ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای خریدن دامین هایی که مال کسی بوده و اعتبارشون رو به اتمامه چه توصیه ای دارید؟

host-host
May 23rd, 2012, 00:55
یه دامین برای چند سال به اسم کسی ثبت شده بوده و استفاده ای ازش نمی شده.
حالا اعتبار این دامین رو به اتمامه.

من می خوام این دامین رو برای 2 سال به اسم خودم ثبت کنم. برای ثبت دامین هم اول باید پول بریزم به حساب.

مسئله اینه که ممکنه من پول رو بریزم به حساب ولی صاحب قبلی این دامین دوباره بخواد دامین رو به اسم خودش ثبت کنه.

در این مورد چه نظری دارید؟

saeedxxx
May 23rd, 2012, 01:05
خوب بهتره بذارید کاملا از مالکیت اون شخص خارج بشه و ثبتش کنید!

m.e
May 23rd, 2012, 01:09
باید صبر کنید دامنه منقضی بشه بعد از 60 روز اگر دوباره تمدید نشد دامنه میاد تو لیست ازاد شده ها و هر کس دیگه ای میتونه اونو ثبت کنه
30 روز بعد از منقضی شدن با همون قیمت صاحب اول میتونه ثبت کنه بعد از 30 روز تا 30 روز بعدش هم با پرداخت جریمه 2 برابری . اگه تاریخ منقضی شدن دامنه رو میدوند دقیقا 60 روز بعدش برید و به اسم خودتون ثبت کنید

Only4U
May 23rd, 2012, 01:09
دوست عزیز همینجور الکی هم نیست که مثلا 1 ساعت بعد از اینکه دامبن اون وقتش تموم شد شما بتونی ثبتش کنی به اسم خودت که !

mahkoom021
May 23rd, 2012, 02:15
باید صبر کنید دامنه منقضی بشه بعد از 60 روز اگر دوباره تمدید نشد دامنه میاد تو لیست ازاد شده ها و هر کس دیگه ای میتونه اونو ثبت کنه
30 روز بعد از منقضی شدن با همون قیمت صاحب اول میتونه ثبت کنه بعد از 30 روز تا 30 روز بعدش هم با پرداخت جریمه 2 برابری . اگه تاریخ منقضی شدن دامنه رو میدوند دقیقا 60 روز بعدش برید و به اسم خودتون ثبت کنید

ببخشید من دقیق متوجه نشدم الان مثلا یه دامین .in دارم و هزینه تمدیدش 5 برابره هزینه ثبتش هست و نیازی هم بهش ندارم ولی دوست دارم بمونه و دوباره داشته باشمش با اینکه واسم بی مصرفه
وقتی تموم شد تا 30 روز اول میتونم با همون 20 تومن تمدیدش کنم بعد 30 روز باید 40 تومن بدم تا تمدید کنم ؟ و بعد 60 روز اگه دوباره بخوام ثبت کنم عینه ثبت اولیه دامنه میشه همون 4 تومن ؟
ممنون

Only4U
May 23rd, 2012, 08:13
ببخشید من دقیق متوجه نشدم الان مثلا یه دامین .in دارم و هزینه تمدیدش 5 برابره هزینه ثبتش هست و نیازی هم بهش ندارم ولی دوست دارم بمونه و دوباره داشته باشمش با اینکه واسم بی مصرفه
وقتی تموم شد تا 30 روز اول میتونم با همون 20 تومن تمدیدش کنم بعد 30 روز باید 40 تومن بدم تا تمدید کنم ؟ و بعد 60 روز اگه دوباره بخوام ثبت کنم عینه ثبت اولیه دامنه میشه همون 4 تومن ؟
ممنون

بله
همینی که گفتی میشه !

host-host
May 23rd, 2012, 13:38
یعنی باید دو ماه بعد از پایان اعتبار دامین، برای ثبت دامین به اسم خودم اقدام کنم؟

hadi_am
May 23rd, 2012, 17:15
البته اگه ملی بخوای 1 ماه بعدش میتونی ثبتش کنی

Maya
May 23rd, 2012, 17:27
باید صبر کنید این دامنه ازاد شه اگر ازاد شد میتونید این دامنه را به اسم خودتون خرید کنید

host-host
May 23rd, 2012, 17:29
البته اگه ملی بخوای 1 ماه بعدش میتونی ثبتش کنی

نه دامنه ملی نیست یه دامنه دات کامه که می خوام بخرمش.

باید صبر کنید این دامنه ازاد شه اگر ازاد شد میتونید این دامنه را به اسم خودتون خرید کنید

رقابت برای گرفتن دامنه به چه صورته؟ اگر همزمان با من کسی دیگه هم بخواد این دامنه رو بخره باید چیکار کنم که بتونم زود تر از همه دامنه رو خریداری کنم؟

hadi_am
May 23rd, 2012, 18:09
خب تاریخ دقیق پایان زمان دامین رو بفهمین از همون موقع که قراره تموم بشه شروع کن به ثبت کردن اگه خودش تمدید نکنه میتونی ثبت کنی این کارم میتونی امتحان کنیولی من تا حالا امتحان نکردم

host-host
May 23rd, 2012, 19:28
خب تاریخ دقیق پایان زمان دامین رو بفهمین از همون موقع که قراره تموم بشه شروع کن به ثبت کردن اگه خودش تمدید نکنه میتونی ثبت کنی این کارم میتونی امتحان کنیولی من تا حالا امتحان نکردم

صاحب دامین، دامین رو گذاشته بود برای فروش. حالا اگه بفهمه کسی می خواد این دامین رو بخره، فکر کنم دوباره هم دامین رو ثبت کنه !

چطور می تونم تاریخ انقضا رو چک کنم، طوریکه صاحب فعلی دامین متوجه نشه؟

GharbHost
May 23rd, 2012, 19:35
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.

host-host
May 23rd, 2012, 22:07
چک کن توی گوگل اسپم نشده باشه ، و توی لیست سیاه گوگل نباشه.
چطور می تونم این مورد رو چک کنم؟

با سایت زیر میشه چک کرد.
با هر سایتی می شه چک کرد، ولی می خوام مشخص نشه که کسی این دامین رو چک کرده یا نه.

الان بعضی از سایتها تاریخ آخرین جستجوی یه دامین رو هم نمایش می دن. من نمی خوام هیچ اثری از این جستجو وجود داشته باشه.

GharbHost
May 23rd, 2012, 22:17
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.

host-host
May 23rd, 2012, 23:21
توی لینکی که دادید این نوشته بود:
BANNED or not indexed by Google

البته این دامنه چند ساله که هیچ محتویاتی توش نبوده و فقط برای فروش گذاشته بودن.

اگر بخرمش و توش مطلب بذارم، ممکنه که گوگل ایندکسش کنه؟

host-host
May 24th, 2012, 10:12
بله. خودش گفته or not indexed by Google . بن شده یا اینکه توی گوگل ایندکس نشده.
نمی شه دقیق گفت که این دامنه ایندکس نشده یا اینکه بن شده؟

از این طریق site: domain.com سرچ کردم و دامین توی گوگل نمایش داده می شد. این یعنی اینکه مشکلی برای ایندکس شدن نداره؟