PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرورهای اختصاصی ارزان و باکیفیت XLHost

j4b3r
May 21st, 2012, 03:19
7806
با سلام و احترام

سرور های اختصاصی با کیفیت بالا، از XLHost به شرح زیر موجود می باشند:

Dual Core E2200
80GB HDD
1GB DDR2 RAM
ماهانه 130.000 تومان

Core 2 Quad Q8200
160GB HDD
2GB DDR2
ماهانه 152.000 تومان

Core 2 Quad Q6600
250GB HDD
4GB DDR2 RAM
ماهانه 174.000 تومان

Quad Core Xeon X3350
2x250GB HDD
8GB DDR2 RAM
ماهانه 196.000 تومان

Quad Core Xeon E3-1220
2x250GB HDD
4GB DDR3
ماهانه 218.000 تومان

Xeon X3430
2x500GB HDD یا 2x80GB SSD یا 250GB SATA + 80GB SSD
16GB DDR3-ECC RAM
ماهانه 328.000 تومان

- پهنای باند مجاز 5 ترابایت
- تحویل 12 تا 36 ساعت کاری آمریکا
- پورت سرور ها 100 کاملا اختصاصی و با کیفیت می باشد.
- کلیه ی سرور ها با 5 عدد آی پی قابل استفاده ارائه می شوند.
IP اضافه:
هر 8 عدد IP اضافه 33.000 تومان هزینه دارد. از هر پک IP، تعداد 3 عدد غیرقابل استفاده می باشند.
- در صورت مصرف پهنای باند (بیشتر از مقادیر اعلام شده در پلن ها) و در صورت اعلام دیتاسنتر، به ازای هر ترابایت مبلغ 22.000 تومان دریافت می شود.
آپتایم و کیفیت سرورها کاملا تضمین شده می باشد.
ثبت سفارش:http://gatefa.com
پشتيباني: ايميل، تيکت، تماس با ۰۷۱۱۶۳۴۱۸۵۳ در ساعات ادری
آيدي ياهو: gatefacom2
جي تالک: hamed.mozaffari@gmail.com

در صورت تمایل به خرید یا مشاوره قبل از خرید، از یکی از طرق بالا با ما تماس بگیرید.
یا در ساعات اداری با شماره ۰۷۱۱۶۳۴۱۸۵۳ تماس بگیرید

طبق مذاکره ای که با XLHost صورت گرفت، و به دلیل آسودگی کامل مشتریان عزیز در مورد مالکیت سرور خودشون، امکان ارائه ی سرور در پنل مشتری فراهم می باشد.
به این صورت که (در صورت تمایل مشتری) سرور هر مشتری در پنل شخصی خودشان در پرتال XLHost (https://grande.xlhost.com/) ثبت می شود و تنها پرداخت های مالی از طریق ما صورت می گیرد.

توجه داشته باشید سرورهای خارج از Discount Rack ایکس ال هاست نیز توسط GateFa قابل ارائه می باشند.
برخی قابلیت های این سرورها:
- سخت افزار نو و به روز
- امکان ارائه ی پورت 1 گیگابیت کاملا اختصاصی روی سرور های Dell
- سرورهای فوق العاده قدرتمند با CPU های قوی و قابلیت ارتقای RAM به مقادیر بسیار بالا
- و...
برای مشاهده ی مشخصات این سرورها، به لینک مربوطه در سایت دیتاسنتر مراجعه کنید:
http://www.xlhost.com/hosting/dedicated-servers
برای استعلام قیمت این سرورها نیز می توانید از طریق تیکت با بخش فروش گیت فا تماس بگیرید:
http://members.gatefa.com/submitticket.php

GharbHost
May 21st, 2012, 10:02
Xlhost فوق العاده، و قیمت هایی که شما ارائه میدید عالی. و با توجه به قیمت دلار، ارزان هستند

موفق باشید.

j4b3r
May 21st, 2012, 10:40
Xlhost فوق العاده، و قیمت هایی که شما ارائه میدید عالی. و با توجه به قیمت دلار، ارزان هستند

موفق باشید.

در مورد XLHost باهاتون کاملا موافقم.
و در سایر موارد هم سعی شده قیمت ها رو طوری ببیندیم که نه سیخ بسوزه نه کباب!
ممنون از لطفتون.
موفق باشید:53:

serverstar.ir
May 21st, 2012, 10:43
قیمت ها خوبه اما ترافیک پیشفزض 3 ترابایت که خیلی کمه

j4b3r
May 21st, 2012, 11:01
قیمت ها خوبه اما ترافیک پیشفزض 3 ترابایت که خیلی کمه

XLHost روی کیفیت شبکه خودش خیلی حساسه. و انصافا هم علاوه بر سرورهاش، شبکه ی خیلی پرقدرتی داره.
خوب یکی از دلایل محدوددیت روی Transfer هم همین تاکید روی کیفیت شبکه هست.
همونطور که توی پست اول هم گفته شد برای هر ترابایت اضافه باید هزینه پرداخت کرد.
البته با پرداخت هزینه ای حدود 500.000 تومان در ماه می تونیم پورت با ترانسفر نامحدود ازشون بگیریم:64:

j4b3r
May 21st, 2012, 15:29
پست اول ویرایش شد.
طبق توافقی که با دیتاسنتر شد، ترانسفر ماهانه ی تمامی آفرهای بالا به 5 ترابایت در ماه افزایش یافت.

reeza
May 21st, 2012, 22:02
میگم اینا بارگ بین که نیستن؟

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

هستن؟:-s

j4b3r
May 21st, 2012, 23:20
میگم اینا بارگ بین که نیستن؟

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

هستن؟:-s

توی نسخه ی جدید وبسایت XLHost دیگه دسته ای به نام "بارگ بین" وجود نداره.
این سرورها الان به عنوان سرورهای "discount-rack" هستن. یعنی سرورهای مشمول تخفیف.

reeza
May 21st, 2012, 23:21
خوب یعنی یه جوری نیست که ضعیف تر از اون یکی ها باشن؟

j4b3r
May 22nd, 2012, 00:47
خوب یعنی یه جوری نیست که ضعیف تر از اون یکی ها باشن؟

سرورهای سری dedicated دیتاسنتر ایکس ال هاست (Single Processor Multi Core و Multi Processor Multi Core) سرورهای بسیار قدرتمندی هستند که به جرات میشه گفت شبیه اونا توی دنیا خیلی کمه.
و مطمئنا هیچ سروری از هیچ دیتاسنتری قابل مقایسه با این سرورها نیستند.
در مورد این چند سروری که گذاشتیم برای فروش، همونطور که عرض کردم این سرورها سرورهای مشمول تخفیف XLHost هستند. این سرورهای متعلق به مشتریان دیتاسنتر هست که 1 یا 2 سال پیش از این دیتاسنتر سرور داشتند و حالا یا ارتقا دادن یا کنسل کردن. و این سرور بی استفاده مونده. به همین دلیل با تخفیف ارائه میشه.
XLHost بر خلاف خیلی از دیتاسنتر ها دوباره این سرور ها رو با دریافت هزینه ست آپ و به عنوان سرور جدید به مشتری ها ارائه نمیده بلکه برای اونها تخفیف هم در نظر می گیره.
و این مورد رو هم بگم که این موارد اصلا به این معنی نیست که کیفیت این سرورها پایینه، که برعکس، از کیفیت بسیار بالایی هم برخوردارند.

j4b3r
May 26th, 2012, 04:01
سلام مجدد:57:

پست اول ویرایش شد.
موارد قابل ارتقای هر سرور به تفکیک مشخص شد.
در ضمن ارتقا در این مورد به این معنی است که سخت افزاری که به صورت پیش فرض اعلام شده است برداشته شده و سخت افزار ارتقا یافته جایگزین می شود. به عنوان مثال، در مورد پلن اول که به صورت پیش فرض با رم 1 گیگابایت ارائه می شود، ارتقا به رم 2 گیگابایت یعنی رم 1 برداشته شده و رم 2 جایگزین می شود و مبلغ 21.000 تومان به مبلغ پیش فرض اضافه می گردد.

موفق باشید.

j4b3r
May 30th, 2012, 04:58
با سلام

پست اول ویرایش شد.

کلیه ی سرورها با 8عدد آی پی (5 عدد آی پی قابل استفاده) ارائه می گردند.

j4b3r
June 9th, 2012, 12:50
با سلام

پیشنهاد ویژه:
سرور Dell Poweredge 2900 موجود هست.
با 16 گیگ رم و 13 عدد آی پی فقط 300.000 تومان در ماه.

بازده بسیار بالا نسبت به قیمت مناسب.

reeza
June 9th, 2012, 15:54
آقای مظفری تایید میشن ما ازشون یه سرور تهیه کردیم
کارشون عالیه
:53:

j4b3r
June 9th, 2012, 16:39
آقای مظفری تایید میشن ما ازشون یه سرور تهیه کردیم
کارشون عالیه
:53:

شما لطف دارید. امیدواریم گیت فا (http://gatefa.com) بتونه در بلند مدت در خدمتتون باشه.

Benygh
June 11th, 2012, 00:25
سلام
روی پلان 4 گیگ Esxi 5 هم میتونید نصب کنید و تحویل بدید ؟ هزینه ای داره ؟

ir-net
June 11th, 2012, 00:38
به تازگی یک عدد سرور از آقای مظفری تهیه کردم.
کاملا تایید میشن
در زمینه پشتیبانی بسیار قوی هستند و با صبر و حوصله تمام مشکلات بنده را رفع کردند.
امیدوارم این همکاری ادامه داشته باشد.

j4b3r
June 11th, 2012, 00:45
سلام
روی پلان 4 گیگ esxi 5 هم میتونید نصب کنید و تحویل بدید ؟ هزینه ای داره ؟

بله، امکانش هست.
هزینه اضافی نداره!

j4b3r
June 11th, 2012, 00:47
به تازگی یک عدد سرور از آقای مظفری تهیه کردم.
کاملا تایید میشن
در زمینه پشتیبانی بسیار قوی هستند و با صبر و حوصله تمام مشکلات بنده را رفع کردند.
امیدوارم این همکاری ادامه داشته باشد.

