکریپت از جمله مواردی است بنده موقع ترانسفر مشکلاتشون را دیدم.
اگر از اسکریپتی استفاده میکنید که پشتیبان یا انجمن داره 100% میتونید اونجا مشکلتون را حل کنید.
موفق باشید
چه ربطه به هاستینگ داره دوست عزیز
هاستینگ میتونه مشکلشون را حل کنه ولی وظیفه 100٪ نداره
هاستینگ پشتیبان سرویس هست که خودش اراءه میکنه نه ساپورت اسکریپت یوزر !!!! البته کمک کردن عیب نیست
ایشون مشکلشون در یکی از مواردی هست همچون درست نبودن یوزر و پس.رد جدید
عدم وصل کردن یوزر دی بی و دیتا بیس
و .....
گفته شما را 100% تایید میکنم، شرکت هاستینگ هیچ مسئولتی نسبت به پشتیبانی اسکریپتها ندارد. شما میتونید این موارد را در tos خیلی از شرکتها مشاهده کنید.
موفق باشید
reza21biologist
May 27th, 2012, 20:09
سلام
لطفا آدرس سایتتون رو بدید تا مشکلتون رو بررسی و رفع کنم
با تشکر