PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما OVH بهتره یا Kimsufi

serverstar.ir
May 21st, 2012, 15:35
سلام دوستان از نظر شما کدوم یکی از دیتاسنتزرهای ovh یا Kimsufi بهتر هستند و دلیلش رو بگید ؟؟؟؟

من یه افر داشتم با 16 گیگ رم و cpu cor i7 اما مطمئن نیستم از کدوم یکی بوده به اسم فرانسه گرفته بودمش ولی هر یکی 2 روز در میون تصادفی یکی از آی پی ها تایم اوت میشدن خلاصه اذیت میکرد
مشکل مدیریتی نبوده آی پی ها میرفتند واسه خودشون :))

amirizadi
May 21st, 2012, 15:50
سلام
کیم سوفی زیر مجموعه ovh هست

CityKala.net
May 21st, 2012, 16:06
سلام دوستان از نظر شما کدوم یکی از دیتاسنتزرهای ovh یا kimsufi بهتر هستند و دلیلش رو بگید ؟؟؟؟

من یه افر داشتم با 16 گیگ رم و cpu cor i7 اما مطمئن نیستم از کدوم یکی بوده به اسم فرانسه گرفته بودمش ولی هر یکی 2 روز در میون تصادفی یکی از آی پی ها تایم اوت میشدن خلاصه اذیت میکرد
مشکل مدیریتی نبوده آی پی ها میرفتند واسه خودشون :))
سلام
کیم سوفی سهام داره ovh ـــــه

serverstar.ir
May 21st, 2012, 16:14
خلاصه کدوم بهتره این آفر مال کدوم هستش ؟؟؟

رم 16
سی پی یو cor i5

SeDaBloG
May 21st, 2012, 16:14
برای افراد تازه کار : کیم سوفی خوبه ولی پس از مدتی که کارتون گرفت برین ovh

CityKala.net
May 21st, 2012, 16:16
خلاصه کدوم بهتره این آفر مال کدوم هستش ؟؟؟

رم 16
سی پی یو cor i5
کیم سوفی
در ضمن
Corei 5

serverstar.ir
May 21st, 2012, 16:18
برای افراد تازه کار : کیم سوفی خوبه ولی پس از مدتی که کارتون گرفت برین ovh

دوست من ما تازه کار وآماتور نیستیم این نظر سنجیه

SeDaBloG
May 21st, 2012, 16:22
خوب ovh بهتره ! ولی برای مشتری های کمتر هیچ فرقی ندارن ! کیمسوفی بهتره

serverstar.ir
May 21st, 2012, 16:24
خوب ovh بهتره ! ولی برای مشتری های کمتر هیچ فرقی ندارن ! کیمسوفی بهتره

من هم فکر میکنم ovh کم دردسرتر هستش

CityKala.net
May 21st, 2012, 16:41
من هم فکر میکنم ovh کم دردسرتر هستش
فرقی نداره
هر دو یک شبکس !

serverstar.ir
May 21st, 2012, 16:43
فرقی نداره
هر دو یک شبکس !

یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟

SeDaBloG
May 21st, 2012, 16:54
کی گفته کیم سوفی ساپورت نداره ؟

CityKala.net
May 21st, 2012, 16:55
یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟

دوست عزیز میشه یک مدرک معتبری ارائه کنید
که ساپورت نداره ؟

faranetwork
May 21st, 2012, 16:55
ای خدا بیشتر از 10 بار در این مورد بحث شده کمی جست و جون کنین تاپیک مشابه هست

serverstar.ir
May 21st, 2012, 16:59
کی گفته کیم سوفی ساپورت نداره ؟

رو کیم سوفی vmware 4 بیشتر نصب نمیشه

رو ovh ورژن 5 نصب میشه ؟

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

ای خدا بیشتر از 10 بار در این مورد بحث شده کمی جست و جون کنین تاپیک مشابه هست

سرچ کردم شما گفتی kimsufi اگه گرفتین چیزی به اسم ساپورت معنی نداره!

astro.alireza
May 21st, 2012, 16:59
کی گفته فرق نداره؟
من ۲ بار از کیمسوفی گرفتم یعنی بزرگترین اشتباهم بود!
تو سایت خودش نوشته کیمسوفی چیه:

Le concept Kimsufi Kimsufi est un serveur tout simplement suffisant pour la plupart de vos besoins sur le net.
Pour vous garantir le meilleur prix sans compromis sur la qualité, nous avons retiré tout ce qui coûte cher et ne sert à rien, et nous avons retenu tout ce qui est nécessaire, de la meilleure qualité, et le plus à la pointe de la technologie.