شما لطف دارید.
امیدوارم همکاری گیت فا با شما ادامه پیدا کنه.<):)

wanener
June 11th, 2012, 10:23
من دیدم دوستان توی این تاپیک دارن مباحثی رو مطرح میکنن که غیر فنی هست لازم دیدم چند تا نکته رو یاد آور بشم ( ما ارائه دهنده سرورهای XLhost هستیم و با این دوستمون که این تاپیک رو آغاز کردند مراوده دوستی و تجاری نداریم ) همچنین با گفتن این نکات قصد تائید یا رد کردن سرویسهای ارائه شده از سمت شخص ایشون رو ندارم

1- دیتا سنتر مذکور دارای ساختار پایداری هست و طی 6 سالی که ما داریم با اونها کار میکنیم فقط یک مورد سوختن هارد دیسک اون هم برای خود ما به وجود آمد( اون هم بعدا معلوم شد که اشتباه کاربری در فرمت کردن یک سرور به جای سرور بالایی بوده - این موضوع مال قبل از زمانی هست که رک خودمون رو از اونها اجاره کنیم )
2- بعد از اون تاریخ تقریبا اولین سرور ما که یک Q6600 با رم 4 گیگ هست هنوز داره به کار خودش ادامه میده ! و تا به امروز خاموش هم با سیستم عامل سنت او اس خاموش نشده ( البته ریست کردیم اما اون هم بنا به نیاز خودمون بوده ) ( توجه داشته باشید دارم فقط اط یک سخت افزار معمولی نه سرور صحبت میکنم ) این موضع به شرایط نگهداری سرور ها برمیگرده
پهنای باند و پورتهای 1 و 10 گیگ در ایکس ال هاست به اصطلاح رایگان ( 50 یا 100دلار ) ارائه نمیشه و فقط روی سرورهای رده بالا با قیمت بالا به صورت اختصاصی ارائه می شه - این هم به علت تامین پهنای باند باند از چندین سورس ( یکی از اصول اولیه یک دیتا سنتر خوب ) هست
پهنیا باندی که همیشه حداقل 25 تا 50 درصد بیتشر از سقف مصرفی پهنای باند کل نگهداری میشه - نه مثل برخی دیتا سنترها که کلا 240 گیگ پهنای باند دارند و 2400 تا سرور فقط با پورت یک گیگ ارائه میدن !!!! ( اسم نمیبرم )
هارد دیسک روی سرورهایی که ما ارائه دادیم تقریبا در 80 درصد موارد به صورت نو تهیه شده است
هر هارد دیسکی تحت شرایط کاری سخت دچار مشکل میشه حتی یک هارد دیسک با دوران 10 یا 15 هزار ( اس اس دی ها در پاره ای از موارد به علت نداشتن قطعات مکانیکی از این قاعده مثثنی هستند ) هد هارد دیسک بر خلاف تصور دوستان که فکر میکنن یک قطعه غیر فعال هست یک قطعه فوق العاده فعال هست که به شدت هم داغ میشه !!!!!!
بصورت کلی فرق هارد دیسک های سرور SAS با هارد دیسکهای معمولی میزان خطای اونها در خواندن و نشتن اطلاعات در شرایط یکسان و مدت زمان عمر هارد دیسک می باشد !
عمر هارد دیسک به شرایط نگهداری بستگی داره هارد توی یک کیس در یک اتاق با دمای 230 درجه نگهداری بشه یا توی یک بدنه سرور با حداقل 2 فن 10000 دور و دمای اتاق 15 تا 25 درجه !!!! (اتاق های سرور و سالن های دیتا سنتر یکی از بدترین مناطق برای کارکردن ادمین ها هستند و دوستان همیشه از این اتاق ها فراری هستند )
رم های ِِDDR2 , DDR3 با هم تفاوت های بسیاری دارند اما پارامترهای زیادی هست که میتونه یک رم DDR2 رو بسیار بهتر از DDR3 بکنه
توضیحات بیشتری نیاز داشتید با من در تماس باشید

از دوست عزیزیه که مالک این تاپیک هستند هم عذرخواهی میکنم که توی تاپیک فروش ایشون بحث فنی رو ایجاد کردم

Benygh
June 11th, 2012, 10:33
سلام
توی آفر زیر هر گیگ رم چقدر هزینه داره ؟

Core 2 Quad Q6600
250GB HDD
4GB DDR2 RAM
5000GB Transfer
ماهانه 111.000 تومان
ارتقای هارد:
500GB +7.000 --- 1TB +14.000 --- 2TB +21.000 --- 80GB-SSD +7.000

و اینکه هارد 120 یا 160 باشه چقدر میشه ؟ چون هارد لازم ندارم.
ممنونم.

j4b3r
June 11th, 2012, 11:10
من دیدم دوستان توی این تاپیک دارن مباحثی رو مطرح میکنن که غیر فنی هست لازم دیدم چند تا نکته رو یاد آور بشم ( ما ارائه دهنده سرورهای XLhost هستیم و با این دوستمون که این تاپیک رو آغاز کردند مراوده دوستی و تجاری نداریم ) همچنین با گفتن این نکات قصد تائید یا رد کردن سرویسهای ارائه شده از سمت شخص ایشون رو ندارم

1- دیتا سنتر مذکور دارای ساختار پایداری هست و طی 6 سالی که ما داریم با اونها کار میکنیم فقط یک مورد سوختن هارد دیسک اون هم برای خود ما به وجود آمد( اون هم بعدا معلوم شد که اشتباه کاربری در فرمت کردن یک سرور به جای سرور بالایی بوده - این موضوع مال قبل از زمانی هست که رک خودمون رو از اونها اجاره کنیم )
2- بعد از اون تاریخ تقریبا اولین سرور ما که یک Q6600 با رم 4 گیگ هست هنوز داره به کار خودش ادامه میده ! و تا به امروز خاموش هم با سیستم عامل سنت او اس خاموش نشده ( البته ریست کردیم اما اون هم بنا به نیاز خودمون بوده ) ( توجه داشته باشید دارم فقط اط یک سخت افزار معمولی نه سرور صحبت میکنم ) این موضع به شرایط نگهداری سرور ها برمیگرده
پهنای باند و پورتهای 1 و 10 گیگ در ایکس ال هاست به اصطلاح رایگان ( 50 یا 100دلار ) ارائه نمیشه و فقط روی سرورهای رده بالا با قیمت بالا به صورت اختصاصی ارائه می شه - این هم به علت تامین پهنای باند باند از چندین سورس ( یکی از اصول اولیه یک دیتا سنتر خوب ) هست
پهنیا باندی که همیشه حداقل 25 تا 50 درصد بیتشر از سقف مصرفی پهنای باند کل نگهداری میشه - نه مثل برخی دیتا سنترها که کلا 240 گیگ پهنای باند دارند و 2400 تا سرور فقط با پورت یک گیگ ارائه میدن !!!! ( اسم نمیبرم )
هارد دیسک روی سرورهایی که ما ارائه دادیم تقریبا در 80 درصد موارد به صورت نو تهیه شده است
هر هارد دیسکی تحت شرایط کاری سخت دچار مشکل میشه حتی یک هارد دیسک با دوران 10 یا 15 هزار ( اس اس دی ها در پاره ای از موارد به علت نداشتن قطعات مکانیکی از این قاعده مثثنی هستند ) هد هارد دیسک بر خلاف تصور دوستان که فکر میکنن یک قطعه غیر فعال هست یک قطعه فوق العاده فعال هست که به شدت هم داغ میشه !!!!!!
بصورت کلی فرق هارد دیسک های سرور SAS با هارد دیسکهای معمولی میزان خطای اونها در خواندن و نشتن اطلاعات در شرایط یکسان و مدت زمان عمر هارد دیسک می باشد !
عمر هارد دیسک به شرایط نگهداری بستگی داره هارد توی یک کیس در یک اتاق با دمای 230 درجه نگهداری بشه یا توی یک بدنه سرور با حداقل 2 فن 10000 دور و دمای اتاق 15 تا 25 درجه !!!! (اتاق های سرور و سالن های دیتا سنتر یکی از بدترین مناطق برای کارکردن ادمین ها هستند و دوستان همیشه از این اتاق ها فراری هستند )
رم های ِِDDR2 , DDR3 با هم تفاوت های بسیاری دارند اما پارامترهای زیادی هست که میتونه یک رم DDR2 رو بسیار بهتر از DDR3 بکنه
توضیحات بیشتری نیاز داشتید با من در تماس باشید

از دوست عزیزیه که مالک این تاپیک هستند هم عذرخواهی میکنم که توی تاپیک فروش ایشون بحث فنی رو ایجاد کردم

با سلام و تشکر از شما همکار گرامی
ممنون از توضیحاتی که فرمودید و مسائلی که بیان کردید.
خوشحالم که شما هم XLHost رو انتخاب کردید.

j4b3r
June 11th, 2012, 11:14
سلام
توی آفر زیر هر گیگ رم چقدر هزینه داره ؟

Core 2 Quad Q6600
250GB HDD
4GB DDR2 RAM
5000GB Transfer
ماهانه 111.000 تومان
ارتقای هارد:
500GB +7.000 --- 1TB +14.000 --- 2TB +21.000 --- 80GB-SSD +7.000

و اینکه هارد 120 یا 160 باشه چقدر میشه ؟ چون هارد لازم ندارم.
ممنونم.

