ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامنه MayaServer.ir

hamidjan
May 24th, 2012, 16:40
سلام
دامنه mayaserver.ir (مایا سرور) به فروش میرسد.

مفهوم نام دامنه تقریبا مشخص است.

مدت اعتبار یک سال
قیمت : 150 هزار تومان

برای توضیحات بیشتر یا خرید از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید.

hamidjan
May 26th, 2012, 23:31
:)

Sir.DarKNesS
May 27th, 2012, 00:22
10 یا شایدم 15 تومان

میشه کلی اسم فعل مجهول فاعل اضافه کرد قبل سرور دلیل نمیشه 150 تومان بفروشید که

hamidjan
May 27th, 2012, 00:26
پس دلیل چه چیزی میتونه باشه؟

پسوندهای دیگه این دامنه فعال هستند و متعلق به یک شرکت ایرانیست. چند سالی هم میشه تمدید میشه.

Hoomanf
May 27th, 2012, 00:28
داداش ارزش ای دامنه خیلی بیشتر از ایناست.

یک دلیل ارزشمندیه این دامنه اینکه ir. هستش،
دوما حتی تو الکسا هم رنک نداره :-o کمتر دامنه ای پیدا میشه که این ویژگی رو داشته باشه!!!
سوما اسم شما روشه که قیمت رو دو برابر میکنه :-o

300 خریدارم!

amirlord
May 27th, 2012, 00:34
سلام
این دومین برای کسی ارزشمند هست که از دیگر پسوند های این دومین داره استفاده میکنه . تاپیک زدن تو اینجا بی فایده ست . بهتره با شرکت مربوطه تماس بگیرید .

delta
May 27th, 2012, 00:55
من خریدارم... میخوام به نام مایاهاست سرور و هاست بفروشم :)) کیلویی هاست میفروشیم فرار میکنیم بعد میان یقه این مایا هاست رو میچسبند..:67:

m_dg_farari
May 27th, 2012, 01:23
ویرایش شد.

hamidjan
May 27th, 2012, 01:40
اگه اشتباه نکن قالب سایت مایا هاست هم توسط استارتر همین تاپیک چند وقت پیش به فروش گذاشته شده بود....
پس دوستان زیاد تعجب نکنن. چیزی که بنده خاطرم هست ایشون قبلا کارمند مایاهاست بودن که بنا به دلایلی از کار اخراج شدن (یا دیگه هکاری نکردن با مایا هاست این مورد رو من اطلاع ندارم و قضاوتی نمیکنم! سوء تفاهم نشه!) این کار رو کردن!

خیر دوست عزیز. انجمن پیش روی شماست و سرچ اون هم همیشه آماده. سرچ میزدید بعد اینها رو میگفتید. بنده نه سازنده قالب بودم، نه منتشر کننده اون، نه فروشنده اون و نه کارمند مایا که بخوام اخراج بشم.
تعجبم از بعضی دوستانه که خیلی بهشون احترام قائل بودم و حالا با این حرفها به کجا میخوان برسن خدا میدونه.

delta
May 27th, 2012, 02:55
دوست من ما هم برای شما احترام قائل هستیم و دوست داریم که این حرفها رو بهت میگیم.هر کسی این دامین رو بخره و استفاده کنه مشکلات قضایی و پرونده سازی براش انجام میشه..اگر دامین غیر ir بود بازم میشد به عنوان یک دامین دانلودی یا انحرافی به عنوان مایا که اسمش جهانی هم هست ازش استفاده کرد.اما شما دارید دامین ایرانی میفروشید که شباهت به اسم مایاهاست داره..اینا قبلا بهشون حرف میزدی و یک انتقاد میکردی وکیلشون رو میفرستادند دم خونتون چه برسه حالا بخوای دامینشون رو بفروشی..
بهت پیشنهاد میدم برای فروشش یا به خود اینا بفروشی یا اول باهاشون حرف بزن تا در آینده مشکلی پیش نیاد..بعد بیا راحت بفروش..

m_dg_farari
May 27th, 2012, 12:15
خیر دوست عزیز. انجمن پیش روی شماست و سرچ اون هم همیشه آماده. سرچ میزدید بعد اینها رو میگفتید. بنده نه سازنده قالب بودم، نه منتشر کننده اون، نه فروشنده اون و نه کارمند مایا که بخوام اخراج بشم.
تعجبم از بعضی دوستانه که خیلی بهشون احترام قائل بودم و حالا با این حرفها به کجا میخوان برسن خدا میدونه.

سلام. بله حق با شما هست. اشتباه بنده بوده و بنده هم قبول دارم و عذرخواهی میکنم! (همونطور که فکر میکردم شما هم در اون تاپیک پست دادید و به همین دلیل آواتار شما در خاطر بنده بود... و دچار اشتباه شدم!)
http://www.webhostingtalk.ir/f177/34650/
به هر صورت عذرخواهی میکنم. پستم رو هم ادیت کردم.

shivahost
May 27th, 2012, 12:18
یکی هم می خواست همینطوری shivahost.com رو به ما بفروشه.... نخریدیم و 4-5 ما صبر کردیم تا آزاد شد و ثبت کردیم.

1eng.ir
May 27th, 2012, 12:23
هر کسی این دامین رو بخره و استفاده کنه مشکلات قضایی و پرونده سازی براش انجام میشه.
نه فرزاد جان، همچین اتفاقی به هیچ وجه نخواهد افتاد. اینجا بلاد کُفر نیست که بشه پیگیری کرد.
یه نمونه بهت میگم: الان سازمان فیل.ترینگ چند ساله دنبال دامین filter.ir هست. ولی تا الان نتونستند چه با زور چه با قانون (البته قانونی وجود نداره) بگیرن ...
مایا هاست در مقابل فیل.ترینگ مثل گوسفنده و پشکلش :دی

پ.ن: بابت بحث خارج از فروش از استارتر معذرت میخوام.

shopel
May 27th, 2012, 13:00

من خودم یه زمانی به مدت محدود تو شرکت مایا کار کردم
طراح قالب مایا دوست عزیزم مهران هستش