Idéal pour vous lancer dans le web, la gamme kimsufi ne néglige pas pour autant vos envies et vous permet de profiter de nombreux services grâce au large choix de systèmes d'exploitations proposés.

سرورهای کیمسوفی حداقل امکانات رو دارند. حتی kvm هم ندارند و ساپورتش هم حداقل هست. اگر سرور مشکلی براش پیش اومد باید خداحافظی کنید باهاش!
سرورهای کیمسوفی از سخت افزارهای دست دوم و مستحلک ovh استفاده می کنه. مخصوصا هارد! من یه بار از کیمسوفی گرفتم که هاردش کلا بد سکتور داشت. بعد سرور عوض کردم یکی دیگه گرفتم که هاردش شدیدا کند بود و پدر وی پی اس ها در اومد. آخرش اومدم از ovh گرفتم و به خوبی داره کار می کنه. همه این اتفاق ها تو یه ماه افتاد!

CityKala.net
May 21st, 2012, 17:00
رو کیم سوفی vmware 4 بیشتر نصب نمیشه

رو ovh ورژن 5 نصب میشه ؟

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

سرچ کردم شما گفتی kimsufi اگه گرفتین چیزی به اسم ساپورت معنی نداره!

بیا من خودم برات رو کیمسوفی وی ام ویر 5 نصب میکنم

SeDaBloG
May 21st, 2012, 17:01
علیرضا جان اصلا حرفت تایید نمیشه ! من از کیمسوفی خرید کردم ! و بسیار راضی بودم و از نظر تجهیزات هیچ فرقی باهم ندارند ! خصوصا هارد :دی

CityKala.net
May 21st, 2012, 17:03
کی گفته فرق نداره؟

سرورهای کیمسوفی حداقل امکانات رو دارند. حتی kvm هم ندارند و ساپورتش هم حداقل هست. اگر سرور مشکلی براش پیش اومد باید خداحافظی کنید باهاش!
سرورهای کیمسوفی از سخت افزارهای دست دوم و مستحلک ovh استفاده می کنه. مخصوصا هارد! من یه بار از کیمسوفی گرفتم که هاردش کلا بد سکتور داشت. بعد سرور عوض کردم یکی دیگه گرفتم که هاردش شدیدا کند بود و پدر وی پی اس ها در اومد. آخرش اومدم از ovh گرفتم و به خوبی داره کار می کنه. همه این اتفاق ها تو یه ماه افتاد!

اون که ما هم کیمسوفی داریم مشکلی نداریم باهاش تقریبا 4 ماهه رو کیم سوفی وی پی اس میدیم مشتریا هم راضی هستن

faranetwork
May 21st, 2012, 17:04
کی گفته فرق نداره؟

کیم سوفی الان چند ما هست که از سرورهای دسته اول استفاده میکنه و دیگه دست دوم نداره! و همه سرورهای 24 گیگ که جدید میده supermicro هست با پورت 1!!!! در صورتی که قبلا دستکاپ بود

serverstar.ir
May 21st, 2012, 17:05
آقا کدوم بهتره ؟؟؟ بی دردسر تره !!! Ovh

SeDaBloG
May 21st, 2012, 17:06
بعضیا شایعه کردن ! مثلا سرویس پ.ر.اک......سی نمیشه داد ! و میکروتیک هم نمیشه نصب کرد ! یک تاپیک زدم این موضوع رو از کاربران پرسیدم اون هایی که کار کرده بودن همه راضی بودن ! احتمالا قدیم که ضعیف بوده این جوری بوده محصولاتش ! خودم هم یه سرور اختصاصی از کیم سوفی خریدم و کاملا راضی هستم

serverstar.ir
May 21st, 2012, 17:27
بعضیا شایعه کردن ! مثلا سرویس پ.ر.اک......سی نمیشه داد ! و میکروتیک هم نمیشه نصب کرد ! یک تاپیک زدم این موضوع رو از کاربران پرسیدم اون هایی که کار کرده بودن همه راضی بودن ! احتمالا قدیم که ضعیف بوده این جوری بوده محصولاتش ! خودم هم یه سرور اختصاصی از کیم سوفی خریدم و کاملا راضی هستم