در تاپیک اول، برای هر سرور، امکان ارتقا به صورت مجزا نوشته شده.
یعنی برای هر سرور مواردی رو که امکان ارتقا یا کاهش داره ذکر شده.
در مورد این سرور امکان ارتقا رم وجود نداره و قیمت هارد 250 با 160 هم اونچنان فرقی نداره که تفاوتی تووی قیمت کل ایجاد بشه.

babelirani
July 2nd, 2012, 18:32
سلام

ببخشید چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

اول اینکه این دیتاسنتر میشه ازش به عنوان یک سرور دانلود سایت فیلم استفاده کرد ؟

بعدشم این پنل

Quad Core Xeon X3350
2x250GB HDD
8GB DDR2 RAM
5000GB Transfer
ماهانه 125.000 تومان
ارتقای هارد:
500GB +7.000 --- 1TB +14.000 --- 2TB +21.000 --- 80GB-SSD +7.000 برای هر هارد
Raid-1 +42.000

فقط میشه یک بار 2 ترابایت بهش اضافه کرد ؟

چون بنده همین رو میخوام با 4 ترا هارد

بعد ببخشید این سرور با این رم و Cpu ایا تا 4 ترا هارد قبول میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد

j4b3r
July 3rd, 2012, 19:06
سلام

ببخشید چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

اول اینکه این دیتاسنتر میشه ازش به عنوان یک سرور دانلود سایت فیلم استفاده کرد ؟

بعدشم این پنل

Quad Core Xeon X3350
2x250GB HDD
8GB DDR2 RAM
5000GB Transfer
ماهانه 125.000 تومان
ارتقای هارد:
500GB +7.000 --- 1TB +14.000 --- 2TB +21.000 --- 80GB-SSD +7.000 برای هر هارد
Raid-1 +42.000

فقط میشه یک بار 2 ترابایت بهش اضافه کرد ؟

چون بنده همین رو میخوام با 4 ترا هارد

بعد ببخشید این سرور با این رم و Cpu ایا تا 4 ترا هارد قبول میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد

با سلام
XLHost جزو دیتاسنترهای وارز نیست، و به کپی رایت پایبنده. البته مثل اکثر دیتاسنتر ها تا گزارش خاصی در خصوص مورد خاص بهشون نرسه هیچ کاری با فایل های سرور ندارند و این موارد هم خیلی کم پیش میاد.
در مورد هارد سرور، این سرور 2 تا هارد رو ساپورت میکنه، شما می تونید 2 تا هارد 2 ترابایت استفاده کنید، البته اگر اول می خواین با 2 ترا شروع کنید بهتره اول 1 عدد 2 ترا بگیرید و بعد 2 ترا دیگه بهش اضافه کنید که لازم به انتقال فایل ها از هارد قدیم به جدید نباشه.

قیمت سرور با 4 ترابایت هارد 167.000 خواهد شد.

ourweb
July 16th, 2012, 01:11
سلام ما میخواستیم سرور اخر رو بخریم الان چقدر در میاد با 20 تا ایپی ممنون

mohamad2314
July 16th, 2012, 01:17
با سلام ما یه سرور از شما خریداری کردیم مشکل ارسال ایمیل داره بهتون تیکت زدم فرمودین مشکل از طرف ما نیست

گیت فا

با سلام
شما فرمودین ایمیل ارسال نمیشه. پس آی پی توی بلک لیست نیست. اگر توی بلک لیست بود اسپم میشد.
در مورد سرور هم امکان بستن پورت ها روی سوئیچ هست، ولی نه برای سرور شما.
پورت های سرور شما باز می باشند.
تا زملنی که از طرف شما اسپمینگ یا کار خلافی صورت نگیرد آی پورت ها باز می باشند و در صورتی که اسپمینگ روی سرور انجام گیرد از طرف دیتاسنتر به ما اطلاع داده می شود و بعد پورت ها بسته می شوند

من سرور رو با ا نوا ع پنل ها تست کردم میل سرور imap ,smtp کار نمی کنند. لازم به ذکر است که تمام پورت های مربوط به ایمیل روی سرور باز میباشد
لطفا بررسی شود ؟!!!!

j4b3r
July 16th, 2012, 16:48
با سلام ما یه سرور از شما خریداری کردیم مشکل ارسال ایمیل داره بهتون تیکت زدم فرمودین مشکل از طرف ما نیست

گیت فا

با سلام
شما فرمودین ایمیل ارسال نمیشه. پس آی پی توی بلک لیست نیست. اگر توی بلک لیست بود اسپم میشد.
در مورد سرور هم امکان بستن پورت ها روی سوئیچ هست، ولی نه برای سرور شما.
پورت های سرور شما باز می باشند.
تا زملنی که از طرف شما اسپمینگ یا کار خلافی صورت نگیرد آی پورت ها باز می باشند و در صورتی که اسپمینگ روی سرور انجام گیرد از طرف دیتاسنتر به ما اطلاع داده می شود و بعد پورت ها بسته می شوند

من سرور رو با ا نوا ع پنل ها تست کردم میل سرور imap ,smtp کار نمی کنند. لازم به ذکر است که تمام پورت های مربوط به ایمیل روی سرور باز میباشد
لطفا بررسی شود ؟!!!!

با سلام
دوست عزیز، اینجا پورتال پشتیبانی ما نیست. جواب شما از طریق پرتال به شما اعلام شده. تمامی پورت های سرور شما باز هست و آی پی های شما هم در بلک لیست نیست.
هر فرمایشی در این مورد دارید باید از طریق پرتال مشتریان پیگیر باشید. در این تاپیک به موارد پشتیبانی پاسخی داده نخواهد شد.
ممنون از توجه شما.
موفق باشید.

j4b3r
July 16th, 2012, 16:55
سلام ما میخواستیم سرور اخر رو بخریم الان چقدر در میاد با 20 تا ایپی ممنون

با سلام
با رم 8 گیگ و 13 عدد آی پی ماهانه 209.000 تومان
با رم 16 گیگ و 13 عدد آی پی ماهانه 300.000 تومان
اگه 5 عدد آی پی دیگه بخواین اضافه کنید، 21.000 تومان به هزینه اضافه میشه.

borsekala
July 21st, 2012, 00:20
باسلام یک سرور از ایشان اجاره شد و تحویل فوری بود اما مشکل اینه که سرور رو بنابه سهل انگاری خاموش کردیم و ساعت 19 از چت کامنت گذاشتم براشون که روشن کنید متاسفانه هنوز خاموشه تیکتش رو دیر گذاشتم ولی چون تو جی میل روشن بودند فکر کردم جواب خواهند داد الان هم نیمه شبه 12:20 روم نمی شه به همراهشون تماس بگیرم شاید خواب باشند.
قیمت پیشنهادیشون خوب بود البته.
اما مشکل اینه که این جور سرورها در پنل کاربری فروشنده است و در این مواقع هفت خوان رستم رو باید رد کرد تا رستارت یاروشن کرد. یا تغییر ورژن لینوکس و ...
ای کاش ترتیبی داده می شد تا کنترل مستقیم سرور به اختیار خود مشتری نهایی داده می شد و فروشنده صرفا نماینده امور مالی می شد.

البته گفته میشه این کامنت گذاشته نشد تا از ایشون گلایه بشه یا امتیاز منفی نیست بنده در مورد کلیات خرید سرور برای سوم شخص ثالث صحبت کردم وگرنه فعلا از خریدم از ایشون راضی هستم.
برخورد مناسب و قیمت مناسب و تحویل فوری از خصوصیات ایشان هست.

borsekala
July 21st, 2012, 00:32
باتشکر از ایشون - در تیکت گذاشتیم و پاسخ دادند.
مشکل اینجا بود که به کسی دوست/همکار رمز عبور وی ان سی سرور دادم تا ریموت بزنه ایشون کارش تمام شدنی شات دون کرد و من ساعت 12 از مهمانی برگشتم دسته گل ایشان رو دیدم و تیکت گذاشتم و ایشون به خوبی پاسخ دادند. فقط اینکه حواستون باشه اگر به آماتور ها ریموت می دید یکم آموزش هم بدید حتی دیده شده یک غلط کاری هایی با ریموت نکنن که از آی پی سرور اصلی برن جاهایی که نباید برن و سرور بن بشه.
با تشکر از ایشون ایشون تایید می شوند و توصیه می شوند سرور 97 تومانی از ایشون خریداری شده.

meicamgh
July 21st, 2012, 14:01
اشتباه شد

j4b3r
July 21st, 2012, 14:22
باسلام یک سرور از ایشان اجاره شد و تحویل فوری بود اما مشکل اینه که سرور رو بنابه سهل انگاری خاموش کردیم و ساعت 19 از چت کامنت گذاشتم براشون که روشن کنید متاسفانه هنوز خاموشه تیکتش رو دیر گذاشتم ولی چون تو جی میل روشن بودند فکر کردم جواب خواهند داد الان هم نیمه شبه 12:20 روم نمی شه به همراهشون تماس بگیرم شاید خواب باشند.
قیمت پیشنهادیشون خوب بود البته.
اما مشکل اینه که این جور سرورها در پنل کاربری فروشنده است و در این مواقع هفت خوان رستم رو باید رد کرد تا رستارت یاروشن کرد. یا تغییر ورژن لینوکس و ...
ای کاش ترتیبی داده می شد تا کنترل مستقیم سرور به اختیار خود مشتری نهایی داده می شد و فروشنده صرفا نماینده امور مالی می شد.

البته گفته میشه این کامنت گذاشته نشد تا از ایشون گلایه بشه یا امتیاز منفی نیست بنده در مورد کلیات خرید سرور برای سوم شخص ثالث صحبت کردم وگرنه فعلا از خریدم از ایشون راضی هستم.
برخورد مناسب و قیمت مناسب و تحویل فوری از خصوصیات ایشان هست.

با سلام
دوست عزیز شما باید همون اول تیکت میزدید. اگر توی یاهو یا جی تالک پیغام گذاشتید و جواب نگرفتید نباید منتظر می موندید و باید تیکت می ذاشتین.
در هر صورت مشکل شما در کمترین زمان ممکن حل شد با اینکه سهل انگاری از خودتون بوده.
موفق باشید.

j4b3r
July 21st, 2012, 14:23
باتشکر از ایشون - در تیکت گذاشتیم و پاسخ دادند.
مشکل اینجا بود که به کسی دوست/همکار رمز عبور وی ان سی سرور دادم تا ریموت بزنه ایشون کارش تمام شدنی شات دون کرد و من ساعت 12 از مهمانی برگشتم دسته گل ایشان رو دیدم و تیکت گذاشتم و ایشون به خوبی پاسخ دادند. فقط اینکه حواستون باشه اگر به آماتور ها ریموت می دید یکم آموزش هم بدید حتی دیده شده یک غلط کاری هایی با ریموت نکنن که از آی پی سرور اصلی برن جاهایی که نباید برن و سرور بن بشه.
با تشکر از ایشون ایشون تایید می شوند و توصیه می شوند سرور 97 تومانی از ایشون خریداری شده.

