توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قانون و مشکل قضایی برای دامین ir اسم شهر ؟؟؟
hasun
May 24th, 2012, 03:48
سلام دوستان ،
یه دامین توی مالکیتم دارم که اسم شهرمون توشه .
از سازمان کامپیوتر شهرداری شهرمون بهم زنگ زدن و میخوان دامین رو . بعد که فهمیدن من قصد فروش دارم تهدید کردن که ازم شکایت میکنن و به nic میگن که دامین رو میگیرن !
البته این دامین تا 2 سال پیش برای اونا بوده و من بعد از اکسپایر شدن توی پنلم ثبتش کردم .
آیا اونا میتونن دامین رو ازم بگیرن ؟
AmirHosein
May 24th, 2012, 03:51
بَلی میتونن!
hamidjan
May 24th, 2012, 03:57
عجیبه که ایرنیک اجازه داده این دامنه ثبت بشه.
اگر دقیقا اسم شهرتونه که ایرنیک نباید اجازه میداد و میتونن ازتون پس بگیرن. اگر فقط اسم شهرتون رو شامل میشه و حروف اضافی هم داره، بعید میدونم که بتونن.
از طرفی دامنه های شهری به فرمانداری مربوط میشه نه شهرداری!
کاری نداره، پیش دستی کنید و شما از ایرنیک این مسئله رو بپرسید. بهترین راه همینه.
hasun
May 24th, 2012, 04:07
دامینم خبریه . موقع ثبت دامین پیش NIC تعهد هم دادم !
News.irشهر
اسم خالی شهر نیست . اون رو که نمیزارن ثبت کنیم .
hasun
May 24th, 2012, 04:18
من هم بهشون گفتم که مالک فعلی دامین منم . بهم گفتن چون اسم شهر هست ما (شهرداری) میتونیم شکایت کنیم و nic میده بهمون دامین رو !
من فردا یه زنگ میزنم nic و مطمئن میشم و نتیجه رو هم اینجا اعلام میکنم .
توی nic قوانین مالکیت فقط به زبان انگلیسیه ! کسی این قوانین رو به زبان فارسی داره ؟
hamidjan
May 24th, 2012, 04:19
دوست عزیز وقتی یک دامین در ایرنیک و یا شرکت های ثبت دامین دیگه خالی هست،کسی که دامین رو ثبت میکنه(شما)،بعد از ثبت میشید مالک دامین!!!
در این شرایط هیچ کسی نمیتونه ازتون بابت پس گرفتن دامین شکایت کنه! برای اثبات حرفم و راحتی شما به هرکسی که از شما میخواد شکایت کنه بگید بره تو سایت ایرنیک،اگه شکایتی داره اونجا که! شاید بهش دامین رو بدن:71:
مالک دامین صاحب ایمیلی هست که با اون در ایرنیک دامین رو ثبت کرد
خیالت راحــــــــــــــــــــــ ـــــــــت
اگه سوال حقوقی دیگه ای داری در سایت های زیر در خدمتم
parsazad.com | ساکس | اکانت ساکس | نمایندگی ساکس | ساکس پر سرعت | ساکس ارزان | نرم افزار ساکس | پــارســـ آزاد - www.parsazad.com (http://www.Parsazad.com)
:: ADVANCED & SECURE WEB HOSTING (http://www.Asreshabake.net)
در مورد دامین به هیچ وجه این امر صادق نیست. دامنه های کشوری از قوانین خاص خودشون تبعیت می کنند. حتی دامنه های بین المللی هم برای نام کشورها، برندها و ... قوانین خاصی دارند. نمونش سایتهای گوگل و یاهو که بارها دیدم به راحتی دامنه ای که شبیه نام برند اونها بوده رو از صاحبش پس گرفتند.
در مورد دامنه ایشون فکر نمی کنم مشکلی باشه
1eng.ir
May 24th, 2012, 05:17
بَلی میتونن!
خِیر نمیتونَن!
اگر دقیقا اسم شهرتونه که ایرنیک نباید اجازه میداد و میتونن ازتون پس بگیرن. اگر فقط اسم شهرتون رو شامل میشه و حروف اضافی هم داره، بعید میدونم که بتونن.
از طرفی دامنه های شهری به فرمانداری مربوط میشه نه شهرداری!
در مورد دامین هایی که برند هستند، مثه گوگل و یاهو و فیس بوک و ...
اگر فعالیتی در راستای اون انجام بشه، میتونن پس بگیرن. ولی اگه فعالیت دیگه ای انجام بشه به هیچ وجه نمیتونن. مثل Facebook.ir که وکیل فیس بوک اومدن و چون سایت "فروش کتاب" بود نتونستند کاری کنند.
از طریق Icann هم نمیتونستند کاری کنند، چون Icann تصویب قوانین برای دامینای محلی رو کاملاً به عهده ی خود رجیستار گذاشته و هیچ دخالتی نمیکنه.
...
در مورد دامینهای شهری، یه لیستی تو سایت خود ایرنیک هست که اجازه ثبت به افراد رو نمیده. فقط به ارگانهای شهری ...
حدود 4 5 سال پیش، دو تا دامین یه شهر که برای فرمانداری و شهرداری بود آزاد شد. (مثه اینکه مسئول آی تی'شون تنبلی کرده بود) منم که مثه گُرگ 2 سال منتظر نشسته بودم سریع ثبتش کردم :d
نمیدونم داستان چی بود، که این 2 دامین تو لیست نیک نبود و هیچ تعهدی ازم نخواستن (البته یه کم فضولی هم کردم :دی) از اون موقع تا الان، از شهرداری و فرمانداری هر کاری کردن نتونستن ازم پس بگیرن. من میگم هر کدوم 5 میلیون، اونا میگن هر کدوم 11400 تومان :d تهدید کردن، به نیک نامه زدن، دم دکون بابام رفتن و و و ... ولی دست خالی برگشتن :d
دامینم خبریه . موقع ثبت دامین پیش NIC تعهد هم دادم !