با این سرور شما چیکار میکنی ؟

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

بیا من خودم برات رو کیمسوفی وی ام ویر 5 نصب میکنم

شما سرور رو kimsufi با vmwar.5 ارائه میدی ؟

CityKala.net
May 21st, 2012, 17:30

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

دیشب تحویل دادیم یک عدد الان از پنل عکس میدم بهتون ثابت بشه !

SeDaBloG
May 21st, 2012, 17:30
میکروتیک و پ..را..ک....س.ی باش ارائه دادم ! که کاملا جواب داد

darya
May 21st, 2012, 17:36

kimsufi نسخه vmware5 هم نصب می کنه ... سرور ما در این دیتاسنتر قرار داره و نسخه 5 هم روش نصبه ...

serverstar.ir
May 21st, 2012, 17:43
kimsufi نسخه vmware5 هم نصب می کنه ... سرور ما در این دیتاسنتر قرار داره و نسخه 5 هم روش نصبه ...

شما باهاش مشکل تایم اوت شدن آی پی یا چیز دیگه نداری ؟ خارج ازدردسر مدریت و ابیوز

CityKala.net
May 21st, 2012, 17:45
شما باهاش مشکل تایم اوت شدن آی پی یا چیز دیگه نداری ؟ خارج ازدردسر مدریت و ابیوز

ایشون دیشب از ما سرورشونو خریداری کردن هنوز مشکل مدیریت و ابیوز ندارن دارن تمرین میکنن

serverstar.ir
May 21st, 2012, 17:52
ایشون دیشب از ما سرورشونو خریداری کردن هنوز مشکل مدیریت و ابیوز ندارن دارن تمرین میکنن

پس نمیتونن قضاوت کنن

faranetwork
May 21st, 2012, 18:11

خیر..2 سال هم با این دیتاسنتر کار میکنیم چیزی که شما میگین دفعه اول هست میشنویم...روی 150 تا سرور این مشکل رو نداشتیم

cutegroup
May 21st, 2012, 18:12
من هم فکر میکنم ovh بهتر است

farzadnsr
May 21st, 2012, 18:17
ovh بهتره ولی کیم سوفی هم بد نیست!!!!

astro.alireza
May 21st, 2012, 18:35
علیرضا جان اصلا حرفت تایید نمیشه ! من از کیمسوفی خرید کردم ! و بسیار راضی بودم و از نظر تجهیزات هیچ فرقی باهم ندارند ! خصوصا هارد :دی

اون که ما هم کیمسوفی داریم مشکلی نداریم باهاش تقریبا 4 ماهه رو کیم سوفی وی پی اس میدیم مشتریا هم راضی هستن

کیم سوفی الان چند ما هست که از سرورهای دسته اول استفاده میکنه و دیگه دست دوم نداره! و همه سرورهای 24 گیگ که جدید میده supermicro هست با پورت 1!!!! در صورتی که قبلا دستکاپ بود

حالا شاید شانس من بد بوده! اسکرین شات های اسکن هارد موجوده. سرور اولی به حدی بد سکتور داشت که اصلا روش لینوکس بالا نمی یومد!!!
دومی هم سرعت هاردش از بس پایین بود که مجبور شدیم هزینه تمام مشتریان رو برگشت بزنیم. شاید واسه خیلی ها اون هارد خوب باشه ولی داشت با اعتبار ما بازی می کرد. خلاصه اینکه ۳۰ تا مشتری رو از دست دادیم
شاید الان بهتر شده باشه، خبر ندارم اما اگر چیزی می خواید که پشتش مسئولیت پذیری باشه از ovh بگیرید

faranetwork
May 21st, 2012, 18:44
حالا شاید شانس من بد بوده! اسکرین شات های اسکن هارد موجوده. سرور اولی به حدی بد سکتور داشت که اصلا روش لینوکس بالا نمی یومد!!!
دومی هم سرعت هاردش از بس پایین بود که مجبور شدیم هزینه تمام مشتریان رو برگشت بزنیم. شاید واسه خیلی ها اون هارد خوب باشه ولی داشت با اعتبار ما بازی می کرد. خلاصه اینکه ۳۰ تا مشتری رو از دست دادیم
شاید الان بهتر شده باشه، خبر ندارم اما اگر چیزی می خواید که پشتش مسئولیت پذیری باشه از ovh بگیرید