توضیحات را در پست قبلی دادم.
با تشکر از شما
موفق باشید.

serverstar.ir
July 21st, 2012, 14:55
همه چیه این آفر خوب هست اما اینکه بعد از سفارش آی پی اضافه 5 تا آی پی قبلی حذف میشه توجیهی نداره ... اگر اینطور نبود عالی بود

j4b3r
July 21st, 2012, 15:18
همه چیه این آفر خوب هست اما اینکه بعد از سفارش آی پی اضافه 5 تا آی پی قبلی حذف میشه توجیهی نداره ... اگر اینطور نبود عالی بود

دقیقا متوجه منظور شما نشدم
از اون چیزی که من متوجه شدم
قبل از سفارش می تونید مثلا به جای 5 تا ای 13 تا سفارش بدید
که هزینه 13 تا ای پی گرفته نمیشه هزینه مابه التفاوت گرفته میشه

serverstar.ir
July 21st, 2012, 15:22
مگه نمیگید 5 تا رو خود سرور هست ؟

و بعد از اینکه پک آی پی جدید سفارش داده بشه 5 تا آی پی قبلی که رو سرور بوده کنسل میشه ؟

6089
July 21st, 2012, 15:58
قبلا اینجور بود که 5 تایی که میدهند روی روی سرور ازبین میره جدیدا اطلاعی ندارم ;;)

j4b3r
July 21st, 2012, 18:06
مگه نمیگید 5 تا رو خود سرور هست ؟

و بعد از اینکه پک آی پی جدید سفارش داده بشه 5 تا آی پی قبلی که رو سرور بوده کنسل میشه ؟

نه کنسل نمیشه
اگر قبل از سفارش بود مثلا کلا 13 تا ای پی سفارش میدید
بعد از سفارش سرور هم باشه
ای پی های جدید براتون راسال میشه که می تونید ادد کنید به سرور
و ای پی هیا قبلی هم پابر جا هست

borsekala
July 24th, 2012, 20:08
ایشون تایید می شوند سرور 4 هسته ای گرفتیم تحویل نیم روزه بدون مشکل کار می کنه و از برخورد و ساپورت تیکت هم راضی هستیم.

j4b3r
July 24th, 2012, 20:24
ایشون تایید می شوند سرور 4 هسته ای گرفتیم تحویل نیم روزه بدون مشکل کار می کنه و از برخورد و ساپورت تیکت هم راضی هستیم.

ممنون از شما
امیدواریم همکاریمون برای بلند مدت ادامه پیدا کنه.
موفق باشبد.

farzadnsr
August 6th, 2012, 13:46
با سلام

آیا امکان سفارش پورت 1 گیگ وجود دارد؟

در غیر این صورت سرعت دانلود پورت 100 مگ چقدر هست؟ آیا اشتراکی هست یا اختصاصی؟

j4b3r
August 6th, 2012, 15:17
با سلام

آیا امکان سفارش پورت 1 گیگ وجود دارد؟

در غیر این صورت سرعت دانلود پورت 100 مگ چقدر هست؟ آیا اشتراکی هست یا اختصاصی؟

سلام دوست عزیز
روی این سرورها، XLHost پورت 1 ارائه نمیده. پورت 1 رو برای سرورهای قوی تر و البته گران تر میدن.
پورت 100 XLHost کاملا اختصاصی و کاملا Stable هست و سرعت دانلود ثابت و بدون قطعی بهتون میده. سرعت همیشه بین 11.5 تا نزدیک 12.5 هست.

j4b3r
August 10th, 2012, 19:58
- پست اول به روز شد.
- جهت اطلاع از شرایط سفارش به پست اول مراجعه نمایید.

7810

پیشنهاد ویژه2
Quad Core Xeon E3-1220 Dedicated Server
Xeon E3-1220 (12.4GHz total on 4 cores) 5 GT/s QPI 8MB L2 cache
مشخصات CPU (http://ark.intel.com/products/52269/)
2x250GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives
5000GB Transfer
100Mbps Connection
5xIPs
با 4 گیگابایت رم DDR3: فقط 139.000 تومان
با 8 گیگابایت رم DDR3: فقط 167.000 تومان
با 16 گیگابایت رم DDR3: فقط 223.000 تومان
با 32 گیگابایت رم DDR3: فقط 335.000 تومان

ارتقای هارد:
2x500 ماهانه 14.000 تومان اضافه می شود.
2x1000 ماهانه 28.000 تومان اضافه می شود.
2x2000 ماهانه 42.000 تومان اضافه می شود.

- آی دی یاهو: gatefacom2

atash009
August 11th, 2012, 19:26
سلام
سرور ها در xlhost تحت اکانت خود شما می باشند یا خودمان می تونیم اکانت داشته باشیم و فقط پرداخت با شماست؟ - و چون من اینجور چیزهایی رو در خود xlhost ندیدم یعنی سرور مال خودتونه و کلو کردین؟
اگه تحت پنل شماست که هیچی (چند روز پیش بلایی سرم در امد که دیگه نمی خواهم تکرار بشه)

j4b3r
August 11th, 2012, 19:40
سلام
سرور ها در xlhost تحت اکانت خود شما می باشند یا خودمان می تونیم اکانت داشته باشیم و فقط پرداخت با شماست؟ - و چون من اینجور چیزهایی رو در خود xlhost ندیدم یعنی سرور مال خودتونه و کلو کردین؟
اگه تحت پنل شماست که هیچی (چند روز پیش بلایی سرم در امد که دیگه نمی خواهم تکرار بشه)

سلام
سرورها بهتره که توی پنل ما باشه که برای پیگیری مسائل ساپورت و... راحت تر باشیم. اگر منظورتون مشکلات Hetzner هست که اون مشکلات کلا در XLHost وجود نداره. نه بسته شدن آی پی! نه خاموش کردن سرور و نه... (این موارد رو می تونید بپرسید، تا حالا توی انجمن کسی با XLHost از این مشکلات نداشته)
در ضمن یه سری از این موارد با این قیمت ها در سایت XLHost پیدا نمیشه.

atash009
August 11th, 2012, 21:13
دقیقا من هم توی هتزنر بودم و مشکل چند روز پیش من هم داشتم- من حتی 10 روز نیست با واسطه کار کردم و همیشه هم مردد بودن با اینگونه همکاری
من امنیت سایتم واسم مهمه واسه همین یکم وسواسم:)

در ضمن یه سری از این موارد با این قیمت ها در سایت XLHost پیدا نمیشه.
شما ریسلر هستید یا سرور متعلق به خودتونه (کلو)؟

j4b3r
August 11th, 2012, 22:01
دقیقا من هم توی هتزنر بودم و مشکل چند روز پیش من هم داشتم- من حتی 10 روز نیست با واسطه کار کردم و همیشه هم مردد بودن با اینگونه همکاری
من امنیت سایتم واسم مهمه واسه همین یکم وسواسم:)

شما ریسلر هستید یا سرور متعلق به خودتونه (کلو)؟
از نظر پنل خیالتون راحت باشه
حدود 3 سال فعالیت با این دیتاسنتر تا الان اصلا مشکلی نداشتیم.
سرورها هم کولو نیست
ما ریسلر هستیم

atash009
August 11th, 2012, 22:11
میشه ای دی تون رو بدین؟ اونجور راحتره

j4b3r
August 11th, 2012, 22:18
میشه ای دی تون رو بدین؟ اونجور راحتره

سلام
ای دی یاهو:
gatefacom2
و
gatefacom

j4b3r
August 12th, 2012, 01:39
پست اول به روز شد:

7810

طبق مذاکره ای که با XLHost صورت گرفت، و به دلیل آسودگی کامل مشتریان عزیز در مورد مالکیت سرور خودشون، امکان ارائه ی سرور در پنل مشتری فراهم می باشد.
به این صورت که (در صورت تمایل مشتری) سرور هر مشتری در پنل شخصی خودشان در پرتال XLHost (https://grande.xlhost.com/) ثبت می شود و تنها پرداخت های مالی از طریق ما صورت می گیرد.

hamedmabdi
August 12th, 2012, 01:45
با سلام
قیمت ها عالیه واقعا اونک واسه دی سی معروفی مثل xlhost باورم نمیشه

j4b3r
August 12th, 2012, 15:30
با سلام
قیمت ها عالیه واقعا اونک واسه دی سی معروفی مثل xlhost باورم نمیشه

با سلام
ممنون از اظهار نظر شما...

vp_server
August 12th, 2012, 19:21
ایشون 100% تایید میشن
آدم با اخلاقی هستن
با اینکه تجربه کار با ایشون رو نداشتم ولی اطمینان 100% رو به خریداران میدم
ان شاءالله موفق باشن

j4b3r
August 12th, 2012, 22:32
ایشون 100% تایید میشن
آدم با اخلاقی هستن
با اینکه تجربه کار با ایشون رو نداشتم ولی اطمینان 100% رو به خریداران میدم
ان شاءالله موفق باشن

شما لطف دارید.
امیدواریم افتخار همکاری با شما را نیز داشته باشیم.

MihanTech
August 19th, 2012, 02:28
فروش تا کی ادامه داره ؟

پورت 100 به بالا اونطور که خاطرم هست ، ارائه نمیدن درسته ؟ تخفیف برای خرید 3 ماهه چقدر هست ؟

j4b3r
August 19th, 2012, 03:18
فروش تا کی ادامه داره ؟

پورت 100 به بالا اونطور که خاطرم هست ، ارائه نمیدن درسته ؟ تخفیف برای خرید 3 ماهه چقدر هست ؟

سلام
فروش پابرجاست.
پورت 1 برای این سرورها ارائه نمیشه. درسته. هزینه ها ثابته و پرداخت ها صرفا ماهانه صورت می گیرد.

