ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ در سرور

m-mehdipoor
May 22nd, 2012, 22:26
سلام
می خواستم نظر دوستان رو در مورد بک آپ گیری در سرور با کنترل پنل سی پنل و دایرکت ادمین بدونم ، اینکه کلا چه نرم افزاری برای بک آپ گیری مناسب است . ( منظور من بک آپ گیری با خود سی پنل یا دایرکت ادمین نیست ، دنبال نرم افزار هایی هستم که این فرایند رو سریع تر کنند )
یه نرم افزار معروف برای این کار r1soft هست که 699 دلار قیمتشه.
دوستان چیز رایگان یا ارزون برای این کار سراغ ندارن !؟

m-mehdipoor
May 23rd, 2012, 22:00
UP

mehdi.gh
May 23rd, 2012, 22:05
ExpressVDS.com | سرور مجازی | هاست دانلود | اسکریپت تهیه نسخه ی پشتیبان (http://www.expressvds.com/Backup.html)

m-mehdipoor
May 23rd, 2012, 22:13
ممنون دوست من ، ولی من دنبال همچین چیزی نیستم که بیام روی تک تک سایت ها نصب کنم و ضمنا با توجه به اینکه دسترسی روت دارم ، خودم می تونم بک آپ ها رو ریستور کنم و عملا این اسکریپت به کارم نمیاد !
من بیشتر این تاپیک رو باز کردم تا برای سایت های سنگین به نتیجه برسیم !
سایت هایی که حجم بالایی دارن و هر بار نمی شه از کلشون بک آپ گرفت و اگه بگیریم کلی زمان برای این کار لازم است!
خودم نرم افزار r1soft رو معرفی کردم، کار این نرم افزار این است که یک بار از کل سایت بک آپ می گیره و سری بعد فقط از مواردی که تغییر کرده بک آپ می گیره و بک آپ قبلی رو کامل می کنه و به همین ترتیب ، زمان بک آپ گیری خیلی کوتاه می شه !
دتبال همچین چیزی هستم ....