توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور اختصاصی برای هاست دانلود
HAMi
May 24th, 2012, 17:27
سلام
به علت محدودیت های هاست اشتراکی و قیمت بالا قصد خرید vds به منظور استفاده به عنوان هاست دانلود رو دارم.
چه دیتا سنتری خوب هست از نظر کیفیت و وارز بودن
سرور مورد نظر باید هارد بالا ( 4 یا 6 ترابایت) داشته باشه.
کانفیگش هم به صورتی باشه که سرور دچار مشکل نشه و کم نیاره.
اگر سرور قابلیت ارتقا داشته باشه خیلی خوبه چون در اینده ممکن هست پورت 1 گیگ استفاده کنیم.
قیمت تمام شده سرور در حدود 130 تا 160 باشه.
PDhost.net
May 24th, 2012, 17:34
سلام،با این قیمت اگر مصرفتون بالا باشه نمیتونید سرور مناسبی پیدا کنید
هارد های سرور و قابلیت Raid مهمترین بخش یک سرور دانلود هست...پهنای باند هم که احتمال زیاد باید بالای 10 ترابایت داشته باشید...دیتاسنتر leaseweb برای اینکار مناسب هست
HAMi
May 24th, 2012, 17:39
سلام،با این قیمت اگر مصرفتون بالا باشه نمیتونید سرور مناسبی پیدا کنید
هارد های سرور و قابلیت Raid مهمترین بخش یک سرور دانلود هست...پهنای باند هم که احتمال زیاد باید بالای 10 ترابایت داشته باشید...دیتاسنتر leaseweb برای اینکار مناسب هست
این سرور چطور هست؟
Cpu: Corei7 (4x 2(HT)x 2.66+ GHz)
Ram: 24 GB DDR3
HDD: 2 TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
leaseweb خیلی گرون هست ...مصرف خیلی بالا نیست ..البته فعلا بالا نیست.
PDhost.net
May 24th, 2012, 17:41
این سرور چطور هست؟
Cpu: Corei7 (4x 2(HT)x 2.66+ GHz)
Ram: 24 GB DDR3
HDD: 2 TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
leaseweb خیلی گرون هست ...مصرف خیلی بالا نیست ..البته فعلا بالا نیست.
لطفا مصرف تقریبی خود از پورت 100 مگابیت را بفرمایید
HAMi
May 24th, 2012, 17:44
لطفا مصرف تقریبی خود از پورت 100 مگابیت را بفرمایید
روزانه به صورت میانگین 120 گیگ دانلود داره از هاست اشتراکی .که 2 تا هاست 200 گیگ هست.
فکر میکنم ساعتی 6 یا 7 گیگ دانلود داره از پورت 100 مگابیت
PDhost.net
May 24th, 2012, 17:50
روزانه به صورت میانگین 120 گیگ دانلود داره از هاست اشتراکی .که 2 تا هاست 200 گیگ هست.
فکر میکنم ساعتی 6 یا 7 گیگ دانلود داره از پورت 100 مگابیت
اگر واقعا اینطور باشه مشکلی نداره و اون سرور جوابگو هست(البته طبق تجربه ای که داشتم 12 - 20 مگابیت استفاده از پورت فشار زیادی روی هارد نمیاره)
ولی به هر حال شما ممکنه در یک لحظه از 100 مگابیت پورت خود استفاده کنید ولی در ساعات دیگر مصرف کمی از پورت داشته باشید،زمانی که مصرف بالا باشد (1 تا 5 صبح در ایران) دانلود از سرور با توجه به تعداد هارد و نداشتن raid controller به مشکل خواهد خورد..
در هر صورت اگر مقدور هست برای شما یک سرور با Raid 10 تهیه کنید،ضمنا این سرور قابلیت ارتقا نخواهد داشت
با تشکر
HAMi
May 24th, 2012, 17:56
اگر واقعا اینطور باشه مشکلی نداره و اون سرور جوابگو هست(البته طبق تجربه ای که داشتم 12 - 20 مگابیت استفاده از پورت فشار زیادی روی هارد نمیاره)
ولی به هر حال شما ممکنه در یک لحظه از 100 مگابیت پورت خود استفاده کنید ولی در ساعات دیگر مصرف کمی از پورت داشته باشید،زمانی که مصرف بالا باشد (1 تا 5 صبح در ایران) دانلود از سرور با توجه به تعداد هارد و نداشتن raid controller به مشکل خواهد خورد..
در هر صورت اگر مقدور هست برای شما یک سرور با Raid 10 تهیه کنید،ضمنا این سرور قابلیت ارتقا نخواهد داشت
با تشکر
مشکل من هم با اون سرور همین هست که قابلیت ارتقا نداره.
سرویس 2 هارد 1 ترایابت هم هست.ولی پورت رو نمیشه ارتقا داد.
خیلی ممنون از راهنماییتون منتظر میشم و بیشتر میگردم تا سرور بهتری پیدا کنم