بستگی داره به تعداد سرورهاتون شما هم برو سرور زیاد بگیر بعد kimsufi هم 10 دقیقه ای جواب میدن

m-mehdipoor
May 21st, 2012, 19:05
بستگی داره به تعداد سرورهاتون شما هم برو سرور زیاد بگیر بعد kimsufi هم 10 دقیقه ای جواب میدن

ببخشید، به نظر خودتون این فرمایشتون منطقی هست؟!
این تاپیک برای این ایجاد شده که استارتر بدونه کدوم بهتره !
با شرایط مساوی ( تعداد سرور کم ) این آقا دارن می گن که سرور ovh کیفیت و ساپورت بهتری داره ، شما می گید برو بیشتر بگیر، ساپورت بدن!؟؟
واقعا درک بعضی صحبت ها خیلی برام سخته، بخصوص اگه صاحب سخن ، صاحب منصب باشه ... !

faranetwork
May 21st, 2012, 19:08
ببخشید، به نظر خودتون این فرمایشتون منطقی هست؟!
این تاپیک برای این ایجاد شده که استارتر بدونه کدوم بهتره !
با شرایط مساوی ( تعداد سرور کم ) این آقا دارن می گن که سرور ovh کیفیت و ساپورت بهتری داره ، شما می گید برو بیشتر بگیر، ساپورت بدن!؟؟
واقعا درک بعضی صحبت ها خیلی برام سخته، بخصوص اگه صاحب سخن ، صاحب منصب باشه ... !

گل پسر OVH و Kimsufi ساپورتش یکی هست فرقی نداره...همش رو OVH ساپورت میکنه...OVH هم سرورت کم باشه دیر جواب میدن

PENOIL
May 21st, 2012, 20:14
ovh بهتره

s.w.a.t
May 21st, 2012, 20:31
گل پسر OVH و Kimsufi ساپورتش یکی هست فرقی نداره...همش رو OVH ساپورت میکنه...OVH هم سرورت کم باشه دیر جواب میدن

طبق SLA باید به شما جواب بدن! این دلیل نمیشه که شمایی که به قول خودتون 150تا سرور دارید 10 دقیقه ایی جواب بدن به منی که 1 یه سرور دارم یک ساعته! فکر میکنم از روش First in, First Out استفاده میکنن یعنی هر تیکتی که اول بیاد، اول جواب داده میشه!
و اگر حرف faranetwork درست باشه و طبق SLA به شما جواب ندهند پیشنهاد میشود که سَمت این دیتاسنتر نروید.
موفق باشید

faranetwork
May 21st, 2012, 20:42
طبق SLA باید به شما جواب بدن! این دلیل نمیشه که شمایی که به قول خودتون 150تا سرور دارید 10 دقیقه ایی جواب بدن به منی که 1 یه سرور دارم یک ساعته! فکر میکنم از روش First in, First Out استفاده میکنن یعنی هر تیکتی که اول بیاد، اول جواب داده میشه!
و اگر حرف faranetwork درست باشه و طبق SLA به شما جواب ندهند پیشنهاد میشود که سَمت این دیتاسنتر نروید.
موفق باشید
OVH وقتی خوب ساپورت میده که VIP داشته باشین!!!!
https://www.ovh.com/fr/support/informations_support_vip.xml
بعد اون وقت زیر 10 دقیقه هم بهت سرور میدن!..اون موقع میره ساپورت میشینه پای سرور میگه command بگو بزنم