PersianDOT
August 24th, 2012, 20:32
این که سرورها در پنل مشتری ثبت میشه خیلی خوبه.

peyman0742
August 26th, 2012, 20:16
واقعا حیف که پورت 1 نداره !

vp_server
August 26th, 2012, 20:24
دوست عزیز با توجه به میزان هزینه که میکنید باید از سرور انتظار داشته باشید
این سرور ها با توجه به قیمت واقعا فوق العاده هستن
با این میزان هزینه فقط میتونید از کیمسوفی سرور بگیرید
البته گفتن اگه بودجه رو افزایش بدید امکان تهیه پورت 1 وجود داره
پورت 100 این سرور ها هم کاملا اختصاصی هست ( 12 مگابایت)
j4b3r جان شرمنده بدون اجازه پست دادم:d

j4b3r
August 26th, 2012, 20:52

پورت 1 داره عزیز، خوبش رو هم داره! (پورت 1 ی که XLHost داره رو کمترجایی پیدا میکنید)
یک نمونه از سرور با پورت 1 در XLHost:
Dell PowerEdge R310 Dedicated Server
Xeon X3470 (11.72GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cache
16GB DDR3 ECC Registered RAM
2x1000GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives Raid-1
5000GB Transfer
1000Mbps Connection
5xIPs
ماهانه 505.000 تومان

دوست عزیز با توجه به میزان هزینه که میکنید باید از سرور انتظار داشته باشید
این سرور ها با توجه به قیمت واقعا فوق العاده هستن
با این میزان هزینه فقط میتونید از کیمسوفی سرور بگیرید
البته گفتن اگه بودجه رو افزایش بدید امکان تهیه پورت 1 وجود داره
پورت 100 این سرور ها هم کاملا اختصاصی هست ( 12 مگابایت)
j4b3r جان شرمنده بدون اجازه پست دادم:d

خواهش می کنم، اجازه ی ما هم دست شماست;)

j4b3r
August 29th, 2012, 16:51
فروش ویژه

به مناسبت نزدیک شدن به پایان تابستان و خداحافظی قریب الوقوع فروشندگان عزیز تابستانی

کلیه ی سرورهای ما با 10% تخفیف برای ماه اول ارائه می گردند.

این تخفیف از امروز به مدت 2 هفته بر روی قیمت تمامی سرورها اعمال می شود.

MihanTech
August 29th, 2012, 17:06
سلام

اگر پرت 100 رو انتخاب کنیم ، برای مجازی سازی به مشکل نمیخوریم ؟ کم نمیاد ؟

j4b3r
August 29th, 2012, 17:10
سلام

اگر پرت 100 رو انتخاب کنیم ، برای مجازی سازی به مشکل نمیخوریم ؟ کم نمیاد ؟

سلام
روی سرورها بعضی مشتری ها تا 20-25 تا سرور مجازی دارند، ولی هنوز پورت جا داره، چون پورت های XLHost کاملا اختصاصی و باکیفیت هست، مشکلی در مورد پورت نیست.
پورت 100 ی که XLHost میده رو در کمتر دیتاسنتری پیدا می کنید.

j4b3r
August 30th, 2012, 19:18
*فروش فوری*
Xeon E3-1230
4xCores
8xThreads
12.8GHz total on 4 cores
16GB DDR3 RAM
2x2000GB SATA3
13xIPs
VMWare 5 x64
100Mbps Connection
5000GB Transfer
ماهانه 286.000 تومان
ماه اول: 257.000 تومان (10% تخفیف)

فقط تا ساعت 12 ظهر 10 شهریور 1391
تحویل فوری

آی دی یاهو: gatefacom2
http://gatefa.com

casper7050
September 2nd, 2012, 00:43
در مورد سرعت پورت و در کل کیفیت سرور بنده هم با جناب j4b3r موافقم سرور های xlhost هم از نظر سرعت پورت و هم از نظر خود سرور از کیفیت بالایی برخوردارند

j4b3r
September 5th, 2012, 00:49
8260

همچون همیشه پیشتازی XLHost در عرصه ی ارئه ی خدمات مرکز داده

8261

ارائه ی ویندوز سرور 2012 بر روی سرورهای اختصاصی

قیمت نسخه ی استاندارد: ماهانه 35.000 تومان

PersianDOT
September 7th, 2012, 00:15
میشه لیست سرورهاتونو برام بفرستید؟

j4b3r
September 7th, 2012, 01:37
میشه لیست سرورهاتونو برام بفرستید؟
آقای چاوشی
لیست سرور ها و آفر های ویژه برای شما پیغام خصوصی شد

pcmarkaz
September 7th, 2012, 02:01
درود

واقعا پشتیبانی عالی و قوی دارند و کیفیت سرورها خیلی بالا هستش . امیدوارم به همین صورت ادامه پیدا کنه . بعد از کلی سرور عوض کردن این تنها سروری هستش که خیال منو راحت کرد .

با تشکر از زحمات جناب زارع و مظفری

موفق و سربلند باشید

j4b3r
September 7th, 2012, 21:20
درود

واقعا پشتیبانی عالی و قوی دارند و کیفیت سرورها خیلی بالا هستش . امیدوارم به همین صورت ادامه پیدا کنه . بعد از کلی سرور عوض کردن این تنها سروری هستش که خیال منو راحت کرد .

با تشکر از زحمات جناب زارع و مظفری

موفق و سربلند باشید

با سلام
ممنون از شما، امیدواریم همکاریمون همینطور ادامه پیدا کنه.
موفق باشید. :53:

j4b3r
September 7th, 2012, 21:22
طبق اعلام دیتاسنتر:
- امکان انتخاب هارد های 3 و 4 ترابایتی نیز به سرور ها اضافه شده است.
- به زودی امکان ارائه ی پورت 1Gbps بر روی سرورهای SuperMicro نیز فراهم می شود.

danitfk
September 9th, 2012, 07:34
سلام ؛
هزینه 2x4TB چقدر میشه؟
و همینطور 2x3TB چقدر میشه؟

j4b3r
September 9th, 2012, 10:44
سلام ؛
هزینه 2x4tb چقدر میشه؟
و همینطور 2x3tb چقدر میشه؟

سلام
2 تا هارد 3 ترابایتی sata3 اینترپرایز: ماهانه 56.000 تومان
2 تا هارد 4 ترابایتی sata3 اینترپرایز: ماهانه 98.000 تومان

saeedxxx
September 9th, 2012, 11:41
من یادمه قبلا اعلام کرده بودید این دیتاسنتر این قدر به کیفیت بها میده که هارد های چند ترابایتی ارائه نمیده روش!

الان تغییری ایجاد شده؟!

danitfk
September 9th, 2012, 11:56
من یادمه قبلا اعلام کرده بودید این دیتاسنتر این قدر به کیفیت بها میده که هارد های چند ترابایتی ارائه نمیده روش!

الان تغییری ایجاد شده؟!

هارد چه ربطی به کیفیت دیتاسنتر داره..؟!
باز پهنای باند یه چیزی..

j4b3r
September 9th, 2012, 11:57

الان تغییری ایجاد شده؟!

سلام
ممنون از حافظه ی قوی شما :53:
من قبلا ازشون پرسیده بودم. به طور کلی اعلام کردند که هارد های بالای 2 ترابایت زیاد قابل اطمینان نیستند. این حرف هم پر بیراه نیست!
ولی الان هارد های 3 و 4 ترابایتی SATA3 مارک Hitachi ارائه میدن که جزو باکیفیت ترین هارد دیسک های بازار هست.
یک مورد رو هم در نظر بگیرید، که اون هم درخواست مشتری ها هست. مشتری برای هارد بالا زیاد هست و به این دلیل XLHost هم بلاخره هارد بالا ارائه داد.

j4b3r
September 10th, 2012, 23:58
* آفر جدید و ویژه *

Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cache
2x500GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives
یا
2x80GB SSD Intel
5000GB Transfer
100Mbps Connection
5xIPs
ماهانه: 209.000 تومان

ارتقای هارد برای این سرور:
هر هارد 1 ترابایت: 7.000 تومان
هر هارد 2 ترابایت: 14.000 تومان
هر هارد 3 ترابایت: 21.000 تومان
هر هارد 4 ترابایت: 42.000 تومان
در ضمن، به جای هر هارد 500 گیگ می شود یک عدد هارد 80 گیگ SSD بدون هزینه اضافی نصب کرد.

danitfk
September 11th, 2012, 00:01
* آفر جدید و ویژه *

Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cache
2x500GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives
5000GB Transfer
100Mbps Connection
5xIPs
ماهانه: 209.000 تومان

شامل 10% تخفیف هم میشه؟ :53:

j4b3r
September 11th, 2012, 00:04
شامل 10% تخفیف هم میشه؟ :53:

برای ماه اول، بله! :53:

aligoli
September 13th, 2012, 02:07
جناب جابر، تایید می شوند.

ekrami
September 13th, 2012, 20:17
به شدت تایید میشن

دمشون گرم :x

Ramin
September 17th, 2012, 16:58
پهنای باند قابل افزایش نیست؟

j4b3r
September 17th, 2012, 18:04
پهنای باند قابل افزایش نیست؟

سلام
قابل افزایش هست. هر ترابایت 12500 تومان

tanhasystem
September 18th, 2012, 00:58
پشتیبانیشون 20 هست امیدوارم همیشه موفق باشند و تخفیف هاشون پا برجا باشه

diges
September 18th, 2012, 05:10
طبق اعلام دیتاسنتر:
- امکان انتخاب هارد های 3 و 4 ترابایتی نیز به سرور ها اضافه شده است.
- به زودی امکان ارائه ی پورت 1Gbps بر روی سرورهای SuperMicro نیز فراهم می شود.

