توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب وردپرس
verizon.net
May 23rd, 2012, 17:12
با سلام . دوستان من وردپرس رو کاملا و بدون مشکل روی سی پنل نصب کردم. الان میخوام برم تو ادرسی که وردپرس رو از تو هاست از حالت زیپ خارج کردم و ذخیره کردم اما نمیدونم چه ادرسی باید تو مرورگر بزنم که صفحه مشخصات و عنوان سایت و شناسه بیاد.. و یه مشکل دیگه هم اینکه: اگر میشه نحوه گذاشتن قالب آماده روی وردپرس رو خلاصه یه توضیحی بدید یا اگر لینکی هست که آموزشی توش باشه هم بگذارید عالیه . ممنون
Maya
May 23rd, 2012, 17:22
برای از زیپ خارج کردن یک فایل از طریق هاست خودتون وارد شید و اکسترکتکنید
verizon.net
May 23rd, 2012, 17:34
برای از زیپ خارج کردن یک فایل از طریق هاست خودتون وارد شید و اکسترکتکنید
ببینید . من از زیپ خارج کردم و الان کامل نصب شده روی هاست
hadi_am
May 23rd, 2012, 17:38
دادا لینک سایتتو بده تا بگم از کجا بری تا مشکلت حل بشه...
قالب:
قالب رو هم تو templates بریزین بعد آن زیپ کنین بعد برین تو کنترل قیمت پوسته انتخاب پوشته ی جدید بعد پوسته جدید رو انتخاب کنین
verizon.net
May 23rd, 2012, 17:52
داداش گلم من که سایت ندارم هنوز.. من یه هاست دارم که روش یه درگاه بانک ملت نصب هستش و تازه میخوام بعد از کامل شدن وردپرس قالب اماده که دانلود کردم رو نصب بکنم روی وردپرس.. مشکل اصلی من اول اینه که نمیدونم چه ادرسی باید تو مرورگر بزنم که صفحه مشخصات و عنوان سایت و شناسه بیاد.. بعدش نصب قالب روی وردپرس هستش
hadi_am
May 23rd, 2012, 17:58
خب دادا هر وقت دامین گرفتین بگین تا بهتون یاد بدم کامل بهتون یاد میدم
verizon.net
May 23rd, 2012, 18:00
من دامین هم دارم بخدا همه چیز ردیفه.. یعنی همین الان برم یه دامین بخرم ؟
hadi_am
May 23rd, 2012, 18:04
خب اگه دامین رو هاستتون اوی هستش و ورد پرس روش نصب هستش لینک بدین تا بهتون بگم از کجا برین نصب کنین خیلی آسونه
فقط بعد از آن زیپ کردن وردپرس فایل config.php.new رو به config.php تغییر بدین
verizon.net
May 23rd, 2012, 18:07
خب اگه دامین رو هاستتون اوی هستش و ورد پرس روش نصب هستش لینک بدین تا بهتون بگم از کجا برین نصب کنین خیلی آسونه
فقط بعد از آن زیپ کردن وردپرس فایل config.php.new رو به config.php تغییر بدین
چشم داداش گلم الان تمام مشخصات رو پ.خ میکنم واستون
serverirani
May 23rd, 2012, 18:10
باسلام
اگه نصب کردید آدرس سایت رو بزنید تا سایت باز بشه.
اگه نصب نکردید طبق گفته دوستمون فایل config.php.new رو به config.php تغییر بدین و مشخصات دیتا بیس رو وارد کنید.
بعد برید به آدرس سایت تا نصب آغاز بشه.
نصب قالب آماده هم از طریق قالب ها - نصب قالب - بارگزاری - انتخاب قالب از کامپیوتر و در نهایت آپلود.
موفق باشید
verizon.net
May 23rd, 2012, 18:16
من فقط یک دامین و یک هاست دارم . الان یه درگاه پرداخت بانک ملت دارم که هم از دامین استفاده شده هم رو همین هاست نصب شده.. حالا من میتونم بازم واسه وردپرس و نصب قالب روی وردپرس از همین هاست و دامین استفاده بکنم یا باید یکی دیگه خریداری بشه؟
hadi_am
May 23rd, 2012, 18:19
من فقط یک دامین و یک هاست دارم . الان یه درگاه پرداخت بانک ملت دارم که هم از دامین استفاده شده هم رو همین هاست نصب شده.. حالا من میتونم بازم واسه وردپرس و نصب قالب روی وردپرس از همین هاست و دامین استفاده بکنم یا باید یکی دیگه خریداری بشه؟
دادا اطلاعات دستم اومد...
واست یا فردا یا جمعه کامل نصبش میکنم
serverirani
May 23rd, 2012, 18:23
شما میتونید هرچندتا وردپرس که خواستید نصب کنید. البته باتوجه و فضا و دیتا بیس.
نیازی به خرید دامین و هاست ندارید.
verizon.net
May 23rd, 2012, 18:24
دست گلت درد نکنه اما من خیلی عجله دارم خیلیییی.. لازم نیست شما زحمتش رو بگشی خودم یه جوری از پسش بر میام . من میتونم از همین هاست و دامین واسه سایت جدیدم استفاده بکنم ؟ یا باید یه هاست دامین دیگه خریداری بشه؟
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
شما میتونید هرچندتا وردپرس که خواستید نصب کنید. البته باتوجه و فضا و دیتا بیس.
نیازی به خرید دامین و هاست ندارید.
باشه ممنونم از همتون واقعا لطف کردین
serverirani
May 23rd, 2012, 18:26
اگه خواستید اطلاعات رو بفرستید تا براتون در کمتر از 15 دقیقه نصب کنم.
موفق باشید