Nik0TiN
May 21st, 2012, 21:17
دوستان ... کیفیت OVH چقدر تایید میشه ... ؟
اگر قرار باشه نمره بدیم
OVH چند میدید ؟
به دیتا سنتر هایی مثل Iweb چند میدید ؟
از 100 نمره بدید ممنون

farzadnsr
May 21st, 2012, 22:52
کیفیت ovh خیلی خوبه، همه راضی هستن

من نمزه 88 میدم به ovh

rezahd
May 21st, 2012, 23:15
از لحاظ قوانین و پورت شبکه kim سهام داره ovh و هر دو یکی میباشند
در ovh شما امکان استفاده از پروفشنال داری که میتوانید هر تعداد ای پی را خواستید ماه اول سفارش بدهید و ماه های بعد فقط هزینه
pro را واریز کنید و از دادن پول ای پی معاف خواهید بود
در کیم محدودیت ip 32
اما در ovh این محدودیت وجود ندارد
از نظر قطعات هم دوستان بهتر اطلاع دارن

SeDaBloG
May 22nd, 2012, 09:14
من به iweb - 100 میدم و به ovh - 50

faranetwork
May 22nd, 2012, 09:46
ovh 100!!!!

Ashkankamangar.ir
May 22nd, 2012, 09:48
serverstar.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/43526/) عزیز وقتی شما میخوای کیفیت یه دیتاسنتر رو بدونی باید از کسی که از اونجا سرور داره بپرسی
شما سوالتو پرسیدی فردی مثل faranetwork (http://www.webhostingtalk.ir/member/15860/) که در مورد این دیتاسنتر از قدیمی ها هست بهتون جواب میده دیگه باید قانع بشید نه تاپیکو ببرید رو 5 صفحه و بحث کنیم
کلا این رسم بدیه که راه افتاده
من خودم بخوام از ovh یا کیمسوفی بدونم به فرانتورک پیام میدم
در مورد هتزنر قبل از خریدم از آقای زمانی و خسروی سوال پرسیدم
یا نباید سوال بپرسیم یا اگه پرسیدیم و یه فرد قدیمی در اون مورد جواب داد باید قبول کنیم
یا بخریم و تجربه کنیم

Nik0TiN
May 22nd, 2012, 12:32
هتزنر رو به هیچ وجه توضیه نمیکنم ... آشغال ترین هستش ..
تمام این سرور مجازی هایی که مفت میدند از همین دیتا سنتر آشغال هستش ....
یا مشکل پورت داره یا ای پی یا خود سرور ضعیف و مریض هستش .....

Ashkankamangar.ir
May 22nd, 2012, 12:38
هتزنر رو به هیچ وجه توضیه نمیکنم ... آشغال ترین هستش ..
تمام این سرور مجازی هایی که مفت میدند از همین دیتا سنتر آشغال هستش ....
یا مشکل پورت داره یا ای پی یا خود سرور ضعیف و مریض هستش .....

کلمه ی هتزنر رو کجا دیدید در این تاپیک؟
در ضمن شما آیا مرجع بررسی دیتاستنتر ها هستید؟

Nik0TiN
May 22nd, 2012, 12:42
چندین بار برای هتزنر پست زده شده ...
و دلیل نمیشه چون شما فروشنده محصولات مزخرف هتزنر هستید بخوایید تاپیک رو منحرف کنید ....
آنقدر بدم می آید از افرادی که به خاطر منافع شخصی و چند غاز پول به هر در و دیواری میزنند که از هر راهی حلال و غیر حلال کسب در آمد کنند که حد و حساب ندارد

Ashkankamangar.ir
May 22nd, 2012, 12:45
و دلیل نمیشه چون شما فروشنده محصولات مزخرف هتزنر هستید بخوایید تاپیک رو منحرف کنید ....
آنقدر بدم می آید از افرادی که به خاطر منافع شخصی و چند غاز پول به هر در و دیواری میزنند که از هر راهی حلال و غیر حلال کسب در آمد کنند که حد و حساب ندارد
من تاپیکو منحرف کردم؟
حالت خوبه عزیزم؟
یه آب خنک بخور حرص نخور عزیز دل
یه بار دیگه پست منو بخون من گفتم اگه ovh بخوام از فرانتورک میپرسم اگه هتزنر از مجید زمانی و به استارتر گفتم برا هر دیتاسنتر از افرادی که کار کردند بپرسه
میتونم بپرسم کجا منحرف کردم
حالا با خونسردی به تاپیک خودت نگاه کن
بحث سر کیمسوفی و او وی اچ هست میگی هتزنر بده
بعد دهنتو باز نکن و هر چیرو بیرون نریز و درآمد مردم رو حرام ندون

Nik0TiN
May 22nd, 2012, 12:51
کافیه ... تاپیک رو متشنج نکن .....

