PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه از هاست ها بک آپ بگیرم وقتی سی پنل تحریم کرده ؟

30tGame
May 24th, 2012, 09:45
سلام
سی پنل تحریم کرده سرور منو و بک آپ ندارم
چجوری میشه از طریق ssh از یکی از سایت ها بک آپ بگیرم و دانلود کنم بک اپ رو ؟

Warez-Host.IR
May 24th, 2012, 09:56
سلام :

For Backup

/scripts/pkgacct username
For Restore Backup

/scripts/restorepkg username

موفق باشید

30tGame
May 24th, 2012, 09:57
ممنون من میخوام دانلود کنم که منتقل کنم جای دیگه بعد از اینکه بک آپ گرفت چجوری میشه دانلود کرد ؟

Warez-Host.IR
May 24th, 2012, 10:07
سلام
بعد از تهیه بک آپ در مسیر :

/home
فال مربوطه ذخیره می شود
مطابق دسترسی های خود می توانید از طریق سرور مقابل از طریق لینک مستقیم اگر لینوکس است با دستور wget دانلود نمایید (( قبل از انجام دانلود باید در مسیر یکی از سایتهای خود برای داشتن لینک مستقیم قرار دهید )) یا اینکه از طریق FTP اقدام به انتقال نمایید یا اگر سرور جدید ویندوز است و سرور قبلی لینوکس از از طریق Tunnelier یا همان sftp یا ftp می توانید فایل مربوطه را دانلود کنید و ...
همچنین اگر سرور جدید نیز سی پنل است از گزینه ترنسفر خود سی پنل نیز می توانید برای اطلاعات انتقال استفاده کنید
راههای زیادی وجود دارد که باید نسبت به شرایط فعلی خود مناسب ترین گزینه را انتخاب کنید

موفق باشید

spooky021
May 24th, 2012, 10:11
به من دسترسی ssh ندادن!
اونموقع باید چیکار کرد؟!

Warez-Host.IR
May 24th, 2012, 10:30
به من دسترسی ssh ندادن!
اونموقع باید چیکار کرد؟!

سلام
شما اگر سرور مجازی با سیستم عامل لینوکس تهیه کرده باید باید دسترسی به ssh سرور داشته باشید
در غیراینصورت مشخصات ssh سرور خود را از سرویس دهنده درخواست کنید
همچنین اگر هاست اشتراکی تهیه کرده اید از سرویس دهنده خود درخواست فول بک آپ نمایید تا آخرین اطلاعات سایت شما را در قالب یک فایل فشرده به شما تقدیم کنند و اقدام به دانلود و جا به جایی اطلاعات خود نمایید

موفق باشید

spooky021
May 24th, 2012, 10:37
سلام
شما اگر سرور مجازی با سیستم عامل لینوکس تهیه کرده باید باید دسترسی به ssh سرور داشته باشید
در غیراینصورت مشخصات ssh سرور خود را از سرویس دهنده درخواست کنید
همچنین اگر هاست اشتراکی تهیه کرده اید از سرویس دهنده خود درخواست فول بک آپ نمایید تا آخرین اطلاعات سایت شما را در قالب یک فایل فشرده به شما تقدیم کنند و اقدام به دانلود و جا به جایی اطلاعات خود نمایید

موفق باشید

تشکر بنده هاست دانلود گرفتم و گزینه ی بک آپ رو برداشتن از سی پنل!
از سرویس دهنده هم درخواست فول بک آپ خواستم گفت ادمین سرور جدید باید بک آپ بگیره!

Warez-Host.IR
May 24th, 2012, 10:44
تشکر بنده هاست دانلود گرفتم و گزینه ی بک آپ رو برداشتن از سی پنل!
از سرویس دهنده هم درخواست فول بک آپ خواستم گفت ادمین سرور جدید باید بک آپ بگیره!

سلام
همانطور که همیشه گفتم هر سرویس دهنده سیاست کاری خود را دارد
اصولاً برای هاست دانلود بک آپ قرار نمی دهند
به دلیل حجم بالای فایلها عملاً تهیه بک آپ از فایلها بسیار دشوار است به همین دلیل بهتر است همیشه یک سرور مجازی ارزان قیمت تهیه کنید و به عنوان فضای بک آپ استفاده نمایید
اما برای هاست اشتراکی همیشه همکاران و سرویس دهندگان بک آپ به صورت منظم تهیه می کنند
در هر صورت با سرویس دهنده خوب در ارتباط باشید تا مطابق قوانین ارائه سرویس در خدمت شما باشند

سوالی بود در خدمت هستیم
موفق باشید

kingoftehran
May 24th, 2012, 11:53
تا به حال ندیدم کسی برای هاست دانلود بک آپ قرار دهد البته در هاست های اشتراکی نیز هیچ سرویس دهنده ای دسترسی به شما نمی دهد ولی شاید بک آپ را ایجاد و لینک دانلود به شما دهند.