PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دانلود در ویندوز 2008

yar20
May 22nd, 2012, 22:12
با سلام
یه وی پی اس ویندوز 2008 دارم میخوام دانلود کنم نمیزاره ارور زیر میده
6105

آگونیس
May 22nd, 2012, 22:38
idm نصب کنید

bepad
May 22nd, 2012, 22:39
فایروال ویندوز رو غیرفعال کنید
اگر ارور رو روی اکسپلور گرفتید که احتمالا همینطوره اکسپلور فایر والی امنیتی در سطح بالایی داره که مواردی مثل دانلود رو ایراد میگره و باید سایتی که قصد دانلود دارید رو تایید دستی کنید بهتره فایر فاکس نصب کنید از اون به راحتی برنامه دلخواهتون رو دانلود کنید

MostafaBestMan
May 22nd, 2012, 22:41
از تنظیمات اینترنت اکسپلور هست ظاهرأ من قبلأ بحثهای مشابه رو خوندم در این انجمن اما به جواب نرسیدم
در آخر از طریق ریموت دکستاپ فایل نصب IDM یا FireFox رو بریزین توی وی پی اس و از طریق این 2 برنامه کارکنین ..
دوستان اگه کسی روش تست شده برای حل این مشکل رو داره بگه
(چرا یوزر جدید ساختین برای پرسش؟پرسیدن عیب هست مگه؟)

yar20
May 22nd, 2012, 23:01
(چرا یوزر جدید ساختین برای پرسش؟پرسیدن عیب هست مگه؟)
من خیلی وقت بود تو انجمن نمیامدم ایمیلمم رفت رحمت خدا برا همین پسوردمم یادم رفتخه بود من قدیمیه این انجمنم

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

idm نصب کنید

چطوری میشه بیشتر توضیح بدین

فایروال ویندوز رو غیرفعال کنید
اگر ارور رو روی اکسپلور گرفتید که احتمالا همینطوره اکسپلور فایر والی امنیتی در سطح بالایی داره که مواردی مثل دانلود رو ایراد میگره و باید سایتی که قصد دانلود دارید رو تایید دستی کنید بهتره فایر فاکس نصب کنید از اون به راحتی برنامه دلخواهتون رو دانلود کنید
فایروال خاکوشه
دقیقا رو اکسپلور این ارور میده میخواستم فایر فاکس بنصبم دانلود نمیکنه

از تنظیمات اینترنت اکسپلور هست ظاهرأ من قبلأ بحثهای مشابه رو خوندم در این انجمن اما به جواب نرسیدم
در آخر از طریق ریموت دکستاپ فایل نصب IDM یا FireFox رو بریزین توی وی پی اس و از طریق این 2 برنامه کارکنین ..
دوستان اگه کسی روش تست شده برای حل این مشکل رو داره بگه
چگونه imd رو بریزم تو وی پس

MostafaBestMan
May 22nd, 2012, 23:09
copy از روی هارد خودت و paste در ریموت دسکتاپ

bepad
May 22nd, 2012, 23:11
دقت کنید توی اکسپلور وقتی یه سایت میرید زیر نوار ابزار بالای اکسپلور یه پیشنهاد برای ادد کردن(دسترسی دادن) به اون سایت میاد بری توی سایت فایرفاکس و اینکارو کنید

mostafabia2taraneh
May 22nd, 2012, 23:13
مشکل از تنظیمات IE هست،مسیر زیر رو برید:
internet option ~~> Security ~~> Trusted Sites ~~> Sites
بعد از وارد شدن آدرس سایتی که میخواید ازش دانلود کنید رو add کنید
بعد شروع به دانلود کنید
با تشکر