GharbHost
May 22nd, 2012, 13:02
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.

faranetwork
May 22nd, 2012, 13:09
عزیز وقتی شما میخوای کیفیت یه دیتاسنتر رو بدونی باید از کسی که از اونجا سرور داره بپرسی
شما سوالتو پرسیدی فردی مثل faranetwork (http://www.webhostingtalk.ir/member/15860/) که در مورد این دیتاسنتر از قدیمی ها هست بهتون جواب میده دیگه باید قانع بشید نه تاپیکو ببرید رو 5 صفحه و بحث کنیم
کلا این رسم بدیه که راه افتاده
من خودم بخوام از ovh یا کیمسوفی بدونم به فرانتورک پیام میدم
در مورد هتزنر قبل از خریدم از آقای زمانی و خسروی سوال پرسیدم
یا نباید سوال بپرسیم یا اگه پرسیدیم و یه فرد قدیمی در اون مورد جواب داد باید قبول کنیم
یا بخریم و تجربه کنیم

مرسی آرش جان...شما همیشه لطف دارین...حرف شما هم صحیح هست..ولی خوب بعضی دنبال این هستن به زور یک دیتاسنتر رو خراب کنن

serverstar.ir
May 22nd, 2012, 13:15
آقا هرکس یه نظر داد و هر کدوم یه جورایی رفتند تو کاناله دیگه هدف مقایشه Kimsufi و OVH بود نه iweb و hetzner :::::::::دی

تا اینجا که همه OVH رو برتر دونستند

farzadnsr
May 22nd, 2012, 16:39

شاید از شانس بد شما بوده، وگرنه هتزنر از ovh هم بهتره.

Iran Web Host
May 22nd, 2012, 17:34
کیم سوفی
در ضمن
Corei 5

البته همین آفر رو OVH هم داره !
Fiche serveur dédié Superplan Best Of - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/superplan_best_of.xml)
البته به قیمت 70 یورو بدون در نظر گرفتن VAT

danitfk
May 22nd, 2012, 17:50
من نزدیک به 20 روز هست از کیم سوفی دارم واقعا ازش راضیم !! رم سرور 24 گیگ هست ، باهاش حدود 18گیگ سرور دادم همه کاربرا راضین .. بدون هیچ مشکلی داره به کار خودش ادامه میده !

farzadnsr
May 22nd, 2012, 18:00
من نزدیک به 20 روز هست از کیم سوفی دارم واقعا ازش راضیم !! رم سرور 24 گیگ هست ، باهاش حدود 18گیگ سرور دادم همه کاربرا راضین .. بدون هیچ مشکلی داره به کار خودش ادامه میده !

کدوم سرورش رو گرفتین؟

مشخصاتش چیه؟

کرایه ماهیانش چنده؟

mostafabia2taraneh
May 22nd, 2012, 18:07
شاید از شانس بد شما بوده، وگرنه هتزنر از ovh هم بهتره.

هتزنر اصلا سرور میدهد؟؟!!

farzadnsr
May 22nd, 2012, 18:50
فرقی نداره
هر دو یک شبکس !

خوب پشتیبانی هم مهم هست، پشتیبانیشون برابر هست؟

faranetwork
May 22nd, 2012, 18:52

پشتیبانی هر2 با ovh هست!!! یکی هست

CityKala.net
May 22nd, 2012, 18:53

دیشب سرور ما کلا خوابید و با ریبوت و اینها بالا نیومد فهمیدیم رم سوزونده
بعد از حدود 30 دقیقه دوباره سرور برگشت سر جاش
1:30 دقیقه شب :دی

رویال نتورک
May 22nd, 2012, 19:43
ما هم از ovh و Kimsufi سرور داریم از هر دوتاش راضی هستیم و از نظر کیفیت هر دوتاش در یک سطح هستند

faranetwork
May 22nd, 2012, 19:58
دیشب سرور ما کلا خوابید و با ریبوت و اینها بالا نیومد فهمیدیم رم سوزونده
بعد از حدود 30 دقیقه دوباره سرور برگشت سر جاش
1:30 دقیقه شب :دی