News.irشهر
تعهدی که از شما گرفتن بیشتر به خاطر کلمه News بوده. البته ممکنه برای شهر هم باشه ولی بعید میدونم.
بهرحال، فکر نکنم بتونن کار خاصی انجام بدن. تا زمانی که شما فعالیتی در مورد فرمانداری یا شهرداری انجام نداده اید ...
سایت خبری شهرتون بزنید، عمراً بتونند ازتون پس بگیرن.
hasun
May 27th, 2012, 09:18
سلام دوستان ،
بله صحبت های 1eng.ir اوکی بود . نمیتونستنن کاری کنن و من مالک فعلی بودم .
صحبت های دوست خوبم 1eng.ir بهم انرژی داد و بدون ترس و واهمه از اینکه بخوان رایگان بگیرن باهاشون مذاکره تلفنی کردم .
امروز رفتم اونجا سر هزینه واگذاری توافق کردیم و انتقال رو انجام دادم .
ممنون از دوستان
persianboy
May 27th, 2012, 10:11
سلام
به نظر من هم اون تعهد به خاطر کلمه news هست
برای یکی از دوستان یه دامنه ثبت کردم (یه اسم شهرشون) که نیک گفت باید از طرف شهرداری همون شهر مجوز بگیره
okey
May 27th, 2012, 12:16
باید یه نامه از شهرداری شهرتون بگیرین
shopel
May 27th, 2012, 13:04
دامنه ای که حق امتیاز اون به کسی داده شده و تعهد گرفته شده به هیچ عنوان نمیشه به کسی دیگه داده بشه حتی اگه اون شخص بالاترین شخصیت دولتی باشه
مگر اینکه با رضایت شخص و ارسال نامه کتبی انتقال به نیک و ارسال مدارک هویتی انتقال داده بشه.
در غیر این صورت مسئولی که تهدیدتون کرده درسته قدرت داره ولی جو اونو گرفته فکر کرده خیلی بزرگه میتونه حق مردم رو بخوره
احیانا هم اگه تونست تو دادگاه پیروز میدان باشه حق الناسی به گردن اون و متصدیان دادگاه هستش که تو قیامت میتونین باز پس بگیرین
توکلتون به خدا باشه نه بندگان خدا
haftsepehr
May 27th, 2012, 13:05
سلام
اگه سفت بزنید ودلیل درست حسابی بیارید (دلیل قانونی) میتونید باهاشون راه بیاید :->
اون تعهد نامه ای که از شما گرفتن بخاطر یک کلمه ی دامین نیست مثلا فقط قسمت نیوز یعنی از نظر قانونی شما گفتی مسئولیت این دامین بامنه
ولی یک نکته ی ریزی اینجا هست که خودشون هم یکم پاشون گیره مثال مسئول آی تی باید ثبت میکرده چرا اینکار رو انجام نداده...
و اینکه شما هم باید خیلی مودبانه بگید برو شکایت کن نهایتش اینه که دامین و ازت میگیرن ولی متوجه خواهی شد که میتونن از شما شکایت کنن یانه؟
این و هم در نظر بگیر که همیشه دست اونا جلوتر ازشماست...
hasun
May 28th, 2012, 19:38
باید یه نامه از شهرداری شهرتون بگیرین
دوست عزیز من دامین رو ثبت کردم و توی پنلم هست . الان خود شهرداری گیر داده که دامین رو میخوان و ادعای مالکیت میکنن .
البته من مذاکره کردم و با قیمت مناسب دارم بهشون واگذار میکنم .
redhat10
May 28th, 2012, 19:41
مورد مشابهی داشتیم
البته اون اسم یک شهرتان بود بعد از کلی داستان شهرداری دامین را خرید
هیچ مشکلی پیش نمیاد این دامین در مالکیت شماست
shazo
May 28th, 2012, 19:57
حالا چقدر توافق كردين ؟
ehsan_mohebbi
May 28th, 2012, 22:08
نیک دات آی آر هم شور شو ذر آورده
حالا اگه .com بود هیچ بشری حق نداشت
irihost
May 28th, 2012, 22:13
دوستان یک سوال برام پیش اومده اگر دامین .com باشه چه کاریای میتونن بکنند؟ دیگه اونجا دسترسی ندارن :D
با تشکر
psfa
May 28th, 2012, 22:39
ببخشيد ميشه بگيد با چه قيمتي مي خواين بدين بهشون؟
farzadnsr
May 29th, 2012, 12:16
سلام دوستان ،
بله صحبت های 1eng.ir اوکی بود . نمیتونستنن کاری کنن و من مالک فعلی بودم .
صحبت های دوست خوبم 1eng.ir بهم انرژی داد و بدون ترس و واهمه از اینکه بخوان رایگان بگیرن باهاشون مذاکره تلفنی کردم .
امروز رفتم اونجا سر هزینه واگذاری توافق کردیم و انتقال رو انجام دادم .
ممنون از دوستان
چند فروختی؟
vps-baran.ir
May 29th, 2012, 14:51
دوست عزیز من دامین رو ثبت کردم و توی پنلم هست . الان خود شهرداری گیر داده که دامین رو میخوان و ادعای مالکیت میکنن .
البته من مذاکره کردم و با قیمت مناسب دارم بهشون واگذار میکنم .