Only4U
May 19th, 2012, 20:50
سلام
دوستان من چند روزه دارن روم حمله دی داس میکنن امروز هم بیشتر از همیشه شده ، امروز از 4 تا سرور شششده همشون هم ماله هتزنر هستند تا ای پی ها را چک کردم !
از IP Address Lookup (http://whatismyipaddress.com/ip) ای پی را چک کردم میگه ماله هتزنر هست ، از هویز هم چک کردم یه ایمیل هست ولی چیزی دستگیرم نشد !
الان من میخوام ببینم باید چه غلطی بکنم ؟
به کجا ایمیل بزنم بگم این داره به من حمله میکنه ؟
از ای پی که هویز میگیرم برا ابیوز این ایمیل هست
hostmaster@ripe.net
الان به این ایمیل زدم گفتم تحت حمله دی داسم فایده نداشت که ! مگه چقدر وقت طول میکشه چک کنن ؟2 روز بیشتر طول میکشه ؟
الان ایمیلی که باید بهش گزارش کنم چیه و چیز خاصی باید تو ایمیل ذکر کنم ؟ اصلا هتزنر رسیدگی میکنه ؟ یا اینم بی فایده است !
برا اینکه تاپیک به درد بقیه هم بخوره یه چندتا سوال دارم که برا خودم هم جالبه !
اگه رو یه سرور فایل کپی رایت یا اسکریپت نال شده باشه چجوری میشه گزارشش کرد ؟
به هر حال دوستان لطفا راهنمایی نمایید
سپاس
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
یعنی یه نفر تا الان شکایت نکرده همه همیشه ابیوز دریافت میکنن هیچ وقت نشده یکیتون بخواد ارسال کنه ؟
عجب !!!
بابا یه کمک کنید لطفا
سپاس
دوستان من چند روزه دارن روم حمله دی داس میکنن امروز هم بیشتر از همیشه شده ، امروز از 4 تا سرور شششده همشون هم ماله هتزنر هستند تا ای پی ها را چک کردم !
از IP Address Lookup (http://whatismyipaddress.com/ip) ای پی را چک کردم میگه ماله هتزنر هست ، از هویز هم چک کردم یه ایمیل هست ولی چیزی دستگیرم نشد !
الان من میخوام ببینم باید چه غلطی بکنم ؟
به کجا ایمیل بزنم بگم این داره به من حمله میکنه ؟
از ای پی که هویز میگیرم برا ابیوز این ایمیل هست
hostmaster@ripe.net
الان به این ایمیل زدم گفتم تحت حمله دی داسم فایده نداشت که ! مگه چقدر وقت طول میکشه چک کنن ؟2 روز بیشتر طول میکشه ؟
الان ایمیلی که باید بهش گزارش کنم چیه و چیز خاصی باید تو ایمیل ذکر کنم ؟ اصلا هتزنر رسیدگی میکنه ؟ یا اینم بی فایده است !
برا اینکه تاپیک به درد بقیه هم بخوره یه چندتا سوال دارم که برا خودم هم جالبه !
اگه رو یه سرور فایل کپی رایت یا اسکریپت نال شده باشه چجوری میشه گزارشش کرد ؟
به هر حال دوستان لطفا راهنمایی نمایید
سپاس
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
یعنی یه نفر تا الان شکایت نکرده همه همیشه ابیوز دریافت میکنن هیچ وقت نشده یکیتون بخواد ارسال کنه ؟
عجب !!!
بابا یه کمک کنید لطفا
سپاس