پورت یک اوکی نشد ؟ من می خوام دو تا سرور بخرم ولی به خاطر پورت 100 نمی تونم بخرم .

j4b3r
September 18th, 2012, 12:30
پورت یک اوکی نشد ؟ من می خوام دو تا سرور بخرم ولی به خاطر پورت 100 نمی تونم بخرم .

با سلام
متاسفانه هنوز خیر ولی به زودی این امکان فراهم خواهد شد. متاسفانه هنوز زمان دقیق مشخص نیست.
شما میتونید سرورها رو با پورت 100 تهیه کنید و در آینده پورت رو به 1 ارتقا بدید.

mostafacar20
September 20th, 2012, 03:57
واقعا پورت 1Gbps روی این سرورها نیاز هست . وگرنه از نظر سخت افزاری عالی هستن . جناب مظفری پورت 1 رو بگیرید دیگه ازشون :)

persiantools
September 20th, 2012, 13:25
1-بهترین سرور برای هاستینگ از بین آفر هاتون کدومه ؟
2-من الان از ex4 هتزنر استفاده می کنم .کدوم یکی از این سرور ها با اون برابری می کنه ؟
3- دیتاسنتر به قوانین کپی رایت چقدر حساسه ؟
4- میشه raid 10 روی این سرور ها داشت ؟
5- خودتون سرور رو در ابتدا کانفیگ می کنید ؟
6- پشتیبانی نرم افزاری دارید ؟ اگر بله هزینه ماهانه چقدره ؟

j4b3r
September 20th, 2012, 15:42
واقعا پورت 1Gbps روی این سرورها نیاز هست . وگرنه از نظر سخت افزاری عالی هستن . جناب مظفری پورت 1 رو بگیرید دیگه ازشون :)

با سلام
طبق اعلام دیتاسنتر، روی سرورهای SuperMicro به زودی ارائه میشه.

j4b3r
September 20th, 2012, 15:53
1-بهترین سرور برای هاستینگ از بین آفر هاتون کدومه ؟
2-من الان از ex4 هتزنر استفاده می کنم .کدوم یکی از این سرور ها با اون برابری می کنه ؟
3- دیتاسنتر به قوانین کپی رایت چقدر حساسه ؟
4- میشه raid 10 روی این سرور ها داشت ؟
5- خودتون سرور رو در ابتدا کانفیگ می کنید ؟
6- پشتیبانی نرم افزاری دارید ؟ اگر بله هزینه ماهانه چقدره ؟

با سلام
1. سرورهای Dell و Supermicro همگی برای هاستینگ مناسب هستند. البته Dell1900 یا Dell2900 پیشنهادهای بهتری هست که متاسفانه در حال حاضر برای موجود بودن اونها باید از دیتاسنتر استعلام گرفته بشه.
2. مقایسه ی سرورهای XLHost با Hetzner زیاد درست نیست. کیفیت CPU های Xeon و همچنین سرورهای Dell و Supermicro با CPU های cor ix و سرورهای Desktop قابل مقایسه نیستند. هارد هم همینطور.
3. قوانین CopyRight باید رعایت بشه. به هر خال امریکاست و مهد کپی رایت!
4. Raid-10 بر روی سرورهای Dell ارائه میشه.
5. کانفیگ اولیه رایگان انجام میشه.
6. بله. ماهانه 45.000 تومان.

diges
September 24th, 2012, 01:33
این سرور برام چند می تونید تهیه کنید ؟

E 1220 - 8G ram , 2TB + 2 TB+80GB-SSD

j4b3r
September 24th, 2012, 01:40
این سرور برام چند می تونید تهیه کنید ؟

E 1220 - 8G ram , 2TB + 2 TB+80GB-SSD

با سلام
از این سرور در 2 نوع کیس ارائه میشه، بعضی هاش با حداکثر 2 هارد و بعضی هم 3 تا، البته شما می تونید از هارد های 4 ترابایتی بسیار باکیفیت Hitachi استفاده کنید.
در هر صورت، و با توجه به اینکه در حال حاضر این سرور در سایت XLHost موجود نیست، از طریق تیکت در سایت پیگیری کنید تا براتون استعلام بگیریم.
گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه (http://gatefa.com)

j4b3r
September 24th, 2012, 02:53
تعدادی سرور Dell1900 موجود است.
Dual Xeon E5335 (16GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 8MB L2 cache
2x250GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives Raid-1
5000GB Transfer
100Mbps Connection
5xIPs
قیمت ماهانه: 209.000 تومان
امکان استفاده از هاردهای 500، 1، 2، 3، 4 از نوع sata3 و همچنین 300 گیگ و 600 گیگ SAS و 80 گیگ SSD نیز می باشد. (سرور 8 عدد هارد را ساپورت می کند.)
امکان استفاده از Raid های 0، 1، 5 و 10 نیز به صورت رایگان محیاست.
نصب مجازی ساز رایگان می باشد و هزینه ی ستاپ نیز ندارد.

برای آگاهی از قیمت سرور با مشخصات مورد نظر شما از طریق ارسال تیکت اقدام نمایید.
گیت فا - ارسال تیکت (http://members.gatefa.com/submitticket.php)

j4b3r
September 28th, 2012, 21:41
قابل توجه افرادی که سرور را برای بلند مدت می خواهند!

امکان پرداخت های چند ماهه وجود دارد!
و پرداخت های یکساله، شامل 1 ماه تخفیف می شوند!
پرداخت هزینه ی 11 ماه >> تمدید سرور برای 1 سال

j4b3r
October 2nd, 2012, 22:26
به اطلاع مشتریان عزیز که به طرق مختلف سوال میکنند می رسانیم که:
قیمت ها ثابت هستند و سعی می کنیم افزایش نداشته باشیم...

AriyaDownload
October 4th, 2012, 11:11
سلام
لطفا پ خ رو چک کنید. ممنون می شم پاسخ بدید.
با سپاس

sina_mech
October 4th, 2012, 16:03
quad core xeon x3350
2x250gb hdd
8gb ddr2 ram
5000gb transfer
ماهانه 125.000 تومان
ارتقای هارد:
500gb +7.000 --- 1tb +14.000 --- 2tb +21.000 --- 80gb-ssd +7.000 برای هر هارد
raid-1 +42.000

این سرویس با 80 گیگ هارد ssd و 1 هارد 2tb چقدر میشه؟ هزینه پهنای باند اضافه رو هم بفرمایید.
ضمن اینکه، آیا ممکنه بر روی این سرورها ویندوز (فایل iso خودم) نصب شود؟ بعداً ویندوز را کرک خواهم کرد!

با تشکر

m2coyote
October 4th, 2012, 22:19
این سرویس با 80 گیگ هارد ssd و 1 هارد 2tb چقدر میشه؟ هزینه پهنای باند اضافه رو هم بفرمایید.
ضمن اینکه، آیا ممکنه بر روی این سرورها ویندوز (فایل iso خودم) نصب شود؟ بعداً ویندوز را کرک خواهم کرد!

با تشکر

آقا همین سروری که ایشون گفتند الان چند در میاد واسه ما؟پ.خ کنید برام ممنون میشم

j4b3r
October 5th, 2012, 18:24
با تشکر

آقا همین سروری که ایشون گفتند الان چند در میاد واسه ما؟پ.خ کنید برام ممنون میشم

پیام خصوصی ارسال شد!

j4b3r
October 5th, 2012, 18:26
فروش سرورها ادامه دارد.
برای استعلام قیمت، از طریق تیکت با بخش فروش در ارتباط باشید.
گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه (http://gatefa.com)

diges
October 8th, 2012, 15:14
با سلام

سرور ها با کاستوم که خودمون می کنیم شما می تونید بخرید ؟ یک سرور در نظر دارم با 500 دلار هزینه .

اگه می تونید بخرید هر دلار چقدر حساب می کنه XLHost

ممنون

j4b3r
October 8th, 2012, 15:41
با سلام

سرور ها با کاستوم که خودمون می کنیم شما می تونید بخرید ؟ یک سرور در نظر دارم با 500 دلار هزینه .

اگه می تونید بخرید هر دلار چقدر حساب می کنه XLHost

ممنون
ّبله
لطفا مشخصات مد نظر رو به بخش مالی تیکت کنید
تا بررسی و هزینه به شما اعلام بشه
سرور هم در پنل شما ثبت خواهد شد و تنها پرداخت سرور با ما گیت فا هست
http://members.gatefa.com/5034/supporttickets.php

vp_server
October 8th, 2012, 15:52
سلام :)
این دیتاسنتر به کپی رایت خیلی حساس هست؟!
البته میدونم باید حساس باشه ولی میخوام بدونم تا چقدر حساسه!
یعنی به هیچ عنوان نمیشه از این سرور ها به عنوان هاست دانلود واسه سایت های دانلود فیلم استفاده کرد؟

j4b3r
October 8th, 2012, 15:58
سلام :)
این دیتاسنتر به کپی رایت خیلی حساس هست؟!
البته میدونم باید حساس باشه ولی میخوام بدونم تا چقدر حساسه!
یعنی به هیچ عنوان نمیشه از این سرور ها به عنوان هاست دانلود واسه سایت های دانلود فیلم استفاده کرد؟

دیتا سنتر به ABuse خیلی حساس هست
در زمینه کپی رایت تا الان مشکل حادی نداشتیم
( سرور دانلود خود ما در همین دیتا سنتر هست تا این لحظه مشکلی نداشتیم)
سرئرهایی هم که به مشتری ها واگذار شده
گاها شاید در حد انگشت شمار ابیوز کپی رایت داشتند
البته در صورت تکرار متوالی ابیوز کپی رایت مشکل حاد خواهید داشت.

adamak
October 14th, 2012, 03:03
با سلام
یک سرور با رم 24 و 32 ای پی و ... برای vps در حال حاضر چقدر تموم میشه با دلار امروز ؟؟

j4b3r
October 14th, 2012, 07:31
با سلام
یک سرور با رم 24 و 32 ای پی و ... برای vps در حال حاضر چقدر تموم میشه با دلار امروز ؟؟