بله خود تکنسین های دیتاسنتر به طور اتوماتیک وارد عمل میشن قبل از اینکه شما بفهمی مشکل کجا هست رفع میشه

mostafabia2taraneh
May 22nd, 2012, 20:16
بله خود تکنسین های دیتاسنتر به طور اتوماتیک وارد عمل میشن قبل از اینکه شما بفهمی مشکل کجا هست رفع میشه
دقیقا متوجه نشدم،یعنی قبل اینکه اعلام کنیم سرور مشکل داره؟

ekrami
June 10th, 2012, 21:39
با اين وضع هيچ فرقي بين OVH و Kimsufi نيست ؟؟

مثلا چه فرقي بين اين دوتا هست كه اينقدر اختلاف قيمت دارن؟

Superplan Best Of dedicated server - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/superplan_best_of.xml)

Kimsufi - your range of dedicated servers from £13.99 p/m ! (http://www.kimsufi.co.uk/prosolutions.xml)

مشخصات تقريبا يكيه
چرا اختلاف قيمت دارن؟

rezahd
June 10th, 2012, 21:42
با اين وضع هيچ فرقي بين OVH و Kimsufi نيست ؟؟

مثلا چه فرقي بين اين دوتا هست كه اينقدر اختلاف قيمت دارن؟

Superplan Best Of dedicated server - OVH (http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/superplan_best_of.xml)

Kimsufi - your range of dedicated servers from £13.99 p/m ! (http://www.kimsufi.co.uk/prosolutions.xml)

مشخصات تقريبا يكيه
چرا اختلاف قيمت دارن؟

kim از سهام دارن ovh و از نظر cup توجه کرده باشید با هم تفاوت دارن
با تشکر

ekrami
June 10th, 2012, 21:45
kim از سهام دارن ovh و از نظر cup توجه کرده باشید با هم تفاوت دارن
با تشکر

Intel Core i5-2400 4x3.1+ GHz
Intel i5 4x 2.66+ GHz

دوتاش اينتله آي 5

rezahd
June 10th, 2012, 21:47
Intel i5 4x 2.66+ GHz

دوتاش اينتله آي 5

Processor Intel Core i5
4x2.66+ GHz
Intel Core i3
2x2(HT)x3.4+ GHz

danitfk
June 10th, 2012, 21:50
Intel i5 4x 2.66+ GHz

دوتاش اينتله آي 5
2 هارد دیسک | 2 تراباتی داره و Raid هست
قدرت پردازنده بالاتر هست
2400
اما کیمسوفی فرق داره سره پردازنده و هارد

ekrami
June 10th, 2012, 21:50
Processor Intel Core i5
4x2.66+ GHz
Intel Core i3
2x2(HT)x3.4+ GHz

اينا رو از كجا آوردي؟
اينو ببينيد:
http://0up.ir/up5/13393776581.png

ekrami
June 10th, 2012, 21:53
2 هارد دیسک | 2 تراباتی داره و Raid هست
قدرت پردازنده بالاتر هست
2400
اما کیمسوفی فرق داره سره پردازنده و هارد

اون پردازنده رو چي تاثير داره؟؟
واسه سرور مجازي ميخام

rezahd
June 10th, 2012, 22:02
سلام از این لینک

okey
June 10th, 2012, 22:20
مشکل اصلی کیمسوفی هارد هاش هست که کیفیتش پایینه .

rezahd
June 10th, 2012, 22:29
مشکل اصلی کیمسوفی هارد هاش هست که کیفیتش پایینه .
سلام
دوست عزیز
باید عرض کنم مشکل که شما میگویید هارد هارد سرور میشه به راحتی تست زد از داخل پلان و چک کرد
چون من دیدم اکثرا cpu سرور درگیر میکنن و پروت شبکه بعد میگویند هارد سرور مشکل داره

danitfk
June 11th, 2012, 00:25
بله آقا رضا درست میفرمایند.
برای ما همچین مشکلی پیش اومدیم . اولش فکر کردیم از هارد هست اما فهمیدیم مشکل اصلیمون سره پردازنده و پورت ـه.

برای شروع فروش سرور مجازی Kimsufi میتونه انتخاب خوبی باشه ؛ البته سرور اختصاصی Hetzner EX4 هم خوبه ، تفاوت سخت افزاری آنچنانی نداره ، در ضمن گرون تر هم درمیاد واستون .