ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مصرف زیاد منابع

hubakht
May 21st, 2012, 11:39
سلام دوستان
من از یه شرکت نمایندگی میزبانی لینوکس دارم و حدود 7-8 ماهه دارم باهاشون کار میکنم و راضی کننده بود
اما حدود دو-سه هفته پیش یکی از اکانتهای من رو بستن، به این دلیل که از منابع سرور از قبیل رم و cpu زیاد استفاده میکنه
این اکانت من یه فورومه با بازدید روزانه حدود 1000 نفر و از اول هم بوده و من هیچ تغییری هم در اون نداشتم که یه دفعه بخواد مصرفش زیاد بشه یا ..
حالا به من میگن اکانتت رو انتقال بده به یه سرور دیگه یا پکیج سرور مجازی ما رو که هزینه ش بیشتره رو بگیر و ..
میخوام بدونم راهی هست که بتونم خودم یه گزارش از مصرف رم و cpu یا مقایسه با زمان قبل ببینم؟
ممنون

TOOBA IT
May 21st, 2012, 12:17
سلام دوستان
من از یه شرکت نمایندگی میزبانی لینوکس دارم و حدود 7-8 ماهه دارم باهاشون کار میکنم و راضی کننده بود
اما حدود دو-سه هفته پیش یکی از اکانتهای من رو بستن، به این دلیل که از منابع سرور از قبیل رم و cpu زیاد استفاده میکنه
این اکانت من یه فورومه با بازدید روزانه حدود 1000 نفر و از اول هم بوده و من هیچ تغییری هم در اون نداشتم که یه دفعه بخواد مصرفش زیاد بشه یا ..
حالا به من میگن اکانتت رو انتقال بده به یه سرور دیگه یا پکیج سرور مجازی ما رو که هزینه ش بیشتره رو بگیر و ..
میخوام بدونم راهی هست که بتونم خودم یه گزارش از مصرف رم و cpu یا مقایسه با زمان قبل ببینم؟
ممنون

خیر
اما اگر میخواهید مشکلاتی از قبیل مسدود شدن و غیره براتون پیش نیاد بهترین گزینه سرور مجازی هست .

hubakht
May 21st, 2012, 13:12
ممنون
اما آیا راهی هست که خودم هم مطمئن بشم که مصرف در طی این مدت بالا رفته؟
چون بهشون اعتماد ندارم!

amirizadi
May 21st, 2012, 15:54
خیر میتونید بگید از پروسس هاتون براتون عکس تهیه کنن

Maya
May 21st, 2012, 15:58
ممنون
اما آیا راهی هست که خودم هم مطمئن بشم که مصرف در طی این مدت بالا رفته؟
چون بهشون اعتماد ندارم!
بگید ریپورت پروسس اعلام شده رت برای شما ارسال کنند
موفق باشید

irihost
May 25th, 2012, 20:56
از کجا خرید کرده اید؟ همیشه از شرکت های معتبر خرید کنید و قبلش بهشون بگید مصرفتون چقدر است و چقدر بازدید دارید تا اینطور مشکلایی پیش نیاد معمولا میهن وب هاست معروفه در ساسپند

کردن :d

hubakht
May 26th, 2012, 18:41
از شرکت Irpowerweb گرفتم
به نظرم شرکت معتبری هم است ، اما نمیدونم چرا اینجوری کرد!

Webramz
May 26th, 2012, 19:05
سلام،

از شرکت میزبان ریپورت بخواهید می توانند از روی سرور گزارش میزان مصرف اکونت را به شما اعلام کنند.