با سلام
پ.خ. شد. :53:

trex
October 14th, 2012, 16:13
سلام
در سرور 111 تومانی مجازی سازی ارائه میدید (کانفیگ می کنید + هزینه ؟)
میزبانی سایت خبری (mashhadsar.ir) رو این سرور ها اشکالی ایجاد نمی کنه؟ (آمریکا ست و این حرفا)
هزینه ی تمدید همین هست؟
نصب میکروتیک اشکالی که نداره ؟

da6276
October 14th, 2012, 16:31
سلام یک سرور با رم 16 و 32 ای پی و ... برای مجازی سازی چقد هست؟

j4b3r
October 14th, 2012, 22:45
سلام
در سرور 111 تومانی مجازی سازی ارائه میدید (کانفیگ می کنید + هزینه ؟)
میزبانی سایت خبری (mashhadsar.ir) رو این سرور ها اشکالی ایجاد نمی کنه؟ (آمریکا ست و این حرفا)
هزینه ی تمدید همین هست؟
نصب میکروتیک اشکالی که نداره ؟

سلام
همه ی سرور ها موجود هست ولی قیمت ها برای سفارشات جدید افزایش پیدا کرده.
بسته به نوع CPU و امکان فعال سازی VT-x روی سرور، امکان مجازی سازی ویندوزی یا عدم این امکان مشخص خواهد شد.
دقت کنید اگر قصد دارید روی سرور VPS ویندوزی نصب کنید، باید CPU حتما VT-x رو ساپورت کنه.
میزبانی سایت های IR از XLHost مشکلی نداره. مشکل مربوط به cPanel هست که اگر دامنه ی اصلی سرور و یا ریسلر ها IR باشند احتمال ایجاد مشکل خیلی بالاست. ولی XLHost مشکلی نداره.
در مورد هزینه ها هم با بخش مالی مکاتبه کنید.
نصب میکروتیک هم مشکلی نداره.

j4b3r
October 14th, 2012, 22:47
سلام یک سرور با رم 16 و 32 ای پی و ... برای مجازی سازی چقد هست؟

با سلام
x3430 و 16 گیگ ddr3 و هارد 1 و 29 آی پی قابل استفاده.
ماهانه 447.000 تومان
با بخش فروش مکاتبه کنید، شاید سرور کنسلی از مشتری های قبلی داشته باشیم و بتونیم با قیمت پایین تر بهتون بدیم.

j4b3r
October 24th, 2012, 19:54
با توجه به درخواست های زیاد کاربران در مورد استعلام قیمت، قیمت های سرورها به شرح زیر اعلام می شود:

Dual Core E2200 >> ماهانه 154.000 تومان
Core 2 Quad Q8200 >> ماهانه 180.000 تومان
Core 2 Quad Q6600 >> ماهانه 206.000 تومان
Quad Core Xeon X3350 >> ماهانه 232.000 تومان
Quad Core Xeon E3-1220 >> ماهانه 258.000 تومان
Xeon X3430 >> ماهانه 388.000 تومان
Dual Quad Core Xeon >> ماهانه 388.000 تومان

جزئیات سرورها را نیز می توانید در سایت XLHost مشاهده نمایید.
https://www.xlhost.com/hosting/discount-rack

جهت خرید از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید.

tak~vps
October 24th, 2012, 20:16
کسی از اینجا خرید پشتیبانی خوبی داره

aligoli
October 25th, 2012, 00:59
کسی از اینجا خرید پشتیبانی خوبی داره

بله عزیز،شک نکنید. با اطمینان ازشون خرید کنید.

j4b3r
October 28th, 2012, 14:46
عزیزانی که مایل به تهیه ی سرور هستند، می تونند قیمت های دلاری رو از سایت XLHost ببینند.
Discount Rack | Discounted Dedicated Servers (http://www.xlhost.com/hosting/discount-rack)
با کلیک رو Configure می تونید هر تغییری که خواستید در هارد و رم و آی پی بدید و قیمت رو ببینید.
برای استعلام قیمت تمام شده و نرخی که این سرور ها با اون نرخ حساب میشه (نرخ دلار) می تونید از روش های زیر استفاده کنید:
ارسال تیکت به بخش فروش:
تماس یاهو:
gatefacom و gatefacom2
ارسال ایمیل:
hamed@ee.net
ارسال پیامک:
09353426174

payam_omrani
October 30th, 2012, 17:00
جناب زارع تایید می شوند
کلا گروه "گیت فا" عالی هستند
پشتیبانی عالی
سرور های بسیار عالی
قیمت هم که واقعا مناسب

j4b3r
November 30th, 2012, 12:05
سلام
یک عدد سرور dell 2950 با با ۳۲ گیگ رم
cpu : dual xeon e5420
و ۸عدد هارد یک ترابایت موجود است.(RAID 10)
جهت استعلام قیمت:

j4b3r
November 30th, 2012, 21:24
سلام
یک عدد سرور dell 2950 با با ۳۲ گیگ رم
cpu : dual xeon e5420
و ۸عدد هارد یک ترابایت موجود است.(RAID 10)
جهت استعلام قیمت:

فروخته شد!

meicamgh
December 2nd, 2012, 18:39
بله منم از ایشون سرور گرفتم چند ماهی هست
هم از دیتاسنتر راضی هستم وهم از جناب زارعی

j4b3r
December 2nd, 2012, 21:10
بله منم از ایشون سرور گرفتم چند ماهی هست
هم از دیتاسنتر راضی هستم وهم از جناب زارعی

ممنون از شما آقا میثم.
از مشتری های بدونِ حتی 1 abuse هستید :)

j4b3r
December 5th, 2012, 19:42
سلام
پست اول به روزرسانی شد و آخرین قیمت ها اعلام شد.

j4b3r
December 7th, 2012, 20:35
پیشنهاد ویژه
Dell Poweredge E2900 Dedicated Server
Dual Xeon E5420 (20GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 12MB L2 cache
8GB DDR2 RAM
2x250GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives Raid-1
5000GB Transfer
100Mbps Connection
13IPs
ماهانه 328.000 تومان
هارد و RAM قابل ارتقا

omid7000
December 30th, 2012, 06:51
دوستان عزیز بهترین آفر شما برای اداره یک دانلود سنتر چیست؟

j4b3r
December 30th, 2012, 10:03
دوستان عزیز بهترین آفر شما برای اداره یک دانلود سنتر چیست؟
سلام
معمولا دانلود سنترها روی سرورهای با هارد RAID 10 آماده میکنیم چون کیفیت و سرعت هارد بسیار مهم هست
نمونه دانلود سنترها:
Uplod.ir آپلود رایگان و نامحدود فایل آپلودسنتر ویژه وبلاگها - راه آسان براي به اشتراک گذاشتن فايل هاي خود را (http://www.uplod.ir/)
UploadBoy - Easy way to share your files (http://www.uploadboy.com/)
که با حجم بالای تبادل اطلاعات بدون مشکل و با سرعت مناسب لود میشن
Dual Xeon E5420 (20GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 12MB L2 cache
این افر با قابلیت استفاده از ۸ هارد و اختصاص RAID 10
افر مناسبی هست
برای استعلام قیمت دقیق و مشاوره بیشتر در تماس باشید

mahdi2009
January 2nd, 2013, 11:23
سلام و خسته نباشید.

اگر امکان داشت لیست قیمت به روز افرها رو اعلام کنید اینجا یا پی ام تفاوتی نداره. هزینه ارتقاء رم و هارد رو هم لطفا بفرمایید.

تشکر.

paradiseserver
January 2nd, 2013, 11:40
سلام یک سرور مخصوص مجازی سازی به ما معرفی کنید
با تشکر فراوان

j4b3r
January 3rd, 2013, 07:25
سلام و خسته نباشید.

اگر امکان داشت لیست قیمت به روز افرها رو اعلام کنید اینجا یا پی ام تفاوتی نداره. هزینه ارتقاء رم و هارد رو هم لطفا بفرمایید.

تشکر.

سلام
برای استعلام قیمت ها لطفا با بخش فروش تماس بگیرید:
ارسال تیکت - گیت فا (http://members.gatefa.com/submitticket.php)

j4b3r
January 3rd, 2013, 07:28
سلام یک سرور مخصوص مجازی سازی به ما معرفی کنید
با تشکر فراوان

سلام
اگر سرور مجازی ویندوز برای ا*ک*ا*ن*ت*ی*ن*گ هم میخواین راه بندازید، پیشنهاد میکنم فقط در صورتی که می تونید جلوی تورنت رو کامل بگیرید از XLHost سرویس بگیرید.
اگر برای این منظور نیست، به بخش فروش تیکت بزنید و مشخصاتی که لازم دارید رو اعلام کنید، راهنماییتون می کنند.

paradiseserver
January 3rd, 2013, 17:32
با همون قیمت قبلی ارائه میکنید؟ یا گرون شده

j4b3r
January 3rd, 2013, 19:43
با همون قیمت قبلی ارائه میکنید؟ یا گرون شده

سلام
سرور مورد نظرتون رو به بخش فروش اعلام کنید تا قیمت رو بهتون اعلام کنند.

fanous_m
January 6th, 2013, 03:06
الان نرخ های صفحه اول آخرین بروز رسانی چه تاریخی است؟؟

j4b3r
January 6th, 2013, 19:51
الان نرخ های صفحه اول آخرین بروز رسانی چه تاریخی است؟؟

سلام
برای استعلام قیمت ها با بخش فروش از طریق تیکت تماس بگیرید.

j4b3r
January 11th, 2013, 10:03
سلام
در جواب برخی از دوستان که می پرسند توی سایت XLHost امکان سفارش سرور Discount با هارد SSD نیست، باید بگم این امکان توی سایت دیتاسنتر نیست ولی اگر عزیزی نیاز داشت، می تونیم براشون تهیه کنیم.
برای استعلام قیمت هم با بخش فروش گیت فا تماس بگیرید.

