ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گیری

TARIMEHR
May 22nd, 2012, 03:33
سلام
برخی از سایت ها حجم اطلاعاتشون خیلی سنگین هست و عملیات بکاپ گیری اونها مدت زیادی طول میکشه

راهی هست تا از یوزرهایی که حجم اطلاعاتشون بالای 20 گیگ هست بکاپ روزانه گرفته نشه و فقط هفتگی گرفته بشه؟

dreamdata
May 22nd, 2012, 03:44
کنترل پنل دارید برای هاستاتون روی لینوکس ؟ اطلاعات بیشتری ندادید...

TARIMEHR
May 25th, 2012, 01:39
سلام
کنترل پنلم سی پنل هست
از whm میخوام تنظیماتی انجام بدم که روزانه از هاست ها بک اپ توی سرور ویندوز گرفته بشه
توی سرور ویندوز از فایل زیلا سرور استفاده کردم برای ذخیره ی بک آپ
حالا میخوام ببینم راهی داره تا از یه هاست بک آپ گرفته نشه؟
چون حجم بک آپش بالاست و روزانه بخواد بگیره هردو سرور رو میخوابونه
در ضمن هم روزانه هم هفتگی هم ماهانش بک آپ گرفته بشه دیگه کلی هارد باید بهش بچسبونم
میخوام از این هاست بک آپ گرفته نشه
راهنمایی؟

dreamdata
May 25th, 2012, 11:12
اگر از whm دارید این تنظیم رو انجام میدید از قسمت " Configure Backup " وقتی تنظیمات رو انجام دادید دکمه "select >> " رو میبینید . از اونجا هر یوزری که نمیخواید بکاپ ازش گرفته شه و تیکش بردارید.

it-net
May 25th, 2012, 13:32
برای اینکه روی سرور مجازی ویندوز شما بک آپها وارد بشن باید تنظیمات ftp سرور ویندوز رو نیز فعال نمایید و به دادن به بک آپ whm کار شما انجام میشه

TARIMEHR
May 26th, 2012, 19:56
سلام دوباره
روی ویندوز Filezilla server نصب کردم
اکانت اف تی پی آماده هست

TARIMEHR
June 8th, 2012, 15:48
سرور اصلی به سروره بکاپ متصل میشه
از مونیتورینگ اتصال سرورها مشاهده میشه
اما بکاپی که ارسال میشه محتوایی نداره و خالی هست
دسترسی نوشتن هم به پوشه داده شده اما ....

dreamdata
June 8th, 2012, 16:12
من مواردی رو میگم بلکه در ذهنتون جرقه ای بخوره شاید موردی باشه که بهش دقت نکرده باشید.
1- فایروال رو فلاش کنید - اگر هست - اگه هم نیست که شما iptables رو استاپ کنید سرویسشو -
2- پرمیشن فولدر ریموت که میخواید بکاپ اونجا ریخته بشه درست باشه -
3- همه اکانت ها رو نزنید بکاپ بگیره - یک اکانت ( سبک باشه ) بزنید ببینید بکاپ میگیره ؟
4- دقت کنید که ریموت بکاپ رو فعال کرده باشید " Backup Type "

سیپنل رو بزارید آپدیت بشه تیک Force رو بزنید سرور رو هم ریستارت کنید ...
خود سیستم عامل هم بزارید آپدیت شه yum update y