ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايميل در whmcs

psfa
May 25th, 2012, 18:16
دوستان من مي خوام كاربري خريد انجام داد براش يك ايميل بره و 3 روز مونده به اتمام اكانتش براش ميل بره و آخرين روز هم براش ميل بره اين 3 مورد مي خوام براش ميل بره فقط كه متن هاش رو هم آماده كردم و اين اتفاقات كه بيوفته به من هم ميل مياد؟ مثلا يكي تمديد كرد يا كسي تمديد نكرد ميل بياد كه فلان يوزر تمديد كرده يا نكرده يا اين كه اينا رو تو خود پنل نشون ميده؟ ممنون ميشم كمك كنيد دوستان

psfa
May 25th, 2012, 19:15
كسي نيست؟

mohammadlover
May 25th, 2012, 19:32
سلام
موقع سفارش بدون هیچ تنظیمی برای یوزر ایمیل میره. برای تنظیم کردن 2 مورد بعدی کارهای زیر رو انجام بدید :
برید به آدرس زیر :
Setup >> Automation Settings
بعد برید به قسمت Billing Settings خط سوم تیک Tick to activate overdue subscription reminders and invoice payment reminders رو بزنید و تو خط بعد عدد 3 رو بزنید(یعنی 3 روز مونده به سررسید، ایمیل یادآوری ارسال کنه به یوزر)
پ.ن : فیلد اول مربوط به این هستش که چند روز قبل از سررسید فاکتور رو صلادر کنه.
موفق باشید

TARIMEHR
May 25th, 2012, 19:37
سلام
شما موقع ای که یه محصول تعریف میکنی (میسازی) همون موقع ساخت باید بخش( ايميل خوش آمد گويي) یکی از ایمیل ها رو انتخاب کنی
6188

همچنین برای ایمیل پایان باید از سربرگ پایان که توی تصویر زیر مشخص میکنم یه ایمیل پایان هم براش انتخاب کنی

6189

موقع ای که سفارش جدید ثبت شد هم بصورت خودکار برای شما و مشتری ایمیل ارسال میشه
موفق باشید

psfa
May 25th, 2012, 19:38
من مي خوام ايميل مورد نظر خودم بره براش چي كار كنم؟
در ضمن whmcs من فارسي هست

mohammadlover
May 25th, 2012, 19:43
برای تنظیم قالب برای متن های دلخواه به آدرس زیر برید، اونجا با توجه به هر قسمت و اسم اون، ادیت کنید.
تنظیمات >> قالب های ایمیل