A.E.BP
January 17th, 2013, 13:15
Xeon X3430
250GB SATA + 80GB SSD
16GB DDR3-ECC RAM
ماهانه 328.000 تومان

این سرور رو با 13 آی پی چقدر در میاد؟!

j4b3r
January 17th, 2013, 14:00
Xeon X3430
250GB SATA + 80GB SSD
16GB DDR3-ECC RAM
ماهانه 328.000 تومان

این سرور رو با 13 آی پی چقدر در میاد؟!

سلام
قیمت الان این سرور با مشخصاتی که شما می خواین 442.000 تومان هست.
همون طور که توی تاپیک درخواستتون عرض شد (http://www.webhostingtalk.ir/f12/69364/#post650134)، برای کاربردی که شما می خواین امکان ارائه ی IP اضافه نداریم.

j4b3r
January 19th, 2013, 01:26
با سلام
به دلیل سوالات بعضی دوستان، پست اول ویرایش شد:

توجه داشته باشید سرورهای خارج از Discount Rack ایکس ال هاست نیز توسط GateFa قابل ارائه می باشند.
برخی قابلیت های این سرورها:
- سخت افزار نو و به روز
- امکان ارائه ی پورت 1 گیگابیت کاملا اختصاصی روی سرور های Dell
- سرورهای فوق العاده قدرتمند با CPU های قوی و قابلیت ارتقای RAM به مقادیر بسیار بالا
- و...
برای مشاهده ی مشخصات این سرورها، به لینک مربوطه در سایت دیتاسنتر مراجعه کنید:
Dedicated Servers | Windows & Dedicated Server | Dedicated Hosting (http://www.xlhost.com/hosting/dedicated-servers)
برای استعلام قیمت این سرورها نیز می توانید از طریق تیکت با بخش فروش گیت فا تماس بگیرید:

j4b3r
February 1st, 2013, 10:51
سلام
یک عدد سرور با مشخصات زیر و زیر قیمت موجود هست.
X3360 (http://ark.intel.com/products/33933/Intel-Xeon-Processor-X3360-12M-Cache-2_83-GHz-1333-MHz-FSB)
8 گیگابایت RAM
13 عدد IP
500 گیابایت هارد ساتا3
ماهانه 190.000 تومان
روی سرور VMWare نصب هست و بلافاصله پس از پرداخت تحویل خواهد شد.
در صورت تمایل با بخش فروش GateFa تماس بگیرید:

j4b3r
February 3rd, 2013, 00:42
سلام
یک عدد سرور با مشخصات زیر و زیر قیمت موجود هست.
X3360 (http://ark.intel.com/products/33933/Intel-Xeon-Processor-X3360-12M-Cache-2_83-GHz-1333-MHz-FSB)
8 گیگابایت RAM
13 عدد IP
500 گیابایت هارد ساتا3
ماهانه 190.000 تومان
روی سرور VMWare نصب هست و بلافاصله پس از پرداخت تحویل خواهد شد.
در صورت تمایل با بخش فروش GateFa تماس بگیرید:

شش ماهه فروخته شد.

InGodWeTrust
February 12th, 2013, 22:49
سلام
سرورهای Discount و غیر Discount رو امروز با چه نرخ دلاری حساب میکنید؟

j4b3r
February 13th, 2013, 10:57
سلام
سرورهای Discount و غیر Discount رو امروز با چه نرخ دلاری حساب میکنید؟

سلام،
سرورهای Discount با حدود 20% تا 25% تخفیف دائمی ارائه میشن. یعنی الان تقریبا با دلار 2850 تا 3000 تومانی.
سرورهای غیر Discount هم تخفیف 1 تا 5 درصدی دائمی دارند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با بخش فروش گیت فا تماس بگیرید:

khanihost.com
March 11th, 2013, 18:14
8 گیگابایت RAM
13 عدد IP
500 گیابایت هارد ساتا3
ماهانه 190.000 تومان

هنوز موجود هست ؟

j4b3r
March 11th, 2013, 23:59
8 گیگابایت RAM
13 عدد IP
500 گیابایت هارد ساتا3
ماهانه 190.000 تومان

هنوز موجود هست ؟

سلام
با این قیمت خیر.

Dr.Ahmadi
March 15th, 2013, 20:52
Xeon X3430
16GB DDR3-ECC RAM

قیمت این آفر الان چند هست ؟

j4b3r
March 15th, 2013, 21:06
Xeon X3430
16GB DDR3-ECC RAM

قیمت این آفر الان چند هست ؟

سلام
این آفر تغییر کرده.
با 16 گیگ رم و 2 تا هارد 500 گیگ و 5 آی پی ماهانه 315.000 تومان
هر هارد SSD اضافه یا جایگزین بشه، قیمت 75.000 تومان اضافه خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر و دریافت پاسخ سریعتر، از طریق تیکت با بخش فروش تماس بگیرید:

j4b3r
March 29th, 2013, 15:51
سلام
یک عدد سرور سوپرمیکرو 8 گیگ RAM موجود هست.
سی پی یو: X3360
هارد: یک عدد 500 گیگ ساتا3
آی پی: 13عدد
سیستم عامل: VMWare
قیمت: ماهانه 195.000 تومان
تحوبل بلافاصله بعد از پرداخت.
در صورت تمایل تماس بگیرید:

besthosti.com
March 29th, 2013, 15:52
سرور دل هم موجود دارید ؟
راسته که در ایکس ال هاست برای ارتقا به پورت 1 فقط روی این سرور ها امکان پذیر است ؟

j4b3r
March 29th, 2013, 15:54
سرور دل هم موجود دارید ؟
راسته که در ایکس ال هاست برای ارتقا به پورت 1 فقط روی این سرور ها امکان پذیر است ؟

سلام
بله DELL هم موجوده.
بله، پورت 1 فقط به سرورهای Dell داده میشه.

besthosti.com
March 29th, 2013, 17:04
ممکن است یک سرور دل با رم 16 و هارد 2 ترا با 18 ایپی قابل استفاده و صد البته پورت 1 را آفر بدید .
قیمت چند میشه ؟

j4b3r
March 29th, 2013, 17:15
ممکن است یک سرور دل با رم 16 و هارد 2 ترا با 18 ایپی قابل استفاده و صد البته پورت 1 را آفر بدید .
قیمت چند میشه ؟

ماهانه 219 دلار

besthosti.com
March 29th, 2013, 17:27
ماهانه 219 دلار
هر دلار را چند حساب می کنید.

j4b3r
March 29th, 2013, 17:29
هر دلار را چند حساب می کنید.

نرخ دلار حواله
الان 3650 تا 3700

besthosti.com
March 29th, 2013, 17:43
یه مقدار گرون نیست .

j4b3r
March 29th, 2013, 18:03
یه مقدار گرون نیست .

عزیز این سرور، سرور Discount نیست که با دلار ارزون باهاتون حساب کنم.
این از سرورهای اصلی دیتاسنتر هست و با دلار PayPal پرداخت میشه.
قیمت برای شما دقیقا قیمت سایت دیتاسنتر محاسبه شده بدون حتی 1 سنت کارمزد یا....
نرخ دلار هم، مشخص هست و قیمت امروز همین هست و این مورد هم مقصرش من نیستم :)
اگر مورد دیگه ای بود حتما از طریق سایت پیگیر باشید:

besthosti.com
March 29th, 2013, 18:04
ببخشید اگر جسارت کرده بودم
من فکر کردم که از بخش Discount میدید.

j4b3r
March 29th, 2013, 18:06
ببخشید اگر جسارت کرده بودم
من فکر کردم که از بخش Discount میدید.

خواهش میکنم.
روی سرورهای Discount پورت 1 ارائه نمیشه.

j4b3r
May 29th, 2013, 13:31
سلام
سرور با مشخصات زیر آماده تحویل هست.
XEON E3 1230 V2
ram 16 GB DDR3
hdd : 1*1TB & 1*250 GB
5 عدد ای پی.
5 ترابایت پهنای باند پرمیوم.
امکان ارائه هارد ssd روی این سرور هست.
قیمت 399 هزار تومان
تماس با ما:

j4b3r
May 29th, 2013, 21:42
سلام
سرور با مشخصات زیر آماده تحویل هست.
XEON E3 1230 V2
ram 16 GB DDR3
hdd : 1*1TB & 1*250 GB
5 عدد ای پی.
5 ترابایت پهنای باند پرمیوم.
امکان ارائه هارد ssd روی این سرور هست.
قیمت 399 هزار تومان
تماس با ما:

این سرور در سایت XLHost ، با ابن مشخصات 174 دلار قیمت داره. (حدود 640.000 تومان در ماه)
قیمت اعلام شده واقعا ویژه هست.
در صورت تمایل تماس بگیرید:

chezgi
May 29th, 2013, 22:27
سلام
لطفا اگه امکانش هست این پلن رو

Xeon X3430
16GB DDR3-ECC RAM
ماهانه 328.000 تومان

با پلن Premium Hybrid در لینک زیر مقایسه کنید

هایبرید سرور (http://parspack.com/hybrid-server)

j4b3r
May 29th, 2013, 22:41
سلام
لطفا اگه امکانش هست این پلن رو

Xeon X3430
16GB DDR3-ECC RAM
ماهانه 328.000 تومان

با پلن Premium Hybrid در لینک زیر مقایسه کنید

هایبرید سرور (http://parspack.com/hybrid-server)

دوست عزیز،
این سروری که شما میگید سرور مجازی هست!

chezgi
May 29th, 2013, 22:45
13527ببخشید این عکس رو ببینین

j4b3r
May 29th, 2013, 22:48
13527ببخشید این عکس رو ببینین

سرویسهای ما سرور اختصاصی هست.
نه کلود، نه مجازی و نه...
در مورد سرویس های سایر همکاران، ار خودشون سوال کنید.
سرویسی که شما اشاره میکنید، سرور مجازی هست، منظورشون از این عکس رو از خودشون بپرسید.
اگر مورد دیگه ای بود از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.